1702
-
norbi09 #1702 Hi all. hol van a telefonban valami számelküldés opció, mert sehol nem találom. -
ricsa008 #1701 üdv a hangjegyzeteket nem lehet valahogy átrakni számítógépre? -
dud271 #1700 Sziasztok most vettem a telót és mikor fényképezni akarok akkor ijen csúnya zóldes nem valódi színű a kép. tudna valaki segíteni?
-
#1699 Szerintem is aksi lesz a baja. Hogy megéri -e? Hát nemtom, hogy mennyi bele az aksi. Ha szeretsz zenét hallgatni, akkor talán érdemes venni valamilyen más Sony Ericsson walkman mobilt, ma már 20-30-ért kapsz egyet. -
kriszwells #1698 Helló Mindenki!
Nem olvastam végig a topikot hogy valakinek volt-e már hasonló gondja...
Szóval nem tudom, hogy az aksi vagy a telefon hibája-e (de inkább akksira gondolok), hogy ha a teljesen feltöltött telefonom kb egy nap után is, ha valaki rámcsörög, vagy sms-t kapok, akkor azonnal kikapcsol a telefon, és nem tudnak hívni avgy sms-t küldeni. Ha a töltőn van éppen, vagy nem rég vettem le róla, akkor nem csinálja, egyébként igen, ezért gyanakszom akksira. Valakinek volt már hasonló gondja? Vagy tippet tud adni. Megéri-e akksit venni bele, láttam használtan max 9e.-ért lehetne eladni, vagy annyiért vennék be, akkor már megéri újat venni, nem?
Én a telefonom MSI bluetooth-al simán összekötöttem a géppel, küld fogad mindent a gépre és a gépről, a gép egerét is tudom a telefonnal irányítani, mediaplayer, plusz powerpointot, ha nem tudod kábellel összekötni, olcsón bluetooth-al megoldhatod, ezt gondolom tudod te is, de gondoltam leírom, ha mégse! nem kell vele annyit vesződni mint kébellal! -
#1697 k700-hoz nem dcu 11 es kábelt adtak hozzá? -
#1696 üdv
nekem is ez a problémám csak nekem t610i hez van a kábel -
dsanya #1695 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy dologban!
A PC-re feltelepítettem a telefonhoz tartozó szoftvert, de sajnos nem tudok
a gép és a telefon között kapcsolatot létre hozni!
Ez lehet azért mert nekem DSS-20-as dokkolóm van amivel a P800-as telefonom
tökéletesen működik, de a K700i-hez gyárilag a DSS-25-ös dokkolót ajánlják?
A két dokkoló között lehet olyan különbség, hogy ezért nem látja a PC a telefont ?
Ha tudtok légyszi segítsetek mert a P800 és a K310i telefonom jól szinkronizálható a PC-vel
de a K700i-vel nem jutok előbbre! Köszi Sanya -
#1694 Hello!
Az előlap leszedését korábban itt belinkelték, igaz jó egy évvel ezelőtt. Képekkel tökéletesen illusztrálva van hogy lehet szétszedni a telót.
Javaslom lapozz vissza :)
És szerintem az adatkábeleddel gond van, nekem 10 megás cuccokat bluetoothon tesz fel 8-10 perc alatt -
#1693 És az előlapot hogy szedjem le nem akarom erőltetni mert attól félek hogy eltörik vmi. thx előre is!!!!!!!!! -
#1692 Szerintetek az adatkábel beállítással vn baj hogy nagyon lassú vagy alapból lassú mert 541kb-ot vagy 8perc alatt tesz fel :S ????? -
#1691 Sziasztok! Van valakinek épp álapotú eladó T-Mobile-os K700i telefonja? Ha igen légyszi küldj képeket a [email protected] e-mailcímre. Előre is köszi! -
#1690 THX -
#1689 hí Allz! valaki dobjon némi infót arról, amiről mindenki beszél, h egy átlag user hogyan tudja frissíteni a szoftvert a kis telóján! Érdekes módon, amikor konkrétumról lenne szó, mindenki hallgat - de nyakam rá, h nem a warezolás miatt, hanem azért, mert fogalma sincs a dologról! (na, ha erre sem, akkor semmire :P ) -
stex1 #1688 csak addig hogy meg tudjam tisztítíani. ez előlapot szedtem le!
-
#1687 de te tod -
Aniko13 #1686 Az tényleg többet tud.De a w580i már úgy a szivemhez nőtt.Most normális vagyok én,hogy ennyit rinyálok agy telcsin. -
#1685 szerintem a k810i-t -
Aniko13 #1684 Sziasztok.Az én anyumnak márciusban jár le a telcsije,de nekem vesz ki.Tanácsot kérek.Nem tom melyiket válasszam a w580i-t vagy a K810i-t. -
#1683 darabokra szedtedszét? vagy csak az előlapot? -
#1682 THX -
stex1 #1681 de tudjuk! piszkos! én szétszedem amikor már annyira nem megy aztán megtisztigatom. valamennyit segít. -
#1680 sziasztok!
nem tudjátok hogy milahet a baja hogy néha nem jó a joystick? -
#1679 Az mitöl lehet hogy ha valakit felhivok a telefonkönyvböl akkor a hivás után megkérdezi hogy szeretném-e elmenteni a kapcsolatot?Vagy ha olyan valaki hiv aki benne van a telefonkonyvbe és ki is irja hogy ki az,de a hivás után el akarja ujként menteni.
Vagy van olyan hogyha felhivom anyámat akkor a hiváslistába nem az ö neve szerepel hanem egy másik csak hasonlo kezdöbetüvel?Általában az A és az Sz betünél csinálja ezt.Nagyon zavaro mert ha nem veszem fel egyböl akkor nem tudom hogy ki hivott .
És van egy olyan gondja is a telonak hogyha 3-as jelzésig lemegy a töltésjelzö akkor hiváskor fogja magát és kikapcsol ,de vissza kapcsolás után még elmegy 1 teljes naot ugy hogy hivni is tudok vele.
2 éves a telo,de keveset van használva még mindene eredeti. -
Roland1985 #1678 Szia!
Még enm próbáltam másik karival, de ami benne volt azt ma is használom egy Moto Z3-ban és tökéletesen mükszik...
Vagy attól még lehet, hogy egyszerűen csak megunta ezt a karit? (mert másfél évig működött vele)
Amugy ha valaki meg tudná nekem mondani, hogy mennyi a reális ára egy ultrahangos tisztításnak, azt megköszönném, mert erősen átb*szás-szagú nekem a 8.000Ft érte Fehérváron...
Köszi előre is!
Szép estét mindenkinek!
(ja és bocs, hogy csak ilyen ritkán jövök...) -
#1677 Próbáltad más SIM-kártyával is? -
Roland1985 #1676 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Szerintetek mi lehet a baja a K700i-mnek?
SIM nélkül tökéletesen bekapcsol, tudok irogatni számokat, satöbbi...
Ha teszek bele SIM-et, akkor miután beirtam a PIN-t, bejön az alap kijelző, de a szolgáltató neve helyén annyi van irva, hogy Keresés és mintha megfagyott volna...:S
Kb. 3 percenként ki és bekapcsol ujra...
Nem reagál semmire.
Kérlek segítsetek! Hogyan tudnám megcsinálni?
Ha lenne hozzá adatkábelem, azzal sikerülhet (szoftver-frissitéssel?)?
Vagy nem szoftver gondja van, hanem lehet, hogy hardveres?(antenna???)
Lécci ha tudtok segítsetek!
Előre is köszi!
Roland -
#1675 ha jól emléxem úgy ovlt, hogy az internet cuccokhoz másold a txt-t már nem emléxem rá jól hh van :)) de ott megtudja nyitni a txt-t -
viacess #1674 szoftverfrissítéshez k700i re tudok valamit kezdeni DCU-11 es USB kabellal ??? vagy csak asztali USS-25 el lehet frissiteni ? -
#1673 txt-t lehet!
Rakd be az egyébb mappába. nyomd meg hogy "Küldés" ott "Képüzenetként" és kész is! Nekem működik de csak txt fájloknál... -
stex1 #1672 szerintem biztos nem -
#1671 Az tudja valaki hogy lehetséges-e valahogy megjeleniteni a telefonon olvasható formában txt vagy doc fájlokat?Mert átküldeni áttudom a telefonba és az egyéb mappába rakja,de megnyitni nem tudom csak csatolmányként küldeni. -
stex1 #1670 végül is sikerült! másik simet tettem bel(meg akartam azon nézni az egyenleget) és amikor másodszorra visszatettem az eredetit akkor már szólt és most jó! nem értem mi lehetett a lényeg a lényeg most már jó! úgyhogy ha másnak is ilyen gondja akad párszor szedje ki a sim-et azt lehet jó lesz
azért kösz mindent csáó -
Jake FX #1669 ha végképp nem tudsz vele mit kezdeni,vidd el szervízbe egy formázásra.
elmegy róla minden cucc de utána jó lesz -
stex1 #1668 köszönöm megpróbálom
de azt elfelejtettem leírni hogy úgykezdődőtt a egész hogy valamiért bekapcsoláskor profilt
vált
-
#1667 a telefonzár kódja alapból: 0000
De lehet hogy 8 nulla, már nem tom:D előbb próbáld a 4 nullát! -
stex1 #1666 csáó
nekem egy nagy komoly gondom lenne. a k700i-n a profil elállítódott (már máskor is volt ilyen) és most ha lejáccom a zenét nincs hang
telefonmálás közbe nem hallom akivel beszélek
de ha csörgetnek ott jó a hangszoro! akkor azzal nem lehet baj! szerintem beállítási probléma lehet. de nem tudom gyárira visszaállítani mert nincs meg a telefonzár kódja. volt már valakinek ilyen gondja? mit lehetne tenni! lécci valaki mondja meg
mert nem tudok most telefonálni
köszi ! csáó -
Jake FX #1665 hali mindenkinek
nekem a következő problémám lenne:
vettem egy usb kábelt a k700-asomhoz és az istenért se találok hozzá illesztőprogramot vista-ra.
valaki plz -
#1664 par jatek, remelem talaltok kozte nehany hasznalhatot is
GAMES
(own upload) -
#1663 Hali! SeTool2-t nem tudjátok honnantudok letölteni? (a googlen kívül)? Pls segítsetek.