1702
-
#137 ezzel mit akarsz?! -
cyrus #136 apám mennyi kretén.... -
#134 ha alapból .tar ként töltöd át, a tel nem ismeri fel? -
Laszlou #133 köszi! átneveztem és sikerült ha valakit érdekel akkor innen lehet letölteni a hidakat.:http://k700i.site.cz/menu.php?menu=hidy
aztán csak a .tar fájlt kell atnevezni .hid-re és már mehet is a telóra!!! -
Laszlou #132 Igen de ez nem .hid fájl hanem egy .tar fájl és abba van egy .jpg meg egy .kcf fajl!!!!
Viszont a kép ami banne van az hasonló ahhoz ami olyan mint az alapból benne levő media player-é!!!
-
#131 De ezt csak BT vel tudod használni!!!
Láttam már én is Winamp.hid -et , csak simán ilyen névvel feltöltöd a telóra és ott lesz a listában a winamp is.. -
Laszlou #130 Sziasztok Srácok, baromira nem vágom, hogy mi ez a HID dolog, viszont ez kell a k700i telóhoz, így külön progi nélkül képes távirányítani a PC-t.
A PC felismerte a k700i-t HID eszközként, és mükszik is az alap 3 dolog (Desctop , Mediaplayer , Presenter), az utóbbit nem vágom.
Namármost, van egy azthiszem Cseh oldal http://k700i.site.cz/menu.php?menu=hidy
és itt lehet leszedni "plugin" gyanánt .tar fájlokat, amiben egy kép és egy .kcf fájl található.
Az lenne a kérdésem, hogy mi a fenét kell csinálni ezekkel a kcf fájlokkal??? (a fenti oldal nyelve nem van madzsar)
Segítsetek légyszi!!! -
astala #129 Kössz az ötleteket mindenkinek!! -
#128 beépítettje van, nem bővíthető.
750 es már bővíthető -
#127 A k700-ban memoria kártya van???? lehet bővíteni????
vagy csak beépített van benne??????? -
#126 ha megcsinálod rajta az unbrandelést, akkor elveszti a garanciát. nem érdemes. -
dia #125 sziasztok
vodás k 700i-m van. Szeretném eltüntetni a live-s menüt és rátenni valami uj softwaret.
ha valakinek tudja hogyan kell lécci ossza meg velem
előre is köszi:)) -
cyrus #124 teis nagyon gyorsan állj le ezzel -
Ahouse #123 Quick time player simán játssza, és azzal egyből át is tudod konvertálni a 3gp-t aviba vagy amibe akarod... Ha valaki akar teljes filmeket nézni a k700 telefonján látogasson el a http://3gpmovies.atw.hu - oldalra. -
cyrus #122 én NOKIA MULTIMEDIA PLAYER-t használok. az ismeri a 3gp fileokat...
de azis egy megoldás hogy konverteled őket aviba vagy valami másba, de én nem cseszem ezzel az időmet, de ha te akarod akkor használd a 3GSAURON nevű progit. -
astala #121 Csősztök! valaki megtudná mondani mivel lehet lejátszani a saját kamera felvételeit(vido)számitógépen?? Előre is kössz!! -
#120 de azzal hogy beirokneki egy meghatározott ködöt ugy nem?????
Fateromnak a p900-hoz van dock meg hozzá usb azzal meg vmi progival esetleg????a k700 belemegy a p900 dock-jába egyébként.... -
#119 Lehet függetleníteni, csak kell hozzá box, vagy Terminator Dongle.
egyik sem olcsó. -
#118 Hello emberek!!!
A húgom kapott egy ilyen telot T-Mobile-osan de ő meg pannonos...
Szóval a kérdés a k700i-t ki lehet kodolni (függetleniteni) ugy mint a nokiákat ??? mármint kod beirásával ?????? mert nem szeretnék feleslegesen perkálni vmi mobilos éhenkorásznak (tisztelet a kivételnek) -
cyrus #117 nekemis előfordult már lol ! :DDD nagyon érdekes...
nekem még az a probléma hogy néhány ujonnan beírt számot duplázva tárol, tehát ha görditek a telefonkönyvben lefelé akkor az új szám alatti 4-5-6 embernek is ugyanaz a szám lesz látható a nevénél, de szerkesztésnél meg már a saját száma látszik mindenkinek. leadtam szervizbe, nem csináltak vele semmit :O -
#116 Nekem töröl néhány telefonszámot a telefonkönyvből.
Egy haverom szólt, hogy a tmobile-os k700-ak csinálják, de csak legyintettem.
Azt nesze. -
#115 jaja, tényleg gusztustalan ilyet feltenni SMS webre.. -
#114 van téma csináló is.
én CSset használok. -
cyrus #113 ad2. de tudok. nincsmit -
cyrus #112 ad1 igénytelen hogy ebből is pénzta akarsz akasztani. -
astala #111 Nemtud valaki valami jó (témát)?? előre is kössz
-
Smoke #110 Ha vkit érdekelnek filmek a telojára, az jöjjön ide: 3gpmovies.atw.hu) filmek minden méretben, majdnem minden telefonra! -
#109 igen. csak konvertálni kell hozzá. -
astala #108 Miért pont vodást? Jobban jársz ha TMobilost veszel mert a vodás pont
levan tiltva jórésze én igy hallottam -
#107 Sziasztok!Most készülök venni egy k700i-t.Vodaonost.A kérdésem az lenn,hogy Csengöhangként mp3-mat lejátszik e?Mert valahol azt olvastam hogy ez nem lehetséges. -
#106 Ha az akku jel nem mozog, akkor feltöltődött. Legalábbis nálam ez a pálya.
Luci: Mi a fakknak teszel fel rá annyi rohatt csengőhangot??! -
astala #105 Szio! nekem a K700i-s készülékem (T-mobil)érdekes modon sosem tudom mikortöltödött fel nem írki se nem jelez semmit normális ez??
Aki tudja írja már meg előre is kössz!! -
LuciMC #104 Sziasztok! Van egy K700i-s készülékem ami Vodafonos.
Nemtudom, hogy az csak nálam van-e, hogy a készülék lefagy és újraindúl, vagy ez típus hiba? Raktam rá 1-2 mp3 csengőhangot (120-at 4 mappába)és jelentősen lelassult a telefon, olykor le is fagy!
Ha valaki hív akkor csak a 6-7-ik kicsörgésre jelez a készülék!Kiváncsi vagyok, hogy ez a baj csak nálam lépett-e fel vagy nálatok is! Egyébként az mp3-akat Drm Packager-el kódoltam! Szoftver frissítéssel elmúlnak vajon ezek a hibák, vagy cseréltessem ki a telefont egy újra? Várom észrevételeiteket és javaslataitokat! Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
-
cyrus #102 Cod.jar fil-rra jobbklikk, küldés->bluetooth...
a telefon majd elrakja a megfelelő mappába. -
#101 www.pappfer.uw.hu innen leszedtem a CoD.jar kiterjesztésű fájlt, de a gépemem zip volt, ki kellett csomagolni, és így lett a sok fájl. -
cyrus #100 de ha olvasnál is néha sokkal okosabb lennél... igy kezdtem a beszélgetést hogy a JA már a játék.. azt csak küldeni kell a telefonra bluetoothal !!! -
#99 JARként töltöttem le, kicsomagolom WinRARral és ekkor kapok, waw-et, png-t.... egy csomó fájlt -
cyrus #98 mi a kiterjesztése kicsomagolás előtt, és után ? -
#97 Ez így nem jó, mert miután kicsomagolom van vagy 50 db fájl!