1702
  • Gaba9
    keress neten képet ... de nemláttam ilyet max Tescot :D
  • Sonajk @:o)
    1 részeg, 1 hazaszállítás, 1 vaklárma, maradék + alvás. Így tudnám összegezni a mai éjszakát. Estére pedig kezdem ujra.
  • maozedong
    sg-s háttérkép ?
  • Gaba9
    de asszem egy K700i :D volt :DDDD csáó
    Bocs, de most jöttünk haza a kertből és megyek mindjárt dolgozni, csak benéztem egy pillanatra. A képek tetszenek. Szép a géped! Apropó. Mivel készültek a képek? Csak nam egy K700i-s mobiltelcsivel, mert nagyon jó a minőségük :))))))
    Majd ha leszel, holnap beszélünk.
  • Gaba9
    Na mien ??
  • Gaba9
    jolvan na :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
    Ejnye-ejnye.
    Klikk a nevemen, hogy e-mail címem lásd.
    A lábjegyzetembe (minden hozzászólásom után) van egy web cím :)))). Na ott is van e-mail elérhetőségem.
  • Gaba9
    van msn-ed ? v dobj mailcimet mer ide télleg nemakarom már :D
    van 4-6 kép :D
    Ok. "türelmetlenül" várom a képeket :)))
  • Gaba9
    meg egy naon dizájnos ház van hozzá ha gondolod nyomok majd be képet rola :))
  • Gaba9
    Hy.hát ez konfig érdekes poton 150ért :o nézd meg alul az én konfigom 200fölött volt picivel :( szal jo bolt volt szentem :D
    Ja nyitnunk kellene egy magánbeszélgető szobát :) de nemnagyon van egyáltalán gazdájase ennek a topicnak v nemtom mer csak mi irunk ide :D
    Én most jöttem haza a melóbol. Aránylag egy laza éjszakát tudhatok magam mögött. Vizsgádhoz GRATULÁLOK. Ügyi vagy :).

Nekem sem volt könnyű hetem. Megvettem családunk 4. PC-jét :). Már megint kezdehettem mindent előlről, ugyanis a gépek ismét forogtak. A nejemé a sógornőmé lett, a gyerekeimé a nejemé, az enyém a gyerekeimé és természetesen a frissen beszerzett (Intel P4 3GHz 1MB cache 800 Fsb, ATI Radeon CLUB 3D 9800pro 128MB, 2 db 80 GB Maxtor, MSI alaplap, rajta integrál 8.1 hangkari + hálókártya, 1 GB 400-as Kingston ram, kisflopy, Pioneer DVD író, DTK ház, Codegen 400W táp, 17" SAMASUNG SyncMaster 793MB faltron monitor, Mobilrack, Canon i250 nyomtató, egér, billentyű, 13 méter hálókábel (bár használtan, de még minden garanciális a házat leszámítva) potom 150e Ft-ért az enyém :))) (Most nem dicskedni akartam, csak az ára miatt voltam részletes.) Szerinted jó bolt volt? :))) Szerintem az. Az egyik kollégám ohalytott a gépétől megszabadulni és ezért adta el. Na de ennyiért? Ő tudja. Szóval hétfő du-tól szerda hajnali 3-ig (reggel + mentem melózni), letöröl, telepít, egyik gép a másik után. Nem unatkoztam, de lassan összeállnak.

Még jó, hogy ez a topic a SonyEricsson K700i nevet kapta. Ehez képest lassan egy magánbeszélgető szobává alakul át :)), úgy hogy most abba is hagyom az OFF-olást.
  • Gaba9
    Hehe :D hali nem nem nem énis irtam csak ritkán :DDDD
    Képzeld megvan a technikusi vizsgám wazze :DD szal én ezért nem irtam eddig ! vizsgáztam :D
    veled mizu ?
    Látom, ha én nem írok, akkor más sem ír :(
    Akkor most írtam :)
  • Gaba9
    No problem :))
    Majd leszek este szal ütközünk :)
    Neked meg kevés meloval a napot !
    Csáó
    17

Bocs, hogy csak most válaszoltam, de az este úgy elaludtam, mint ha letaglóztak volna.

Most pedig indulok dolgozni.
    Szép napot neked is.
    Majd este találkozunk, ha leszel és bírom még, mert meló után, még egy kerti fűnyírás is bevan tervezve mára.
    Bye.
  • Gaba9
    az szép :( és sokvolt ma az eset ?
    Nálunk ez nincs meghatározva. Lényeg az, hogy havi 8 óra x munkanap. Jelenleg teljesen alap órán mozgunk. Túlóra TILOS :( , pedig volt olyan is (pár éve még), hogy havi 240-250 órát is dolgoztunk.
  • Gaba9
    Mennyit nyomod (melot) egy héten össz ?
    Oké. Előre is köszi, bár azt hiszem pár hónapra sikerült ellátnom magunk anyaggal a telefonhoz :)
    Ma én is dolgozta, holnap + ismét :(
    Hát elég húzós egy nap volt ez a mai :(
  • Gaba9
    jaja thx is érte meg srry h vok de nemnagyon van idöm keresgélni meg most tudtam csak irni is mer tanulok vizsgámra :( meg összejöttek a dolgok edzsé stb itthon kell ügyködni meg persze jácco ka gta Sa-val is :D szal de majd ha lesz idöm keresek neked énis vmit :)) ok ?
    Még ha ti nem is értek rá keresgélni, azért én szorgalmasan LINK-LLLLLL (az-az LINK + ellek) @:o)
    Akkor ismét egy LINK, ahol szép háttérképek vannak.
  • Gaba9
    thx skac :)
  • Gaba9
    Jöhet bár nemvagyok naon alkohollos de néha meghuznám
    Igen. Én annak idején belinkeltem ide, de azért köszönöm, hogy kitetted.
  • repvez
    Ezt az oldalt láttátok már?Csupa ingyenes cucc k700-hoz
    letöltések k700hoz
    majdnem minden innen van a telomra
    "szeretem ha nö a májam"

Majd küldök neked egy üveg Whiskyt :)))
  • Gaba9
    csak azér irtam mer én nem kaptam személyesen köszönöt és szeretem ha nö a májam :DDDD (najo csak vicc..örülök ha tudtam segiteni) :)
  • Gaba9
    hm...ha megbirod szokni akkor ok..de szentem késöbb rosszab lessz majd ..
    Csak az nem tetszik, hogy Nokia!!!!
    Alapból útálom, mert sokan szeretik :)))))
    Na most indulok zuha, meg borotva, aztán megint meló.
    Azért, ha jut rá időm, majd melóhelyről benézek :)
    :)))))
  • repvez
    Természetesen a te hozzászolásodra is jár a köszönet,mivel csak ti irtatok hozzá ebböl gondoltam talán magadra is veszed :))Tényleg kösz mindkettötöknek.
    De azt hiszem nem nyulok hozzá majd megszokom valahogy.
    Egyébként mi nem tetszik a 6680-ban?csak az mert nem SE.Nekem mindegy milyen gyárto csak azt tudja amit elvárok töle.
  • Gaba9
    de amugy szivesen segitettem énis
  • Gaba9
    az mind1 h szoftver mer ha frissited akkor nem vodás meg többi ratyi menüt kapsz hanem az eredti sony menüt ami viszont támogat miondent amit a telo tud szal ennyi..
    K750i-t még csak értem, na de egy Nokia 6680 grrrrrrrrrrrrr :(
  • repvez
    Köszi a hozzászolást.Január ota van meg a telo és már az elsö pillanattol kezdve csinálja ezt hogy nem ismeri fel a telefonkönyvböl a neveket.Softvert nem nagyon szeretnék cserélni hátha olyan verziot raknak rá ami letiltja az mp3 berakását csengöhangnak.Az egyik koléga most vett szintén vodásat és az ö mobilja nem engedi se küldeni se betenni az mp3-at, nálam megy gond nélkül.Amugy más gond nincs a telval nagyon tetszik csak ey kicsit bosszant, hogy a legjobb havernak is ugy veszem fel a telot mint ha egy idegen hivna.
    Mondjuk egy ingyen cserét beválalnék egy K750i-ért vagy egy nokia 6680-ért :)))!
  • Gaba9
    Ez bizony így van. Jó nekünk, de jó a betegeknek is.