2886
Starforce
-
és azt merre is találok?
bocs h
vagyok dehát ezvan
-
indításnál miniimage kell szerintem -
"7. Alcohol mountol a patchelt tmsunrise.mds filet"
ezt nem értem egészen pontosan mit jelent ott a patchelt kifejezés... most szedtem le a gémet, nem mini imagét kell berakni nem, hanem a 850megás imagét ugye? mert sehogysem bírom működésre -
Kovsebi #521 Köszönöm a segítséget! Nagyon jól mennek a gémek.
-
Kovsebi #520 mindegy -
az mind1 hogy az alcoholt rakom fel előbb, vagy a SFcure-t? -
Kovsebi #518 már csak ki kéne írni a cuccokat, de nekem nem engedi, még a képfájlokat se. :( -
Kovsebi #517 Alcohollal mountold, és telepitsd a filet, utána az sfcureben a reg fájlt, utána ugyanitt a start.bat-ot, utána sfnightmare, itt disable CD, és Disable node. Utána inditsd a gémet
-
#378 -
vitya #515 Leírná valaki lépésről-lépésre, hogy mit és milyen sorrendben kell indítani?
1. Mount image
2. sfcure/start.bat
3. sfnightmare/disable node
4. kb 2 perc után kiírja, hogy nem megy -
Kovsebi #514 Mindig lesz megoldás. Az tuti...
-
a GTR image-ekhez nincsen mds-em és ezért nem tudom alcoholba mountolni -
A kérdés inkább az, hogy milyen gyorsan fog erre reagálni az SF -et készítő csapat? Mert jelen pillanatba úgy néz ki, hogy clone CD -ként minden létező SF game működik. Szerintem valamikor jövő február - márciustól számítani lehet, hogy az újabb SF verzió már kiröhögi ezt a cure -t :( -
Kovsebi #511 Na, én nem huztam le az ide-t, hanem sf nightmarevel letiltottam a két cuccot (disable node, disable CD), és igy is megy pl a CRC :)) -
Kovsebi #510 Miért kéne .mds?? A kinyitott képfájlbol csinálsz egy akármien képfájlt.. Nem probálta még valaki? -
mivel tudok csinálni .mds fájlt egy létező .mdf-hez? -
elösször !setup, akkor hozzáadja a .reg fájlt a registry-hez.
aztán !start.
ugyan ez az SF Anti File...csak ahoz csináltak egy ablakot, ahol tudod nyomkodni a gombokat. -
de akkor azt nem értem hogy pl. "by starting SFAFSB.exe and select install sfcure driver"
mert !start !stop és !setup van... a setupot elindítva felvillan egy dos-os ablak, és kész.. -
DonManó #506 ja -
SF Anti File System Blocker = SFcure 0.1??? -
Kovsebi #504 Na most, ha ez megy, akkor nem lehet igy lehuzott ide-vel kiírható képfájlt csinálni? -
Nem! -
DonManó #502 A CRC 2005-nél telepítésnél se lehet magyar nyelvet választani ugye? -
elég csak az az 1 progi,?? -
#459 -
Splinter cell 3 hoz akkor ugyan azt kell csinálni, mint amit a 327-be leírtak?? -
olvas vissza még1x
sfcure01 = SFASB -
SF Anti File System Blocker
ehhez egy linket dobna nekem vki? visszaolvastam de nem találok linket... -
ha nem 64bites win-t használsz nincs tippem -
Finkoo #495 ja a nod32 nem talált semmit... -
Finkoo #494 the application's module specforce.exe was modified. It may be damaged or infected by virus. Reinstall the application!
Ezt a hibaüzenetet kapom a nyitó starforce ablakban, pedig ez egy demo. Ezt produkálja a colin05 ultima töréssel és a gt legends demo is. Ha valaki tud pls segítsen... előre is köszi... -
jóóó ég...
vért izzadtam, de megvan :)
a GTR hackelésből még annó bentmaradt a registryben pár SYSTEM megtagadás :P -
Newfronter #492 CRC 2005 is megy, csak ha restartolod a gépet akkor mindig el kell indítani a start.bat-ot illetve SF Nightmare-t, és kész. Egyenlőre no para:) -
DonManó #491 ok -
nincs, még nem szedtem le... -
Internal Error 25001. 25005 (0x61AD), 13 (0xD)
Internal Error 25001. 25005 (0x61AD), 2 (0x2)
ezt telepítésnél. nem értem -
DonManó #488 neked nincs meg a Trackmania sunrise?? -
Bus driver name-t írom át és a miniport driver name-t. De sehogysem. -
DonManó #486 ismerős...
de csak annyit tudok segíteni amit már leírtam -
Internal Error 25001. 25061 (0x61E5), 0 (0x0)
Internal Error 25001. 25061 (0x61E5), 2 (0x2)
ezeket írja uninstallnál