19494
  • stp4trick
    ok így műxik, köszi
  • Sil78
    Ha úgy állítottad be, hogy minden popupot új tabban nyisson meg új ablak helyett (még azokat a javascriptes popupokat is, amiknek van konkrét méret megadva), akkor a Beállítások / Webes szolgáltatások / Javascript / Haladó-nál tiltsd le az ablak átméretezését.
  • stp4trick
    Valszín a tabbrowser lehet a ludas, mert korábban csak az adott ablakot húzta össze, most az egész FF-t, mivel egy ablakon van és a többi fület is húzza magával. Ez lehet a gond
  • lck #1939
    Image Zoom nekem 0.1.7.1-es. Nincs ilyen jellegű gondom.
  • stp4trick
    Semmi változás. De ezt csak most kezdte el csinálni. Image zoom lett frissítve lehet az kavar be?
  • lck #1937
    Váltsd át a firefox ablakát teljes méretről, előző méretre és a széleit jól húzd ki a képernyő széléhez. Aztán válts vissza teljes méretre. Utána már valószínüleg jó lesz a képeknél is.
  • stp4trick
    Képek megnyitásakor összeugrik az ablak a kép méretétől függően, de jóval kisebbre. Miért?
  • FTeR
    kösz
  • Sil78
    Az 1.0.7 javítja (nemcsak ezt, hanem a Linuxos verziót érintő kritikus sebezhetőséget is), és ha valaki kikapcsolta korábban az IDN-t (ideiglenes megoldásként), akkor vissza is kapcsolja azt. Az IDN konfigból való letiltását lásd #1829.
  • FTeR
    sil, most nincs időm visszaolvani, az 107 csak letíltja a nemzetközi domainneveket vagy javítja a hibát? ha előbbi megmondanád, h lehet konfigból letiltani?

(btw, már megint 1 perc mire feljön egy popup, semmit nem állítgattam...)
  • Faterx
    Nekem ezt akkor csinálta amikor egy spy állandóan automatikus win frissítést állított be...
    Köszi
  • Öregjoe
    Kb. havonta egyszer ledermed az FF-em úgy, hogy minden művelet inaktívá válik, még bezárni sem tudom. Újraindítás után is azonnal lefagy(az op nem csak az FF) Safe módban megy minden rendesen. Igy dolgozom egy darabig, majd egyszer csak lássatok csodát vissza áll profil módra. Újabb 2-3 hét és jön a következő lefagyás.Ha lefagyás után a rendszer-visszaállítóval egy megelöző időpontra állok akkor minden jó egy újabb hónapig.Mi lehet a gond?
  • Laky
    új ablakban:
    Eszközök --> Beállítások... --> Haladó --> Böngészőlapok

új lapon:
  • Öregjoe
    Én nem vettem észre, hogy gyorsabb lett volna. Le is töröltem.
    Hol lehet beállítani, hogy egy linket uj ablakban nyisson meg?
  • hano2
    Aki próbálta már a Fire Tune for Firefox v 1.x programot,a véleményét kérem.
    Tapasztalt-e gyorsulást az oldalak betöltésénél?
  • Laky
    Megjelent a Mozilla Firefox böngésző 1.0.7-es hibajavító változata, a tegnapi angol változatok után immáron magyarul (és még jópár nyelven) is. Ez a változat két súlyos hibát javít: a nemzetközi domainnevek kezelésével kapcsolatosat (erre időközben egy letölthető patch is kijött) és a Linuxos parancssori URL kezelési hibát. Ezen kívül további kisebb biztonsági és stabilitási javításokat is tartalmaz, például az automatikus proxy konfigurációs scriptek kezelése terén. A frissítés javasolt!
  • modellmaker
    NIncs meg. De nem is érdekel. A lényeg az hogy a könyvjelzőim megvannak.
  • lck #1923
    köszi
  • Mr Manson
    Firefox 1.0.7 [HUN]
  • Sil78
    Mondom, nézd meg a Profilkezelőben (Start menü / Futtatás: firefox.exe -p, de csak miután becsuktad az összes Firefox ablakot), hogy onnan is elérhető-e a régi, ill. ott hány profilt mutat. Meg hogy onnan el tudod-e indítani a régivel, ha megvan.
  • modellmaker
    A 1408 hszben leírt módon megvannak a könyvjelzők.
  • Sil78
    Hmm, esetleg új profil, úgy, hogy csak a könyvjelzőidet viszed át bele? Vagy ha használsz Bookmark Backup-ot, akkor meg lehet próbálni visszaállni egy korábbi állapotra.
  • Sil78
    #1410-es hozzászólás második fele? Ha elindítod a Profilkezelőt, ott megvan még a régi profil?
  • modellmaker
    HAli!

Történt baj! El akartam indítani a FF-t és kiírt vmi szart hogy ezzel a profillal nem tudja megnyitni. mondom a***d. nyomogattam ott össze-vissza de semmi. mondom akkor profil törlése. akkor megkérdezte hogy meg akarom-e tartani a fájlokat. monom igen. le is törölte a default profilt. elindult de sajnos elszállt az összes könyvjelzőm. Vissza lehet valahogy hozni?
  • 404
    Csak valami beállítási huncutság lesz ez, az összes könyvjelzőm-kiterjesztésem meg van, néhány kiterjesztés működik is (FoxyTunes, Autoclose Bookmark, ImageZoom, TinyURL, stb), de pl nemcsak, hogy eltűnt az Adblock a lap aljáról, még blokkolva sincs semmi (nagyon elszoktam én ezektől a reklámoktól, most tépem a hajamat).
    Ja, és mostmár safe-módban sem látszanak a kiterjesztések.
  • Sil78
    Ne rakd újra, csak az AdBlock beállításainál tiltsd le az AdBlock kis fülecskéit (amiket a flashekre szokott rakni). Ez valamiért problémás a 8-as Flash Playerrel.
  • Sil78
    Safe Mode-ban az összes kiterjesztés le van tiltva, épp ez a lényege. Normál módban megvannak pl a könyvjelzőid (azaz a profilod megvan, és csak valami beállítási gond-e)?
  • stp4trick
    Késve bár, de nekem is megy
  • DJviolin
    Köszi mindenki. Valószínű, hogy a hiba az én böngészőmben van. Asszem újrarakom. Ezelőtt mindig megjelent, csak most felraktam a flash 8-at. Elképzelhető, hogy itt kavart be valami. viszont ie-ben hibamentesen megjelenik.

Üdv!
  • Thanatos
    nekem is megjelenik
  • Ch_Slater
    meg
  • DJviolin
    Honlapom.

Nézzétek már meg firefox-ban, hogy megjelenik-e a felső flash animáció, mert nekem most momento nem, de ie-ben igen. Valszeg a firefox kavar be. Szóljatok, hogy látjátok-e vagy nem.
  • 404
    Hali, csodát alkottam, de nem tudom, hogy
    Az Adblock-ban engedélyezni akartam újra valamit, és valószínűleg mellényomtam, mert a következő történt: az Eszközök fül alól eltűnt az Adblock, a Kiterjesztések meg nem akart megnyílni, a jobbgombos menü is igen lerövidült (alapra)...
    Safe módban meg tudom nyitni a Kiterjesztések ablakot, de minden inaktív benne, és sehogysem tudom feléleszteni őket.
    Valakinek valamilyen ötlete, helpje?
  • Aquir
    másik géphez ültem, itt meg 1.0.4 es van :) itt semmi sem egységes?:)
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Nincs szerencsém a Firefox-szal, pedig már nagyon sok - e Fórumban kiragozott - előnyét megtapasztaltam.
    Most, hogy az op. rendszer cseréje miatt újratelepítettem, egyik probléma jön a másik után. Most éppen szokatlan lassúlást - időnként lefagyást - tapasztalok a böngésző működésében.
    Van olyan beállításból eredő hiba, amely a fenti zavart okozhatja?
  • shevy
    miért van az hogy amióta volt egy profilváltásom egy hiba miatt, azóta az sg fórumba nem tudok bejelentkezni csak explorerrel. Ha rámegyek hogy bejelentkezés, akkor nem jön be az a kis ablak, eddig nem volt ilyen
  • Sil78
    Ebből a három fájlból áll a WMP plugin azokhoz a böngészőkhöz, amik a Netscape örökségét viszik tovább. Egyébként ha az about:config-ban átállítjátok a plugin.expose_full_path értékét true-ra, akkor az about:plugins-ban mutatja majd a pluginok fájljainak teljes elérési útját, nemcsak a fájl nevét. Alapból a pluginokat a saját plugins mappájában ill. pl WMP esetén a WMP mappájában keresi. A Systemben szerintem nem.
  • hano2
    Hali.
    Nálam csak a Win/System-ben van az npwmsdrm.dll
    Az említett plugin mire jó a Firefoxban(WMP hez kapcsolódik?)