2886
Starforce
  • DonManó
    vki el tudná küldeni a Trackmania.Sunrise.SFClone.SERIALFIX-MiRROR 30-as fájlját??
    nagyon megköszönném
  • csuhi
    uuu... de ez már amikor uninstallálom hibát ír (ugyanazt mint telepítéskor)
    ezt nem értem...
  • DonManó
    nálam ez mindig sikerült
    pl én daemon-nál mindig hozzáíro egy számot pl 3477
  • csuhi
    ezt is próbáltam de semmi... bekavarhat vmi másik progi?
  • DonManó
    írd át a port nevét meg a asszem a sys nevét is uarra telepítésnél
  • csuhi
    nem biztos hogy pont ide kéne írnom, de kicsit témába vág...
    szóval fent van nekem egy 1.9.2-es alcohol, d-tools, anti-blaxx. és nem tudom sem az alcoholt frissíteni, dem d-tools-t újrarakni, met a telepítés végénél valami Interna error-ról beszél, két hibaablak és törli a telepített adatokat... és innen már csak rendszervisszaállítás segít... próbáltam úgy h az alcohol minden egyes registry-be beíródott darabját töröltem de ígyse... szedjem le anti-blaxxot is esetleg?
    van valakinek valami 5lete?
  • Newfronter
    Nekem az optikai meghajtó le van húzva, szóval inkább lehúztam, mint hogy görcsöljek vele. Nincs fennt semmilyen CD Hide, meg Anti-Blaxx. Neked le van húzva, vagy elrejted a meghajtót? (nem tudom számít-e, de winxp sp2 van nálam)

Igazán lehetne egy SFClone a Worms-ből, nem tudom hogy mennyire nehéz lemásolni egy SF-os lemezt, de iparkodhatnának.
  • abonyitomz
    akiknek meg nem menne azok próbálkozzanak és próbálkozzanak egyszer ugyis elindul nekik :) de ne adják fel mint ez a fiatalember:

• abonyitomz
    Splinter Cell CT müxik a megadott feltételek mellett!
    (na erre se fogom áldozni a pénzem , multizni meg ugyse akarok vele , single-t pedig végiglehet vinni egyszer )
  • grebber
    Nforce 2 és ha nem inditom el a start.bat-ot és a disable nod-ot akkor nem megy.
  • Mikiller
    Végre megy nekem is a TrackMania, de nem azzal amit alább belinkeltek, hanem azzal amit DjCom írt - SF_Anti_File_System_Blocker, amit az Nforce fórumon találtam és BIOS-ban tiltottam le a Secondary IDE-t amin a dvd rom-ok vannak, mert SFNightmare nem volt elég neki
  • Newfronter
    Hmm érdekes, nekem csak 1x kellett eljátszanom, megy mintha eredeti lenne. :)
    Neked milyen a chipkészleted? Nekem VIA KT400.
    Meg most kellett újra raknom a win-t szóval ezzel kiszűrtem ezt a problémát gyorsan :)
    Amikor leér a Sam bácsi, próbálom azt is...
  • grebber
    Na én voltam hülye.Megy már.
    Azt nem tudtam hogy minden game inditás előtt kell a Star.bat és a Disable node.

De nem erőltetem mert amióta megy 5 percenként kékhalál :(
  • alph4
    Én is most raktam fel, kipróbáltam minden leírást de nem megy!
    Majd ha kicsit olcsóbb lesz megveszem.
    Addig meg elleszek a Splinter Cell 3-al, amit holnap hoz a futár
  • grebber
    Na akkor uninstall és kezdem az egészet előlről.
    Igaz fogalmam sincs éjjel mi történt vele hogy ma már nem indul :(
  • Newfronter
    Nekem nincs gond vele, még update-t is raktam rá.
  • grebber
    Na ez fasza ma már nem megy a Trackmania :(
  • djcom
    Nem értem pl a Worms 4 miért nem indul.
  • alph4
    Lehetne már csinálni egy FAQ-t hogy melyik játékot mivel lehet elindítani +minden kis progiról egy kis leírást hogy mire való, és hogyan kell használni.
  • DonManó
    összegezve, remélem megérti mindenki::

1.Mount the image using alcohol 120% 1.9.5.3105, and install the game ,reboot when asked.

2.Install the sfcure driver(wich you can find in the SFcure.rar) by starting SFAFSB.exe and select install sfcure driver,reboot.

3.Start SFNightmare (wich you can also find in SFcure.rar) and Disable Node and next Disable CD.

4.Start SFAFSB.exe again and select Start SFAFBS.

After playing the game you need to reverse some things, stop SFAFSB,select enable CD and Enable Node on Starforce Nightmare.

Now everything is back to normal.
  • djcom
    N_ah.
    Trackmania megy a SF_Anti_File_System_Blocker és a Starforce Nightmare-al.
    De hide cd-vel nem csak ha a secunderi mastert tiltom le(az a DVD)
    Worms 4 nem megy sehogy sem:(
  • Zetorg
    tört CRC megy valahogy online?
  • Zetorg

közbe megtaláltam :)
  • arty
    látom mindenkinek minden negy frankon, van akinek nforce3/4 chipsetes alaplappal ment a cucc ?

intel/nforce2/via OK.
    nforece3/4 ?
  • Kandurex
    Faxé vonod vissza
  • Kandurex
    link
  • maffia79
    Na teszteltem a Splinter_Cell_Chaos_Theory_PCMulti_By_Snake verziot!
    SF Anti File System Blocker és a SFNightmare 1.12-vel megy frankón!
    Csak a multi nem megy!
    Megy a levesbe a starforce!
  • zoltang
    Kipróbáltam a Cossacks2-NapoleonicWars (SFClone-MiRROR)-t.
    alap 1.0: Starforce 3.4.65.11
    1.1 update: StarForce 3.4.76.00

Ezzel a SF Anti File System Blocker és a SFNightmare 1.12-vel simán megy az alap és az 1.1-es változat is. Pár másodperc alatt lefutt az ellenőrzés és minden ok.

Ez a két progis védelem-hülyítés nagyon jó. :)
  • Zetorg
    jólvan, láma vagyok :)
    nem is kell serial, már elindult :)
  • grebber
    Nforce foruma: works... as chaos theory, worms, bet on soldier, lara cricket... and like brothers in arms 2 will do.

Bár azt valjuk meg bet on soldier és Bia 2 vel hírből sem találkoztam lehet hogy csak hirtelen örömében irta a csóka?
  • Zetorg
    tudnátok adni egy serial-t CRC-hez?
    NFO-ban nincsen
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDD
  • Thanatos
    hagyad, valamiből pc szervizeknek is meg kell élniük :DDDD
    lehet nekem is kéne nyitnom egy online helpdesket :D
  • [HUN]FaTaL
    lol elszarod a géped mert kihúzol egy kábelt?:D te aztán tényleg inkább vedd meg a gamét
  • [HUN]FaTaL
    én is így vagyok vele:) windows + telepített felhasználói programok amik úgyse indulnak el új winnel
  • dreamer29
    azt hiszem, inkább megveszem a gamet, minthogy elszarjam a gépem, nem állok úgy anyagilag, hogy holnap vegyek egy másikat.

na ciao evribodri
  • Kandurex
    Splinter SC működik tökéltesen, egyedül a multi része nem megy. Az alapjáték minden további nélkül. Az SF 3 PRO bástya ledőlt.
  • alph4
    De már írta valaki hogy elindított az SC3-at nem??
  • alph4
    A C meghajtómon csak windows van, szal nyugodtan formázgatok ^^
  • Harly18
    Az lehet, csak velem ez 5 éve történt és akkor ezt tanácsolták, mert akkor tök nem étrettem a pc-hez. Azóta inkább mindent kiirok, ami tényleg kell. Biztos ami biztos.