1012
-
#172 Nforce -
#171 Hol? -
Roby #170 2 verzio is van mar:
UEFA.Champions.League.2004.2005-RELOADED
UEFA_Champions_League_2004-2005-VNGCLONE -
#169 A torrentes német verzióra gondolsz? Nekem az angol verziós nem torrentesre lenne szükségem :) -
Roby #168 hát kijött...:) -
Rudee #167 Ha kijön akkor valószinű igen. -
#166 Amúgy szerintetek van rá reális esély, hogy pl wanadoo-ról vagy megawarez-ről holnap le fogom tudni tölteni? :) -
#165 Elolvastam, jo ez a teszt, mostmár mégjobban várom a megjelenését PC-re :) Már komolyan gondolkodom azon, hogy beruházok egy PS2-re mert már minden játék jóval hamarabb megjelenik rá, arról nem is beszélve ami csak PS2-re jelenik meg (FIFA street...) -
#164 MI két hete teszteltük PS2-n a magyar EA-nál. Nemrossz amúgy a teljes cucc! KLIKK -
#163 Azt láttam, hogy angolul már bentvolt, de maygar leirást még nem láttam itt. Ha mégis vótmá' akkor bocs...
AZ ELECTRONIC ARTS ÉS AZ UEFA KÁPRÁZATOS ÚJ JÁTÉKOT KÜLD A PÁLYÁRA, AMI TÉGED IS MAGÁVAL RÁNT AZ UEFA CHAMPIONS LEAGUE ™ 2004 – 2005 BAJNOKSÁG FORGATAGÁBA!
Az EA SPORTS™ a valódi élvonalbeli futball élményét kelti életre az első küldetés-alapú futball-játék segítségével. Több mint 50 kihívással kell megbirkóznod a pályán és a pálya mellett, hogy keresztülküzdd magad a belföldi és az európai szezonon. Vajon hogy bírod majd a feszültséget, mikor 2:0-ra kell legyőznöd ellenfeledet, vagy főnököd közli, el kell adnod legjobb csatárodat?
Bármelyiket választhatod a rendelkezésedre álló 239 klubból – az FA Premier League, a német Bundesliga, a spanyol Primera Liga, az olasz Serie A és a francia Ligue 1 csapatai csak rád várnak. Ám a fenti ligák klubjain kívül is számos egyesület mérkőzik a Bajnokok Ligájának kupájáért.
Az UEFA CHAMPIONS LEAGUE ™ 2004 - 2005 nem csak új pontrúgás-rendszert kínál, de egy merőben új funkciót is – az EA SPORTS™ Talk Radio-t, a szurkolók fórumát, az egyetlen csatornát, ahol meghallgathatod azok véleményét, akiken végső soron a fizetésed múlik.
Főbb jellemzők
A szezon
Szezon módban tiéd az irányítás: 50 küldetést kell teljesítened a játék során. Végső célod persze megnyerni a Bajnokok ligájának döntőjét.
Az új tulajdonos új pénzt, új hírnevet és új feszültséget hoz magával. Képes vagy egyszerre foglalkozni a játékosokkal és a főnök igényeivel?
Gazdálkodj bölcsen a pénzével, és fektess be a világ legjobb játékosaiba a megújult átigazolási piacon! Érd el a tulajdonosi célokat, és jutalmat kapsz teljesítményedért! A siker más eredményekkel is szolgál: több mint 25 megszerezhető bónusz vár a játékban.
Azonnali játék
A 239 csapat bármelyike ellen kiállhatsz azonnali-játék módban. A szezon-mód sikereivel feloldott bónuszokat, például a belső nézetet, itt is használhatod.
UEFA Bajnokok ligája
A csoportmérkőzésektől kezdve játszhatod végig a hivatalos Bajnokok ligája mérkőzéseket. Európa legnevesebb klub-bajnokságának minden csillogása és izgalma téged vár!
Hazai és vendég
Egy soha nem elég – vágj vissza az exkluzív Hazai és vendég módban, ahol az összegzési- valamint a hazai előny szabályok érvényesülnek.
Bajnokság (csak liga, liga + kiesés, csak kiesés)
Állítsd össze saját bajnokságodat – melyben a hivatalos UEFA Bajnokok ligája formátumát is használhatod. Liga vagy liga és kiesés; a választás rajtad áll.
Gyakorlás
Gyakorlás módban kipróbálhatod az új különleges manővereket, szögleteket és szabadrúgásokat.
Szituáció
Tedd próbára magad tetszőlegesen beállított helyzetekben! Minden apró részletet meghatározhatsz, az eredménytől a hátralevő időn keresztül az eddig kiosztott büntetésekig.
EA SPORTS Online
Az EA SPORTS online segítségével a világ bármely tájáról kereshetsz magadnak ellenfelet PC, PlayStation®2, vagy Xbox® géped segítségével. A lobby területen találkozhatsz és cseveghetsz a többi játékossal, hozhatsz létre új bajnokságokat és hívhatsz ki másokat UEFA CHAMPIONS LEAGUE (TM) 2004 – 2005 meccsekre. Küzdd fel magad a csúcsra és védd meg pozíciódat! -
#162 Üdv! Most néztem énis és tényleg torrenten már fentvan a német verzió, de én szerintem várok holnapig akkor már valsz fentlesz az angol verzió is más warezokon... Már alig várom, nagyon kiváncsi vagyok erre a játékra, de félek csalodni fogok benne :) -
Rudee #161 Jön már, de lassú lesz ha csak 1 seeder van. -
#160 jaja általában minden éven így van, hogy előbb jön a német :\ -
#159 volt már, hogy a német előbb kijött -
#158 kár. pedig már én reggel 6-kor néztem,akkor is próbáltam,nem volt jó,mondom hátha suli után,hát most se jó :((
remélem este felé feltesznek valami másikat -
#157 német verzió a fájlnév alapján! azt nem tom' miért nem jön... -
#156 hogyérted hogy német ? de miért nem lehet leszedni? -
#155 :((( hát nemtom,pedig ott fennvan....mind1,holnap úgysincsen suli,úgyhogy hátha kijavitják :) rajta leszek a dolgon :D -
#154 jahát mert ez valami német verzsön! aznem hiszem hogy érdekel engem :\ -
#153 nem igazán moccan! de furcsa mert az nForce nem írja hogy kijött volna... gyanús! -
#152 ti le tudjátok szedni?? -
#151 hát csak az van -
#150 www.torrent.to
de valamiért nem szedi le,az elején hibát ir ki...... -
#149 torrentet -
#148 pontosan hol is? -
#147 nah kijött,warwzon fennvan reggeltől -
#146 mondjuk sose halunk bele :D -
Rudee #145 Jó lenne már, bár EA játékok esetében nem ritka hogy a PCs verzió marad utoljára. -
#144 Akkor nemsoká itt a PC-s is. -
Rudee #143 Na XBOX-ra is kijött. -
#142 Nem nagyon játszom gép ellen.
Amúgy ha igen lehet többet nyer, mert akkor csak tesztelek. -
#141 Gép ellen én is mindíg nyerek :P najó nem zaklatlak! semmiből csak gonoszkodom! :) -
#140 Helyesbítek volt döntetlen is 1 -
#139 Ezt miből gondolod?
Tegnap pl minden meccsem megnyertem. -
Rudee #138 PS2-n igen :D -
#137 Eme emulátor (nem direkt volt :P) az eddigi talán legelőrehaladottabb. Valahol már a menüket is behozza :D
http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/pcsx2.html -
#136 Így is :) -
#135 áh! marha kezdeti fázisú emuk vannak! -
#134 és azzal szerinted megy? mert én egy olyan emiulátorról tudok ami "működik" és azzal is csak max intrót tudsz megnézni más semmit :) játékot nem visz! :P -
#133 volt már amelyik elindult?