1012
  • shad0w
    Egyik haverom apja szerzi valahonnan a jelszavakat hozzá, fogalmam sincs honnan mert egyfajta "hadititokként" kezeli és nem mondja el nekem :) De miután haveromnak már nem kell az acc odaadja nekem :)
  • báttyó02
  • Rudee
    Elsőre jónak tűnik. A játékmenetbe van jelentős változás, de meg lehet szokni.
  • shad0w
    de ingyen kapom hozzá a jelszavakat, szal... :)
  • shad0w
    igen, megawarezról
  • AMDFan
    Na én is kiprószálom :) megöl a kiváncsiság
  • báttyó02
    te fizetősről szeded?
  • shad0w
    pff vazz nemsemmi mien gyorsan lejött neked :) én most kezdtem el leszedni a cd2-t... majd ird le mien!
  • báttyó02
    majd ird le milyen
  • Rudee
    Na lejött, próba.
  • shad0w
    Én hiszek neked! :)
  • shad0w
    Ja akkor félreértettem, bocs! Nemértek hozzá, azthittem ott is van korlát, de akkor viszont jo a kábelnet! :)
  • thedriver
    ADSL-nél nem igazán számít, hogy körülötted hány embernek van, ez nem igazán befolyásolja a sebességet, mivel teljesen más technológia, mint a kábel. Maximum a központtól való távolság szólhat bele a sebességbe, de az is néhány %-ban csak.
  • Rudee
    Nekem nincs korlát, ez nem chello, hanem a TV-s kábelnet.
  • shad0w
    Kábelnetet meg nem is lehet nálunk köttetni, de nem is biztos, hogy váltanék a korlátozás miatt. Node ez nem az a topic :)
  • shad0w
    Kira, jó neked! :) Nálunk itt az utcában gyakorlatilag már minden lakásban van ADSL, de nagyon jol ki van építve, mert itt lakik a polgármester :D
  • shad0w
    Pár helyen láttam már h meg lehet rendelni, de ez ugyebár nem jelenti azt hogy már ki is szállitják... Talán február közepe fele, vagy nemtom...
  • Rudee
    Enyém nem ADSL, hanem kábel. Ha nincsenek fönt sokan akkor jól jön, mer megmarad egy csomó sávszél a többiektől. Ráadásul a környéken csak nekem van ilyen, így egy darabig gyorsabb lesz.
  • AMDFan
    Egyébként mikor jelenik meg itthon?
  • shad0w
    Ehh, az jutott az eszembe, hogy holnap meg már a millió féle javítást, kiegészítőt, Breki féle mezeket stb. fogjuk töltögetni hozzá :) (ha nem is holnap, de rövid időn belül )
  • Breki33
    + jobb P
  • shad0w
    Mien csend lett :) Mindenki békésen töltögeti a játékot, vihar előtti csend... :) Majd írjátok ám a véleményeket, mert ahogy elnézem itt sokaknak jóval hamarabb lesz meg a játék mint nekem :)
  • báttyó02
    id mi a farkamért nem lehet regelni?
  • báttyó02
    nekem is chellom van!
  • báttyó02
    hát nem jáccottam vele sokat
  • fanatifo
    Nekem Chellom van aztmeg most emelték a sebességét stabilan 180al jön!!!
  • AMDFan
    pedig marha kiváncsi vagyok már a gaméra.
  • AMDFan
    nekem 1 Mbit és tényleg csak annyival jön :(
  • shad0w
    Előzetes számítások szerint nekem még 4 óra mire lejön :( Nna sebaj, holnap lesz időm kipróbálni, úgysem leszek suliban :)
  • shad0w
    Ajha az nemsemmi... Azzal kb 120-128k/sec a normális, hogy töltesz ennyivel gyorsabban? :) Mer nekem 512es ADSL netem van amivel 64k/sec a normális de mivel 20 méterre vagyok az erősitőtől 70 körül jön a cucc, de ez mégsem másfélszer gyorsabb a normálisnál :)
  • Rudee
    Papíron 1024/256, de 180al tudok tölteni.
  • shad0w
    Mien neted van neked, h már lent is van a CD1? :) Én most járok a 27. részletnél...
  • Rudee
    Még csak a fele.
  • Nadi
    Lenn van már valakinek???
  • fanatifo
    Sztem mind2-re jobblett pc-n még tuningolni is lehet a játékot!!!!Igaz lehet ps2-n is da az macerásabb!Fifa 2005 nemjött be ez viszont sztem jólett!!!
  • shad0w
    Rájöttem mi volt a hiba itt. Leírom hátha valaki hasonloan béna lenne mint én :) Annyi az egész hogy be kell állitani flesgetet, hogy egyszerre csak egy fájlt töltsön... Már énis az első CD vége felé járok, bár igy 512es nettel azért nem megy oan gyorsan :)
  • AMDFan
    Hát PES4 max konzolon jó. PC-n...
  • fanatifo
    Nekem egy 3-4 napja megvan ps2-re nemrossz igaz neméri el a pes4 szintet de elkell ismerni irányításban sztem nagyon jó lett a cucc grafban semmi változás az uj carrier mod viszont nagyon nó!!!!
  • AMDFan
    Mu - Arsenal-la fogok kezdeni :)
    Friss emlékek
  • Rudee
    Nekem az első CD mingyá kész.