UEFA Champions League

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Lehet csak én vagyok vak, de EASO-n kívül nem látok más multiplayer lehetõséget.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nekem nagyon tetszik a game. Imádom a Champions League zenéjét!!
Bár a lényeg még visszavan 😊

shad0w
Tényleg ez engem is érdekelne. Eddig én azt hallotam róla, hogy van benne, de nem mûködik 😊

don't give a fuck

Forrest Gump
Direct ip-s játék van benne?
báttyó02
<#wilting><#wilting>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
4-5 évnyi John Motson után csakis jónak mondható a kommentátor, a zenéket nem figyeltem még.

Új szezon kezdetkor télleg elég könnyû összehozni egy zombi edzõt 😄

shad0w
A közönséget igazán megcsinálhatták volna... A zenék mienek? Állítólag azok jók lettek. Meg az új kommentátorra lennék kiváncsi, az mien?

don't give a fuck

shad0w
Végülis csak a karriermódtól és a BL-tõl várhatunk valami újat, úgylátszik a többi maradt nagyjából a régi. Sajnos...

don't give a fuck

Rudee
De nemtom mit írjak. Egy meccset nyomtam le eddig.

A menü jónak tûnik, nem laggol mint a FIFA-ba. A mezek itt is rondák, az arcok se változtak. A nézõkrõl nem is írok semmit, már megszokhattuk.

A mozgások rendben vannak, OTB és FTC megmaradt. Mingyá megnézem milyen a tréning mód.

shad0w
Majd ha kicsit el tudsz szakadni tõle, és van kedved irhatsz kicsit bõvebben is 😊

don't give a fuck

shad0w
Egyik haverom apja szerzi valahonnan a jelszavakat hozzá, fogalmam sincs honnan mert egyfajta "hadititokként" kezeli és nem mondja el nekem 😊 De miután haveromnak már nem kell az acc odaadja nekem 😊

don't give a fuck

báttyó02
<#wilting><#wilting>

Rudee
Elsõre jónak tûnik. A játékmenetbe van jelentõs változás, de meg lehet szokni.

shad0w
de ingyen kapom hozzá a jelszavakat, szal... 😊

don't give a fuck

shad0w
igen, megawarezról

don't give a fuck

Na én is kiprószálom 😊 megöl a kiváncsiság

báttyó02
te fizetõsrõl szeded?

shad0w
pff vazz nemsemmi mien gyorsan lejött neked 😊 én most kezdtem el leszedni a cd2-t... majd ird le mien!

don't give a fuck

báttyó02
majd ird le milyen

Rudee
Na lejött, próba.

shad0w
Én hiszek neked! 😊

don't give a fuck

shad0w
Ja akkor félreértettem, bocs! Nemértek hozzá, azthittem ott is van korlát, de akkor viszont jo a kábelnet! 😊

don't give a fuck

thedriver
ADSL-nél nem igazán számít, hogy körülötted hány embernek van, ez nem igazán befolyásolja a sebességet, mivel teljesen más technológia, mint a kábel. Maximum a központtól való távolság szólhat bele a sebességbe, de az is néhány %-ban csak.

Rudee
Nekem nincs korlát, ez nem chello, hanem a TV-s kábelnet.

shad0w
Kábelnetet meg nem is lehet nálunk köttetni, de nem is biztos, hogy váltanék a korlátozás miatt. Node ez nem az a topic 😊

don't give a fuck

shad0w
Kira, jó neked! 😊 Nálunk itt az utcában gyakorlatilag már minden lakásban van ADSL, de nagyon jol ki van építve, mert itt lakik a polgármester 😄

don't give a fuck

shad0w
Pár helyen láttam már h meg lehet rendelni, de ez ugyebár nem jelenti azt hogy már ki is szállitják... Talán február közepe fele, vagy nemtom...

don't give a fuck

Rudee
Enyém nem ADSL, hanem kábel. Ha nincsenek fönt sokan akkor jól jön, mer megmarad egy csomó sávszél a többiektõl. Ráadásul a környéken csak nekem van ilyen, így egy darabig gyorsabb lesz.

Egyébként mikor jelenik meg itthon?

shad0w
Ehh, az jutott az eszembe, hogy holnap meg már a millió féle javítást, kiegészítõt, Breki féle mezeket stb. fogjuk töltögetni hozzá 😊 (ha nem is holnap, de rövid idõn belül <#smile>)

don't give a fuck

Breki33
+ jobb P
shad0w
Mien csend lett 😊 Mindenki békésen töltögeti a játékot, vihar elõtti csend... 😊 Majd írjátok ám a véleményeket, mert ahogy elnézem itt sokaknak jóval hamarabb lesz meg a játék mint nekem 😊

don't give a fuck

báttyó02
id mi a farkamért nem lehet regelni?

báttyó02
nekem is chellom van!

báttyó02
hát nem jáccottam vele sokat

Nekem Chellom van aztmeg most emelték a sebességét stabilan 180al jön!!!
pedig marha kiváncsi vagyok már a gaméra.

nekem 1 Mbit és tényleg csak annyival jön 😞

shad0w
Elõzetes számítások szerint nekem még 4 óra mire lejön 😞 Nna sebaj, holnap lesz idõm kipróbálni, úgysem leszek suliban 😊

don't give a fuck

shad0w
Ajha az nemsemmi... Azzal kb 120-128k/sec a normális, hogy töltesz ennyivel gyorsabban? 😊 Mer nekem 512es ADSL netem van amivel 64k/sec a normális de mivel 20 méterre vagyok az erõsitõtõl 70 körül jön a cucc, de ez mégsem másfélszer gyorsabb a normálisnál 😊

don't give a fuck

Rudee
Papíron 1024/256, de 180al tudok tölteni.

shad0w
Mien neted van neked, h már lent is van a CD1? 😊 Én most járok a 27. részletnél...

don't give a fuck

Rudee
Még csak a fele.

Lenn van már valakinek???

Sztem mind2-re jobblett pc-n még tuningolni is lehet a játékot!!!!Igaz lehet ps2-n is da az macerásabb!Fifa 2005 nemjött be ez viszont sztem jólett!!!
shad0w
Rájöttem mi volt a hiba itt. Leírom hátha valaki hasonloan béna lenne mint én 😊 Annyi az egész hogy be kell állitani flesgetet, hogy egyszerre csak egy fájlt töltsön... Már énis az elsõ CD vége felé járok, bár igy 512es nettel azért nem megy oan gyorsan 😊

don't give a fuck

Hát PES4 max konzolon jó. PC-n...

Nekem egy 3-4 napja megvan ps2-re nemrossz igaz neméri el a pes4 szintet de elkell ismerni irányításban sztem nagyon jó lett a cucc grafban semmi változás az uj carrier mod viszont nagyon nó!!!!
Mu - Arsenal-la fogok kezdeni 😊
Friss emlékek <#vigyor3>

Rudee
Nekem az elsõ CD mingyá kész.