5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
#1099 MIlyen miniimage? Tudsz adni linket? -
#1098 Erről beszélek. Nem marad meg a fele. Bug? -
#1097 Mi van?
Granary: megy a sárga csík a plusz kajától, ha megtelik, nő a város egyel. Ha nincs granary, a sárga csík előről kezdődik, ha van, akkor a fele megmarad. Meg +1 health-et ad asszem kukoricára, rizsre, meg búzúra(a farmos kajabónuszos helyekre). -
YencY #1096 Én fel tettem a miniimage-et és tökéletesen működik a daemonnal, nem semmi segédprogi megy simán. -
#1095 csak a túltermelés 50%-a raktározódik el
tehát ha több az ember mint a kaja akkor nincs mit raktározni
pusztul néhány csóka aztán akkor marad kaja a többinek... -
Emmemm #1094 meglehet
Én meg nem tudom mit csináltam, de már nem játsza le a videókat miután megépítettem egy csodát :( -
#1093 Erről beszéltem. Nekem nem raktározódott, hanem granary-vel is lenullázódott... Bug? -
#1092 Nekem jó, ha több kötetes :) -
#1091 nem...a granaryval a felesleges termény fele el tud raktározódni....ugyanis addig a pluzsz termést kidobják.... -
#1090 Ez tény. Sokkal áttekinthetőbb az egész építkezés és népességnövekedés.
Granary: a granary tudtom szerint csak a város egészségességét javítja. Ha nem dolgoznak a földeken akkor nem lesz kaja. -
#1089 1 napja jatszok vele.nem kot le annyira,mint a III.ez lehet,hogy majd valtozik,de a III.1 nap jatek utan 1000x jobban lekotott -
#1088 Nektek működik a granary? Nálam teljesen leapad a food bar, amikor nő a lakosság, hiába építettem granary-t. Ez bug lenne? -
Verseghy #1087 Vagyunk egy kics szigeten legalább 4 nép. Az egyik várost annyira elnyomom, hogy 2 kocka jut neki a tegnerböl és semmi több. Azt irja, hogy 0% Russian az nem azt jelenti, hogy 100%ig az enyém, csak nincs hely ahova tudná rakni a katonáját, ezért nemtudom elfoglalni? Ilyenkor mit kell tenni, hogy háboru nélkül megoldjuk? Hagyjam a picsába azt a várost? -
#1086 Szerintem anélkül (számszerű kijelzés) nem is áttekinthető a játék. -
Realtibi #1085 csak vitzeltem sry -
#1084 Ctrl és jobbra/balra, mint az AOE3-ban. De csak 45 fokos elforgatás van mindkét irányba. -
Attiska #1083 Hmuda,
Köszi. Még annyit, hogy a kamerát melyik gombbal lehet körbeforgatni az egység körül? -
#1082 A detailed city info csak annyit csinál, hogy kijezi a progress bar-on, hogy mennyi kör van még hátra a projectből.
A stack attack meg gondolom annyi, hogy ha több egység van egy mezőn, akkor ha támadsz velük, akkor nem kell külön külön elküldözgetni az egységeket támadni, hanem szépen minden egység abban a csapatban elvégzi a támadást. -
Verseghy #1081 És nemtudtál volna visszjönni és kinyomni a Pause-t? Mert elbasztad a játékunkat! -
Attiska #1080 Az Options menüben mit jelent a Stack Attack, illetve a Detailed City Info? Ez utóbbit bekapcsolva nem láttam semmi plusz infót a városról. -
#1079 Tegnap nem volt rossz game, élveztem de sajnos leejtettem a billentyűzetet és valszeg történt valami a panellal, a windwos is leáált. Ma szereztem egy új billt, szal sorry. -
#1078 ...hangmérnök vagyok....
látom nem jött össze a buli ma este, sajnálom, de legalább nem maradtam le semmiről....
-
#1077 Szerintem azok aranyrögök. -
Verseghy #1076 Ez nagyon poénos.. -
haxoror #1075 Hú ezt csak most vettem észre THX! -
Realtibi #1074 sok a búza meződ:D -
#1073 lol -
BYpsilon #1072 A mai multi sajnos befuccsolt. Menetközben LSSAH_PAUL kolléga le PAUSE-ta a játékot és szó nélkül eltűnt. Több mint negyedórás várakozás után játékot befejeztük. -
#1071 énekel :D -
BYpsilon #1070 mit dolgozol? -
#1069 "én figyeltem a proci aktivítását és gyakorlatilag 96-100% on megy állandóan!"
dixlexiás a billentyűm....bocs -
#1068 én figyeltem a provi aktivítást és gyakorlatila 96-1005 on megy állandóan! nagyon túrbozza a procit így az melegszik...
sajna nekem is többször volt hogy vagy kilép agame vagy restartol a gép....
bár ezt már elötte "látni" hogy kezd nagyon belassulni a game...pl lasan vált térképet ha hirtelen odaugrasz valahova....vagy olyankor szokott jönni a kegyelem döfés amikor valamilyen diplomáciai kérés jönne....
főleg ahogy haladunk előre az időben egyre több egység stb....
no és mind ez huge térképnél....a gigantic-ról nem is beszélve....
:-( 2.4 valódi pentium a cucc...de szerintem ez a minimum a játszhatóság melett...ennél gyorsabb kell...meg szerintem 1 Gb memória is jót tesz neki....bár az állandó memóri igánye a proginak 250-460 mb...ezt is figyeltem...de mivel nálam 512 van így az alap dolgok miatt megy a vinyóra egyből.....
nagyon kár hogy nem lehet a gfx interfacet 3D ből 2D-sre váltani....fele annyi lenne a gépigény....
meg persze lehet venni bagyobb gépet...több memóriát...jobb videókártyát....brrrr
sajna megint dolgozom....kibaszott megasztár....így nem tudok játszani menni :-(
-
Verseghy #1067 Hé gyerekek, 10 körül érek haza a multis szerveren hagyjatok külön nekem egy Angol AI-t THX! -
#1066 eddig tetszik,de mig nincs magyaritas,asszem szivok...valamit nyomtam diplomaciaban,erre ott pocol az ut kozepen az ellen...valszeg athaladast kert cserebe ne tamad meg...fejleszteseknel nincs gond,arra ra lehet jonni... -
Verseghy #1065 Az még nem lenne gond, de ki is szokott dobni a játékbol. Multisok tudják, hogy sokat szakadok, mert kidob vagy restartolja a gépem. -
#1064 Nem a túlmelegedés a baj. Amikor ezt csinálja, válts felbontást a játékba, majd vissza, és megjavul, nálam is csinál ilyet néha. -
Verseghy #1063 Ottleszek! -
BYpsilon #1062 MULTI server indul ma (11.05) este.
Server indulása: 20:45
Játék indulása : 21:00
Játék vége : bealvásig :)
Játék neve : HUN-SG
Játék jelszava : sg-civ4
6 fős, standard map, pangea v continent.
-
haxoror #1061 Hány kötetesre gondoltál? -
#1060 negatívat?! ki volt az? :D