1702
-
#56 AAC konvertáló (többek közt) -
#55 AAC lejájtszása lehetséges, A megoldást:
now here i tell you what i done it sample and easy :
after creating AAC file from itunes program the extension file will be m4a , i rename the extension file to mp4 then send it to my K700 (what do you think??) it work like a charm....it saved automaticly in sound folder, you can play it from sound folder and from media player, you can't set it as ringtone....sooo bad whyyyy?
i hope this helps who want to play AAC file.
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=61769
ez megoldja a csengőhang problémát, és még "mellékesen" helyet is takarít meg :D ( + úgytudom aac-t dekódolni kisebb proci igényű dolog mint mp3 at )
-
#54 és .aac -t hogy lehet vele lejátszani? -
#53 S60 as cuccokat tud futtatni?? -
The Fugitive #52 Nagyon szivesen, de maradnék a The Fugitive névnél "r" nélkül! :) -
#51 Köszii Furgitive! Sikerült ezzel a programmal, szerintem most nagyon sok vodafonosnak segitettél! Mégegyszer kössz! -
The Fugitive #50 Na hello mindenki!!!
ennyi idő elég is volt, hogy megoldjuk a problémát!!!
nem kell ide semmi CDex, az nem segít (nekem legalábbis nem segített), de van rá megoldás! méghozzá egy hivatalos progi, amit a Sony Ericsson csinált!! a neve Drm Packager. ezzel a progival *.dm fájlokat lehet készíteni, ami először megtévesztő, de küldjük csak rá a mobilra, ne törődjünk a kiterjesztéssel! láss csodát, mp3-nak irja ki a mobil a kiterjesztést, és ott a kulcs is, tehát lehet csengőhangnak is használni!!
és itt egy link is, ahonnan a "Ti küldtétek" rovatban meg lehet találni...
http://pappfer.uw.hu/
most pedig Ti áruljátok el, hogy milyen oldalról lehet mp3 csengőhangot leszedni. de ne csak a kiterjesztése legyen mp3!!! legyen benne hang is, meg minden ilyesmi, szal rendes mp3 legyen!!
üdv mindenkinek!! -
The Fugitive #49 Hali!!
lehet mp3at csengőhangnak betenni?? az amit irtál, ugy jó lesz??
mert nagyon jó lenne!!
és hol kell cdexben ezeket beállítani, mert még eddig nem használtam cdexet, és nem tudom mi merre, és hogy van. előre is kösz! -
FFX #48 bocs balintka nem neked akartam írni
-
FFX #47 szerintem k700i -
cyrus #46 igen. -
#45 hy szerintetek milyen telefont vegyek Simens S65 vagy Sonyerisson k700i-t? -
#44 Gondolom ezt azért írtad mert ez a beállítás jó. Hol lehet beállítani, nem találom a CDex-be. -
#43 attributumok:
[b]
CRCs: Yes
Copyrighted: No
Original: No
Emphasis: None -
#42 helyedben nem várnék rám :)
tipp:
konvertáljál CDex el pár mp3at, és próbálj meg minden attributomot kipróbálni ( copyrighted, original, bla-bla ) -
#41 Ha rájöttél feltétlenül szólj! thx! -
#40 ja azt hallottam én is, de az csak vmi szerzőijogi balf*szkodás miatt van lekorlátozva. majd ha lesz kábelem kitalálok rá vmit :)
de biztos van megoldás, mivel a gyári mp3 ait is be lehet állítani csengőhangnak, csak azoknak az attributumait kell kifürkészni ^.^ -
#39 Hi! Van egy ilyen vodás telóm és nem engedi, csak a gyári mp3-t betenni csengőhangnak, amit én teszek fel azt nem. Hallottam hogy azért nem megy mert vodás a teló. Van valami trükkje hogy ez a korlátozás megszűnjön, esetleg egy kártyafüggetlenítés használhat?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Brett #38 Légyszíves árulja el valaki, hogy hogyan lehet archíválni a telefont az FMA2 segítségével mert nekem szürke az export mező. A képeket is csak egyesével az Action menü Download pontjával tudtam letölteni. Ez 40 képnél elég fárasztó. Gyorsabb lehetőség nincs? A Copy Cut Delete mező miért szürke mindig?
Kösz -
#37 császtok, engem az érdekelne, hogy létezik e hozzá progi Win98 alá ?
Amit nyomattak hozzá, az ugye csak XP-s :C Viszont laptopra nem tudom felnyomni, azon a 98 is elég.
Másik, hogy milyen fejlesztő környezetet ajánlotok hozzá??? -
cyrus #36 visszaolvas, kulturáltan fórumozik, htx -
NeOhu #35 Szavasztok. Azlenne a bajom hogy vette egy K700i -t van hozzá adatcábelem de nincs hozzá program. Honnan tudnám letölteni hozzá a megfelelő programot ? -
cyrus #34 'kkó még jó hogy az ovónéni nem látta :D -
#33 ja ertem, maskor az accodat ne add kolcson :) -
#32 van aprohirdetes reszleg is -
#31 Ezert a kis mokaert Borgtol tuti kaptal volna a3 csillagod melle 3 buntetopontot is -
#30 de a zsé sok érte , annyiért senkise veszi meg , csak egy nagy lúzer. :DDD -
cyrus #29 lol.. :O
www.apronet.hu
-
#28 elnezest az 'elado' hirdetesert, de egy ismerosom kertem meg hogy szurja be nekem valami olyan topic -ba ahol telefonokrol van szo. mivel nem voltam gepkozelben igy pont ezt sikerult kiszurnia -
cyrus #27 normális.... de ha 1.5 óráig töltöd akkor csak kb 80%-ig lesz feltöltve....
én egy éjszakára szoktam...akkor ha nem baszogatom, tehát effektive készenlétben van, akkor akár 5-6 napig is bírja... -
#26 az normális dolog-e hogy 1,5 óra alatt feltöltödik az aksi és 3-4 napig bírja pár nyomkodás ????
(K700i) -
cyrus #25 72ért nem fogod soha eladni.... 40 körül járnak most.... -
cyrus #24 istenem.... pedig nemis vagy ujreg.... -
cyrus #23 látsz itt olyat hogy apróhirdetés te súlyoshülye.....
az ilyenekkel van tele a faszom...
[nagy]egyáltalán honnan a faszomból jön a borsónyi agyadba az ötlet hogy egy internetes FÓRUMON hirdesd meg a telefonod ????? -
#22 ELADO!
Sony Ericsson K700i
Szeptemberi (de December elejeig nem volt hasznalva - eddig kb. 10ora beszelgetes, 200SMS, 30MMS), Vodafone -nal vasarolt, gyarilag kartyafuggetlenitett, gyarilag eltavolitott Live! -os software, gyarilag telepitett eredeti K700i software, minden opcionalis tartozek (tolto, head-set, papirok, leiras, PC Software CD, doboz), plussz egy altalam irt (es toltogetett) SEK700i Tools CD (MINDEN TESZTELT):
-hangok (AMR, IMY, MIDI, MP3)
-kepek (BMP, JPG, GIF)
-temak
-jatekok (K700i -re optimalizalt az osszes)
-videok (3GP, MP4 - jo sok van)
-alkalmazasok (tavvezerlo plug-in -ok, anti-virus, stuffok)
-friss PC Software -ek
Mindez kb. 400MB. (A telefonon is van par dolog)
Erdeklodni:
EMAIL: [email protected]
TELEFON: 70/638-48-32 (08:00 - 23:00 -ig - ha lehet)
Egyeztetes utan, helyben kiprobalhato minden funkcio:
-iR (Adat kuldes-fogadas)
-Bluetooth (Adat kuldes-fogadas)
-Hivas (Kezdes, Fogadas)
-SMS (Kuldes, Fogadas)
-MMS (Kuldes, Fogadas)
Igeny szerint szivesen ratoltok barmit a telefonra (Max. 41MB)
AR: 72.000HUF -
#21 szerintem tegyel fel egy driver -t az USB -hez. gyokerhub kezelot vagy valami ilyesmit. nekem is csinalt ilyet mas telefonnal, en a digi kameram usb driver -et hasznaltam azzal mukodott. okosabbat nemtok mondani :) -
neménvoltam #20 Csá! Na van egy problémám: vettem egy USB adatkábelt a telómhoz, mindent felraktam, fel is ismeri a program a telót, de amikor megpróbálok hozzáférni a memóriához, kiírja, hibát jelez: Unable to connect - an unexpected error has occured. Mi lehet a probléma? A COM3 port engedélyezve van, lövésem sincs mi a gáz. -
#19 nickpróba -
cyrus #18 nokiaprogramok nekemis megvolt :D 106 jó játék van fenn :D -
cyrus #17 igy van, de amint látod ezt is leírtam, hogy bluetoothnál ez nem probléma, oda nem kell program, csak adatkábellel használják ezt igazából.... szal szerintem most szaladj neki és olvasd el a #2es kommentet, és akkor majd jó lesz mer megvilágosodsz :D