5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Zsolo007
    MIlyen miniimage? Tudsz adni linket?
  • dr Kotász
    Erről beszélek. Nem marad meg a fele. Bug?
  • dronkZero
    Mi van?
    Granary: megy a sárga csík a plusz kajától, ha megtelik, nő a város egyel. Ha nincs granary, a sárga csík előről kezdődik, ha van, akkor a fele megmarad. Meg +1 health-et ad asszem kukoricára, rizsre, meg búzúra(a farmos kajabónuszos helyekre).
  • YencY
    Én fel tettem a miniimage-et és tökéletesen működik a daemonnal, nem semmi segédprogi megy simán.
  • Sanko
    csak a túltermelés 50%-a raktározódik el

tehát ha több az ember mint a kaja akkor nincs mit raktározni

pusztul néhány csóka aztán akkor marad kaja a többinek...
  • Emmemm
    meglehet
    Én meg nem tudom mit csináltam, de már nem játsza le a videókat miután megépítettem egy csodát :(
  • dr Kotász
    Erről beszéltem. Nekem nem raktározódott, hanem granary-vel is lenullázódott... Bug?
  • Kandurex
    Nekem jó, ha több kötetes :)
  • Sanko
    nem...a granaryval a felesleges termény fele el tud raktározódni....ugyanis addig a pluzsz termést kidobják....
  • Hmuda
    Ez tény. Sokkal áttekinthetőbb az egész építkezés és népességnövekedés.

Granary: a granary tudtom szerint csak a város egészségességét javítja. Ha nem dolgoznak a földeken akkor nem lesz kaja.
  • leveskocka
    1 napja jatszok vele.nem kot le annyira,mint a III.ez lehet,hogy majd valtozik,de a III.1 nap jatek utan 1000x jobban lekotott
  • dr Kotász
    Nektek működik a granary? Nálam teljesen leapad a food bar, amikor nő a lakosság, hiába építettem granary-t. Ez bug lenne?
  • Verseghy
    Vagyunk egy kics szigeten legalább 4 nép. Az egyik várost annyira elnyomom, hogy 2 kocka jut neki a tegnerböl és semmi több. Azt irja, hogy 0% Russian az nem azt jelenti, hogy 100%ig az enyém, csak nincs hely ahova tudná rakni a katonáját, ezért nemtudom elfoglalni? Ilyenkor mit kell tenni, hogy háboru nélkül megoldjuk? Hagyjam a picsába azt a várost?
  • dr Kotász
    Szerintem anélkül (számszerű kijelzés) nem is áttekinthető a játék.
  • Realtibi
    csak vitzeltem sry
  • Hmuda
    Ctrl és jobbra/balra, mint az AOE3-ban. De csak 45 fokos elforgatás van mindkét irányba.
  • Attiska
    Hmuda,

Köszi. Még annyit, hogy a kamerát melyik gombbal lehet körbeforgatni az egység körül?
  • Hmuda
    A detailed city info csak annyit csinál, hogy kijezi a progress bar-on, hogy mennyi kör van még hátra a projectből.

A stack attack meg gondolom annyi, hogy ha több egység van egy mezőn, akkor ha támadsz velük, akkor nem kell külön külön elküldözgetni az egységeket támadni, hanem szépen minden egység abban a csapatban elvégzi a támadást.
  • Verseghy
    És nemtudtál volna visszjönni és kinyomni a Pause-t? Mert elbasztad a játékunkat!
  • Attiska
    Az Options menüben mit jelent a Stack Attack, illetve a Detailed City Info? Ez utóbbit bekapcsolva nem láttam semmi plusz infót a városról.
  • LSSAHPAUL
    Tegnap nem volt rossz game, élveztem de sajnos leejtettem a billentyűzetet és valszeg történt valami a panellal, a windwos is leáált. Ma szereztem egy új billt, szal sorry.
  • Sanko
    ...hangmérnök vagyok....

látom nem jött össze a buli ma este, sajnálom, de legalább nem maradtam le semmiről....

• Lacc
    Szerintem azok aranyrögök.
  • Verseghy
    Ez nagyon poénos..
  • haxoror
    Hú ezt csak most vettem észre THX!
  • Realtibi
    sok a búza meződ:D
  • Lacc
    lol
  • BYpsilon
    A mai multi sajnos befuccsolt. Menetközben LSSAH_PAUL kolléga le PAUSE-ta a játékot és szó nélkül eltűnt. Több mint negyedórás várakozás után játékot befejeztük.
  • Lacc
    énekel :D
  • BYpsilon
    mit dolgozol?
  • Sanko
    "én figyeltem a proci aktivítását és gyakorlatilag 96-100% on megy állandóan!"

dixlexiás a billentyűm....bocs
  • Sanko
    én figyeltem a provi aktivítást és gyakorlatila 96-1005 on megy állandóan! nagyon túrbozza a procit így az melegszik...
    sajna nekem is többször volt hogy vagy kilép agame vagy restartol a gép....

bár ezt már elötte "látni" hogy kezd nagyon belassulni a game...pl lasan vált térképet ha hirtelen odaugrasz valahova....vagy olyankor szokott jönni a kegyelem döfés amikor valamilyen diplomáciai kérés jönne....

főleg ahogy haladunk előre az időben egyre több egység stb....

no és mind ez huge térképnél....a gigantic-ról nem is beszélve....

:-( 2.4 valódi pentium a cucc...de szerintem ez a minimum a játszhatóság melett...ennél gyorsabb kell...meg szerintem 1 Gb memória is jót tesz neki....bár az állandó memóri igánye a proginak 250-460 mb...ezt is figyeltem...de mivel nálam 512 van így az alap dolgok miatt megy a vinyóra egyből.....

nagyon kár hogy nem lehet a gfx interfacet 3D ből 2D-sre váltani....fele annyi lenne a gépigény....

meg persze lehet venni bagyobb gépet...több memóriát...jobb videókártyát....brrrr

sajna megint dolgozom....kibaszott megasztár....így nem tudok játszani menni :-(
  • Verseghy
    Hé gyerekek, 10 körül érek haza a multis szerveren hagyjatok külön nekem egy Angol AI-t THX!
  • leveskocka
    eddig tetszik,de mig nincs magyaritas,asszem szivok...valamit nyomtam diplomaciaban,erre ott pocol az ut kozepen az ellen...valszeg athaladast kert cserebe ne tamad meg...fejleszteseknel nincs gond,arra ra lehet jonni...
  • Verseghy
    Az még nem lenne gond, de ki is szokott dobni a játékbol. Multisok tudják, hogy sokat szakadok, mert kidob vagy restartolja a gépem.
  • I.C.ram
    Nem a túlmelegedés a baj. Amikor ezt csinálja, válts felbontást a játékba, majd vissza, és megjavul, nálam is csinál ilyet néha.
  • Verseghy
    Ottleszek!
  • BYpsilon
    MULTI server indul ma (11.05) este.

Server indulása: 20:45
    Játék indulása : 21:00
    Játék vége : bealvásig :)

Játék neve : HUN-SG
    Játék jelszava : sg-civ4

6 fős, standard map, pangea v continent.

• haxoror
    Hány kötetesre gondoltál?
  • robotnyk
    negatívat?! ki volt az? :D