1012
  • AMDFan
    Szerintem online játéknál a fegyelmezett védekezés a nyerő taktika...
    Az ellen úgyis hibázni fog és azt kell kihasználni...
  • shad0w
    Ehh, nem is így van! :) Sokat játszottam FIFA 2005-el online és bár sokmindenkit megvertem nagyon sokan simán lealáztak. Szal ezzel csak annyit akartam mondani, hogy a gépi ellenfél nagyon könnyen kiismerhető, és most még a szögleteken és szabadrúgásokon is könnyítettek... És ez nem biztos, hogy jót tesza játéknak.
  • AMDFan
    Egyébként mióta nem játszom napi 4 órát a fifával azóta nem játszom world classon.
    Anno akkor fejeztem be a fifázást amikor world classon az MTKval 5-1re vertem a brazilokat. :)
  • AMDFan
    Nehogy már azt ródd fel a játéknak, hogy túl jó vagy benne :)
  • shad0w
    A fizetős online megvan a játékban most is természetesen, talán kijön vmi patch ami lehetővé teszi direct ip-t...
  • shad0w
    Nna, lejátszottam első pár meccsemet, mint ígértem most megprobálom röviden leírni eddigi tapasztalataimat. Amit így egyértelműen kijelenthetek ennyi játékidő után is az az, hogy a játék valami iszonyatosan csúnya. Bár ez nem meglepő a FIFA-tól, de ez azért már tényleg nagyon durva. Hogy csak emlitsek néhány példát, távolról csak azt lehet látni hogy a játékosok mezére rá van vmi hányva hátulról nem lehet kivenni a játékos számát sem, a nevéről nem is beszélve. Nagyon vicces, hogy pl van Nistelrooy-nak távolról még egészen őszes haja van, és ahogy közeledünk hozzá úgy sötétedik :) A bal felső sarokban ugye kiirja a gólt és a gólszerzőt, valamint a cseréket is, hát azért az animáció jobb volt szerintem, de úgylátszik ez igy egyszerűbb volt. A bedobás annyiban változott, hogy a gép sokkal szorosabban fogja az embert nehezebb elmozogni, de ha ő jut bedobáshoz akkor csak kétfajta bedobást ismer: vagy közelebb fut, vagy távolabb. Ráadásul nekem még itt az tűnt fel, hogy ezt még csak nem is variálja, szal van egy meccs ahol ugy dob be h közelebb fut a vonalhoz, majd a másik meccsen meg távolabb :) A szabadrúgásnak nemhiszem, hogy javára vált ez a fajta leegyszerűsítés. hogy egyszer kell csak jó helyen megnyomni a gombot, túl egyszerű lett szerintem. Az viszont jó, hogy többféleképpen lehet lőni a szabadot, erőből, csavarva stb. A szöglet határozottan jó lett szerintem bár azis kicsit túl egyszerű, ha egyszer ráérez az ember akkor bármikor gólt tud szerezni belőle. A kapusokon és az OTB-n is állítottak kicsit, sztem az igy jobb lett. A küldetésekről egyelőre nem tudok túl sokat elmondani mert eléggé az elején járok még, mindenesetre eddig még élvezhetőek. Nekem is sikerült elérnem elegendő pontot, hogy megkapjam a Beach Ball-t, de még nem tudtam rájönni h mire való, vagy hogyan kell használni. Ja és mégvalami: azzal a hanggal amit kiad a gép mikor egy lista aljára érsz és te még nyomnád tovább embert lehetne ölni... Összességében túl sok változás nincs a FIFA2005höz képest, valóban kicsit úgyfest az egész mint egy (nem túlságosan)felturbózot fifa2005. Amiért megérheti vele játszani az csakis a BL és a Season mód ami azért valamennyire fílinges. Ja és ami mindent elmond arról, hogy mennyi a változás a fifa2005-höz képest az az, hogy semi pro szinten 4 meccset játszottam, az eremények a következők: 3-0, 7-0, 7-0, 10-0 mindig az én javamra. Szerintem nyugodtan lehet kezdeni a Seasont professionalon vagy akár worldclasson is mert elvileg közben nem lehet állítani rajta, hiszen ettől függ mennyi pontot kapunk a küldetésekért...
  • Breki33
    csak a Fifa-s ligák

gondolom a pénzes megy benne
  • davidos
    Nem értem mért jó az EA nek hogynem rakott bele direct IP-t. Ha a FIFA 2006 ban sem lesz lehet hogy megszűnnek az online ligák. :(
    Remélem kiadnak majd hozzá patchet ami orvosolja ezt a problémát!
  • shad0w
    Héj jóreggelt! Kaptál Beac Ball-t? Azt nézd már meg, hogy mien állítólag vmi strandfocis kis plusz játék a játékon belül. Elvileg lesz vmi FPS-es plusz játékocska is benne. Nemtom, hol tudod megnézni, talán gyakorlásnál...
  • _Vegeta_
    Ja oke, koszi az infot alig varom levanszorogjon a cucc. :)
  • báttyó02
  • AMDFan
    Én észre sem vettem, hogy szélesvásznú amíg nem mondtátok :)
    De igénytelen pöcs vagyok
  • Joke
    Off: Mindíg is nagyon naív voltál
    On
  • Joke
    Szerintem hihetetlen jó lett! A támadások vezetése nagyon jó, olyanokat csinálnak a játékosok, hogy öröm nézni! A játékélmény szerintem a fifa2005-ben is nagyon jó volt, de sikerült még javítani azon is, így már nagyon korrekt. A grafika nem változott, de engem nem is érdekel, nem a játékosok arcát, meg a nézőket nézem, hanem játszok vele. A fekete csík sem zavaró szerintem. Egyszóval: Nagyon jó lett! Hm, ez három szó, mind1.
  • Rudee
    Így má értem, de nem jáccottam olyan csapat ellen ahol van magyar. A Figo-t azt jól mondja :D
  • _Vegeta_
    Jajj, ecsem ertsd ahogy kell. Tod mikor a kommentar mondja pl h szábics meg lictecsz meg dárdáj. Éétem ? :>
  • báttyó02
    jah énse értem :D
  • Rudee
    Engem nem annyira zavar, de fura az biztos.
  • Forrest Gump
    Hát ezt a szélesvásznú marhaságot rohadtul nem értem. Kinek akartak ezzel jót, mert hogy a gamernek nem az biztos. Alig látni valamit a játéktérből.
  • Rudee
    Figo hangú? :D
  • Rudee
    Nemtom.
  • báttyó02
    nekem is jön,reggel telepitem :)
  • _Vegeta_
    Kernek infot a gamerol, nekemis lassan lefog jonni, bar most rossz a gepem azt jatszani se tudok, mindegy. Szoval A kommentatornak van figo hangja ? Fifa2k5ben ezt hianyoltam 1000l :)
  • AMDFan
    OFF:Úgyis elvertelek volna :)
    ON
  • Joke
    Haverral akartuk ma tolni neten, direct ip-vel, erröl letehetünk. Nem értem az EA üzleti politikáját, igaz, már régóta nem...
  • usa911
    És valami patch lesz hozzá , azt nem tudod?
  • Rudee
    Igaz.
  • usa911
    Hali!
    Igaz , hogy nincs direct IP?
  • Czud
    http://plaza.atw.hu/
  • forestjr79
    eszközök-beállítások-kapcsolódás-egyidejű letöltés
  • báttyó02
    melyiket ajánlod ? :D
  • Czud