1012
-
Rudee #132 PS2 nincs, de emulátor van :D -
#131 Mindegyikhez leszedi -
#130 Lehetne csak akkor az éjjel nappal gyakorolók fejemre nőnének -
#129 jó kis unaloműző! főleg ha nincs PS2-d :) -
Rudee #128 Ja láttam már, unalmamba pont azt töltöm :D -
#127 az NFORCE-on a PS2-es változat már fent van! sztem csütörtökig fent lesz a PC-s is! -
#126 Khm! Valaki egyszer azt mondta, hogy miért nem lehetne egyszerre két jó focis játékkal játszani? :D Hajl' ezek a nagy kijelentések :P -
#125 Az eleje nekem is így van P -
Rudee #124 Én a FIFA-t elég hamar meguntam, a PES meg valahogy nem teccik. Remélem ez jobban leköt majd. -
#123 Hát most vhogy nem annyira várom -
Rudee #122 Már igazán kijöhetne. -
Rudee #121 Pár nap múlva jelenik meg hivatalosan, valószinű ezért reklámozzák már ott is. -
#120 a tescos ujságban benne van a játék,tehát megjelent vagy mi?és pc re mert nem ps es a doboz ami a képen van,ötlet? -
#119 csak viccelek vaze -
exider #118 Ekkora hülyeséget rég olvastam. -
#117 hát nemtudom én mennyit fogok vele játszani,de valószinü,nekem nem éri meg ezzel játszani,metr még elszokok a pes-től :DD -
Rudee #116 PS2-re már kint van. Jó lenne ha hétvégén már PC-n is jácchatnánk vele. -
dadek #115 Köszi szépen nagyon hálás vagyok a segítségért! -
#114 Hogyan készítsünk a 2 cd-s image-ból egy dvd imaget-t -
dadek #113 sajna nem használt, mert arra szüksége van
-
Rudee #112 Kérdezd meg a közönséget. Próbáld meg kitörölni az inf-ből azt a sort és próba. -
dadek #111 A kitömörítéssel nincs gond csak a CD1 és CD2-ön olyan adatok vannak, amelyek egymást felülírnák, de, ha ezt ki is küszöbölöm, az autorun.inf-ben a telepítéskor a disk 1 szerepel és ha feltelepítette a CD1 tartalmát kéri a program a CD2-t és itt nem tudok tovább menni. Hogyan lehet azt megoldani, hogy ne kérje a CD2-őt, hanem a CD1 és CD2 tartalmát amit összemásoltam a kitömörítés után egybe feltelepítse? -
Rudee #110 Például WinISO-val kitömöríted a képfileokat egy könyvtárba és kész. Onnan már ki tudod írni. -
dadek #109 priviben leírnád nekem, hogy hogyan csináljam
megköszönném: [email protected] -
Rudee #108 Szerintem megoldható. Én régebben egy 2 CD-s játékot föl tudtam telepíteni a 2 iso kicsomagolása után. Gondolom kiírva is működik így. Mongyuk a mai dvd árak mellett egy próbát mindenképp megér. -
dadek #107 priviben is jó lesz: [email protected] -
dadek #106 Összegezve egy DVD-re, ki lehet írni úgy a 2 CD tartalmat, mintha eleve DVD-re adták ki volna, tehát használható lesz?
Elnézést a kérdésekért, de ezt mindenképpen szeretném megtudni.
Előre is köszönöm! (A FIFA 2005 CD1.iso CD2.iso-ból szeretném megcsinálni csak nem tudom, hogyan kell, ill. lehet-e egyáltalán?)
Mégegyszer elnézést az akadékoskodásért! -
dadek #105 És akkor úgyanúgy elindul a telepítés, valmint fel lehet installálni, mintha a 2 CD-vel külön-külön szórakoznék? -
#104 kiirod simán képfile-ben és ha kell szimulálod -
agtomi #103 Mikor jelenik meg a játék? -
dadek #102 a FIFA 2005 CD1 és CD2 DVD-re való írására gondolok.
Mindegyik CD iso kiterjesztésű. -
dadek #101 és milyen programmal lehet egyesítení őket?
-
#100 hát ha ISO fájlok,akkor természetesen -
dadek #99 Valahogyan a 2 CD-t ki lehet írni egy DVD-re, hogy működjön?
-
#98 :D CD-n jön ki! -
joe69 #97 pc-re -
dadek #96 Sziasztok!
PC-re DVD-re vagy CD-re adják ki a játékot? -
#95 Nahát ez a játék....egyszerüen nem birok egy meccset se lenyomni :P -
Since #94 Köszike -
#93 igen