1702
  • nemcsakfeel
    ezzel mit akarsz?!
  • cyrus #136
    apám mennyi kretén....
  • nemcsakfeel
    ha alapból .tar ként töltöd át, a tel nem ismeri fel?
  • Laszlou
    köszi! átneveztem és sikerült ha valakit érdekel akkor innen lehet letölteni a hidakat.:http://k700i.site.cz/menu.php?menu=hidy

aztán csak a .tar fájlt kell atnevezni .hid-re és már mehet is a telóra!!!
  • Laszlou
    Igen de ez nem .hid fájl hanem egy .tar fájl és abba van egy .jpg meg egy .kcf fajl!!!!

Viszont a kép ami banne van az hasonló ahhoz ami olyan mint az alapból benne levő media player-é!!!

• nemcsakfeel
    De ezt csak BT vel tudod használni!!!
    Láttam már én is Winamp.hid -et , csak simán ilyen névvel feltöltöd a telóra és ott lesz a listában a winamp is..
  • Laszlou
    Sziasztok Srácok, baromira nem vágom, hogy mi ez a HID dolog, viszont ez kell a k700i telóhoz, így külön progi nélkül képes távirányítani a PC-t.
    A PC felismerte a k700i-t HID eszközként, és mükszik is az alap 3 dolog (Desctop , Mediaplayer , Presenter), az utóbbit nem vágom.
    Namármost, van egy azthiszem Cseh oldal http://k700i.site.cz/menu.php?menu=hidy
    és itt lehet leszedni "plugin" gyanánt .tar fájlokat, amiben egy kép és egy .kcf fájl található.
    Az lenne a kérdésem, hogy mi a fenét kell csinálni ezekkel a kcf fájlokkal??? (a fenti oldal nyelve nem van madzsar)
    Segítsetek légyszi!!!
  • astala
    Kössz az ötleteket mindenkinek!!
  • nemcsakfeel
    beépítettje van, nem bővíthető.
    750 es már bővíthető
  • Morphin
    A k700-ban memoria kártya van???? lehet bővíteni????
    vagy csak beépített van benne???????
  • nemcsakfeel
    ha megcsinálod rajta az unbrandelést, akkor elveszti a garanciát. nem érdemes.
  • dia
    sziasztok
    vodás k 700i-m van. Szeretném eltüntetni a live-s menüt és rátenni valami uj softwaret.
    ha valakinek tudja hogyan kell lécci ossza meg velem
    előre is köszi:))
  • cyrus #124
    teis nagyon gyorsan állj le ezzel
  • Ahouse
    Quick time player simán játssza, és azzal egyből át is tudod konvertálni a 3gp-t aviba vagy amibe akarod... Ha valaki akar teljes filmeket nézni a k700 telefonján látogasson el a http://3gpmovies.atw.hu - oldalra.
  • cyrus #122
    én NOKIA MULTIMEDIA PLAYER-t használok. az ismeri a 3gp fileokat...

de azis egy megoldás hogy konverteled őket aviba vagy valami másba, de én nem cseszem ezzel az időmet, de ha te akarod akkor használd a 3GSAURON nevű progit.
  • astala
    Csősztök! valaki megtudná mondani mivel lehet lejátszani a saját kamera felvételeit(vido)számitógépen?? Előre is kössz!!
  • Morphin
    de azzal hogy beirokneki egy meghatározott ködöt ugy nem?????
    Fateromnak a p900-hoz van dock meg hozzá usb azzal meg vmi progival esetleg????a k700 belemegy a p900 dock-jába egyébként....
  • nemcsakfeel
    Lehet függetleníteni, csak kell hozzá box, vagy Terminator Dongle.
    egyik sem olcsó.
  • Morphin
    Hello emberek!!!
    A húgom kapott egy ilyen telot T-Mobile-osan de ő meg pannonos...
    Szóval a kérdés a k700i-t ki lehet kodolni (függetleniteni) ugy mint a nokiákat ??? mármint kod beirásával ?????? mert nem szeretnék feleslegesen perkálni vmi mobilos éhenkorásznak (tisztelet a kivételnek)
  • cyrus #117
    nekemis előfordult már lol ! :DDD nagyon érdekes...

nekem még az a probléma hogy néhány ujonnan beírt számot duplázva tárol, tehát ha görditek a telefonkönyvben lefelé akkor az új szám alatti 4-5-6 embernek is ugyanaz a szám lesz látható a nevénél, de szerkesztésnél meg már a saját száma látszik mindenkinek. leadtam szervizbe, nem csináltak vele semmit :O
  • Lteebee
    Nekem töröl néhány telefonszámot a telefonkönyvből.

Egy haverom szólt, hogy a tmobile-os k700-ak csinálják, de csak legyintettem.
    Azt nesze.
  • nemcsakfeel
    jaja, tényleg gusztustalan ilyet feltenni SMS webre..
  • nemcsakfeel
    van téma csináló is.
    én CSset használok.
  • cyrus #113
    ad2. de tudok. nincsmit
  • cyrus #112
    ad1 igénytelen hogy ebből is pénzta akarsz akasztani.
  • astala
    Nemtud valaki valami jó (témát)?? előre is kössz
  • Smoke
    Ha vkit érdekelnek filmek a telojára, az jöjjön ide: 3gpmovies.atw.hu) filmek minden méretben, majdnem minden telefonra!
  • nemcsakfeel
    igen. csak konvertálni kell hozzá.
  • astala
    Miért pont vodást? Jobban jársz ha TMobilost veszel mert a vodás pont
    levan tiltva jórésze én igy hallottam
  • WOW
    Sziasztok!Most készülök venni egy k700i-t.Vodaonost.A kérdésem az lenn,hogy Csengöhangként mp3-mat lejátszik e?Mert valahol azt olvastam hogy ez nem lehetséges.
  • nemcsakfeel
    Ha az akku jel nem mozog, akkor feltöltődött. Legalábbis nálam ez a pálya.
    Luci: Mi a fakknak teszel fel rá annyi rohatt csengőhangot??!
  • astala
    Szio! nekem a K700i-s készülékem (T-mobil)érdekes modon sosem tudom mikortöltödött fel nem írki se nem jelez semmit normális ez??
    Aki tudja írja már meg előre is kössz!!
  • LuciMC
    Sziasztok! Van egy K700i-s készülékem ami Vodafonos.
    Nemtudom, hogy az csak nálam van-e, hogy a készülék lefagy és újraindúl, vagy ez típus hiba? Raktam rá 1-2 mp3 csengőhangot (120-at 4 mappába)és jelentősen lelassult a telefon, olykor le is fagy!
    Ha valaki hív akkor csak a 6-7-ik kicsörgésre jelez a készülék!Kiváncsi vagyok, hogy ez a baj csak nálam lépett-e fel vagy nálatok is! Egyébként az mp3-akat Drm Packager-el kódoltam! Szoftver frissítéssel elmúlnak vajon ezek a hibák, vagy cseréltessem ki a telefont egy újra? Várom észrevételeiteket és javaslataitokat! Előre is köszönöm a segítségeteket!

• nemcsakfeel

• cyrus #102
    Cod.jar fil-rra jobbklikk, küldés->bluetooth...
    a telefon majd elrakja a megfelelő mappába.
  • balintka
    www.pappfer.uw.hu innen leszedtem a CoD.jar kiterjesztésű fájlt, de a gépemem zip volt, ki kellett csomagolni, és így lett a sok fájl.
  • cyrus #100
    de ha olvasnál is néha sokkal okosabb lennél... igy kezdtem a beszélgetést hogy a JA már a játék.. azt csak küldeni kell a telefonra bluetoothal !!!
  • balintka
    JARként töltöttem le, kicsomagolom WinRARral és ekkor kapok, waw-et, png-t.... egy csomó fájlt
  • cyrus #98
    mi a kiterjesztése kicsomagolás előtt, és után ?
  • balintka
    Ez így nem jó, mert miután kicsomagolom van vagy 50 db fájl!