13397
  • grebber
    Ezt tudja mindenki de ezt a comming soon-t se kell vészesen komolyan venni! Mert nem 1 game videója végén van ott ez a szöveg azt csak hónapok múlva adják ki.

Bár ezzel a demóval másvan ez hétfőn már tuti ittlesz!
  • marco2
    soon = nemsokára
  • dante3
    Valszeg igen!
  • kuci06
    soon = Hétfő? :D
  • zoli80
    valoban terelgetnek,de van annyira lenyugozo a dolog,hogy ne zavarjon.
  • Zóanagyvarázsló
    Ez éppen azt mutatja, hogy nem csak egy az egyben átportolják egy másik gépre. A fejlesztők is arról beszéltek, hogy nem portról van szó, hanem párhuzamos fejlesztésről, de úgy készítik a játékot, játékmenetet, hogy "passzoljon" X360-ra, ennek rendelik alá a PC-s verziót is.

Az eddigi visszajelzések alapján talán kissé lineárisabb a játék, mint remélni véltem, könnyen lehet, hogy a vélt nagyobb konzolos eladások érdekében tették lineárisabbá. Persze a hangulat minden bizonnyal ott lesz a topon, csak kissé bosszantó, hogy a kiadók/fejlesztők sok esetben úgy állnak hozzá, ha konzolon sikert akarnak kevésbé szofisztikáltnak kell lennie egy játéknak.
  • dante3
    Demo coming soon
  • grebber
    Ez hogy jön ide??
  • Gabesz amd64
    HL opossing force? nem nyomtad?
  • dante3
    Ha valakit érdekel: Bioshock Artbook
  • grebber
    Akit érdekel Erről van szó

• ProGabe #1376
    a steam jets akkor sem jetpack :P

gondolom azt az új gametrailers-es videót láttátok már,amiben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiveszi azt a csúszómászót egy little sisterből,aminek hatására visszaváltozik kislánnyá!?azt tudtam hogy lehet majd választani hogy segítünk-e rajtuk,tehát eljátszuk Mr Bubbles szerepét,vagy megöljük őket,de azt nem hogy egy egyszerű gombnyomásos-választási lehetőség keretében tesszük mindezt!ez így kicsit lehangolt,persze csak egy hangyányit :)
  • Csuhai G
    Az.
  • minimize
    Az tényleg frankó...HUD, plasmid-menü, minigamek variálása, ezektől nem dobom magam hanyatt, ettől még egy pc-s port, főleg a dx9-dx10 közti választhatóság(??), de az állítólagos részletesebb textúrázás is erősen gépfüggő lesz.
    Legyen hangulatos, és menjen minél több gépen.
    Nem Crysis-verést várok grafikában, hanem hangulatos megvalósítást.
    Persze nem vitaindításként írtam, sőőőőt...
  • minimize
    Krumpli, és bor?
    Már jobban jövünk ki...
  • Inquisitor
    Hogy a francba lenne sima átirat? A videokból látszik, hogy más a HUD, más a pl. a plasmid menű, máshogy vannak megcsinálva a minigamek, és alanti idézet alapján részletesebb textúrákat kapott. Ne és nem mellékesen DX10-es verzió is bele van építve.
  • Pretorian
    A PC-sek kapnak mellé még egy zsák krumplit, meg egy boros butykost is a pénzükért.
  • Pretorian
    Ez nem ér, a Sztaki szótárral nekem is könnyebben menne a fordítás...

Csak a "steam", "jetpack", és a "Big Daddy" szavakat láttam, a "hiss" elkerülte a figyelmemet.
  • V43 1105
    Ez is Xbox?

http://www.torrentspy.com/torrent/1916579/Bioshock_Demo_iso
  • kill3r21
    de kérdem én miért jo ez? :D
  • minimize
    ...bár utólag végiggondolva ebben nem vagyok biztos.
    Sima átirat,de ha hozza a box-os pontozást, már megéri.
    Remélem a nagytöbbség simán játsszhat vele megjelenésekor a pc-jén!
  • wedge31
    Ahogy a mai fps-eket ismerem egy délután alatt kivégzem.
  • Seth
    "mellete élni kell bulizni", jajj milyen szöveg má ez, mintha évekig tartana a game, egy hétvégén kényelmesen lenyomható
  • minimize
    Nem csak rólad szólt a nóta.
    Remélem a pc-sek "többet kapnak" a pénzükért, ha már egyszer egy jobb vga-árban van egy Xbox, nem szólva a hw-ről...
  • kill3r21
    papa ekkora játékot nem lehet egy nekifutásbol lenyomni..mellete élni kell bulizni...meg kivi vayok a pc-s verziora ennyi...
  • wesker24
    Ja jó lenne ha egy kicsit belehuznának !!

A nép Bioshockot akar RIGHT NOW !
  • dante3
    Nem tudom! Igyekezhetnének egy picit!
  • grebber
    Már végigtolták rég ezért irogatnak!
  • minimize
    Lassan én sem értem, miért "görcsölnek" a nagy Xbox-rajongók azon, mikor jön ki a pc-s verzió...Nekik miért nem mind1??!
    Ha már játsszhatnék rajta ,nem itt "levelezgetnék".
  • kill3r21
    akkor a krekkerek miért nem ynomják...ha kb azota van pc verzio közkézem mint a boxos..már valamiféle törésnek kéne lennie ...:d
  • saxicola
    Már alig várom, hogy játszhassak a demóval!
  • ProGabe #1356
    "a Dig Daddy gőzhajtású jetpackjéig"

a gázkilövellésekre gondolsz,amik a Big Daddy-ből csapnak elő ha meglövöd? XD

"the steam jets that hiss from Big Daddies after they've taken damage"

azért azt is írják hogy egy-kétszer,teljesen véletlenszerűen lecsökkent az FPS.
  • dante3
    De véletlenül az egyik üzletben eladtak pár darabot a pc-s verzióból, mert azt hitték, ha az xbox-ost kirakhatják akkor a pc-st is!
  • hen-tes
    Így már világos, hogy miért nem került még fel torrentre. :D
  • kill3r21
    jah ha megvan...:D
  • rotator
    Röviden a lényeg annyi, hogy a PC-s verzió elküldi kocsikáztatni a Boxosat, ha megvan hozzá a megfelelő hardvered.
  • Kandurex
    Még ők se tölthetik, csak jogot kapnak rá, hogy 21. -én vagy hogy, már az első nap szippantsák :/
  • wesker24
    Ja ezek csak az X-box verziók !
  • dante3
    Nincs ott semmi, csak xbox.
  • V43 1105
    Itt van ingyé, csak keressétek meg:

http://www.torrentspy.com/search?query=bioshock&submit.x=0&submit.y=0