1012
-
Rudee #412 Olvass vissza, és meglátod hogy hányszor írtad mivel fogsz jáccani.
Hogy mibe jobbak a cselek, a grafika, meg minden.
Szerinted ez érdekel itt valakit? -
#411 te leirtad azt hogy ott is rondák a mezek,én erre megvédem a pes-t,mert ez nemigaz ! -
Rudee #410 Akkor istenítsd abba a topicba. Minden 2. hozzászólásod a PESről szól. -
#409 köszi Breki,majd gondolkozom a dolgon,lehet rásznámom magam egy ilyen befektetésbe :DD -
#408 hahahahaa de azok ehhez képest ég és föld ! -
Rudee #407 A mezek a PESbe is rondák voltak alapból. -
Rudee #406 Nem jók a 2005ös mezek ehez. -
#405 Igazából csak lusta voltam hozzá, hogy utánanézzek meik az igazán jó gamepad :) De ha már itt tartunk akkor irj egy igazán jo gémpedet ami megbizható, lehet rászánom magam, hogy veygek egyet :) Még egyszer olvastam ien dual analogkarosokról, oat kéne venni? -
#404 hát ami tényleg jó az 6500
de vannak noname-k is úgymond -
#403 hmm....kezded felkelteni az érdeklődésem a gamepad iránt :)
nemtom,mennyibe van egy analóggal felszerelt gamepad,ami jó a peshez,meg ehhez is ? :) -
#402 én 10 év után álltam át
és nem bántam meg.
Vhogy jobban egybeforsz a játékkal -
#401 hát én aránylag sok focis játék után már nem fogok tállni gamepadra -
#400 mindenkinek aki veszi a fáradságot, hogy áttáljon és előről kezdje -
#399 neked :D -
#398 nincs 4000 forintod? -
#397 nem tudod mi a jó P
én tudok bill-el is, de gamepaddal sokkal jobb -
#396 jaja :)) mondjuk nekem nem fog sokáig tartani,ugyis megyek hamarosan vissza pesezni :D -
#395 Énis billel játszom, még soha nem volt kezemben gémped, nincs rá pézem :P :D -
#394 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#393 énis ezért kérdem, nagyon áttáltunk P -
#392 #361 olvass vissza... -
#391 nana billel nyomok mindent ! :D -
#390 már ha nem állitottad át a bill-t -
#389 gamepad ember P
billel játszani focit ejj P -
#388 Pesbe sokkal jobbak a cslek sztem is, de itt fifában ha 16osnál összejön egy csel akkor 100%os helyzet van :) Viszont a Förszt táccs sztem nagyon jó lett.. -
#387 a,s,d meg még valamelyik :D -
Máté008 #386 Kérdés: Mikor pl szabadrugast rugok, akkor megjelennek ott oldalt ilyen számok és mellett, hogy melyik szammal mit lehet csinalni. Nhamost melyik szám melyik billentyure vonatkozik? -
#385 :) amúgy nekem valahogy annyira nme jönnek ösze a cselek,mint a pesbe,mindig elakad az ellenfélbe a labda -
#384 Így van :) C az a modifier vagy mi a bánat :D -
#383 jah c+d lövőcsel -
#382 Shift + iránybillentyűk(jobbra, balra, előre, hátra, előre+hátra, jobbra+balra stb...) Meg a C gombbal is lehet csinálni mindenféllt pl C+D -
#381 hehe :D shift -
#380 Igen igazad van majd Breki megcsinálja a topicot, ugyis ő fogja feltölteni mindenfélével :D Lehet h nem is csak UEFA CL mezek topic kéne hanem inkább egy oan ahova összegyűjtjük az össes grafikai kieget hozzá, nem? Szal stadionok, is meg minden más is odekerülne... nem? :) -
#379 szerintem fölösleges ennek másik topik,a fifa 2005-nél se volt baj ezzel szerintem -
#378 Most adboardokat gyártok a pes-hez.
És mezeket soha nem csináltam !
CSak javítottam.
Szerintem jók hozzá, csak még fel se raktam a játékot, nemtudom jók-e a szerkesztők hozzá.
Hogyis kell ebben cselezni amúgy?
Elfelejtettem P -
Grusi #377 Igen, csak akkor ha lehet, legyen egy mez topic, mert jó lenne, ha itt megmaradna magáról a játékról, és nem a mezekről való diszkusszió... Bár ez csak az én véleményem... -
#376 Breki! Lassan kezdheted gyártani a mezeket ehhez a játékhoz is :) Vagy fel lehet használni a FIFA2005-höz készülteket? Nem látszik sok különbség a kettő között :) Bár én ehhez nem értek... -
#375 Nos szabadrúgás véleményem szerint túlságosan egyszerű lett, mint ezt már jópárszor leírtam, ha egyzser rájössz hogy kell rúgni 10ből 8bemegy akármilyen szögből. Szal gyakorlatilag alapvonalról is be lehet csavarni... elég gáz... -
#374 A kérdésedre írtam
kicsit fura, hogy ennyire nem olvassátok egymást. -
Grusi #373 Ah, viszont a cselezést még jobbá csinálták, az imént úgy rohantam át Gudjohnsennel három inter-védőn, hogy meglepődtem magamon :) Szerintem nagyon eltalálták a játékot.