2886
Starforce
  • Solid Snake
    Thx.
  • abonyitomz
    bár nekem alapból kivolt kapcsolva...
  • abonyitomz
    íróm: Sony CD-RW ( kb 4 éves )
    cd: Sony CD-R Slim Tokos
    -
    Alcoholban az alap beállítások és minden pipa kikapcs!
  • abonyitomz
    Sony CD-R Slim tokos
  • Finkoo
    Sziasztok! Nekem alapból minden starforce-szal védett játék azt írja ki, hogy hibás az xyjáték.exe és vagy sérült vagy vírussal fertőzött... ezt még a legális demók is produkálják... tud nekem valaki segíteni??? pls... :)
  • grebber
    Annyira azért ne örülj főleg hogy a DragonShard még hirből sem hallott a SF3-ról :D mivel Safedisc 4.50.000.
  • Solid Snake
    Milyen tipusu az íród ill. olvasód? Taníts minket
  • Harly18
    Pontosan milyen sony cd-t vettél?
  • abonyitomz
    Dungeons.And.Dragons.DragonShard.CloneCD-MiRROR ---> MUHAHAHAHAHA starforce

alapból indulni fog MIRROR 4evah!!!!!!!!!!!!!!
  • abonyitomz
    igaz az más hogy ennek az ára kb 20on valamennyi cd elbaszása volt... de megérte
  • abonyitomz
    na 6 fajta cdből 1 cdn működött ( sony ) de kibaszott király eredményt mutat!

Trackmania, CRC2005 , I-Ninja , XPandRally cdbehelyezés utánni cdellenőrzési ideje 2-3 másodperc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
    nincsen többé ejhaj nem indul a game , meg fél nap hogy elinduljan! nálam végleg megtört a starforce uralom egyenlőre CSAK CDs gameknál!
  • grebber
    Hát majd csak lesz valahogy csak jönnen ki ilyen SFCloneba olyan game is ami kicsit is érdekel edig nem jöttek olyanok :(
    De tesztelni jók lesznek.
  • abonyitomz
    nem muszály 4xesen megirni a cdket , az nforce fórumán elég soknak ment ugyis a game hogyha 8x-an irták meg!
  • grebber
    Hát éppen ez az én is vettem volna sima cdket de hát 52x-es cd-t nem tudok 4x-esen irni. :(
  • abonyitomz
    Na , ma megtöröm a sf védelmes uralmat , bevásároltam minden félefajta cdből összesen 8 fajta cdt vettem , mindegyikből 2 dbot | összesen 16 cdt vettem

az eladó hülyének is nézett hogy mindek mindegyik fajtábol 2

na neki is állok írni/próbálni
  • grebber
    A képeket nézne hiába van rajta SF3 kevesen fogják venni :)
  • abonyitomz
    I-Ninja Protection: Starforce 3.3.33.06
  • abonyitomz
    kiadtak egy újabb starforces gamet ,a neve: I-Ninja
  • grebber
    Összeirtam hogy az elkövetkezendőkben melyek azok a gamek amelyekre nem kell nagyon számítani warezba majd csak sok sok idő multán esetleg:

BiA: Earned in Blood
    Bet on Soldier
    GT Legends
    Panzers Phase Two
    Toca Race Driver 3
    Soldiers 2
    World Racing 2
    Worms 4

Több most nem jut eszembe.
  • keeper2
    Csakhogy az ultima féle xpand az úgy készült, hogy fogták, és az egész telepítőt újraírták, ami rohadt nagy meló, és közölték is, hogy nem kivánnak mindent feltörni, csak megmutatták, hogy a védelem törhető. A colin 05-öt pedig csak azért törték fel, mert a sf készítői azt hazudozták a világnak, hogy az xpand védelmében egy hiba volt, és csak ezért sikerült törni, holott egyáltalán nem. Hiába, sok cég (általában a síkhülye szakértőik nyomására) hazugságokkal tölti fel az összes lehetséges médiát, és sokszor pont ezzel szo*atják meg magukat. Pl. a half life 2 valószinűleg sosem kerül ki a netre, ha annyit mondanak, hogy nem készülnek el időre, hanem csúszni fognak, de ők kitartottak a hazugságuk mellett, sőt, annak tudatában, hogy milye van még a hackernek, megpróbálták lejáratni őt, és még nagyobb hazugságokat nyomattak, amivel csak annyit értek el, hogy ők maguk tüzelték a hackert fel, és ezek után nem is csodálom, hogy felrakta a többit is, amilye volt. Nem tudom, a vivendinek milyen kőagyú szakértői vannak, de azthiszem ha a hacker helyében lettem volna, és így reagál a vivendi, én is ezt tettem volna, amit ő. Bár, az is lehet, hogy pont ellenkezőleg, nagyon rafináltak a szakértői, és ők maguk akarták elérni, hogy azt tegye a hacker, amit aztán tett, mintegy, a negatív reklám is reklám alapon. Mindenesetre, ha jól tudom, a vivendi eléggé gyengélkedik mostanság. Én drukkolok a mihamarabbi csődeljárás eléréséért. Bár, ez eléggé offtopic lett a végére.
  • grebber
    Csak hogy megmutassa nagyon tudja Clonozni az SF-ot.
    Splinter Cell 3-on mutathatná már végre meg
  • Duddits
    Több minz fél éve...
  • Istencsászár
    2005-09-22 PC Game ISOs Xpand Rally (c) Techland *SFClone* MIRROR 65x15 MB 4399

:) megkérdem csöndbe mi a fa**nak adtak ki ilyen verziót amikor fél éve felvan törve ....
  • Duddits
    De ma már 3.5-ös Pro verziójú SF-ek vannak...
  • I.C.ram
    Xpand rally-t is feltörték, pedig azon is 3.3as Starforce volt. Nem értem ,hogy a többi játékkal mi a gond. Nekem az Ultima féle Xpand Rallyhoz volt szerencsém, és semmi szarakodás, bemountolás, majd indítás, és még a starforce töltöképernyőjét is feltörték, és mindenféle starforce fikázó szövegek vannak rajta.
  • Thanatos
    és attól még nem lehet várni? :)
  • keeper2
    Tudtommal az új daemonnak lesz sf 3 emuláció képessége, ellenben amilyen gyorsan jelennek meg az sf verziók, szerintem totálisan el lesz maradva tőlük. Engem most az aggaszt, hogy 64 bitre hogyan tudok daemont telepíteni, mivel nemsokára váltani kívánok rá.
  • grebber
    LOL szegény emberek (vagy én aki itt hitetlenkedik) hogy várják azt a kurva Daemon tools 4-et szerintem SF3-ellen esélye nem lesz.
  • Thanatos
    és ahoz minek? (már előre sejtettem a választ :P) a daemonban aztán hüdesok oylan szó van ami extra bonyolult... :P
  • Duddits
    Hahaha! A 3.47-es szerinted mi? Nem csak a 4-es van...
  • Thanatos
    mihez? a ki sem jött daemonhoz? :DDDDD
  • Duddits
    Jaja!
  • Istencsászár
    nem kiadták, hanem ki fogják adni oktoberben...
  • Duddits
    Jééé, van magyarítás hozzá. :-)
  • Duddits
    Daemon Tools advance notice Wed Sep 21, 2005 14:56
    Dear Community,

we plan to release the new Daemon Tools V4 next month (October).
    No exact date is possible, but at least you now have some "landmark"

No need to PM us anymore
    Poster: LocutusofBorg

Mondjuk a hivatalos oldal?
  • Thanatos
    április elseje van vagy mi? :) októberben fog csak kijönni... :)
  • Mustang2005
    Honnan tölthető le?
  • Istencsászár
    :)) valami hihetőbb info? link?
  • abonyitomz
    kiadták a Daemon Tools 4et , mount sf-os gamek és play!! GG!
  • djcom
    Word Racing 2 is ilyen:(