1702
-
#377 Szijjjjjja :) -
#376 Jonapot :) thx -
#375 Szép témák a mobilotokra :) -
#374 na ez asszem symbianos, de hallottam h. van sima java-ban is webcim: itt -
#373 nincs meg a neve ? amugy passz nemis láttam még :D -
#372 Ezt a programot honnan lehetne letolteni?
ez tudja iranyitani a tv-t mobilon...
-
#371 ezen jok game-k :) -
#370 k700-ason jol futnak a játékok??
ugy értem pl. nekem t610-esem van és azon olyan iszonyat lassu,akadozo-n futnak,hogy 1szerűen élvezhetetlen!!! -
#369 Splinter Cell-ezek meg Akasztófázok mostanában :D -
#368 Én most a Worms-ot meg a Super marist szedtem le rá -
#367 hát ja .. de kitudja .. láttam már szart ami nagyobb volt :D igaz más telon -
#366 mer lehet hogy akkor még szinvonalasabbak lennének,neem? -
#365 mer ? -
#364 nemértem miért nem csinálnak 200kb -nál nagyobb játékokat ezekre a telókra !!!!
-
#363 Amikor ottvagy a játéknál .. h leakarod tölteni v egyéb akkor kiirja h mien telokkal kompatibils a game .. ott nézd meg amugy, nemtom mer nekem csak 700i-m van .. -
#362 szentem semmi de ha googleban rákeresel a kettöre kiadja az infot és megtod nézni .. de szentem semmi, passz :) -
#361 k700i-s játékok mennek k750i -n is???? -
Basketbéla #360 Sracok mi a kulombseg a K700i es a K700 as kozott? -
#359 szentem koszos lehet a gomb nézd meg :D
bluetoothal-al frissiteni ? hm nem hallottam még de lehet h csak az én hibám .. :)
passz h mennyi egy gyári elölap .. srry -
adam60i #358 Lenne egy pár kédrdésem!
Lehet e rajta szoftvert frissíteni ha csak egy bluetooth-om van!
Meg van egy problémám A menü gomb nem reagál a nyomogatásokra. Lehet hogy csak koszos vagy dobhatom ki a telót. Meg nem tudjátok hogy gyári előlap mennyi lehet rá?
Ha lehet rajta frissíteni bluetoothal akkor küldjetek már egy szoftvert mert már a tököm kivan ezzel a live-os szarral! -
#357 tudtok valami jo oldalt, ahol java programokat lehet k700-hoz leszedni? -
#356 tök jó ez az oldal!ingyen game -
#355 nekem sincs ilyen problémám!Nálam néha lefagy -
pccoder #354 Szóval akkor nem árt neki, ha beviszem frissítésre. Mondjuk néha előfordul az is, hogy ok nélkül fehér képernyő és csinál egy resetet...
Tényleg, garis telefonnál a frissítés még ingyenes lehet? És egyáltalán hova kell vinnem? Electro Worldben vettem alapból függetlenül fél éve...
Köszi! -
#353 passz -
#352 Nekem nem csinal ilyet... -
pccoder #351 Érdeklődnék, van-e másnak is hasonló problémája:
Hiába kapcsolom be a billentyűzárat, ha volt egy nem fogadott hívásom, automatikusan feloldja a védelmet, így a híváslistából bárkit fel tudok hívni egy gombnyomásra. Így jártam a múlt héten is. Telefon a zsebemben, zötykölődtem a BKV-n, mire hazaértem, már csak 97 Ft volt a feltöltőkártyámon, 1500-at "lebeszélt" a teló... SW-frissítés megoldja? Vagy mindenkinek ilyen? -
#350 itt nezz korul jatekok k700i-re -
#349 ja muti olyan game-t :D ha nem nagy gáz -
#348 Közvetlen hardwares hozzáféréssel lehetne megoldani, de a Java nem fér hozzá az IR hez.
MP játékot tudsz belinkelni? -
#347 >>>A telefon infráját spec módon kell vezérelni, akkor a kül. tv-k infravevője érzékeli az impulzusokat.
Azt hogy lehetne, hogy spec modon?
Külömben lehet multiplazerozni K700i-n BT-al. -
#346 Sajnos elkövették ezzel a telóval azt a hibát hogy csak java támogatás van rajta.. Az elődjein (T610 T630 ... ) volt mophun ( vagy hogy írják.. ) támogatás. A java nem tudja kezelni az infrát!!!!! Ezért nincs olyan játék, amit multiplayerben lehetne játszani..
T610 re van ilyen, ott BT n keresztül simán megy. :C
A telefon infráját spec módon kell vezérelni, akkor a kül. tv-k infravevője érzékeli az impulzusokat. -
#345 Symbian rendszeren meg lehet csinalni, arra talaltam is programot. Sony-Ericsson P900-as on meg Siemens SX1-esen meg lehet oldani gyorsan frissen, csajhat a K700 nem Symbian... Ezert keresgelek...
Remelem talalok valamit..
Vagy ha tudtok, segitsetek -
#344 aha értem ...
probálkozz aztán mond meg h mire jutottál de én nemtom h tv-t lehet e .. konkrétan erről nem hallottam még :)
gépröl hallottam de erröl nem ... -
#343 Szinte akarmelyik tv, amit egy multifunkcios taviranyitoval is lehet iranyitani...
Az en esetemben pl. egy Sony tv, a tipusat most nemtom... -
#342 de tv-t teloval irányitani ?? mien tv az ?? -
#341 szerintem kell hogy legyen valami... -
#340 hy.tudtommal csak gépet lehet vele azon is winamp stb .... tv-röl nem hallottam -
#339 Haj! Nemt tudja valaki h. lehet-e K700i-rol TV-t vezerelni az infran kersztul?
Merthogy Symbianra van irva ilyen tv remote es azon is csak irda van...
-
#338 Na helo :) egy kép kezdésnek aztán majd ha lesz igény kapsz még :D