1012
  • Grusi
    Úgy írod, mintha csak erről szólt volna a hozzászólásom, azért köszönöm :D
  • Breki33
    361 P

9 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod
  • Grusi
    Én is most toltam le az első két meccsemet, szerintem nagyon jó a játék, a grafika pedig 1024-ben, 8x anizotróppal egyáltalán nem csúnya, sőt. Bár lehet, hogy én vagyok igénytelen :)
    Tehát nagyon bejön, baromi jó mind az irányítás, mind a körítés, mind a játékmenetbeli újítások. A szöglet például egészen remek.
    Már csak azt nem tudom, mit is jelöl az 1,2,3,4? :) A, S, D, W így sorrendben?
  • báttyó02
    ja meg a grafika...hmmm a mezek olyanok,mintha egy szardarabkát elkentek volna a mezen,tiszta szar :D
  • báttyó02
    hát úgyérzem nem fogok sokáig ezzel jáccani,mert nem birom annyira ezt az irányitást,amúgy azon kivül jó játék,mondhatnám,mig ki nem kerülök a pályáig,addig tetszik,a zenék királyságosak,meg a küldetések is,egyedül az irányitást nem,valszinü ezért fogok hamar visszatérni a pes-hez
  • fitutufi
    jéé van kéz is - szabadba - :)
  • tartuffe
    Node most hogy nyúztuk kicsit öcsémmel leírom már én is a véleményem pár mondatban. Jobb ez sokkal mint a fifa, ez nem vitás sztem. A hangulat nagyon ott van, jó ez a bl fíling. Sokkal jobb a körítés, gondolok itt az üresjáratok alatti visszajátszásokra, az új kommentátorokra (persze ez csak addig érdekes, amíg ki nem jön a spanyol :D), a gyepre, stb. A grafikáról csak annyit, hogy biztos nem túl szép a pessel összevetve, viszont alacsony beállításon - sajna erre futja ezen az ócskavason - látványos a javulás a fifához képest. A játékélmény is jobb, kicsit realisztikusabb a játékosok mozgása, élő(bb)nek hat az egész. Az új pontrúgásokkal kicsit gondban vagyok, a szöglet nagyon jó szerintem - végre újra van kis szöglet is, a szabadrúgások viszont egyenlőre nem tetszenek, az nagyon le lett egyszerűsítva, ahogy azt már előttem is írták páran. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy eddig nem bírtam még egyet sem közvetlenül szabadból benyomni, mindössze egy kipattanót kotortam be, szal ha belejövök még lehet, hogy megtetszik.
    No egyenlőre ennyit, bocs ha untattalak benneteket, de ez egy fórum ugyebár :D.
    Ui.: Nemtom ti hogy vettétek észre, de szerintem sokkal precízebbek lettek a passzok, főleg a kiugratásoknál feltűnő, ha jó ütemben adom nagyszerű dolgokat lehet csinálni.
  • tartuffe
    Nem, ez rendben van sztem, csak én meg lusta voltam practice alatt begyakorolni. :)
  • shad0w
    *lusta*
  • shad0w
    oks az jó lesz mert csak emlékezetből kiirtam, de practice mód alatt simán lehetett volna ellenőriznem de lsta vok hozzá :) Ha vmi nem jo akkor javitsd ki.
  • tartuffe
    kösz, letesztelem!
  • shad0w
    Na nekikezdek, de mire beirom lehet hogy valaki más már válaszol neked :D Előszöris a számok-betűk összefüggése: 1-A, 2-S, 3-D, 4-W. Ideális lövés, szabadrúgás, szöglet: a narancssárga csikban kell felengedni a gombot. Közvetlen szabadrúgás: Curl-csavart, Driven-erőből, Short-rövid passz. Közvetett szabadrúgás: Direct Shot-Közvetlenül kapura lövi(ez amugy hibás sztem mert nem gurítja le neki egy másik játékos és ez igy elvileg szabálytalan), Far Post Attack-Hosszú oldalra befutóra, Peel off-Leválik/lefordul a védőről, 2near 2 far - két-két ember rövid és hosszú oldalra is. Szöglet: Spread Attack - Szétszórva állnak az emberek, Near Post - rövid oldalra, Far Post - hosszú oldalra, Near or Far - vagy rövid vagy hosszú(gyakorlatilag 2 itt 2 ott). Remélem jó amit irtam, saját tapasztalatok alapján irtam, és remélem érthető is.
  • shad0w
    Ha kell leírom részletesen az egészet, most csak kevés időm van, szal a szabadrúgásnál a lényeg h a narancssárga (vagy mien? ) vonalban állitsd meg a csíkot :) Szal remélem azért érted :)
  • tartuffe
    Hogy is van ez az új szabadrúgás rencer? Írd már le röviden léccy, mer egyenlőre nem nagyon vágom!
    Meg a másik: mikor választani kell a számok közül, ott meik micsoda? Mer pl az egyes nekem nem csinál semmit, viszont akkor mi felel meg az egyesnek? Meg a többinek?
  • fitutufi
    qrva jó ez a game , most tartok az 55%-os labdabirtoklásnál , minnél többet tolok anál jobban tetszik...
  • fitutufi
    má megvan...
  • fitutufi
    amikor embereket kell venni meg eladni ott a skill target 240 és akkor enged tovább a buy-nál ha azt elérem ? mert nem tok ott továbbmenni
  • shad0w
    Kezdenek durvulni a küldetések. Most épp a Basel ellen kellett megforditanom a meccset 1-0-ról(Chipperfield), idegenben. Ja, és 20 perc alatt... Ez már a küldetések második fejezete, ez épp egy BL kvalifikációs meccs volt és már elkezdődött az angol bajnokság is.
  • shad0w
    Ám mégiscsak azt kell mondanom, hogy elég jól meg van csinálva ez a játékos eladás-vásárlás! Eddig sikerült megszereznem Nestát és Kakát, úgy, hogy az eredeti kezdő csapatomből csak Giggs-t adtam el. Közben persze eladtam pár oan játékost aki a kezdő közelébe sem került és vettem helyettük pár 18-20 éves egyelőre "középkategóriás" játékost akiket remélem idővel értékes játékossá lehet eddzeni. A transfer market hátránya az, hogy tőled a játékost árun alul veszik meg de te nem alkudhatsz az árból. Vagyis én eddig nem tudtam, ha mégis lehet valahogy akkor pliz mondjátok el :)
  • shad0w
    Na még a játékról: a zenék szerintem nagyon jók, nekem nagyon tetszenek. A rádióműsorszerű összekapcsolásuk is nagyon bejön nekem, bár itt néha kicsit "John és Andy" fíling van, mintha egy dolgot legalább 3szor elmondanának 10 percen belül :) Ami viszont nagyon idegesít az az, h ha például változtatsz a kezdő 11en akkor nem frissiti magát oldalt a névsor és a becserélt játékosok kerülnek a sorrend aljára nem a felállásban "legalul" szereplők.. Valamint marha idegesitő hogy miután átállítottad a kezdőcsapatot 3szor megkérdezi, hogy biztos mented-e a változásokat :)
  • shad0w
    kicsit kezd úgytűnni nekem hogy mégsem sikerült oan változatosra összehozniuk a küldetéseket, ez már a harmadik ien hogy adjak el-vegyek meg játékost... Ráadásul már most a 10-nél tartok és elvileg 50 van össz. Vagy több van?
  • shad0w
    Nos ahogy sejtettem, nem sikerült teljesítenem az elvárásokat. 3-3at sikerült összehoznom, 58%os labdabirtoklással, ami azért nem is oan rossz, ám a tulajdonos mégsem volt elégedett ezért arra "ítélt" hogy adjak el egy középpályást és egy támadót és hozzak helyettük két új játékost...
  • fitutufi
    lol
  • shad0w
    Ehhehe.. elérkeztem az eddigi legviccesebb küldetéshez. Barcelona-ManU meccsbe kapcsolodunk bele a 15 percben 1-1-es állásnál (Eto,Nistelrooy). Úgy kezdjük a meccset, hogy a Barca jön 18 méterről szbadrúgással, amit Ronaldinho a bal felsőbe vág ahogy azt kell. Namost a kikötés az az, hogy nyerjük meg a meccset és legyen 55% a labdabirtoklás a javunkra...
  • fitutufi
    kipróbáltam , írányítás sokkal jobb és a játékélmény is , az arcok több lett most kidolgozva de sok el is van baxva , szöglet jó , direct-ip nincs
    röviden ennyi
  • shad0w
    Hedge-ről meg a HSP-ről jut eszembe, ha készül majd a magyarosítás az UEFA CL-hez akkor szívesen segítek, programozáshoz meg ienekhez abszolút nem értek, de ha odaadod az angol szöveget akkor azt segítek lefordítani. Angol nyelvvizsgám az van, szal nem ugy jelentkezek, hogy még a nyelvet sem ismerem :)
  • shad0w
    ITT a klasszikus, régi fekete-fehér bőr bogyesz...
  • DJ Bee18
    Hedge. Hsp??? :), jól van marha vicces vagyok, sok barom így is piszkál titeket
  • shad0w
    Most igazán kár, hogy nincs direct ip... Oan jó lett volna strandlabdával meccselni :) Már van ien régifajta fekete-fehér bőrfocim is a játékban :)
  • shad0w
    Hatalmas poén!!! Nekem nagyon bejön, azért állítottak a fizikáján is, pl lassan ereszkedik le a levegőből, de arra már nem tellett hogy ne oan hangja legyen mint egy bőr labdának :D A strandon is Nistelrooy a legjobb! GÓL! :)
  • The Hedgehog
    Azért rendesen átvertek minket ezzel a Beach Ball-al! :) Úgy harangozták be mintha tényleg azt kapnánk erre belevágtak egy labdát...
  • shad0w
    Elég duuurva :D Nagy poén amit a kapus művel vele :D "Play the game with an oversized beach ball! Your goalkeeper will have no excuses if he can't save this" :D Azótta ezzel tolom :D
  • DJ Bee18
    Jázus isten :))) ezt a pihentagyú baromságot
  • shad0w
    ehhe, meg az is elég tré, hogy nem jól szúrtam be :D Talán másodszorra: Beach Ball
  • shad0w

Na mégis megosztom veletek ezt az "élményt" :) Sztem elég tré :)
  • shad0w
    Lehet, hogy valaki még mindig nem tudja szóval leírom: játszol Season módban és kapsz pontokat. Abból ugye először egy Beach Ball-ra gyűlik össze elegendő pont. Ezután indítasz egy Play Now-t és a mezválasztásnál lent ahol Game Setting is van baloldalt bizonyos időközönként bevillan egy Unlockables felirat. KATT rá és már lehet is választani az addig felnyitott plusz cuccok között... Azt nem mondom el egyenlőre, hogy mit is takar a Beach Ball, legyen meglepetés :)
  • shad0w
    Rájöttem!!!
  • shad0w
    Valaki rájött már, hogy mire való a Beach Ball, és hogy lehet használni?
  • Rudee
    Pedig bugok mindig is lesznek, míg tele van scriptekkel a játék.
  • shad0w
    Ja, lehet, hogy igazad van, de én nem azért játszok online, hogy "olaszválogatott módjára" védekezzek egész meccsen :) Amúgy azért érdekes online játszani, mert meg lehet figyelni mások taktikáját védekezésben, támadásban, szögletrúgásban stb. Viszont játszottam már oan ellenféllel is aki egész meccsen annyit csinált, hogy kivitte szélre a labdát, OTB-vel előreívelte, beadta, megpróbálta kapurafejelni... Mindezt 12 percen keresztül. Na az ienek óta nem nagyon játszom neten FIFA-t :)