1702
  • Sonajk @:o)
    De az ám @;o)
  • Gaba9
    kenem h miröl volt eddig szo mer követem :P csak benéztem a dolgot :PPPPP
    de mind1 a lényeg h jo telo ez ;) nem ?
  • GozHuszar
    Hmm....
    Átraktuk másik telefonba, onnan küldi a számot, úgyhogy igazad lehet. Bár úgy tudom, a telefon eleve független készülék, nincs is rajta magyar menü, ilyesmik. Rejtély, komolyan.
    Mindenesetre köszönöm szépen a választ és az ötleteket!!!
    Akkor sajnos nincs ötletem :(
    Elképzelhető, hogy beállítás lenne, de szerintem nem a szolgáltatótól lekérhető beállítás. Nem tudom :(((
  • GozHuszar
    Nem hiszem, h a fletnítés lenne a baj, mert a voda kártyával lazán kiírja a számot... ha visszatesszük, akkor is.
    Olvass vissza és majd megérted.
    Lényeg az, hogy AZ ENYÉM NEM ELADÓÓÓÓÓ!!!!!
    :)
  • Gaba9
    most miva me lemaradt agyam féluton ?? :D
    Most miért is???
    Aha. Csak vicceltél. :)))))
    Rossz vicc vóóóóóóót :(
    :DD
  • Gaba9
    mégsem tetszik a telo ??
    Felhívnám a figyelmed a [URL=http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=82200&start=1200]#1207-es hozzászólásra[/URL]. Lehet hogy érdekel a dolog?
    Lehet, hogy a függetlenítés????? :(
  • GozHuszar
    Sziasztok! Z200-assal kapcsolatban tudtok esetleg segíteni???
    Kártyát cseréltünk benne (hálózatfüggetlen, vodáról t-mobilera) és azóta nem küldi el a saját telefonszámot, amikor hívást indítunk róla. Üzletben nem tudtak segíteni, minden jól be van állítva rajta.
    Köszi: GH
  • Gaba9
    Fény OFF
    Még valami. Az akkumulátora. Telefon aktív használat mellet (beszélgetés, wap, fényképezés, SMS - MMS küldés) világítás nélkül 4-5 napig is bírja. Világítással ez 1-2 napra csökken. Szóval világítás kikapcs. Egy világos háttérkép vagy téma mellet, normál fényviszonyoknál egészen jól látható minden.

Szerintem az ár - érték aránya nagyon jó.
    Miért nem? Leszámítva a kinézetet (azért témákkal nagyot lehet lendíteni a dolgon) és az MP3 problémát (megoldotta a gyártó) nincs különbség. Na jó, a képkészítésnél adott hang valóban nem vehető még el, de szerintem erre is születik majd hamarosan valami. Szóval nem igen lehet kapni már? Akkor ez nem is egy rossz telefon :)))). Sőt a Vodánál grátiszként adott HBH-600-as Headset (jelenleg 19.000 - 20.000 Ft az ára) már csak hab a tortán. Szerintem még a Vodánál is megéri. Sőt ha az említett Hedsetet nézem, akkor ott éri meg igazán.
  • Captain Sparrow
    lehet..nemtom majd megkérdem
    vodánál még van de live!-os nem kell
  • Wezlow
    www.myericsson.atw.hu
  • Gaba9
    az ciki .. sehol máshol mo-n ?? nincs ??
  • Captain Sparrow
    én is irnék ha má végre meglenne..
    pont most akarok venni erre mit irnak a tmobilos honlapra:
    készülékek korlátozott mennyiségben és csak egyes üzleteinkben érhetők el (Budapesten: Budafoki út, Vörösmarty tér, Petőfi Sándor utca, Westend, Duna Plaza, Europark, Mamut, valamint Debrecenben). További információért érdeklődjön üzleteinkben.

Marha jó, pont most
    Azért ez szomorú, hogy csak én írogatok ide. Na mindegy.
    Akkor most egy újabb cím.
    Sony Ericsson K700i témák
    Ez is érdekes kis oldal :)
    Todok 700
  • Gaba9
    thx
    Hátha érdekel valakit :)
    Sony Ericsson K700i - Tippcsokor
    Hálás köszönet a címért. Gyerekem különösen köszöni neked :)
    Thx.
  • Belton
    Hali http://k300i.dox.hu/
    Ha nem Vodafone Liveos a telcsi, akkor igen. Profilválasztás --> Tárgyalás. Te is csinálhatsz, csak legyen lenémítva a telefon és akkor működik.
  • Gaba9
    de elvileg fényképhangot lelehet venni nem ?? csak vmi tárgyalo v mien modba kell dobni .. bár szentem hülyeség ugy :(
    SMS hang nem adható hozzá. Csak a 6 db gyári hangot tudod variálni + néma és kattanás. Sajnos ez van. Már más fórumon is felvetődött a kérdés, de megoldás még nem született rá. Én leszedtem egy ott említett kis programot, ami a fényképezésnél adott hangot is orvosolná, de sajnos jelszófüggő. Na azt + sehol nem lehet találni hozzá :(. Ezt kell elfogadni, amíg nem születik rá (lehe, hogy soha) valami +oldás.
  • Gaba9
    na szép most 49990 Ft én meg egy samsung SGH-E310ért cseréltem kb 1honapja :D
  • Gaba9
    nekem független de még énsem jöttem rá hogy hogyan lehet :((
  • nutiform
    Az sms hangot hogy tudok hozzáadni?Az üzenetjelzésnél csak néma van,kattanás,meg a 6 alap sms.hang.Vodafone live os a teló.Előre is köszi a választ.
  • Captain Sparrow
    na már rájöttem :D
    a vodafonnál mindenhol k700i-nek irják
    a tmobilnál a listában listában K700-nak irják, de az ismertetőnélott K700i...
  • Gaba9
    Thx
    Igazán nem tudom, csak találgattam, hogy mi lehet a különbség. Most már érdekel a dolog és utánna is nézek. Ha kiderül valami, majd ideírom.
  • Gaba9
    nincs rádio a k700ban ? az gáz pedig az jo :)
    talán a rádió
  • Gaba9
    srry csak ennyit tudtam hozzátenni
  • Gaba9
    mi a különbség ???? most komcsi kivi vok
    Én úgy tudom (bár nem biztos, hogy igy van), hogy van különbség a K700 és a K700i között. Láttam már honlapot, ahol a két típús külön volt feltüntetve.
  • Captain Sparrow
    kösz..
    sokat segitettél