2886
Starforce
  • DJ Bee18
    és a GTR működhet így?? mert nincs kedvem húzogatni :D
  • [HUN]FaTaL
    :/ biztos vmit csinálnak mert átugrik a fórumra
  • Kandurex
    Dikk, most már nekem se megy :/
  • Kandurex
    Klikk ide :)
  • Kandurex
    MErt itt nem az van írva? #327
  • [HUN]FaTaL
    hát én nekem a fórum index jön be, nem a releasek:(
  • ati2002
    Bazz, itt nem írják azt, hogy telepíteni kellene a starforce drivert (a játék első indításával/reboot-tal). Most telepíthetem másodszor. És telepítés elött elindítottam a !start.bat-ot (sfcure). Cd-k lehúzva.
  • Kandurex
    Smmi működik. Egyébként másoknak is megy már a Spilnter Cell CT,
  • [HUN]FaTaL
    nforceal mi történt nem tudja valaki? mert nálam csak a fórum jön be:(
  • [HUN]FaTaL
    nforce fórumon azt írják megy
  • zoltang
    A splinter ezzel a módszerrel+mini image nem jó? (itt)

Az első mini imagéhoz, ez a kódot láttam (59 392 bájtos mdf, 38 322 bájtos mds): 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F
  • Anee
    Codename.Panzers.Phase.2.SFcureCloneDVD-MiRROR
    Erről a rilízről mit tudtok?műxik?
  • zoltang
    Nem mindennel. Pl.: én próbáltam a Lock On Flaming Cliffs-t (2 cd-s verzió, orosz) és az nem ment túl a ellenőrzésen.
  • Kandurex
    Hoppá, hopá, na miről is van szó az nforce fórumain? Úgy tűnik mindennel megy :))
  • ati2002
    Nem fogad el semmit, vagy 4-et próbáltam. suxx
  • Kandurex
    Keress hozzá egy működőt :)
  • ati2002
    cheking disc---kb 2 perc----cd key error
  • Kovsebi
    Nekem még kiírni se engedi Alcohollal... Azt irja, üres lemez..
  • Kovsebi
    Jaaaaaj de okos vagy.
    De szerintem azóta észrevetted,hogy azért kérdeztem,mert azt irtad,telepitsem a játékot, és utána rakjam fel az Alcoholt...
  • [HUN]FaTaL
    np:) most töltöm a worms 4: mayhemet kiváncsi vagyok hogy menni fog e, mert lehet hogy csak a mirror féle clonecd imagekkel megy
  • ati2002
    oké, most rebootoltam a setup.bat után. kösz, hogy szóltál.
  • [HUN]FaTaL
    nem jó nem a setup.batot futtatod másodszor hanem a start.bat-ot, nálam amúgy a setup.bat nem is működött így kézzel a reget hozzáadod a registryhez az sfcure.sys-t pedig bemásolod a c:\windows\system32\drivers mappába és reboot
  • [HUN]FaTaL
    nincs meg:(
  • ati2002
    Ahh, telepítés kész. Na majd jövök, ha végeztem mindennel.
  • Thanatos
  • ati2002
    Mindjárt, most telepítem.

Gyors választ kérek!
    1.Tehát először feltelepítem az alcohollal, a képfájlból.
    2.reboot (sf driver fel)
    3.sfcure indít (setup.bat - reboot)
    4.sf nightmare-el meghajtók letiltása (nem akarom lehúzni először)
    5.sfcure -setup.bat újból
    5. sf nightmare -disable node
    Ennyi? Melyik cd-keyt használjam?
    És az image bentmaradjon az a120-ban?
  • Kandurex
    SC:Chaos Theoryt kellene tesztelni :/
  • zoltang
    Ez a módszer, csak az sfclone képfájlokkal megy?
    pl.: Cossacks.2.Napoleonic.Wars.SFClone-MiRROR (Valaki ezt a progit nem próbálta?)
  • MrDevil
    Sc-t nem tudod kiprobálni???
  • [HUN]FaTaL
    kipróbáltam a crc2005-t, az is megy
  • MrDevil
    Valaki ki probálhatná a SC:Chaos Theoryt akinek megvan persze!!!
  • [HUN]FaTaL
    intelem van egyébként sorry a sok hozzászólásért
  • [HUN]FaTaL
    remélem mirror team kiadja a Worms4-et és a World Racing 2-t is
  • [HUN]FaTaL
    ja és az ellenőrzés kb fél perc volt
  • [HUN]FaTaL
    winxpsp2
  • [HUN]FaTaL
    Nah felraktam az SFCURE-t (köszönöm a linkeket), mindent a leírás szerint csináltam csak nem húztam le a meghajtókat hanem sfnightmaret használtam egyből és a TRACKMANIA SUNRISE MŰKÖDIK!
  • arty
    (forumban a legjobb tapasztalatok winxp sp2 ről vannak ... nekem sp1 és nemmegy)
  • arty
    SFCURE01 - legutolso _mukodo_ verzio

1. clean windows, azaz ujra legyen installalva, mert különben semmi sem garantált a sok összehekkelt cucc miatt... ez opcionális lépés, de sok gondtól megkímélitek magatokat

2. alcohol 1.9.3105 install, reboot

3. sf3 játék image bemountol alcoholba, feltelepit (tesztalany legyen elsőre a trackmania), indit, sf3drv feltelepül, reboot

4. sfcure01 kicsomagol, setup.bat lefuttat, reboot

5. optikai meghajtok lehuzása (ha igy megy, utána érdemes csak SFNightmarrel DISABLE CD/PRIMARY/MASTER-ezni, ezzel egy hibalehetőséget kizárunk!!!) Szal legmegbizhatóbb a fizikai lehuzás!

6. sfcure01 könyvtárában start.bat, a dos abalkban látni kell, hogy a szerviz sikeresen elindult

7. Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)

8. game elindit, konfigol, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekről passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenőrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!

9. ha megy a game, akkor jöhetnek a többiek, lehetőleg mirror rilizek, esetpeg "pizza", volt akinek SCCT is ment. csekk ...
  • arty
    lévén a neten imageben van fent a trackmania sunrise, alcohol nélkül hogyan mountolod be a leszedett imidzset/intallálod a játékot?

ugye alapfoku windows tanfolyamot nem kell tartanom?

• cicai
    Sziasztok!
    1 másik topikrol ide irányitottak azzal, hogy ide való a kérdés.
    A trackmania sunrise nevű játéknál van az, hogy az írás maga az alkohol 120% 1.9.5(build 3105)-all történik. A végén azt írja ki, hogy minden oké viszont a lemezen nem látszik semmi. Az újra írásnál pedig nem kezd el törölni, hanem egyből égeti a lemezt. A faq-ban leírt módszert alkalmaznám de, sajnos az abban leírtakat nem egészen tudom végre hajtani, mert nem tudok RAW-DAO-t csak RAW-SAO-t tudok (a beállításoknál már próbáltam mindent) állítani. Továbbá mikor kijelölöm a Securom New-ót akkor rmps-nél a pipa, eltűnik csak a Securom NEW (4.x/5.x/) tudom kijelölni, hogy megmaradjon a pipa.
    Segítsetek, mit kell tennem ahhoz, hogy a faq-ban leírtakat úgy tudjam megcsinálni, ahogy le van írva.