5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
#115 huhh....komoly? -
#114 Bár nagyon régóta van PC -m és játszok aktívan, ez a játék sajna kimaradt ezidáig az életemből. Visszaolvasgatva annyit tudtam meg, hogy mostanában kijön. Összefogalná valaki 4 - 5 mondatban a játémenetet? htxvm! -
#113 szép kis őrület van COD2 meg CIV4 körül :-)
én mind a kettőt iszonyúan várom.....
-
Thanatos #112 igen de ez nem jelenti azt hogy ki is tudják hozni elöbb...., szvsz ha eddig nem jött ki warezba akkor megjelenésig nem is fog amikor is majd szépen megveszik boltba és azt lecloneozzák/feltörik -
#111 izé, én úgy tudtam, hogy 25.étől lehet megvenni, tehát 24-én legeslegkésőbb már a boltok raktárában kellene lennie, de ez általában sokkal hamarabb megtörténik. Egy eladó meg már rég játszhat vele... -
Thanatos #110 nem kellene az üzletekben lennie..., amcsi idő szerint számolgasd...., max majd holnap valamikor :) -
#109 Mondjuk már az üzletekben kellene lennie, nem értem miért nincs még fent a neten -
#108 holnap megjelenik, várom már délutánra a clonecd-t :) -
#107 én 4 napja nforce-on lógok, de úgy néz ki, most nem sikerült a gyárból kihozni :) -
Thanatos #106 szvsz feltörési sorrendhez 0 köze van annak hogy ki mit vár vagy mit mennyien várnak..., mivel midn a kettő joesélyel nem sf-es lesz tehát securom-ok vagy még azse ezért a bő 10-20 perces feltörési időt igénybevevő dolognál nem igazán mérvadó ilyesmi elsőbbség :) (clone-nál még enyi idő se kell csak amig lementik mds-be vagy hasonloba... :P) -
Thanatos #105 pedig én már nem egy helyen láttam civ4 reklámot nagyobb játékportálokon (gamespot és társai) -
#104 egyidőben a COD2-vel....arra meg nagyon izgul a netvilág....gondolom az elsőbbséget élvez.....de szerintem 2-3 nap :-) -
Emmemm #103 Én is, jó lenne ha már ma kijönne -
#102 most már kezdek izgulni....figyelem nforce-t -
#101 Aha, most hogy alaposabban nézem valszeg igazad van. Dehát van más megoldás is... Sőt így legalább ki lehet próbálni kötelezettségek nélkül. -
zizzenet #100 Jaja, láttam. De sem az áráról, sem a honosításról nincs információjuk (utóbbi nyilván "angol kiadás"). És, mondom, a forgalmazó honlapján sincs még csak előrendelésre sem feltüntetve. Szerintem a CD Galaxis csak úgy sejtésre írta be előrendelésre. -
#99 Amin én csodálkozok, hogy abszolút nulla a reklámkampánya. Szinte sehol nem lehet olvasni róla M.on. Bezzeg fos EA játékairól ... -
#98 Itt már elő is lehet rendelni, várhatóan nov.4-én érkezik, ami egybeesik a hivatalos Európai premierrel. Cserébe nem 2cd-n jön, hanem dvd-n. -
zizzenet #97 Ehem. És persze USÁ-ban elvileg ma jelenik meg, legkésőbb holnap. Idehaza még mindig semmi hír róla a leendő forgalmazó honapján. Annyira jellemző. -
zizzenet #96 IGN eléggé dicséri a játlékot. Nem túl releváns számaiban is kifejezve 9.4-et adott rá. -
Árnyvadász #95 Ott az igazság!!! Én sem fogok várni, lekapom, megnézem azt utána veszem. Szerintem ezt már nem tudják elcseszni... Mármint a Civ IV-et. -
#94 Civilization IV Goes Gold!
October 19, 2005
Sid Meier's Civilization IV Ships to North American Retailers October 25th
New York, NY - October 19, 2005 - 2K Games, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), and FIRAXIS Games, the world renowned video game developer, today announced that Sid Meier's Civilization IV for PC has gone gold and is off to manufacturing. Sid Meier's Civilization IV will ship to North American retail stores on October 25th.
The fourth title in the legendary series of turn-based strategy games, Sid Meier's Civilization IV expands on the beloved gameplay of its predecessors with countless new gameplay changes and improvements, including religion, great people and for the first time in the Civilization series, a full 3D engine.
-
#93 Utálom ezt a "másod oszt. európa" verziót....
Lucas a Star Wars I.-et májusban mutatta be USA-ban...már mindenki látta mire karácsonykor bemutatták EU-ban....
Neki állt följebb: "Milyen dolog a karácsonyi ajándékot előre kibontani?"
Vissza szóltak: "Milyen dolog a karácsonyi ajándékot húsvétra adaadni"
Na azóta a filmeket úgynevezett: VILÁGPREMIER -ben kezdik vetíteni, vagyis egyidőben a világ polgárainak (majdnem.)
Ha software kiadók nem tartanak lépést és megkülönböztetik a polgárokat, magukra vessenek. Elöbb leszedem majd netről mint megvehetném....és akkor már csak 50% az esély hogy megveszem....a 100 helyett....
a BF2-t megvettem mert nem okozott csalódást...az AOE3-at nem fogom....hagyták kipróbálni......
-
Thanatos #92 lényegtelen mert warez verzió ugy is lesz ha csak usa-ba jön ki, elgalábbi lesz idő megtudni hogy érdemese megvenni eredetiben :) -
zizzenet #91 Na, csak óvatosan a lelkesedéssel. Észak-Amerikában landol 26-án. Európában még ki tudja mikor, pláne a "balkánon", vagyis nálunk. Ne legyen igazam, csalódjak kellemesen. -
Árnyvadász #90 Na végre! Aranylemezre került a Civ IV és október 25-én már a boltokban landol! Micsoda hónap ez! :) (info a GS-ről) -
#89 Igen, nagyon szép :) én lehet maradok sajnos a csupasz verziónál :) -
#88 16e körül szöktak ezek lenni
-
Árnyvadász #87 Igényes nagyon! Nekem mindenképpen ez kéne... -
Árnyvadász #86 -
Árnyvadász #85 Civilization IV - Collector's Edition
Take 2:
For Windows
Outpost #: 4586387
Contents of the Civilization IV Collector's Edition
Collector's case: Navy blue "leatherette" bookshelf case embossed with the Civilization IV logo.
CD Soundtrack: Containing original compositions by Christopher Tin (http://christophertin.com/news.html) and Jeffrey Briggs (composer of Civilization II), as well as classical pieces throughout the ages.
Keyboard template: A die-cut keyboard layout for quick reference to keyboard commands during the game.
Tech Tree map: A foldout poster that displays the tech tree for ease of reference. A tech tree is a path you need to take with your scientific research in the game in order to reach certain goals. The path you take helps shape the society you create and help shapes you as a leader. Here's an example: http://www.civfanatics.com/civ3/techtree/
Spiral bound manual: The 250pp+ manual is upgraded from the standard perfect bound to a spiral bound version, allowing it to sit flat while open.
-
#84 Mitől más a spéci változat? -
Árnyvadász #83 Amúgy tényleg érdekes ez az egész. Én még aranylemez hírt sem láttam sehol, de állítólag már kész és jön. Mondjuk hozzánk tuti novemberben fog érkezni sajna... Na meg ugye a Spéci változatból lehet nem is hoznak :((( Pedig az nagyon klassz lesz!
Pl. Ott van a Fable (már rég kijött) CDGalaxisban még sehol... és sorolhatnám még... RomeTW:BI stb... Jaj de várom már a CivIV-et! Ahhh :) -
zizzenet #82 Miért van az, hogy a játék októberben, mi több, a jövő héten, de legkésőbb két hét múlva megjelenik, idehaza a leendő forgalmazó honlapján híre-hamva sincs a játéknak...? Valószínűleg azért, mert az a hazai forgalmazó, aki...
Reménykedjünk, hogy jó lesz nekünk hamarost. -
#81 én valamikor januárban beírtam a PDA-mba...az meg szinkronol az Outlook-al...az meg küldött egy SMS-ta mobilra.... :-) onnan tudom én is.... -
#80 :-) közeleg, közeleg..... -
#79 My bad :) megnéztem amazonon, ott okt 24.re ígérik -
#78 én is úgy tudom...de olvastam olyat is hogy nov 4-re csúszik....
bízom benne hogy minnél elöbb itt lessz...
az AOE3 kicsit csalódás a beszűkűlt játék miatt (kicsi történelmi periódus, kicsi térképek, nagyon hasonló játékmenetek) bár lanon jó lehet...
addig BF2 meg COD2..aztán CIV4 :-) -
Emmemm #77 nem, ebben a hónapban jelenik meg. -
#76 elvileg november az a 25-e