19494
-
Su0my #1742 cső nem tudja valaki, hogy lehet-é a fájörfoxszal úgy letölteni, hogy ha kilépek a programból, akkor nem szakad meg a letőltés, mert ha később újra elindítom, folytatódik? HELP! ha meg nem lehet a Firefox-szal, akkor mivel? előre is köszi! -
#1741 Azért annál nem nehéz jobbnak lenni... ;-) -
#1740 határozottan.. -
#1739 Igen! :)
fényévekkel jobb mint az Explorer -
dagattfej #1738 Ti ajáljátok ezt a böngészőt? -
Thanatos #1737 nem 50 ext, sorry én nem hazsnálok anyit magambol indultam kiű
50-nél már tényleg meggondolando :) -
#1736 Nem tudom, te igen gyors lehetsz, ha kb 50 EXT-t 5 perc alatt felteszel webről.
Ellenben ha el van mentve, még 5 perc sincs az összes EXT telepítése. -
Thanatos #1735 vagy felirod mi kell és utána köv installnál bő 5 perc összes extension :D -
#1734 Ez fájt. Vagy telepíted simán oldalról, vagy behúzod az XPI file-t a firefox ablakába, de ha elősször feltelepíted a Local Install nevű kiterjesztést, akkor nem kell behúzogatni, azzal tudod őket telepíteni. Elolvasod, hogy melyik mire vaó, és amelyik megtetszik, azt felrakod. -
#1733 Csak ha újra kell telepíteni, cseszheted, mert nincsennek meg a XPI file-ok.
Ezért mindig le szoktam az XPI-t is tölteni. -
#1732 Egyszerübb ha elmész a hivatalos oldalra és onnan egybőltelepíted. -
#1731 És ebből mit hova kell rakni? -
keeper2 #1730 Ugyan már megoldotta, de mellesleg a pdf fájloknál azt tapasztaltam, hogy foxból megnyitva oltári sokáig vacakol, amíg betölti a reader és olyankor minden egyéb ablak is megáll, ha lecsukom kicsibe/felhozom tálcáról, akkor nem frissíti a képet, csak a gyönyörű fehér hátteret mutatja, amíg a reader betöltődik. Illetve, a reader első indításakor szokta kérni, hogy fogadjuk el a licence-t, volt olyan, hogy betöltődés közben kattintgattam, az pedig hátra került az ablakok között, és a reader emiatt nem indult el, közben persze az összes többi fox ablakomat is meghülyítette, én meg csak vártam, hogy történjen már valami. -
#1729 Köszi, működik.
-
#1728 Nekem is jó.
PDF download kiterjesztés esetleg? -
#1727 nemtom, nekem megy -
#1726 Az mitől lehet ha egy pdf-t akarok megnyitni akkor lefagy a Firefox? Van hozzá esetleg valamilyen segítség? -
#1725 detto ezt akartam mondani de aztán megláttam hogy zsegény nyami kérdésére még senki nem válaszolt :P :) -
Thanatos #1724 down -
#1723 up -
#1722 az nem tudjátok mért h ha 1 sok, bagy képet tartalmazó oldalt nyitok meg, akkor a gépem eszméletlenül belassul, semmire nem reagál, és kell neki 3 perc h magához térjen? (operánál pl nem tapasztaltam) -
#1721 ezer kösz!!!
életet mentettél mert volt 10 linkem kb stb:) -
#1720 Előtte csukd be a Firefox összes ablakát. A Profilkezelőt csak akkor lehet elindítani, ha maga a Firefox nem fut. -
#1719 hm nekem nem okés..
firefox.exe -p ezt inditom de nem hoz be semmit csak a szokásos ffoxot... -
#1718 Lásd pl #1410-es hozzászólás második fele. -
#1717 //láma kérdés
mozillána nem akarta megynitni a szokásos profilt vmiért előtte döcögött a net. létrehoztam egy ujat, de itt mások a könyvjelzők cookiek stb hogy lehet visszahozni? plz help -
#1716 Köszönöm, erre gondoltam. -
DJviolin #1715 Nagyon köszi. -
Garfield #1714 Itt van -
DJviolin #1713 Sziasztok!
Tudna valaki belinkelni egy magyar feliratú "Használj Firefoxot!" logót. A weblapomra kellene. -
#1712 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1109874516&order=reverse&index=2#16]Raákattintassz a linkre és elvileg a #16-oshoz ugrik. Ha nem, akkor odalapozol szépen![/URL] -
Garfield #1711 #258 -
#1710 Hát nem kevés. Azt nem lehetne, hogy nagyjából leírjátok, melyik mire jó, hogy ne pakolgassam fel feleslegesen a számomra fölös cuccokat? -
#1709 -
#1708 :) -
#1707 Hát, ha a mennyiség számít, úgyis én nyerek... ;-) -
#1706 enyimek
Az info lister szépen megcsinálja linkelve :D -
#1705 igen, télleg, de most ugy érzem, hogy így tokéletes számomra :))
Persze egy-kettőről biztos le tudnék mondani, ha nagyon kéne, de nem kell.. :DD -
#1704 hm, jó sok :) -
#1703 Én ezeket használom!És olajozottan műxik a rókám..(kopp-kopp-kopp)