UEFA Champions League

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
fitutufi
nah megjelent én már húzom , 2 cd-s a kicsike estére lennt lesz asszem...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

jaja jó film! 😄

shad0w
ftp-n vmiért nem engedi tölteni 😊 Mindegy már átneveztem mind a 4(!) eddig letöltött részletet 😄

don't give a fuck

sorted: az egy jó film 😊

igen. 2003tól kezdett visszatérni a feeling. 2001 2002 egy hulladék volt.
Engem legjobban a 2000 kötött le. Mondjuk akkor még marha sokat játszottam. Ma már kicsit kevesebbet. Akkoriban haverral egész napokat átfifáztunk 😊 Software-es grafikával!! 😊
Akkor milyen szépnek tûnt...

tölsd ftpn...ugy csak nem php-zik 😄

Ja ez igaz 😊
Csak tudod az EA-nél a fejlõdés nem mindig fejlõdés.
lásd:
NFSU -> NFSU2
Fifa2000->2001->2002
<#vigyor4>

shad0w
Váá köcsög flesget elkezdett 15 megás "503.php" fájlokat töltögetni, most nevezhetem át õket 😊

don't give a fuck

Rudee
A 2003 is igen jó volt, fõleg elõdjeihez képest. Engem talán az kötött le a legjobban eddigi FIFA-k közül.

Szar Bayern, szar Bayern :)

shad0w
Arra gondoltam, hogy azt irtad reméled nem lesz sok különbség a FIFA2005 és az UEFA CL között. ÉN viszont mindig jobbat akarok 😊

don't give a fuck

Konkrétan milyennel?
Szerintem a Fifa2005 a 2000 óta az elsõ igazán jó Fifa.

Rudee
Sokat jácchattál vele.

shad0w
Igazad van, én mégis reménykedem 😊

don't give a fuck

shad0w
Ezzel az állásponttal sem találkoztam még 😊 Én azért remélem, hogy sok uj dolog sokkal élvezhetõbbé teszi a játékot. Küldetések, edzõ megjelenése a játékban, bíró tévesen ítélhet stb...

don't give a fuck

báttyó02
hát a demó alapján a játékmenet ugyanaz.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

shad0w
Nekem a FIFA 2005 játékélményével sem volt sok bajom, de szerintem azért ebben sokkal jobb lesz. Remélem...

don't give a fuck

Remélem nem sok. a Fifa2005 nagy ütõs lett...

jatekelmenyben semmi

shad0w
Tudomásom szerint a PES4 és a WE8 között nem sok különbség van 😊 Bár kiváncsi vagyok a FIFA2005 és az UEFA CL között mennyi különbség lesz 😊

don't give a fuck

shad0w
Ehh az elsõ 15 mega már megvan 😊 Ha ez igy megy még ma játszani fogok vele 😊

don't give a fuck

báttyó02
nah már tölteném,valamivel el kellesz lenni a pes4-en kivül a WE8-ig 😄

báttyó02
fasza,én megvárom a torrentet,estefelé,vagy holnap már ott is fennt lesz

shad0w
Mire ezt leirtam már töltik fel a teljes CD1-et 😊 Az én tapasztalataim alapján kb 6-tól már hiba nélkül lehet tölteni a teljes játékot! JE! 😊

don't give a fuck

shad0w
Én eddig wanadoon néztem de ott csak ftp-s nézetben jelent meg az UEFA CL könyvtár de most néztem megawarezt és ott már ki is irták h elkezdték feltölteni 😊 Egyelõre az elsõ 15 megás rész van fent 😄

don't give a fuck

báttyó02
oksa

Rudee
Melyikre?

Rudee
Torrentre még várni kell.

báttyó02
torrenten nincsen fenn valahol? vagy ahova nem kell fizetni

shad0w
Héééj! Elkezdték feltölteni wareokra a játékot!!! Egyelõre mondjuk még semmi nincs fent a szokásos Reloaded.nfo fájlon de elkezték feltölteni szal hamarosen lehet szedni!!!

don't give a fuck

báttyó02
honnan lhet angol verziót leszedni?

Rudee
Mit lácc?

én már látom! HUN!

Rudee
Igen.

shad0w
Amúgy ez a verzió ami fentvan nforce-n (UEFA Champions League 2004-2005 (c) EA Sports RELOADED) angol verzió?

don't give a fuck

shad0w
Oks! Aztán ha találsz vmit akkor ird ám be ide! 😊 Remélem estére felkerül valami normális helyre is aztán éjszaka lehet majd tölteni 😊

don't give a fuck

Rudee
Szerintem még korai, de már figyelem a torrenteket 😄

shad0w
Nna, valami hely ahonnan normális sebességgel lehet tölteni? Vagy még korán van hozzá? 😊

don't give a fuck

shad0w
Hmm... igazad van, fél perce frissitettem az oldalt, de akkor még nem irta ki 😊

don't give a fuck

Rudee
Ja látom NFOrce-on is, király.

thedriver
Nforce

shad0w
Hol?

don't give a fuck

2 verzio is van mar:
UEFA.Champions.League.2004.2005-RELOADED
UEFA_Champions_League_2004-2005-VNGCLONE

shad0w
A torrentes német verzióra gondolsz? Nekem az angol verziós nem torrentesre lenne szükségem 😊

don't give a fuck

hát kijött...😊

Rudee
Ha kijön akkor valószinû igen.

shad0w
Amúgy szerintetek van rá reális esély, hogy pl wanadoo-ról vagy megawarez-rõl holnap le fogom tudni tölteni? 😊

don't give a fuck

shad0w
Elolvastam, jo ez a teszt, mostmár mégjobban várom a megjelenését PC-re 😊 Már komolyan gondolkodom azon, hogy beruházok egy PS2-re mert már minden játék jóval hamarabb megjelenik rá, arról nem is beszélve ami csak PS2-re jelenik meg (FIFA street...)

don't give a fuck

The Hedgehog
MI két hete teszteltük PS2-n a magyar EA-nál. Nemrossz amúgy a teljes cucc! KLIKK

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

shad0w
Azt láttam, hogy angolul már bentvolt, de maygar leirást még nem láttam itt. Ha mégis vótmá' akkor bocs...
AZ ELECTRONIC ARTS ÉS AZ UEFA KÁPRÁZATOS ÚJ JÁTÉKOT KÜLD A PÁLYÁRA, AMI TÉGED IS MAGÁVAL RÁNT AZ UEFA CHAMPIONS LEAGUE ™ 2004 – 2005 BAJNOKSÁG FORGATAGÁBA!

Az EA SPORTS™ a valódi élvonalbeli futball élményét kelti életre az elsõ küldetés-alapú futball-játék segítségével. Több mint 50 kihívással kell megbirkóznod a pályán és a pálya mellett, hogy keresztülküzdd magad a belföldi és az európai szezonon. Vajon hogy bírod majd a feszültséget, mikor 2:0-ra kell legyõznöd ellenfeledet, vagy fõnököd közli, el kell adnod legjobb csatárodat?

Bármelyiket választhatod a rendelkezésedre álló 239 klubból – az FA Premier League, a német Bundesliga, a spanyol Primera Liga, az olasz Serie A és a francia Ligue 1 csapatai csak rád várnak. Ám a fenti ligák klubjain kívül is számos egyesület mérkõzik a Bajnokok Ligájának kupájáért.

Az UEFA CHAMPIONS LEAGUE ™ 2004 - 2005 nem csak új pontrúgás-rendszert kínál, de egy merõben új funkciót is – az EA SPORTS™ Talk Radio-t, a szurkolók fórumát, az egyetlen csatornát, ahol meghallgathatod azok véleményét, akiken végsõ soron a fizetésed múlik.

Fõbb jellemzõk
A szezon
Szezon módban tiéd az irányítás: 50 küldetést kell teljesítened a játék során. Végsõ célod persze megnyerni a Bajnokok ligájának döntõjét.

Az új tulajdonos új pénzt, új hírnevet és új feszültséget hoz magával. Képes vagy egyszerre foglalkozni a játékosokkal és a fõnök igényeivel?

Gazdálkodj bölcsen a pénzével, és fektess be a világ legjobb játékosaiba a megújult átigazolási piacon! Érd el a tulajdonosi célokat, és jutalmat kapsz teljesítményedért! A siker más eredményekkel is szolgál: több mint 25 megszerezhetõ bónusz vár a játékban.

Azonnali játék
A 239 csapat bármelyike ellen kiállhatsz azonnali-játék módban. A szezon-mód sikereivel feloldott bónuszokat, például a belsõ nézetet, itt is használhatod.

UEFA Bajnokok ligája
A csoportmérkõzésektõl kezdve játszhatod végig a hivatalos Bajnokok ligája mérkõzéseket. Európa legnevesebb klub-bajnokságának minden csillogása és izgalma téged vár!

Hazai és vendég
Egy soha nem elég – vágj vissza az exkluzív Hazai és vendég módban, ahol az összegzési- valamint a hazai elõny szabályok érvényesülnek.

Bajnokság (csak liga, liga + kiesés, csak kiesés)
Állítsd össze saját bajnokságodat – melyben a hivatalos UEFA Bajnokok ligája formátumát is használhatod. Liga vagy liga és kiesés; a választás rajtad áll.

Gyakorlás
Gyakorlás módban kipróbálhatod az új különleges manõvereket, szögleteket és szabadrúgásokat.

Szituáció
Tedd próbára magad tetszõlegesen beállított helyzetekben! Minden apró részletet meghatározhatsz, az eredménytõl a hátralevõ idõn keresztül az eddig kiosztott büntetésekig.

EA SPORTS Online
Az EA SPORTS online segítségével a világ bármely tájáról kereshetsz magadnak ellenfelet PC, PlayStation®2, vagy Xbox® géped segítségével. A lobby területen találkozhatsz és cseveghetsz a többi játékossal, hozhatsz létre új bajnokságokat és hívhatsz ki másokat UEFA CHAMPIONS LEAGUE (TM) 2004 – 2005 meccsekre. Küzdd fel magad a csúcsra és védd meg pozíciódat!

don't give a fuck