19494
  • Su0my
    cső nem tudja valaki, hogy lehet-é a fájörfoxszal úgy letölteni, hogy ha kilépek a programból, akkor nem szakad meg a letőltés, mert ha később újra elindítom, folytatódik? HELP! ha meg nem lehet a Firefox-szal, akkor mivel? előre is köszi!
  • Sil78
    Azért annál nem nehéz jobbnak lenni... ;-)
  • shrek82
    határozottan..
  • Aquir
    Igen! :)

fényévekkel jobb mint az Explorer
  • dagattfej
    Ti ajáljátok ezt a böngészőt?
  • Thanatos
    nem 50 ext, sorry én nem hazsnálok anyit magambol indultam kiű
    50-nél már tényleg meggondolando :)
  • ivjoe
    Nem tudom, te igen gyors lehetsz, ha kb 50 EXT-t 5 perc alatt felteszel webről.
    Ellenben ha el van mentve, még 5 perc sincs az összes EXT telepítése.
  • Thanatos
    vagy felirod mi kell és utána köv installnál bő 5 perc összes extension :D
  • ivjoe
    Ez fájt. Vagy telepíted simán oldalról, vagy behúzod az XPI file-t a firefox ablakába, de ha elősször feltelepíted a Local Install nevű kiterjesztést, akkor nem kell behúzogatni, azzal tudod őket telepíteni. Elolvasod, hogy melyik mire vaó, és amelyik megtetszik, azt felrakod.
  • ivjoe
    Csak ha újra kell telepíteni, cseszheted, mert nincsennek meg a XPI file-ok.
    Ezért mindig le szoktam az XPI-t is tölteni.
    Egyszerübb ha elmész a hivatalos oldalra és onnan egybőltelepíted.
  • stp4trick
    És ebből mit hova kell rakni?
  • keeper2
    Ugyan már megoldotta, de mellesleg a pdf fájloknál azt tapasztaltam, hogy foxból megnyitva oltári sokáig vacakol, amíg betölti a reader és olyankor minden egyéb ablak is megáll, ha lecsukom kicsibe/felhozom tálcáról, akkor nem frissíti a képet, csak a gyönyörű fehér hátteret mutatja, amíg a reader betöltődik. Illetve, a reader első indításakor szokta kérni, hogy fogadjuk el a licence-t, volt olyan, hogy betöltődés közben kattintgattam, az pedig hátra került az ablakok között, és a reader emiatt nem indult el, közben persze az összes többi fox ablakomat is meghülyítette, én meg csak vártam, hogy történjen már valami.
    Köszi, működik.
  • ivjoe
    Nekem is jó.
    PDF download kiterjesztés esetleg?
  • Aquir
    nemtom, nekem megy
    Az mitől lehet ha egy pdf-t akarok megnyitni akkor lefagy a Firefox? Van hozzá esetleg valamilyen segítség?
  • Aquir
    detto ezt akartam mondani de aztán megláttam hogy zsegény nyami kérdésére még senki nem válaszolt :P :)
  • Thanatos
    down
  • nyami
    up
  • nyami
    az nem tudjátok mért h ha 1 sok, bagy képet tartalmazó oldalt nyitok meg, akkor a gépem eszméletlenül belassul, semmire nem reagál, és kell neki 3 perc h magához térjen? (operánál pl nem tapasztaltam)
  • grizzly21
    ezer kösz!!!
    életet mentettél mert volt 10 linkem kb stb:)
  • Sil78
    Előtte csukd be a Firefox összes ablakát. A Profilkezelőt csak akkor lehet elindítani, ha maga a Firefox nem fut.
  • grizzly21
    hm nekem nem okés..
    firefox.exe -p ezt inditom de nem hoz be semmit csak a szokásos ffoxot...
  • Sil78
    Lásd pl #1410-es hozzászólás második fele.
  • grizzly21
    //láma kérdés
    mozillána nem akarta megynitni a szokásos profilt vmiért előtte döcögött a net. létrehoztam egy ujat, de itt mások a könyvjelzők cookiek stb hogy lehet visszahozni? plz help
  • stp4trick
    Köszönöm, erre gondoltam.
  • DJviolin
    Nagyon köszi.
  • Garfield
    Itt van
  • DJviolin
    Sziasztok!

Tudna valaki belinkelni egy magyar feliratú "Használj Firefoxot!" logót. A weblapomra kellene.
  • ivjoe
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1109874516&order=reverse&index=2#16]Raákattintassz a linkre és elvileg a #16-oshoz ugrik. Ha nem, akkor odalapozol szépen![/URL]
  • Garfield
  • stp4trick
    Hát nem kevés. Azt nem lehetne, hogy nagyjából leírjátok, melyik mire jó, hogy ne pakolgassam fel feleslegesen a számomra fölös cuccokat?
  • shrek82
  • Aquir
    :)
  • Sil78
    Hát, ha a mennyiség számít, úgyis én nyerek... ;-)
  • ivjoe
    enyimek
    Az info lister szépen megcsinálja linkelve :D
  • shrek82
    igen, télleg, de most ugy érzem, hogy így tokéletes számomra :))

Persze egy-kettőről biztos le tudnék mondani, ha nagyon kéne, de nem kell.. :DD
  • Aquir
    hm, jó sok :)
  • shrek82
    Én ezeket használom!És olajozottan műxik a rókám..(kopp-kopp-kopp)