2886
Starforce
  • Kovsebi
    Én kipróbálnám, de ezeket nem értem:
    "Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)"
    "
    9. ha megy a game, akkor jöhetnek a többiek, lehetőleg mirror rilizek, esetpeg "pizza", volt akinek SCCT is ment. csekk ..."

Meg miért a trackmania után kell feltelepíteni az Alcoholt? Anélkül nem tudom felrakni magát a gamét?
  • DonManó
    működik vkinek?
    én is kipróbálnám csak nekem nincs most semmi SF-os játékom letöltve
  • grebber
    Na most sajna mennem kell meccsre ,de remélem mire hazaérek jó hírek fogadnak hogy elindult ár embernek.
    A StarForce NE legyen veletek ,de az erő igen :D
  • grebber
    Mindenképpen kell a SFNightmare??Mi az a disable Node??

Nekem 10-ből 10szer megöli a gépem a SFNightmare :(
  • grebber
    Megtaláltam máshol :D (ki keres az talál) Orosz rulez :( de fenntvan.
    Le is irják mit kell csinálni 19 lépésben de ezekből annyir értek hogy ot van előtte hanyadik lépés :D
    Na egy szó mint 100 4. hozzászolásnál keresd
  • MrDevil
    SFCURE

innen le lehet kapni akinek kell!!!!!
  • [HUN]FaTaL
    én kipróbálnám de nem tudom letölteni. te le tudod? mert akkor átküldhetnéd
  • grebber
    Na majd irjon akinek ezzel akármelyik elindul.
  • [HUN]FaTaL
    én regisztráltam de nem tudom letölteni, azt írja nincs jogom ezt a linket megtekinteni, tudnál adni közvetlen linket a fájlhoz?
  • Kovsebi
    Köszi!
    Megpróbálom... De ezek után hogy lehet kiírni?
  • arty
    SFCure.01 (amd64fixed)

1. clean windows, azaz ujra legyen installalva, mert különben semmi sem garantált a sok összehekkelt cucc miatt... ez opcionális lépés, de sok gondtól megkímélitek magatokat

2. sf3 játék feltelepit (tesztalany legyen elsőre a trackmania), indit, sf3drv feltelepül, reboot

3. alcohol 1.9.3105 install, reboot

4. sfcure01 kicsomagol, setup.bat lefuttat, reboot

5. optikai meghajtok lehuzása (ha igy megy, utána érdemes csak SFNightmarrel DISABLE CD/PRIMARY/MASTER-ezni, ezzel egy hibalehetőséget kizárunk!!!) Szal legmegbizhatóbb a fizikai lehuzás!

6. sfcure01 könyvtárában start.bat, a dos abalkban látni kell, hogy a szerviz sikeresen elindult

7. Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)

8. game elindit, konfigol, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekről passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenőrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!

9. ha megy a game, akkor jöhetnek a többiek, lehetőleg mirror rilizek, esetpeg "pizza", volt akinek SCCT is ment. csekk ...

egy ujabb esély...
  • Anee
    Hmm az nekem akkor kimaradt:(:D
  • grebber
    Xpand Rallyval szerintem senki sem baszakszikmert van normális törés by ULTIMA.
  • Anee
    Mért van az hogy a TM Sunrise megy, de pl a CRC nem?eddig nem sikerült életet lehelnem bele -igaz csak 2x próbálkoztam...bezzeg tm pöccre ment elsőre utána jött az állítok a grafikán s nekem se megy efekt, harmadjára meg megint ment:)
    Más gamékkal mi a tapasztalat?Xpand Rally, Cossack2 érdekelne főleg
    thx
    ja LG 4040B-ben lettek megírva és LG 16xDVD-romban vannak olvasva TDK 1-4x rw-n
  • Kovsebi
    Csak azt nem értem, aki irta, hogy neki sikerült, annak hogy jött össze? Nekem nem jönnek össze ilyen csodák.
  • grebber
    Én egyátalán nem hiszem hogy az tudni fogja,de majd meglátjuk.
  • dreamer29
    Azt olvastam valahol, hol a Daemon Tools v4, ami nemsokára megjelenik, kezelni tudja majd a starfosos védettséggel ellátott lemezeket. Úgyhogy türelem, emberek!
  • Kovsebi
    A CRC 2005 se akar menni :((
  • Kovsebi
    Alcohollal nem lehet kiírni a Trackmaniat? Nekem azt irja, hogy eszköz inicializálása. Utána üres lemezt ír... Nem igazán akarja kiírni. /NEC DVD író, Philips DVD/... :(
  • zoltang
    Valaki ismeri a Lock On Flaming Cliffs-t? Ez egy Lock On add on, itt nincs cd, csak egy fájl (LO_1.1_Flaming_Cliffs_Setup.exe, kb 300MB). Active Star Force Pro van benne. Ezt vajon hogy lehet feltörni? Telepítés után, egy cd kulcsból (nem találok) és egy hardver kódból (kiírja a védelem) aktiválni kellene (itt)(3. kulcs). A 3. kulcsot várja vissza a védelem. Ha a hardver 40%-ban változik, akkor újra kell aktiválni a játékot.
    Szereztem egy reg fájlt itt, de a hardver változása miatt újra kellene aktiválni.
    Ha lenne egy kulcs-generátor...
  • Mikiller
    Egyszerűen csak elindítod, kicsomizza magát, nyomsz egy OK-t, lemez ne legyen a meghajtóban.
    Meg közben ne legyen áramszünet Powaapause

Azért nem kéri , hogy újraindítsd, mert már fennt van a SF a gépeden.
    Esetleg szedd le SF remover-el, de nálam sem megy.
  • grebber
    Hát ami havernl egyszer elindult nálam nem megy Samsung DVD rom nem is kéri hogy inditsam újra a gépet :(
  • grebber
    Nekem nem tudom milyen van alap nem tettem fel semmit azt sem tudom hogyan kell és értelmét sem látom ennek hogy feltegyem.
  • Mikiller
    Milyen a Firmware verziód Pioneer-ben?
    Nekem 1.14 volt, most 1.20 lett.
    Esetleg ha kell felraktam ide
  • dreamer29
    Én Proformance CD-R-re írtam ki a gamet, ment is eleinte, egyszer-kétszer, de utána már nem akart indulni. Nem tudom, miért? Pedig mindent úgy csináltam, ahogy leírva vagyon (Alcohol, Securom NEW, stb.), rendesen ment is, de aztán amikor harmadjára akartam indítani, nem indult. Majd uninstall, regeditből kitöröltem a Nadeot (Local Machine, Current User-ből), újból install, de semmi!

Ezt a két serialt használtam: KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ; YAT7-CPDX-K3HK-JNXX-CK5.

Ja! Az írom LG DVD, az olvasóm is LG.

Próbáljam meg esetleg Securom NEW 4x/5x-el?

Segítsetek, plíz!
  • grebber
    A remény első jele megvan a Trackmania Sunrise-al kapcsolatban.

Felvittem haveromhoz az isot és ő kiirta nekem LG iróval Maxell 1-4X CD-RW-re.
    Betette a TEAC cd olvasójába feltelepítette és elindult neki.
    Ment egy futamot utánna kilépett ,állitott a grafikán de már nem indult el másodjára :(
    Majd itthon probálkozok majd ha lesz helyem.
  • grebber
    De legalább irás közben baszná el az RW-t de még a bevezetést sem tudja ráirni kalap szar ez a Pio :(
  • Mikiller
    Közben Firmware-t is frissítettem mindkét meghajtóban, de így sem megy a RW-s lemezekkel.
  • [Jakuza]
    A legfelson kell hagyni, legalabbis a securom new 4x/5x-nel.
  • Mikiller
    Majd írd be légyszi mire jutottál LG íróval.
  • grebber
    Nekem is Pio 108-as van szerintem az nem jó hozzá.
    Mingyá szedem a cokmokomat azt megyek le haverhet neki mindene LG hátha azzal megy.
  • abonyitomz
    Sony Slimtokos lesz a megoldás hidd el!
  • abonyitomz
    hagyd azon , de ha angolra állítod a nyelvet az nfo szerinti mondatot találod bejelölve
  • abonyitomz
    securom NEW !
  • Mikiller
    Nekem se megy, de egy Sony-val még megpróbálkozok vmikor a jövőhéten.
    Config: Pioneer DVR-108, és Toshiba DVD-Rom SD-M1612

Lemezek amikkel nem megy:

Fuji CD-RW 4x-12x
    Philips CD-RW 4x-12x
    TDK R 52x
    Maxell R 52x(Taiyo Yuden réteg)
    EMTec 52x

Szóval se márkás, se "gagyi" nem jó nálam.
    Szerintem az író/olvasó kombináció számít.

• grebber
    Na nekem ennyi volt 1 Maxell Cd-rw vel (használt) probálkoztam a bevezetésnél már hibát ir ki sima cd-t inkább nem baszok el.
  • grebber
    Na itt már csak mutatja nagyban remélem.
  • grebber
    Itt mire kell menni haggyam azon ami be van alapból jelölve?

• grebber
    Úgy irta ki.
  • Mikiller
    Még azt megkérdezném, hogy nem is securom"new" beállítással írtad?
    Vagy azért az meg volt?