UEFA Champions League
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet csak én vagyok vak, de EASO-n kívül nem látok más multiplayer lehetõséget.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nekem nagyon tetszik a game. Imádom a Champions League zenéjét!!
Bár a lényeg még visszavan 😊
Bár a lényeg még visszavan 😊
Tényleg ez engem is érdekelne. Eddig én azt hallotam róla, hogy van benne, de nem mûködik 😊
don't give a fuck
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
4-5 évnyi John Motson után csakis jónak mondható a kommentátor, a zenéket nem figyeltem még.
Új szezon kezdetkor télleg elég könnyû összehozni egy zombi edzõt 😄
Új szezon kezdetkor télleg elég könnyû összehozni egy zombi edzõt 😄
A közönséget igazán megcsinálhatták volna... A zenék mienek? Állítólag azok jók lettek. Meg az új kommentátorra lennék kiváncsi, az mien?
don't give a fuck
Végülis csak a karriermódtól és a BL-tõl várhatunk valami újat, úgylátszik a többi maradt nagyjából a régi. Sajnos...
don't give a fuck
De nemtom mit írjak. Egy meccset nyomtam le eddig.
A menü jónak tûnik, nem laggol mint a FIFA-ba. A mezek itt is rondák, az arcok se változtak. A nézõkrõl nem is írok semmit, már megszokhattuk.
A mozgások rendben vannak, OTB és FTC megmaradt. Mingyá megnézem milyen a tréning mód.
A menü jónak tûnik, nem laggol mint a FIFA-ba. A mezek itt is rondák, az arcok se változtak. A nézõkrõl nem is írok semmit, már megszokhattuk.
A mozgások rendben vannak, OTB és FTC megmaradt. Mingyá megnézem milyen a tréning mód.
Majd ha kicsit el tudsz szakadni tõle, és van kedved irhatsz kicsit bõvebben is 😊
don't give a fuck
Egyik haverom apja szerzi valahonnan a jelszavakat hozzá, fogalmam sincs honnan mert egyfajta "hadititokként" kezeli és nem mondja el nekem 😊 De miután haveromnak már nem kell az acc odaadja nekem 😊
don't give a fuck
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Elsõre jónak tûnik. A játékmenetbe van jelentõs változás, de meg lehet szokni.
Na én is kiprószálom 😊 megöl a kiváncsiság
pff vazz nemsemmi mien gyorsan lejött neked 😊 én most kezdtem el leszedni a cd2-t... majd ird le mien!
don't give a fuck
Ja akkor félreértettem, bocs! Nemértek hozzá, azthittem ott is van korlát, de akkor viszont jo a kábelnet! 😊
don't give a fuck
ADSL-nél nem igazán számít, hogy körülötted hány embernek van, ez nem igazán befolyásolja a sebességet, mivel teljesen más technológia, mint a kábel. Maximum a központtól való távolság szólhat bele a sebességbe, de az is néhány %-ban csak.
Kábelnetet meg nem is lehet nálunk köttetni, de nem is biztos, hogy váltanék a korlátozás miatt. Node ez nem az a topic 😊
don't give a fuck
Kira, jó neked! 😊 Nálunk itt az utcában gyakorlatilag már minden lakásban van ADSL, de nagyon jol ki van építve, mert itt lakik a polgármester 😄
don't give a fuck
Pár helyen láttam már h meg lehet rendelni, de ez ugyebár nem jelenti azt hogy már ki is szállitják... Talán február közepe fele, vagy nemtom...
don't give a fuck
Enyém nem ADSL, hanem kábel. Ha nincsenek fönt sokan akkor jól jön, mer megmarad egy csomó sávszél a többiektõl. Ráadásul a környéken csak nekem van ilyen, így egy darabig gyorsabb lesz.
Egyébként mikor jelenik meg itthon?
Ehh, az jutott az eszembe, hogy holnap meg már a millió féle javítást, kiegészítõt, Breki féle mezeket stb. fogjuk töltögetni hozzá 😊 (ha nem is holnap, de rövid idõn belül <#smile>#smile>)
don't give a fuck
Mien csend lett 😊 Mindenki békésen töltögeti a játékot, vihar elõtti csend... 😊 Majd írjátok ám a véleményeket, mert ahogy elnézem itt sokaknak jóval hamarabb lesz meg a játék mint nekem 😊
don't give a fuck
Nekem Chellom van aztmeg most emelték a sebességét stabilan 180al jön!!!
pedig marha kiváncsi vagyok már a gaméra.
nekem 1 Mbit és tényleg csak annyival jön 😞
Elõzetes számítások szerint nekem még 4 óra mire lejön 😞 Nna sebaj, holnap lesz idõm kipróbálni, úgysem leszek suliban 😊
don't give a fuck
Ajha az nemsemmi... Azzal kb 120-128k/sec a normális, hogy töltesz ennyivel gyorsabban? 😊 Mer nekem 512es ADSL netem van amivel 64k/sec a normális de mivel 20 méterre vagyok az erõsitõtõl 70 körül jön a cucc, de ez mégsem másfélszer gyorsabb a normálisnál 😊
don't give a fuck
Mien neted van neked, h már lent is van a CD1? 😊 Én most járok a 27. részletnél...
don't give a fuck
Lenn van már valakinek???
Sztem mind2-re jobblett pc-n még tuningolni is lehet a játékot!!!!Igaz lehet ps2-n is da az macerásabb!Fifa 2005 nemjött be ez viszont sztem jólett!!!
Rájöttem mi volt a hiba itt. Leírom hátha valaki hasonloan béna lenne mint én 😊 Annyi az egész hogy be kell állitani flesgetet, hogy egyszerre csak egy fájlt töltsön... Már énis az elsõ CD vége felé járok, bár igy 512es nettel azért nem megy oan gyorsan 😊
don't give a fuck
Hát PES4 max konzolon jó. PC-n...
Nekem egy 3-4 napja megvan ps2-re nemrossz igaz neméri el a pes4 szintet de elkell ismerni irányításban sztem nagyon jó lett a cucc grafban semmi változás az uj carrier mod viszont nagyon nó!!!!
Mu - Arsenal-la fogok kezdeni 😊
Friss emlékek <#vigyor3>#vigyor3>
Friss emlékek <#vigyor3>#vigyor3>