2886
Starforce
-
Kár pedig most akartam leszdeni :(
Akkor eddig 2 game ami nem megy továbbra sem Worms 4 + Splinter Cell 3. -
format c-vel a legtöbb embernek semmi nem száll el csak a telepített programjai:) -
Én óvatos lennék azzal a vinyóval, mert akármikor történhet valami és ha mindened a vinyón volt, akkor az nagy szivás... Én jártam már úgy, hogy a win el.aszódott és csak a format c segitett. Hála égnek akkor semi fontos nem volt a gépen.
-
worms4ből kéne egy version mert nekem nem megy sehogysem. nomeg world racing 2:) -
Attól ritkán fog elabszódni a géped, ha lehúzol egy IDE DVD-CD kábelt.
Egyébként nekem a legkönnyebb, már 2 éve nem használok se DVD, se CD -t, minden vinyóról fut
-
dreamer29 #439 hi, a sfnightmare-ben ami a bal oldalon fel van sorolva, akár mindet ki lehet választani? mert én próbáltam már így is, úgy is, de sehogy nem jött össze. Húzgálni nem akarok, mert nem akarom elb... a gépem.
-
Vazze! Nem semmi hogy beindult az élet!
Csak így tovább! Csak megtörik a Starforce!
-
És ha ki akarom irni cd-re akkor úgy nem működik sehogysem, ugye? -
Splinter_Cell_Chaos_Theory_PCMulti_By_Snake majd tesztelem de már irták hogy nem megy :( -
Alap?! -
melyik version??? -
Működik. -
Virtual CD Hide felseleges. -
Valaki megtesztelhetné a SC:Chaos Theoryt!! -
Nálam oké a dolog!!! -
Már megtaláltam őket! -
Köszi már megtaláltam, de nem tudom, hogy honnan lehet leszedni a Starforce Nightmare és Virtual CD Hide v1.0.0.4 programokat -
5-6 hszt kell visszolvasni:)))))))))) -
Attól még feltehetné valaki és akkor nem kellene állandóan marha sokat visszaolvasni. -
Da inkább segítek: #327 leirás + progi. -
Könyörgöm itt le van irva minden és linkek is vannak. -
Valaki nem tudná a szükséges programokat és a részletes leirást egy rar fájlban feltenni valahová? Please!!! -
zoltang #422 Legnépszerűbb témák
1. FIFA 2006
2. Football Manager 2005
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. Mitől szexi egy nő ?
5. Starforce 3.3
6. Tibia
7. Milyen zenét hallgatsz?
8. Humoros és aranyos képek
9. Battlefield 2
10. Makettezés
Beindult ez a fórum. :) -
Na kérem alássan.
WinXP SP2 több mint fél éves agyoncrackelt cucokkal :D (ne tegyétek inkább vegyétek meg nekem is csak teszt céljából vannak így
Már fennt van az alcohol és a game is.Elinditottam a setup.bat-ot utánna reboot ,lehuztam az összes dvd romom ,start.bat Disable Node és game indit 6 másodperc csek disc és indult is.
Kiléptem a gameből állítgattam grafikán és visszaléptem müködik :D
-
OK.Értettem.Indulok Trackmaniát tesztelni ha jó hanem jó irok mi volt. -
akkor grat a győzelmedhez :) jobb meccs lehetett mint ez a ződrangadó :D -
ez ok, de:
"optikai meghajtok lehuzása"
ésmég: "ha igy megy, utána érdemes csak SFNightmarrel"
...
"Szal legmegbizhatóbb a fizikai lehuzás!"
...
;)
előbb menjen akkor, ha lehuzod, utána ráérsz SFN ezni :) -
Saját meccsemen voltam :D de örülök hogy végre enyert ez a gyenge FTC. -
Itt irtad: "5. optikai meghajtok lehuzása (ha igy megy, utána érdemes csak SFNightmarrel DISABLE CD/PRIMARY/MASTER-ezni, ezzel egy hibalehetőséget kizárunk!!!) Szal legmegbizhatóbb a fizikai lehuzás!" -
ha fradimeccsen voltál, akkor a laza szót nemértem :D akkora rom a fradi, hogy ki kéne essen .... :D -
húzd ki akkor és kész:) -
:( hát akkor nemtudom -
hol irtam a leirásban h tiltsd le a CD-t vele? :)
egyébként meg (ez nem grebbernek szól) üdv a visszaolvasni képtelen s igy játszani sem tudó hülyegyerekeknek :D -
Na szóval lényeg az hogy ugy is fagy ahogy irtad.
-
második üzit ha volt küldd mégegyszer mert kitöröltem véletlen:D -
tiltsd az egész secondary channelt -
Na hazajövök meccsről (laza 2-0-ás győzelem) mondom lesz pár komment erre bazzeg SF3 törés hegyekben :D na probálom Trackmaniát.
Kérdésem az lenne hogy nekem miért fagyasztja szarrá a gépemet a SFnightmare?
Nekem a 2 dvd romom secondary slave és master abban a pillanatban amikor letiltom akár egyiket is szarrá fagy a gép :( -
köszi
-
#327 -
Sfcure 01 ennek tudsz valami linket adni vagy legalábbis a nevét?