1012
  • thedriver
    Nforce
  • shad0w
    Hol?
  • Roby
    2 verzio is van mar:
    UEFA.Champions.League.2004.2005-RELOADED
    UEFA_Champions_League_2004-2005-VNGCLONE
  • shad0w
    A torrentes német verzióra gondolsz? Nekem az angol verziós nem torrentesre lenne szükségem :)
  • Roby
    hát kijött...:)
  • Rudee
    Ha kijön akkor valószinű igen.
  • shad0w
    Amúgy szerintetek van rá reális esély, hogy pl wanadoo-ról vagy megawarez-ről holnap le fogom tudni tölteni? :)
  • shad0w
    Elolvastam, jo ez a teszt, mostmár mégjobban várom a megjelenését PC-re :) Már komolyan gondolkodom azon, hogy beruházok egy PS2-re mert már minden játék jóval hamarabb megjelenik rá, arról nem is beszélve ami csak PS2-re jelenik meg (FIFA street...)
  • The Hedgehog
    MI két hete teszteltük PS2-n a magyar EA-nál. Nemrossz amúgy a teljes cucc! KLIKK
  • shad0w
    Azt láttam, hogy angolul már bentvolt, de maygar leirást még nem láttam itt. Ha mégis vótmá' akkor bocs...
    AZ ELECTRONIC ARTS ÉS AZ UEFA KÁPRÁZATOS ÚJ JÁTÉKOT KÜLD A PÁLYÁRA, AMI TÉGED IS MAGÁVAL RÁNT AZ UEFA CHAMPIONS LEAGUE ™ 2004 – 2005 BAJNOKSÁG FORGATAGÁBA!

Az EA SPORTS™ a valódi élvonalbeli futball élményét kelti életre az első küldetés-alapú futball-játék segítségével. Több mint 50 kihívással kell megbirkóznod a pályán és a pálya mellett, hogy keresztülküzdd magad a belföldi és az európai szezonon. Vajon hogy bírod majd a feszültséget, mikor 2:0-ra kell legyőznöd ellenfeledet, vagy főnököd közli, el kell adnod legjobb csatárodat?

Bármelyiket választhatod a rendelkezésedre álló 239 klubból – az FA Premier League, a német Bundesliga, a spanyol Primera Liga, az olasz Serie A és a francia Ligue 1 csapatai csak rád várnak. Ám a fenti ligák klubjain kívül is számos egyesület mérkőzik a Bajnokok Ligájának kupájáért.

Az UEFA CHAMPIONS LEAGUE ™ 2004 - 2005 nem csak új pontrúgás-rendszert kínál, de egy merőben új funkciót is – az EA SPORTS™ Talk Radio-t, a szurkolók fórumát, az egyetlen csatornát, ahol meghallgathatod azok véleményét, akiken végső soron a fizetésed múlik.

Főbb jellemzők
    A szezon
    Szezon módban tiéd az irányítás: 50 küldetést kell teljesítened a játék során. Végső célod persze megnyerni a Bajnokok ligájának döntőjét.

Az új tulajdonos új pénzt, új hírnevet és új feszültséget hoz magával. Képes vagy egyszerre foglalkozni a játékosokkal és a főnök igényeivel?

Gazdálkodj bölcsen a pénzével, és fektess be a világ legjobb játékosaiba a megújult átigazolási piacon! Érd el a tulajdonosi célokat, és jutalmat kapsz teljesítményedért! A siker más eredményekkel is szolgál: több mint 25 megszerezhető bónusz vár a játékban.

Azonnali játék
    A 239 csapat bármelyike ellen kiállhatsz azonnali-játék módban. A szezon-mód sikereivel feloldott bónuszokat, például a belső nézetet, itt is használhatod.

UEFA Bajnokok ligája
    A csoportmérkőzésektől kezdve játszhatod végig a hivatalos Bajnokok ligája mérkőzéseket. Európa legnevesebb klub-bajnokságának minden csillogása és izgalma téged vár!

Hazai és vendég
    Egy soha nem elég – vágj vissza az exkluzív Hazai és vendég módban, ahol az összegzési- valamint a hazai előny szabályok érvényesülnek.

Bajnokság (csak liga, liga + kiesés, csak kiesés)
    Állítsd össze saját bajnokságodat – melyben a hivatalos UEFA Bajnokok ligája formátumát is használhatod. Liga vagy liga és kiesés; a választás rajtad áll.

Gyakorlás
    Gyakorlás módban kipróbálhatod az új különleges manővereket, szögleteket és szabadrúgásokat.

Szituáció
    Tedd próbára magad tetszőlegesen beállított helyzetekben! Minden apró részletet meghatározhatsz, az eredménytől a hátralevő időn keresztül az eddig kiosztott büntetésekig.

EA SPORTS Online
    Az EA SPORTS online segítségével a világ bármely tájáról kereshetsz magadnak ellenfelet PC, PlayStation®2, vagy Xbox® géped segítségével. A lobby területen találkozhatsz és cseveghetsz a többi játékossal, hozhatsz létre új bajnokságokat és hívhatsz ki másokat UEFA CHAMPIONS LEAGUE (TM) 2004 – 2005 meccsekre. Küzdd fel magad a csúcsra és védd meg pozíciódat!
  • shad0w
    Üdv! Most néztem énis és tényleg torrenten már fentvan a német verzió, de én szerintem várok holnapig akkor már valsz fentlesz az angol verzió is más warezokon... Már alig várom, nagyon kiváncsi vagyok erre a játékra, de félek csalodni fogok benne :)
  • Rudee
    Jön már, de lassú lesz ha csak 1 seeder van.
  • The Hedgehog
    jaja általában minden éven így van, hogy előbb jön a német :\
  • Breki33
    volt már, hogy a német előbb kijött
  • báttyó02
    kár. pedig már én reggel 6-kor néztem,akkor is próbáltam,nem volt jó,mondom hátha suli után,hát most se jó :((
    remélem este felé feltesznek valami másikat
  • The Hedgehog
    német verzió a fájlnév alapján! azt nem tom' miért nem jön...
  • báttyó02
    hogyérted hogy német ? de miért nem lehet leszedni?
  • báttyó02
    :((( hát nemtom,pedig ott fennvan....mind1,holnap úgysincsen suli,úgyhogy hátha kijavitják :) rajta leszek a dolgon :D
  • The Hedgehog
    jahát mert ez valami német verzsön! aznem hiszem hogy érdekel engem :\
  • The Hedgehog
    nem igazán moccan! de furcsa mert az nForce nem írja hogy kijött volna... gyanús!
  • báttyó02
    ti le tudjátok szedni??
  • báttyó02
    hát csak az van
  • báttyó02
    www.torrent.to
    de valamiért nem szedi le,az elején hibát ir ki......
  • Breki33
    torrentet
  • The Hedgehog
    pontosan hol is?
  • báttyó02
    nah kijött,warwzon fennvan reggeltől
  • báttyó02
    mondjuk sose halunk bele :D
  • Rudee
    Jó lenne már, bár EA játékok esetében nem ritka hogy a PCs verzió marad utoljára.
  • grebber
    Akkor nemsoká itt a PC-s is.
  • Rudee
    Na XBOX-ra is kijött.
  • Breki33
    Nem nagyon játszom gép ellen.

Amúgy ha igen lehet többet nyer, mert akkor csak tesztelek.
  • The Hedgehog
    Gép ellen én is mindíg nyerek :P najó nem zaklatlak! semmiből csak gonoszkodom! :)
  • Breki33
    Helyesbítek volt döntetlen is 1
  • Breki33
    Ezt miből gondolod?

Tegnap pl minden meccsem megnyertem.
  • Rudee
    PS2-n igen :D
  • The Hedgehog
    Eme emulátor (nem direkt volt :P) az eddigi talán legelőrehaladottabb. Valahol már a menüket is behozza :D

http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/pcsx2.html
  • The Hedgehog
    Így is :)
  • The Hedgehog
    áh! marha kezdeti fázisú emuk vannak!
  • The Hedgehog
    és azzal szerinted megy? mert én egy olyan emiulátorról tudok ami "működik" és azzal is csak max intrót tudsz megnézni más semmit :) játékot nem visz! :P
  • Breki33
    volt már amelyik elindult?