19494
-
#1702 liMk -
#1701 Kiterjesztéseket használtok. Ami nekem bejött és jó az a forecastfox ,image zoom és a tabbrowser, mit ajánlotok még? -
Kitti69 #1700 köszi:) -
#1699 te is szép vagy :) -
#1698 köszi -
Kitti69 #1697 tetszik a kép rólad... -
Kitti69 #1696 köszi,asszem mostmár jó!! :) -
#1695 Eszközök / Beállítások / Letöltések? :))
Ottvan hogy kérdezze -e meg hova akarod letölteni, vagy Mindig ugyanoda töltse le stb :) -
Kitti69 #1694 szia mindenki,lenne egy kérdésem.na mármost nem rég lett a mozilla a böngészőm mert ez a szar explorer bedöglött.csak van egy bajom vele,mégpedig mikor szeretnék valamit letölteni akkor folyton kérdez hogy mit tegyen a mozilla,lehet lemezre menteni meg megnyitni valamivel.de akárhogy csinálom nem jól tölti le a cuccokat.szal hogy kéne beállítani hogy mikor kattolok a töltésre simán letöltse a dolgolat? kösz!!! -
#1693 Köszi Sil! Tudtam hogy rád számíthatok. -
#1692 Persze. A legegyszerűbb szerintem, ha az about:config-ban csinálsz egy új változót browser.cache.disk.parent_directory néven. Ennek az értéke legyen a Cache elérési útja. Utána indítsd újra a böngészőt (a régi Cache mappát akár törölheted is a Profilodból). -
#1691 Hali.
A Browser Cache mappát át lehet valahogy helyezni egy tetszőleges másik helyre ? -
#1690 Én a Getright-ra szavaznék a kettő közűl.
Anno azért maradtam mellette, mert a Flashget adware-t/spyware-t tartalmazott.
De vannak ingyenes alternatívák is:
* Free Download Manager
* Fresh Download
* TRue Downloader
Egy igen jó kiterjesztés, mellyel a Firefox-ot összekötheted velük: Flashgot -
Cicero #1689 Melyik "download manager" a legjobb? GetRight? FlashGet? -
#1688 igen -
Cicero #1687 A Toolbar Enhancements-ből a legújabb verzió a 0.16.2 ugye? :) -
keeper2 #1686 Ha jól tévedek, akkor rájöttem, hogy mi a megoldás a problémádra. Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor a fox böngésző eszköztárának végén lévő google keresőbe írt dolgok az angol googleben jönnek be neked. Hogy ez miért váltott át angolra alapból, nem tudom, de én is addig nyomkodtam a google lapokon a gombokat, hogy nekem is sikerült átváltani angolra (hacsak nem alapból az jön ott be, mert én ezt a részét nem szoktam használni a foxnak)
Szóval, abban a kis keresőablakban a google ikonra kattintva menj a keresőszolgáltatás hozzáadására, majd a bejött oldalon az our current top 10 részben a google linkre kattints, keresd meg a google HU -t, arra kattintva, majd ok, hozzáadódik a magyar google abban a kis kereső ablakban. Válaszd ki ezt, és onnéttól nálam a magyar google-ben keres, ahol ott van a magyar lapok, angol lapok..., valamint a fox is azon marad kilépés után is. -
#1685 értem, csak eddig minden okés volt, a magyar jöt be, még ha angolul keresett rá az adott kulcsszóra, ott ki lehetett választani hogy keresés magyar oldalakon. most meg ha keresek valamit, az angol jön be, és rá kell mennem a főoldalára, hogy ott rá tudjak ugorni a magyar oldalra, ahol ujra be kel írnom a szót:(
de megpróbálom amit mondtál -
gyűjtő #1684 Addig vacakoltam az IEView kiterjesztés alkalmazásának lehetőségeivel, amíg - véletlenül - rájöttem, hogy az oldalra jobb egérgombbal klikkelve a felugró segédmenü egyik pontját kell használni.Így csak a kívánt egy oldal lép át az Internet Explorerbe és nem véglegesen. -
keeper2 #1683 Nincs ott az, hogy magyar oldalakon keres? Fura. Ha itt beírsz valamit a google keresőbe, akkor elméletben a google.co.hu lapnak kellene bejönnie. Azt mindenesetre megpróbálhatod, hogy ezen az oldalon rámész a beállítások linkre (angolul preferences)itt pedig beállítod, hogy a keresés nyelve a magyar legyen, majd a beállítások mentésére. Ezekhez viszont a cookie-knak engedélyezve kell, hogy legyenek a google számára. Ez viszont nagyon nem biztonságos dolog (sőt, már maga a google használata a lehető legnagyobb vétlenség az adataid biztonsága ellen) Én minden google-ben tiltom a cookie-kat. Ugyan a kereséseimről meglesz a bejegyzés a google rendszerében, de legalább nem könnyítem azzal a dolgát, hogy a cookie-k segítségével azonosítani tudja, hogy pontosan ki is vagyok (mármint, hogy az előző kereséseim fájljába fűzze a mostanit), így legalább annyit nyerek, hogy ha netán rám akarna szállni késöbb bármilyen okból (pl. olyan dologra kerestem rá, ami számukra nem tetsző (pl. védekezés a google által ellenem kutakodása ellen), az csak az adott, aktuális bejegyzés lesz, nem pedig az eddigi összes keresésem lesz meg ott egy fájlban. Gondolom, már mások is olvastak a bizonyítékokról, amik azt támasztják alá, hogyan figyeli ki a google netezési szokásainkat, kapcsolatainkat, sőt, a toolbar akár a teljes vinyó-tartalmunkat. Erre jó példa, hogy hivatalosan a nyelvi beállításokhoz kell a cookie, mégis, már rájöttek egyesek, hogyan lehet letiltott cookie-k mellett is elmentetni a beállításainkat. Ezek alapján máris hazugságba keveredett a google a cookie céljairól. Egyébként meg is kapta a google cég a legveszélyesebb kémprogram előállítójának járó (nem épp pozitív) díjat. De, ez már erősen más topichoz tartozik, csak gondoltam, mielött beállítod, jó ha tudsz a hátulütőiről is.
Sajna gyűjtőnek most nem tudok segíteni, mivel az említett kiterjesztést nem próbáltam még. A másikra: nincs mit. -
#1682 hogy tudom visszaállítani a keresőnél a goglet, hogy amagyar jöljön be? mert h akeresek valamit, akkor rögtön angolul kees, az angol googleban, és az sin cs ott hogy magyar oldalakon keresés:( -
gyűjtő #1681 Szervusztok!
Úgy látszik ez a napom a Firefox jegyében telik!
Telepítettem az IEView kiterjesztést.
Az a gondom, hogy az IE-ben megnyitni kívánt oldalt később állandóan IE-ben akarja megnyitni. Hogyan lehet a kiterjesztést úgy beállítani, hogy csak az adott alkalommal nyissa meg az oldalt, amikor utasítom. -
gyűjtő #1680 Hello keeper2!
Köszönöm a segítséget. -
keeper2 #1679 Egyrészt telepítés után megkérdezi a fox, hogy honnan importáljon, bár gondolom ez már nem aktuális nálad, másrészt, a fox könyvjelzők\könyvjelzők kezelése pontjában a fájl menüben ott a könyvjelzők importálása. Itt egyszerűen kiválasztod a ie-t, és kész. -
gyűjtő #1678 Szervusztok!
A #1675 hozzászólásom aktualitását vesztette, mert e témakör 17. oldalán a #322 hozzászólás megadta a választ (Favorites Converter).
Úgy látom, hogy ez a kiterjesztés első használatkor a Firefox Könyvjelzőit exportálja az Eplorer Kedvencei közé.
Nekem az a gondom, hogy a Kedvenceket kellene egyetlen alkalommal a Könyvjelzők közé bevarázsolni.
Ezt hogyan lehet megtenni? -
keeper2 #1677 Documents & Settings\Felhasználó neve\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\A számodra kellő profil neve\bookmarks.html. Itt ebben az egy fájlban van az összes, a netscape örökség szerint, nem pedig mindegyik külön fájlban. -
DarkGhost #1676 Hell
A firefoxban holtalálom meg a könyvjelzőket? melyik mappába teszi őket? -
gyűjtő #1675 Szervusztok!
Korábban vagy ebben a témakörben vagy a Mozilla plug-in-ek témák között olvastam arról, hogy vagy kiterjesztés, vagy valami segédprogram átmásolja a Könyvjelzőket az Explorer Kedvencek közé és a két anyagot szinkronizálja.
Ha valaki esetleg emlékszik rá, segítsen megtalálni.
Köszönöm.
-
keeper2 #1674 Igazad van, végülis, amikor a kiterjesztések és témák további... gombjára klikkelsz, akkor a fox ezekre az oldalakra sétál fel. -
#1673 Azaz itt és mondjuk még akár itt is lehet keresgélni.. -
keeper2 #1672 Eléggé relatív, hogy mit hívsz te hasznos dolognak. Pl. hasznos az, ha új skint töltesz le hozzá? De amik közt biztos találsz hasznos dolgot, az a kiterjesztések.
Ha elindítod a foxot, az eszközök menü kiterjesztések (és a skinekhez a témák) pontjaiban csemegézz. -
Thanatos #1671 1.0.6 aszem és sok mindent -
RaPad #1670 Hi all!
érdelődni szeretnék hogy mely a legújabb firefox verzióü és milyen hasznos dolgot tudné hozzá letölteni.
thx -
Thanatos #1669 np :) -
gyűjtő #1668 Na itt hibáztam! Én valami oknál fogva a főmenüből akartam megjeleníteni a médialejátszókat. A Foxy Tunes Fájl lejátszása kezelőgombbal sikerült a kiválasztott lejátszót megjeleníteni.
Köszönöm #1667; #1664 -
Thanatos #1667 csak rá kell böknöm a ksi felfele mutató nyilra és elődobja -
Thanatos #1666 nekem simán megy ugyan ez wmp-vel 810es verzio) -
#1665 De most megpróbáltam, hogy mi van, ha WMP-rel nyomatom(nekem is a 10es van fent) és nekem sem nyitja meg-bár ezt nem is sajnálom, mert sztem zenehallgatásra sokkal jobb a Winamp... -
#1664 Szia!
Nem tudom, hogy mi lehet a beállításaiddal, de nálam a lejátszó->kiválasztás menüpontban a WinAmp előtt van a pötty..Ami nem biztos, hogy neked is megvan, fel van téve, de innen letölthető ingyenes változat! Miután telepíted, jelöld ki te is azt a kiválasztás menüpontban, aztán jó lesz, tuti.. -
gyűjtő #1663 Hello Thanatos és shrek82!
Annyit segítsetek még a FoxyTunes programmal kapcsolatban, hogy nézzétek meg, az #1657-es hozzászólásomban megadott beállítás jó-e? Vagy röviden írjátok le pl. a WinAmp-ra vonatkozó beállítást. Az a gondom, hogy nekem több médialejátszó is fel van telepítve, de egyiket sem nyitja meg. Valahol a menürendszerben elszúrok valamit.