1702
-
CéZé #457 vedd ki az akksit majd vissza és ugy probáld elindítani -
derFleischer #456 most mit csináljak? eléggé be vagyok pánikolva mer nncs egy hónapos és nagyon szeretem, az másodlagos h ki leszek nyírva
-
derFleischer #455 géprQl. ill.netrQl
-
#454 már irtam -
#453 mert wapon már nagyon terjednek a virusok állitolag .. -
#452 wapról szedted v gépröl ? -
derFleischer #451 picsába!!! most halt meg a k700im!!!! rátöltöttem netröl témát, kiírta h feltöltés sikertelen, letörlödött róla minden eddig felpakolt dolog, kikapcsolt, és nemtom bekapcsolni mer elkezd villogni, aztán kikapcsol. pedig ma reggel vettem le a töltöröl szóval nem az akksi a baj -
#450 tipp:
Sim kártyáról is lehet gyorshívást csinálni, hogyha beütöd a Simen lévő sorszámát, majd utána a # . itt a joy al tudsz lefel mászkálni a sim számok között.
( nekem csomó szám csak simen van meg.. ) -
derFleischer #449 naaa, léci!! jó akkor írjá privibe. ha tudsz.
-
#448 no reklám :D
pwben irok :D -
derFleischer #447 akkor csináljam meg. tudsz mondani egy internet címet vagy v.mi? -
#446 szentem sokkal jobb a 700i-s menü mint a ratyi vodás !! .. (egyéni vélemény) -
derFleischer #445 lenne egy-két kérdése, mégpedig, h ha kiírom a vodás menüt és rárakom a k700i menüjét, akkor mennyivel lesz jobb, magyarul érdemes-e nekivágni. Szovtvert lehet-e frissíteni, mikor nem is a k700i menüm van, hanem a live-os, és ha lehet, akkor az lehetséges-e egyszerqbben mint ahogy az a hivatalos sonyericsson oldalon szerepel? -
#444 Ment a mail. Ha kérdésed van írj. -
Kindgrind #443 [email protected] -
#442 Miért mi baj lenne a bontással???? -
#441 Adj egy mail címet és át küldöm. -
Kindgrind #440 hellosztok
tudnátok valami weboldalt ahonnan adatkábelhez lehet letölteni drivert? -
#439 messze nem biztos mer geld is kellene hozzá :D csak nemtom teccik azis -
#438 Thx -
#437 Ejnye-bejnye :( (föleg h lehet h csere lesz belöle) -
#436 Igen. Köszönöm, én ismerem :) -
#435 www.esato.com
egy rahedli téma és háttér -
#434 Énse :D föleg h lehet h csere lesz belöle :D amugy üdv mki -
#433 Ahogy gondolod. Az biztos, hogy én nem bontnám meg a gyárit. -
#432 Kell vegyek egyet, jobban tetszik mint a gyári.:) -
#431 Pedig ez valóban így van. -
#430 Lehet, hogy hülye vagyok, de két féle színű előlap kapható??? Mert. én még nem láttam.
-
#429 aha értem :DDDDDD
Nekem ezelött csak azvolt :D volt sorban : 3210,3310,3410i,3510i,5510..:)
de eddig ez a legjobb :D de kicsit csábit az a 6600 mer sokmindenre meglehet tamitani, amit ennek nem :S de csak gondolkodom rajta .. -
#428 Mivel én alpbol útálom a Nokiát, ezért szerintem a válaszom kissé elfogult lesz. Tehát: NEM!!! -
#427 okok
amugy szented megéri egy k700i vs nokia6600 csere ? -
#426 Szia!
Bocs, de még nem írtam. Nem keveredett el, csak egy kissé el voltam kapva (kert, meló, anyós - após, stb. , de ahogy mondani szokás, ami késik, az még hátra van :) Szóval nem felejtettelek el. -
#425 Hello..énsem tom h merre lehet, énis ugy tom h nemlehet de passz ..
Amugy irtál már mailt mer nemjött még .. (elkeveredett v nemirtál?) -
#424 Nekem azt mondták, hogy áll. lehet, de sajnos én sem találom :( -
#423 Én se hol nem találtam, szerintem nem lehet állítai.:( -
#422 Sziasztok all!
Nem tudja valaki, hogy lehet-e az LCD kjelző fényerejét állítani. Arra gondolok, ha nincs világítás.
Más: Ha valaki még nem tudná, a Jobbra nyíl - csillag - ballra nyíl - ballra nyíl - csillag - ballra nyíl - csillag billenytűk lenyomása után, a szervíz menübe lehet eljutni. -
#421 mihez képest?
és igen van hangvezérlés -
Basketbéla #420 ja.... es van a tefefonban hangvezerles? -
Basketbéla #419 Emberek azt olvastam egy angol nyelvu forumon hogy a k700 eleg lassu....IGAZ ez?? -
#418 de biztosan meg lehetne oldani valahogy, mert a video kommunikaciora nem a camerat hasznalja, hanem a fenykepezo reszet a telefonnak... lehet h. at lehetne valahogy allitani...