1702
  • Gaba9
    nézd meg a két hálozat honlapján h meikre mit ir ....
  • Captain Sparrow
    hi
    A t-molinál lehet venni K700ast a vodánál K700i-nek irják...szal van különbség a kettő között vag a tmbilos is ugyanez? mert én vodásat nem akarok venni..
  • Sonajk @:o)
    Miért kell neked az "aac"??? Nekem Vodafone Live-os a telefonom, de mennek az MP3-mak. SE oldalán +találod a hozzávaló "DMR" konverter programot. Na az csinál neked MP3-ból DM kiterjesztésű filet. Azt már a telefon MP3-ként kezeli. Na ennyi az egész.
  • lipovics
    Lehet kabel nelkul fuggetleni K700at, mint a Nokiakat?
    Azt tudom, hova kellene beutni az NCK-t, kerdes, hogy lehet-e valamivel generalni a kodot, vagy kabellel kell kiolvasni, mint regen? (regen volt sok Ericssonom)
  • Gaba9
    passz..függetleníts és mehet alap az mp3
  • Fred10
    a gx transcodert hogy kell használni???mert már 2napja aac-t akarok csinálni mp3-ból.hogy kellene???
  • Gaba9
    ha legnagyobban csinálod a képet akkor a telon összenyomja (ezért ott szarul néz ki), a fényviszony sem mindeggy (legalábbis nálam) de ha kinyomod gépre ott jók a képek, tapasztalatból mondom mer 3ismerösömnek is ilyen van meg nekemis és eddig rulz :) szal probálkozzál még
  • Fred10
    hello a mainap én is boldog tulajdonosa lettem ennek a telefonnak.de sajnos az az érzésem hogy nemcsinált eddig valami szép képeket szal sok helyen honlapon láttam hogy írták hogy a teloval készült képek na de az enyém korántsem csinál azokhoz hasonló képet. Miért???
  • cyrus #169
    Érdekes, itt a fórumot olvasgatva nem is tudtam hogy a gyors dartsjétk rendellenesség... akkor fogom énis visszaviszem :P

legalább a szoftvergondok is megoldódnak...
  • reaper4
    köszi a linkeket
  • cyrus #167
    persze :D
  • reaper4
    minden második kérdés ez :D
  • cyrus #165
    visszaolvasást tudok mondani :D
  • AlieN911
    Hali! a .3gp filéket hogy lehet megnézni gépen ? vmi progit vki mondana, v. vmit..?? THX
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok!

Másfél hete vagyok boldog tuljdonosa a készüléknek (K700i). Okos kis "jószág". Leszámítva a Vodafone Live-os dolgokat (azért mai pénzéhes Világunkban, valahol megérthető), semmi bajom a készülékkel. Az elmúlt másfél hétben találtam pár oldalt, amit most szeretnék itt megosztani veletek. Lehet, hogy ti is sok hasznos dologra leltek majd, mint én. Természetesen letöltéseknél (játék, téma, háttérkép, midi, MP3), csakis azokata linkelem, ahol a letöltés nem kerül pénzbe. Kerül ide még pár fórum linkje is. Érdemes olvasgatni őket.

CLUB SONYERICSSON 2005
    Sp@wN
    Fullscreen games tested on K700
    Howard Forums
    Esato
    Lasik Net
    Midi DataBase
    Mobileburn
    PUBLIWEB
    Pappfer
    Prohardver fórum
    Gallery
    K700i
    Unofficial Club SonyEricsson

Akkor ennyi lett volna. Remélem ti is találtok majd valami értelemeset az oldalakon. Jó böngészést és töltögetést nekte.

Bye all
  • Gaba9
    :D
  • Belton
    Már nem kell okéé minden:D
  • Belton
    Hali k300i re hogy tok be állitani mp3-at csengöhangnak mert azt irja hogy nem hasznalható pedig van rajta gyari mp4 és azt engedi :/
    ha tudtok vmit akkor megköszönöm..
  • Gaba9
  • reaper4
    küldjél mailcímet
  • reaper4
    én tudom , de nem mondom +
  • Gaba9
    van egy progi fejböl nemtom a nevét de asszem a hivatalos sony ericcson oldalon fennvan (de lehet h hülyeséget mondtam :D)(telepited és) azzal átalakitod a zenét vmi hülye fájlba (ha jol emlékszem:D) és azt tudod átküldeni telora az meg azt már betudja tenni csengöhangnak....:) ennyi .. de visszakeresel meglessz a progi neve is asszem..
  • MrSpock
    Na akkor tisztázzuk:Mi kell hozzá?
    Esetleg egy épkézláb választ a többiek nevében ,ne csak az olvass vissza mert eléggé csapkodó,meg nemmindenki vágja a dolgokat.
    Talán nemolyan nehéz,vagy egyszerűen írja meg valaki azt ,hogy én tudom de nemmondom meg.
  • cyrus #154
    egyébként meg olvass vissza,
  • Gaba9
    progi kell hozzá ha wodás vagy ... nekem is ugyvolt .. azóta független vagyok :D
  • Fred10
    hello!! az lenne a kérésem hogy úgy hallodtam hogy a vodafone-os k700i-ben nem lehet beállítani mp3-at csengőhangnak ilyen lehetséges vagy nem?????
    Vagy attól is függ hogy milyen az mp3???
  • WOW
    :(.THX
  • cyrus #150
    smshangcsere nemlehet :(
  • WOW
    Ok.Bocs.Még egy kérdés!SMS hang csere mimiatt.Tudtok rá valamilyen gyógymódot?
  • cyrus #148
    visszaolvasol, htx
  • WOW
    Sziasztok!Valaki meg tudná mondani,hogy hogyan tudnám csengöhangnak beállítani saját mp3-mat csengőhangnak?Milyen progi lell hozzá?A telóm vodás.
    Előre is köszi.
  • reaper4
    nm
  • Atosz
    Kössz a mailt
  • reaper4
    mail ment
  • Atosz
    Hello mindenki. Valaki el tudná nekem küldeni valahogy a Drm Packager-t. Már megnéztem rengeteg oldalon és sehol nem sem lehet letölteni. Ha tudna valaki segíteni akkor [email protected]
    Előre is kösz.
    szeva
  • cyrus #142
    nc
  • Ahouse
    Ott a quicktime pleyer ami mindent lejáccik,konvertál, minden második lapon be van linkelve, az ace mega codecs ben is benne van, és ingyenes...
  • cyrus #140
    pl Nokia Multimedia Player
  • astala
    Figyusztok! mpg-vagy-avit mivel tudok átalakitani hogy le játsza a telom? aki tud segitsen előre is kössz!
  • PeeTeR
    szanalas