1012
-
#212 Torrenten fenntvan már meg itt is. -
#211 nah megjelent én már húzom , 2 cd-s a kicsike estére lennt lesz asszem... -
sorted #210 jaja jó film! :D -
#209 ftp-n vmiért nem engedi tölteni :) Mindegy már átneveztem mind a 4(!) eddig letöltött részletet :D -
AMDFan #208 sorted: az egy jó film :) -
AMDFan #207 igen. 2003tól kezdett visszatérni a feeling. 2001 2002 egy hulladék volt.
Engem legjobban a 2000 kötött le. Mondjuk akkor még marha sokat játszottam. Ma már kicsit kevesebbet. Akkoriban haverral egész napokat átfifáztunk :) Software-es grafikával!! :)
Akkor milyen szépnek tűnt... -
sorted #206 tölsd ftpn...ugy csak nem php-zik :D -
AMDFan #205 Ja ez igaz :)
Csak tudod az EA-nél a fejlődés nem mindig fejlődés.
lásd:
NFSU -> NFSU2
Fifa2000->2001->2002
-
#204 Váá köcsög flesget elkezdett 15 megás "503.php" fájlokat töltögetni, most nevezhetem át őket :) -
Rudee #203 A 2003 is igen jó volt, főleg elődjeihez képest. Engem talán az kötött le a legjobban eddigi FIFA-k közül. -
#202 Arra gondoltam, hogy azt irtad reméled nem lesz sok különbség a FIFA2005 és az UEFA CL között. ÉN viszont mindig jobbat akarok :) -
AMDFan #201 Konkrétan milyennel?
Szerintem a Fifa2005 a 2000 óta az első igazán jó Fifa. -
Rudee #200 Sokat jácchattál vele. -
#199 Igazad van, én mégis reménykedem :) -
#198 Ezzel az állásponttal sem találkoztam még :) Én azért remélem, hogy sok uj dolog sokkal élvezhetőbbé teszi a játékot. Küldetések, edző megjelenése a játékban, bíró tévesen ítélhet stb... -
#197 hát a demó alapján a játékmenet ugyanaz. -
#196 Nekem a FIFA 2005 játékélményével sem volt sok bajom, de szerintem azért ebben sokkal jobb lesz. Remélem... -
AMDFan #195 Remélem nem sok. a Fifa2005 nagy ütős lett... -
joe69 #194 jatekelmenyben semmi -
#193 Tudomásom szerint a PES4 és a WE8 között nem sok különbség van :) Bár kiváncsi vagyok a FIFA2005 és az UEFA CL között mennyi különbség lesz :) -
#192 Ehh az első 15 mega már megvan :) Ha ez igy megy még ma játszani fogok vele :) -
#191 nah már tölteném,valamivel el kellesz lenni a pes4-en kivül a WE8-ig :D -
#190 fasza,én megvárom a torrentet,estefelé,vagy holnap már ott is fennt lesz -
#189 Mire ezt leirtam már töltik fel a teljes CD1-et :) Az én tapasztalataim alapján kb 6-tól már hiba nélkül lehet tölteni a teljes játékot! JE! :) -
#188 Én eddig wanadoon néztem de ott csak ftp-s nézetben jelent meg az UEFA CL könyvtár de most néztem megawarezt és ott már ki is irták h elkezdték feltölteni :) Egyelőre az első 15 megás rész van fent :D -
#187 oksa -
Rudee #186 Melyikre? -
Rudee #185 Torrentre még várni kell. -
#184 torrenten nincsen fenn valahol? vagy ahova nem kell fizetni -
#183 Héééj! Elkezdték feltölteni wareokra a játékot!!! Egyelőre mondjuk még semmi nincs fent a szokásos Reloaded.nfo fájlon de elkezték feltölteni szal hamarosen lehet szedni!!! -
#182 honnan lhet angol verziót leszedni? -
Rudee #181 Mit lácc? -
sorted #180 én már látom! HUN! -
Rudee #179 Igen. -
#178 Amúgy ez a verzió ami fentvan nforce-n (UEFA Champions League 2004-2005 (c) EA Sports RELOADED) angol verzió? -
#177 Oks! Aztán ha találsz vmit akkor ird ám be ide! :) Remélem estére felkerül valami normális helyre is aztán éjszaka lehet majd tölteni :) -
Rudee #176 Szerintem még korai, de már figyelem a torrenteket :D -
#175 Nna, valami hely ahonnan normális sebességgel lehet tölteni? Vagy még korán van hozzá? :) -
#174 Hmm... igazad van, fél perce frissitettem az oldalt, de akkor még nem irta ki :) -
Rudee #173 Ja látom NFOrce-on is, király.