19494
  • Thanatos
    jaja megnyitja azt is
  • shrek82
    én is használom a foxytunest- csak én winamppal, és nekem meg is nyitja, ha nincs megnyitva..nem tudom, hogy a WMP-vel is így kéne tennie, de gondolom igen..
  • Aquir
    a tabmegnyitás már benne van az alap firefoxban :))

középső gomb
  • Grusi
    Csao!
    Megoldható az firefox-ban, hogy csak egyetlen "instance" fusson a progiból? Valamint arra van vmi plugin, hogy a hivatkozások ne az aktuális lapon, hanem egy új tabon nyíljanak meg automatikusan? Előre is köszi :)
  • Sil78
    Csak ha amúgy már meg van nyitva a Media Player, asszem. Ez inkább amolyan előtérbe hozás / lecsukás, ha jól emlékszem.
  • gyűjtő
    Hello Sil!

A FoxyTunes programot feltelepítettem és ismerkedek vele.
    Egy ponton nem boldogulok.A Főmenű > Lejátszó > Kiválasztás menüpontban a Windows Media Player-t választottam. Megjegyzem, nekem a 10-es verzió van fennt.
    A Főmenű > Vezérlők > Lejátszó megjelenítés menüpontban nem tudom megjeleníteni.
    Meg kellene nyílnia a WMP-nek?
  • Thanatos
    amugy igy visszaolvasva nem is olyan sokat gépeltem el igaz ami votl az az első 5 szóban kb, sorry :)
  • Thanatos
    sorry hogy mindent elgépelek ez van nem tok irni :) ha valami nagyon gaz azt beirom ujra ha kéred

csak neked:) :
    az a lényege hogy rákattintasz a gombra (persze először kell csinálni egy nevet hogy megismerjen és ott tárolja adatokat etc) és benyom egy honlapot, és megmodnhatod hogy tetszik vagy nem (persze legelőször pipálós módszerel kiválogathatod milyen témakörű honlapok érdekelnek) és ezzel a szeret nem szeret módszerrel megtanulja az ext hogy mit szeretsz és probál olyan lapokat ajánlani, igy gyk teljesen random találhatsz újabb esetleg téged érdeklő honlapokat..., te is ajánlhatsz persze, betehetsz kedvencek közé valakit pl aki által ajánlott honlapok neked bejönnek, etc etc, elég sokrétű de az alapja az hogy "megtanulja" hogy milyen lapokat kedvelsz és olyanokat probál adogatni neked
  • Garfield
    OFF: már ne haragudj, de nem tudnál egy kicsit odafigyelni az írásodra? Mert így iszonyú nehéz elolvasni.
  • Thanatos
    az a léynege hogy orákattintasz a gobmra (persze először kell csinálni egy nevet hogy megismerjen és ott tárolja adatokat etc) és benyom egy honlapot, és megmodnhatod hogy tetszik vagy nem (persze legelőször pipálós módszerel kiválogathatod miylen témakörű honlapok érdekelnek) és ezzel a szeret nem szeret módszerrel megtanulja az ext hogy mit szeretsz és probál oylan lapokat ajánlani, igy gyk teljesen random találhatsz újabb eetleg téged érdeklő honlapokat..., te is ajánlhatsz perszee, betehetsz kedvencek közé valakit pl aki által ajánlott honlapok neked bejönnek, etc etc, elég sokrétű de az alapja az hogy "megtanulja" hogy milyen lapokat kedvelsz és olyanokat probál adogatni neked
  • Amse
    én nem szal nyugodtan leírhatod micsinál.:)
  • Thanatos
    jó ez az ext, nekem bejön nagyon
    Stumble! ext-et ismeritek? most tesztelgetem még de akár még jó is lehet :)
  • Thanatos
    tulképp a netscape óta szvsz a firefox az egyetlen olyan böngésző aminek sikerült rendesen megszorngatni ie-t :P (igy ebben a formában ez se igaz mert ie még bőven uralja a piacot de akkoris :D)
  • Thanatos
    tudom énis hazsnáltam netcaptort meg mindenféléket amikor opera-ról még csak nem is hallotam... :) csak éppen azok anyira nem votlak oylan sikeresek hogy ms "lopjon" tőlük :P ráadásul mivel ie-re alapultak igy nekik fölösleges lett volan ezzel szarakodni ha ugyis mindenképp az ie-t hazsnálják max modositással :)
  • Sil78
    Tulképp a legelső "igazi" tabos böngésző az egyik IE alapú böngésző volt, ha jól emlékszem, NetCaptor a neve. (Az Opera-rajongók is sokszor maguknak követelik az elsőséget, de az Operában még nem a mai értelemben vett tabok voltak anno.)
  • Thanatos
    a jobbaktól nem szégyen ötletet lopni :)
  • GregSB
    Úgy látszik a következő explorerben is lesz tabbed browsing. Nahát, mily meglepő
  • Sil78
    FoxyTunes a neve, és nemcsak a Winampot kezeli, hanem gyakorlatilag bármi mást is. Magyar verzió belőle itt.
  • Amse
    sry, de visszaolvastam és nem szúrja ki a szemem.
    melyik az a kiterjesztés ami kezeli a winampot?link is jöhet ha van:)
    thx
  • Sil78
    Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -p (persze csak akkor, ha maga a Firefox nem fut, különben a Profilkezelő nem indul el).
  • Darkboy
    Hi!
    Hogyan lehet felhasználót váltani?
  • NuCLEARScoRp
    Hali!! Nekem Noia Extreme skin-el kapcsolatban lenne egy kérdésem...

A menüpontok mellett lévő ikonok a magyar nyelvű Firefoxban nem jelennek meg... míg az angol verzióban tökéletesen látszanak... Ez most azért van mert ez a téma nem teljesen konpatibilis a magyar nyelvű firefox-al?

• gyűjtő
    Bocs! Igazad van.
    Tanultam belőle. Köszönöm.
  • Mr Manson
    ékezettel irtad a linket
  • gyűjtő
    Jó kis találós kérdés!!
    A megfejtésért küldök egy hasonlót.
  • Mr Manson
    ww.xn--hrkeres-7ya02g.hu

???
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Firefox 1.0.6-os böngészőt használom.
    Olyan problémám van, hogy a kezdőlapnak beállított ww.hírkereső.hu oldalon megnyitott linkek nem teljes oldalméretben nyílnak. Érdekes, hogy ezt a jelenséget eddig csak ezen az oldalon tapasztaltam.
    Van valami ötletetek a megoldásra?
  • Legion
    Közebn sikerült : firefox.exe -p
  • Legion
    Üdv! Felhasználói profilok között hogy a francba lehet váltogatni?
  • Mr Manson
    Normális Firefox buildet 64bit-est merre lehet találni? Nem 1.1 vagy valami klónját?
  • KissemPista
    Már kiadták a torent plug-in-t a böngihez?
  • Amse
    azt nem ismerem, de lehet az kavar be.
  • ncswork
    BeOs
  • Amse
    nincs fent valami win theme módosító progi?
  • Garfield
    Tools -> Options -> General -> Languages-ben állítsd be a kódlapot.

Egyébként ékezetes oldalaknál miért 8859-1-et állítod be? Miért nem a 8859-2-t?
  • ncswork
    nekem pl az SG-s menüsort ritka szarul jeleníti meg. a menü feliratok háttere kb 5 ször olyan magas mint a felirat :c
    hogy lehet alapértelmezett kódlapot beállítani???
    csomó oldalnál az ékezetes dolgokkal baj van, és kézzel kell átkapcsolnom "western 8859-1" re.
  • keeper2
    Szerintem, ha mindkettővel ezt csinálja, akkor a kodekeknél és egyéb lejátszás kisegítő progiknál nézz utánna a dolognak. Esetleg másvalakinél is nézz utánna, hogy nála jól mennek-e ezek a weblapok, mert vannak olyan spéci kódok, direkt arra fejlesztve, amik frankón össze tudják omlasztani a böngészőket.
  • DarkJedi
    Nálam ha meg van nyitva a Media Player, és megnyitok egy olyan weblapot, amin van ilyen beágyazott video, akkor firefox.exe hibát okoz és leáll. Szóval ha meg akarok egy ilyet nyitni, akkor mindig be kell zárnom a media playert, viszont ha nálad nincs megnyitva akkor nem tudom miért fagy :/
  • magus
    talalkozott mar vki olyan problemaval, hogyha megakarnek nyitni egy videot egy bongeszoben, marmint ami az oldalba van beleagyazva, akkor leall hibauzenettel a bongeszo? fuggetlenul attol hogy ie vagy firefox mert mindkettovel csinalja
  • Mardel
    Mi ért van az, hogy ha rámegyek a http://mp3portal.hu/ oldalára, akkor kiírja felül, hogy az oldal teljes tartalmának megjelenítéséhez további bővítmények szükségesek, meg még egy pár oldalon is ezt írja, rá kattintok, de így nem tudok böngészni vele mert keresi a bővítményeket, egy fél óra után ránézel, a csík még mindig sehol nem áll (0án)...és kinyomom a keresésta francba!