13397
-
Ezt tudja mindenki de ezt a comming soon-t se kell vészesen komolyan venni! Mert nem 1 game videója végén van ott ez a szöveg azt csak hónapok múlva adják ki.
Bár ezzel a demóval másvan ez hétfőn már tuti ittlesz! -
marco2 #1386 soon = nemsokára -
Valszeg igen! -
soon = Hétfő? :D -
valoban terelgetnek,de van annyira lenyugozo a dolog,hogy ne zavarjon. -
Zóanagyvarázsló #1382 Ez éppen azt mutatja, hogy nem csak egy az egyben átportolják egy másik gépre. A fejlesztők is arról beszéltek, hogy nem portról van szó, hanem párhuzamos fejlesztésről, de úgy készítik a játékot, játékmenetet, hogy "passzoljon" X360-ra, ennek rendelik alá a PC-s verziót is.
Az eddigi visszajelzések alapján talán kissé lineárisabb a játék, mint remélni véltem, könnyen lehet, hogy a vélt nagyobb konzolos eladások érdekében tették lineárisabbá. Persze a hangulat minden bizonnyal ott lesz a topon, csak kissé bosszantó, hogy a kiadók/fejlesztők sok esetben úgy állnak hozzá, ha konzolon sikert akarnak kevésbé szofisztikáltnak kell lennie egy játéknak. -
Demo coming soon -
Ez hogy jön ide?? -
HL opossing force? nem nyomtad? -
Ha valakit érdekel: Bioshock Artbook -
Akit érdekel Erről van szó
-
a steam jets akkor sem jetpack :P
gondolom azt az új gametrailers-es videót láttátok már,amiben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiveszi azt a csúszómászót egy little sisterből,aminek hatására visszaváltozik kislánnyá!?azt tudtam hogy lehet majd választani hogy segítünk-e rajtuk,tehát eljátszuk Mr Bubbles szerepét,vagy megöljük őket,de azt nem hogy egy egyszerű gombnyomásos-választási lehetőség keretében tesszük mindezt!ez így kicsit lehangolt,persze csak egy hangyányit :) -
Az. -
Az tényleg frankó...HUD, plasmid-menü, minigamek variálása, ezektől nem dobom magam hanyatt, ettől még egy pc-s port, főleg a dx9-dx10 közti választhatóság(??), de az állítólagos részletesebb textúrázás is erősen gépfüggő lesz.
Legyen hangulatos, és menjen minél több gépen.
Nem Crysis-verést várok grafikában, hanem hangulatos megvalósítást.
Persze nem vitaindításként írtam, sőőőőt...
-
Krumpli, és bor?
Már jobban jövünk ki... -
Inquisitor #1372 Hogy a francba lenne sima átirat? A videokból látszik, hogy más a HUD, más a pl. a plasmid menű, máshogy vannak megcsinálva a minigamek, és alanti idézet alapján részletesebb textúrákat kapott. Ne és nem mellékesen DX10-es verzió is bele van építve. -
A PC-sek kapnak mellé még egy zsák krumplit, meg egy boros butykost is a pénzükért. -
Ez nem ér, a Sztaki szótárral nekem is könnyebben menne a fordítás... 

Csak a "steam", "jetpack", és a "Big Daddy" szavakat láttam, a "hiss" elkerülte a figyelmemet. -
Ez is Xbox?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.torrentspy.com/torrent/1916579/Bioshock_Demo_iso -
de kérdem én miért jo ez? :D
-
...bár utólag végiggondolva ebben nem vagyok biztos.
Sima átirat,de ha hozza a box-os pontozást, már megéri.
Remélem a nagytöbbség simán játsszhat vele megjelenésekor a pc-jén! -
Ahogy a mai fps-eket ismerem egy délután alatt kivégzem. -
"mellete élni kell bulizni", jajj milyen szöveg má ez
, mintha évekig tartana a game, egy hétvégén kényelmesen lenyomható
-
Nem csak rólad szólt a nóta.
Remélem a pc-sek "többet kapnak" a pénzükért, ha már egyszer egy jobb vga-árban van egy Xbox, nem szólva a hw-ről... -
papa ekkora játékot nem lehet egy nekifutásbol lenyomni..mellete élni kell bulizni...meg kivi vayok a pc-s verziora ennyi... -
Ja jó lenne ha egy kicsit belehuznának !!
A nép Bioshockot akar RIGHT NOW !
-
Nem tudom! Igyekezhetnének egy picit!
-
Már végigtolták rég ezért irogatnak! -
Lassan én sem értem, miért "görcsölnek" a nagy Xbox-rajongók azon, mikor jön ki a pc-s verzió...Nekik miért nem mind1??!
Ha már játsszhatnék rajta ,nem itt "levelezgetnék". -
akkor a krekkerek miért nem ynomják...ha kb azota van pc verzio közkézem mint a boxos..már valamiféle törésnek kéne lennie ...:d -
Már alig várom, hogy játszhassak a demóval! -
"a Dig Daddy gőzhajtású jetpackjéig" 
a gázkilövellésekre gondolsz,amik a Big Daddy-ből csapnak elő ha meglövöd? XD
"the steam jets that hiss from Big Daddies after they've taken damage"
azért azt is írják hogy egy-kétszer,teljesen véletlenszerűen lecsökkent az FPS. -
De véletlenül az egyik üzletben eladtak pár darabot a pc-s verzióból, mert azt hitték, ha az xbox-ost kirakhatják akkor a pc-st is! -
Így már világos, hogy miért nem került még fel torrentre. :D -
jah ha megvan...:D -
Röviden a lényeg annyi, hogy a PC-s verzió elküldi kocsikáztatni a Boxosat, ha megvan hozzá a megfelelő hardvered. -
Még ők se tölthetik, csak jogot kapnak rá, hogy 21. -én vagy hogy, már az első nap szippantsák :/ -
Ja ezek csak az X-box verziók ! -
Nincs ott semmi, csak xbox. -
Itt van ingyé, csak keressétek meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.torrentspy.com/search?query=bioshock&submit.x=0&submit.y=0