1702
-
#497 Szerintem van. -
#496 Vigyázz mer megy a kommandó és véged mint a botnak -
derFleischer #495 Na, de most komolyan. van rá esély, h nem jnnek rá, h vírus volt?
-
#494 -
#493 nem tudja valaki h. hol lehet magyarban kapni ilyen tokot?
-
#492 Sajnos nem segítettél sokat, de próbálkoztál. -
derFleischer #491 Nem hiszem,h ezzel túl sokat segítek, de a barátosném telója (igaz, motorola) ugyanezt eljátszotta, úgyhogy egy alkalommal azt a drivert raktuk fel, amit a digitális kamerához adtak, és onnantól jó volt. -
#490 Miér van az hogy, ahányszor csatlakoztatom a telót az adat kábelhez, ujra kell telepítenem a drivert??? Csatlakztatom a telót a kábelhez minden jó töltögetek ide-oda, másnap csatlakoztatom és semmi, mintha rá se dugtam volna a telót. Ilyenkor mindig le kell törölnöm a drivert, újra indítani a gépet, majd felrakni a drivert, és müködik. Mi a gond??? -
#489 Sony Ericsson
-
derFleischer #488 Ja, akkor megnyugodtam. Meg arra is választ kaptam, h mik azok a pirosan villogó kis izék a szobanövényeim levelei között!! -
#487 K700i -
CéZé #486 Ne aggódj, már rég tudják hogy Te cseszted el, ip alapjaán beazonosítottak és már szervezik is ellened a kommandós elfogást :) -
derFleischer #485 He-he. egyébkénet szerinted ha mondjuk szervizbe azzal kezdenek, h szoftverfrissítés, az egy dolog h leöli a vírust, de ha utána sem lesz jó, akkor arra rájönnek, h mégsem a telefon hibája volt? Vagy ha annyira szétcseszte a vírus, h még frissíteni de tudják, akkor mi lesz? abban az esetben rájönnek?
-
#484 akkor dugd el míg nem kapod vissza a tiedet ... -
derFleischer #483 az mondjuk hagyján, mer sokan istenítik a T610et. de ennek nem látod a kijelzQjét annyira össze van karcolva, az elQlapból ki van törve egy darab, elsQ nap azt sem értettem, mer hogy mér van az, hogy szinte semmi sem látszik a képeken, hát annyira redvás volt a kamera... az egész tele van horpadásokkal, alig van a hátlapon feszék, komolyan ciki azzal mutatkozni bárhol is -
#482 :D hát gáz ha már megszoktál eggyet és lekell cserélni rosszabra -
derFleischer #481 akkor jó. mer aszonta a csaj, h azzal kezdenek, mer eddig vittek be párat h nem jó, aztán csak frissítés kellett neki. azt mondta az enyémnél is lehet elég. én meg inkább nem mondtam, h tudom mi a ba, mert akkor ugye nincs garancia... szóval ha kap egy frissítést, és az tényleg leöli a vírust, akkor azt fogják hinni, h ennek is az volt a baja, és akkor 2 hét múlva gond nélkül visszakapom a telóm[#nyes!!! Már alig várom, mer ezzel kibírni... -
#480 szoftverfrissités asszem segit de, mint sokminden más ez sem tuti (én véleményem) de elvileg az leöli a virust -
derFleischer #479 nics mit.
alkotna valaki hozzáértö(bb) véleményt az elméletemröl? Gondolom a telefonos vírusokból is van többféle. Amelyik kapásból tönkreteszi a telót, meg valszneg olyanok is vannak, amik kisebb gondokat okoznak csak. Na most amit nekem sikerült "beszereznem", az arany középút lehet, mert végülis bekapcsolt a telefon, ugyanakkor tökéletesen használhatatlan, és nem lehet vele mit kezdeni. Na ha most egy számítógépes dologról lenne szó, akkor könnyen meg lehetne oldani: format c, és újratelepítem az egészet. De egy telefonnál ez hogy müködik? Lehet itt is elég, ha újra felnyomják rá a szoftvert? -
zoli 76 #478 Köszi a figyelmeztetést. -
derFleischer #477 zoli 76, privát üzenet ment... -
koTOM #476 HI! Nemtudjátok, hogy egy mp3-as zenének hogy kell lecsökkenteni a bitsűrűségét?([email protected] ímél címre válaszoljatok légyszi) -
zoli 76 #475 Sziasztok!
Hol tudok jo csengőhangot letölteni?
Köszönöm -
#474 olvastam .. énis küldtem :D -
#473 Ment pü... -
#472 mennyit szánsz rá ? keress meg pwbe engem -
#471 Hi valakinek nincs eladó k700i -je vagy esetleg egy oan oldal is jo lenne ahol vannak hirdetések...
Találtam párat de inkabb itt kérdem meg mert csak többet tudtok rola sztem mint én... -
derFleischer #470 www.nc3g.com
de ezt azér nem értem, mer onnan korábban már szedtem le, és nemlett baj -
oGrego #469 derFleischer, honnan szedted le azt a témát amitől beszart a telód? Csak azért mert nehogy mi is ráakaggyunk és rárakjuk a telóra és nekünk is beszarjon.(köszi) -
derFleischer #468 na, ez is meg volt. min 2 hétig, de valszneg 20 napig kell kibírnom a k700im nélkül. kaptam helyette egy totál leamortizált T610et, de hogy az milyen szar!!!!
sonjak@:o): nem kértem meg öket. de rákérdeztem, h nem tudnának-e adni k700it cserébe, az ipse meg csak nevetett
-
#467 Szerintem nagyon :) -
derFleischer #466 viszont nagyon komoly, h alapból benyomank nekem egy szoftvefrissítést. nagyon gáz lenne ha megkérném a vodába öket, h ne a vodás szoftvert tegyék rá? -
derFleischer #465 most jöttem a vodától. a jó hír az h ott még nem is hallottak vírusokról, de sajna a márkaszervizbe fogják küldeni, ott meg sszerintem biztos. pontosan azt csinálja, h nem tud behozni a kijelzQn semmit, max pár másodpercre, de akkor se mutat térerQt. aztán fehér lesz a kijelzQje, mejd elsötélül. aztán megint fehér... és így villog egyfolytában szabálytalan ütemben.
-
#464 pontosan mit csinál ? -
derFleischer #463 köszi a biztatást. nem baj, én kérdeztem. szóval most raktam vissza az akksit. ugyanazt csinálja. én akkor most lelépek a vodába, de még agy pár percig itthon vagyok, szóval írjál már léci v.mi okosat, h tudsz!! reménykedni szabad, h jó lesz. -
#462 ez pasz mer nem találkoztam virussal de az galyra teszi a telot az tuti :S szal akkor szép összeg lesz .. -
derFleischer #461 kivettem. hát, most akkor hagyom egy kicsit de nemigazán hiszek benne h jobb lesz. lehet h vírus? és ha az akkor biztos nem csinálják meg ingyen. de kb mennyi lesz? fel kell készíteni az ösöket! -
#460 vedd ki hagyd 10 percet majd tedd vissza és ugy nézd meg .. lehet csak idö kell neki -
derFleischer #459 kapásból azzal próbálkoztam
-
derFleischer #458 nem megy. akkor is ugyanezt csinálja