1012
-
Rudee #292 Valóban jók a küldetések. Nemtom mi van ha nem sikerül, eddig mind jó lett. Az ötödiket csináltam meg most, belegondolva télleg rövid lesz. Szerintem viszont sokkal lassabban fog menni minden, mikor már a BLbe küzdünk.
Egyébként a pontokat nem lehet levásárolni, hanem magától ad érte ezt-azt. Én pont most kaptam 70000 pontért vmi beach ball-t. -
#291 ( bocs a nem ide tartozó kérdésért, de eddig sehol nem kaptam a kérdésemre választ: FlashGet-ben hol lehet beállítani, hogy hány szálon töltsön egy fájlt? ) -
#290 na nekem még 15 perc van hátra cd2-ből... azthiszem holnap játszok vele egy csomot aztán akkor leirom énis a véleményemet róla... -
#289 szerintem ezek a küldetések a játékban a legjobb újítások, elég érdekesen hangzanak, főleg ez a játékos eladás-vásárlás, bár remélem nem lesz egyhangú és nem fog annyiban kimerülni, hogy meghatározzák, hogy meik csapatot hány góllal kell megverni... meg ha már most a 4-nél tartasz és össz 50 van benne nem látszik vmi hosszúéletűnek a játék... és ha nem sikerül a küldetés akkor mivan, újra kell jtszani meccset, vagy csak nem kapsz pontot? -
#288 erre lehet, hogy lesz megoldás mert a demohoz is kiadtak valami demo zoom nevű progit amivel elméletileg ki lehetett volna kapcsolni a szélesvászont, mondjuk nekem nem működött... -
#287 tudtommal nem volt szó az előzetesekben direct ip-ről, ettől függetlenül le lehet irni EA-t, de nem ezért :) -
Rudee #286 A 3. küldetés az eddig legérdekesebb, el kell adni egy védőt, középpályást és csatár, majd venni belőlük egyet-egyet. Vannak kikötések is.
A 4. küldetésem az volt, hogy lőjjek 3 gólt. A Parma volt az ellefél, első félidőbe Owen lőtt kettőt, aztán a hajrában (86. és 89. perc) Gravesen és Guti is betalált. -
Rudee #285 Sehogy. -
#284 Hogy lehet beállítani, hogy ne legyen "szélesvásznú" a kép? Én nem találom. -
AMDFan #283 Mindenképp érdemes. -
Rudee #282 Szerintem érdemes. -
Rudee #281 Ott legalább volt multiplayer lehetőség a játék módokban, itt az sincs. -
Since #280 A játékra gondoltam... -
#279 bundáskenyeret ? -
#278 gyáh...pedig előzetesekben irták hogy lesz.....ennyit az ea-ről...... -
Since #277 Érdemes leárntani? -
#276 Hogy rohadjanak meg, de lehetett sejteni! -
#275 A FIFA 2004-ben sem volt, aztán kiadtak hozzá egy patchet. -
AMDFan #274 Valóban nincs direct ip... -
Rudee #273 Pedig jó.
A roster lehetne friss mongyuk, de ez legyen a legkevesebb. -
Rudee #272 Én nem találtam, de még a game modes-ba sincs multiplayer funkció. Nem valószinű hogy patch lenne majd a későbbiekben. -
AMDFan #271 :)
Én nem mertem még karrierbe vágni.
Meg be kéne dugnom a vidkártyahűtésem meg így passive hűtéssel megszenvedett... -
#270 Tuti, hogy nincs benne direct ip, mert akkor le se szedem?
-
Rudee #269 De ne időszámítás előttit mongyá :D
Elég érdekes eddig a szezon, első meccsen meg kellett verni a Deport 2 góllal, aztán a tartalékok ellen szintén a 2 gólos győzelem volt az elvárás, meg kellett 5 kapura tartó lövés. Kaptam is 28000 pontot, de még nem jöttem rá hogy hol tudom "levásárolni". -
AMDFan #268 Első meccsen Arsenal - MU 1:1
tizikkel nyertem 3:2-re óriási párbajban :) -
AMDFan #267 Fifa 2000 :) -
Rudee #266 Szögletnél te mikor állítottad a lövés erejét? Eddig nem sokszor. Legalábbis FIFA-nál nem. -
#265 eddig is lehetett :) -
#264 Akkor valsz neked van igazad, ezt még valameik másik forumon olvastam még a játék megjelenése előtt... Mindenesetre ha nincs benne direct ip az hatalmas hiba... -
Rudee #263 Egyébként második meccs után leírhatom aszem, hogy az új pontrúgó rendszer eddig teccik. Az labda irányát, rúgás erején is lehet állítani. -
Rudee #262 Lehet csak én vagyok vak, de EASO-n kívül nem látok más multiplayer lehetőséget. -
AMDFan #261 Nekem nagyon tetszik a game. Imádom a Champions League zenéjét!!
Bár a lényeg még visszavan :) -
#260 Tényleg ez engem is érdekelne. Eddig én azt hallotam róla, hogy van benne, de nem működik :) -
#259 Direct ip-s játék van benne? -
#258 -
Rudee #257 4-5 évnyi John Motson után csakis jónak mondható a kommentátor, a zenéket nem figyeltem még.
Új szezon kezdetkor télleg elég könnyű összehozni egy zombi edzőt :D -
#256 A közönséget igazán megcsinálhatták volna... A zenék mienek? Állítólag azok jók lettek. Meg az új kommentátorra lennék kiváncsi, az mien? -
#255 Végülis csak a karriermódtól és a BL-től várhatunk valami újat, úgylátszik a többi maradt nagyjából a régi. Sajnos... -
Rudee #254 De nemtom mit írjak. Egy meccset nyomtam le eddig.
A menü jónak tűnik, nem laggol mint a FIFA-ba. A mezek itt is rondák, az arcok se változtak. A nézőkről nem is írok semmit, már megszokhattuk.
A mozgások rendben vannak, OTB és FTC megmaradt. Mingyá megnézem milyen a tréning mód. -
#253 Majd ha kicsit el tudsz szakadni tőle, és van kedved irhatsz kicsit bővebben is :)