1702
-
#257 az jo ha nincs sok melo :D -
#256 Szia!
Hasonló gondom még nekem se volt, de hallottam már mástol hasonló gondrol. a megoldás valóban a billentyűzet tisztítása. Ha nem értesz hozzá, bízd egy szakemberre a dolgot. Szerintem a problémád meg fog oédódni vele. -
#255 Már hazaértem csak +néztem a F1-et. Viszont hogy válaszoljak kérdésedre, ma valóban egy csendes napot tudok magam mögött (két ittas egyén és ennyi). -
#254 nekem nemvolt hasonlo de szentem v szar az elölapi gombpaneled v nagyon piszkosz szal szedd szét v egy hozzáértö a környezetedben és tisztitsa meg v nézze meg !! mást nemtok mondani mer más probléma ott szentem nemnagyon lehet .. -
FFX #253 Sziasztok lenne egy kis problémám. Nekem karácsony óta van meg a telefon és sajnos baszakodik a joystick. Alig érzékeli az irányokat. Talán be van koszolódva? Ha valaki tapasztalt már hasonlót akkor kérem írja már meg hogy most mit a kéne csinálni vele. Köszönöm. -
#252 ennyi a melo h gépezel ? :D -
#251 Kaposvár, mentőállomás, sz.gép terem (egészen pontosan) @;o) -
#250 :D szal megin bennvagy ? merre vagyol ? -
#249 Egy rendes mentős vasárnap dolgozik, de a munkahelyéröl is NET-el :)))) -
#248 ok
thx -
#247 egy kis elöleg majd folytatom vmikor :D -
-
-
#244 ehh mindjá tolom a képeket :D vagyis majd :) -
#243 Jó estét mindenkinek!
Bocs a hallgatásomért, de mint tudjuk, egy rendes mentős (ez lennék én) szombat és vasárnap nappal dolgozik, nem úgy mint az a sok "buta" ember, akik ugyanezt a z időt a családjuk társaságában múlatja el. (Bevezetőnek nem is volt rossz, amit írtam :)))
Szóval én csak most jöttem haza.
Kép (csontváz) nagyon aranyos. Már el is oroztam. Ha van még, ne fogd vissza magad, tedd bátran ide őket :)
Telefon problémára tippem: Szóval szerintem is a szoftver hiba a legvalószínűbb. Természetesen azért a telefonnal is lehetnek gondok. Mióta csinálja? Illetve volt időszak, amikor ez hibátlanul működött? Ha szoftver gond, akkor valóban kéne egy frissítés rá. Ezt a Vodafonenál is kérheted. Ők mindenképp a SE. márkaszervizbe küldik majd a telefont. Ha már nem garanciális a készülék, kezdheted te is mindjárt a SE. márkaszerviznél. Én a magán beavatkozást (valami haver, esetleg a haver haverja), csak a legvégső esetben tudom ajánlani. Volt már rá példa, hogy a végeredmény rosszabb lett az előző működésnél és akkor mehetsz ám reklamálni, de kinek. Nagy a valószínűsége, hogy az illető úgy is kidumálja, hogy ez nem a kontársága miatt történt. Aztán mehetsz beperelni, de jobb ha nem, mert úgy sincs róla videofelvételed, na anélkül meg nehéz lesz bebizonyítani, hogy az Ő keze van a dologban. Szóval ez már elég macerás.
Hát ennyit tudtam hozzáfűzni.
-
#242 kolega ur vmi hozzászolás repvez ur problémojához ?? -
#241 áááááááááááá nemtom de ha igen akkor méregdrága ott .. szal garinak integess ha ilyet akarsz csinni (és keress egy mobilos srácot majd frissitesd)...de amugy mást megoldást nemlátok mer ilyennel még nem tali :(
/de ez csak az én tanácsom szal nemkötelező rámhallgatni/
(nekem ütve és frissitve is van és semmi gáz vele) -
#240 ezt a softverfrissitést megcsinálják a voda üzletben is? -
#239 nemtom..szentem egy szoftverfrissités kellene neki... mást nemtok ajánlani..szentem szoftver gond ez..bár ilyennel még nem találkoztam..prob meg azt ha van keret rá ..asszem 2500-3000Ft -
#238 Egy kis segitséget kérnék töletek.Nem tudom ti találkoztatok-e már ilyen problémával mint amilyet én tapasztalok.Hiába van valaki elmentve a telefonkönyvbe ha hiv engem akkor csak a telefon száma jelenik meg és nem irja ki a nevet és utánna ráadásul meg is kérdezi hogy el akarom-e menteni az uj számot, ezt valamikor ugy is eljátsza hogy én hivok vlkit a telefonkönyvböl.
A másik hogy nem müködik sehogysem a wap pedig a percdijas wapot (nem a GPRS WAP)automatikusan aktiválják mindenkinek.Ha megnyomom az online gombot elkezt kapcsolodni majd kiirja hogy lépjen kapcsolatba a szolgáltatoval.Már hivtam az ügyfélszolgálatot is ök elküldték a beállitásokat, de azt irta ki a telefon, hogy nem érvényes a beállitás és nem tudja menteni.
köszi a segitséget -
#237 és ez ??
-
#236 teddcsak :D szentem naon ááálllat :D rádvillant :)) -
#235 Azt + elfelejtettem mondani, hogy a kép nagyon tetszik. Engedelmeddel "magamévá tettem" @;o) -
#234 látod látod :D legalább mi tartsunk össze nem ? -
#233 "amugy meg ugylátszik csak a királyoknak van ilyen telojuk"
Jól látod a dolgot testvér -
hehe ez most a hátterem naon kéx nem ?? :)) nekem bejön naon :)) -
#231 jaja .. amugy én máűr nemnagyon keresgélek telora sokmindent ezér nem rakok be linkeket ..de ha gondolod hozzáteszek énis a melohoz :)) amugy meg ugylátszik csak a királyoknak van ilyen telojuk -
#230 Látom, csak mi ketten járunk ide. Na nem baj. szerintem jól elvagyunk :)))
Különben nm. -
#229 thx
:DDDDD -
#228 Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az oldalt.
(Sajnálattal nyugtázom a nagy csendet.) -
#227 ebben is eggyetértünk nekemis akkor csak egy 0 volt nem telo :DDDDDDDDD -
#226 Aha. Most már értem. Szóval akkor ez volt a kétértelmű "ja" :D
Különben + nézd el nekem, hisz nehéz gyerekkorom volt @:o) Sony Ericsson K700i nélkül @;o) -
#225 nekemis ez a véleményem :P :D érted ? -
#224 "Nagyon elégedett vagyok vele idáig. Baromian okos. Nagyon sok mindent tud. " erre :D csak nem emeltem ki -
#223 Na akkor + végképp nem értem, hogy mire is vonatkozott az a "ja" :((( -
#222 ehixem ehixem -
#221 Mi az, hogy "ja"????
Nem hiszed el? -
#220 ja -
#219 3 hete vásároltam a cégemnél nettó 15.992.- Ft-ért (OMSZ - Országos Mentőszolgálat) előfizetéses kormányzati csomag. A hedadsetet (HBH-600-as) garátiszként kaptam hozzá. Telefon Vodafone Liveos. Nagyon elégedett vagyok vele idáig. Baromian okos. Nagyon sok mindent tud. Nekem a külső is tetszik. Arról nem is beszélek, hogy a jelenlegi listaára (Vodafone) 111.920.- Ft. Szóval aranyos kis telefon. -
#218 mennyiért vetted anno ?