13397
-
gregtom6 #1467 :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csináltam,de az biztos,h izzítja a hangulatot,főleg aki beveszi:)Azért egy próbát megér,hány ember kérdezi meg,h mi van?:) De nem fűzök hozzá sok reményt,mert siettem,és csak gyorsan kaptam össze painttel. -
Hellsing47 #1466 egy (fake) képet :-o -
Mit? -
gregtom6 #1464
Mit találtam,gyerekek!!!!!!!! -
Zóanagyvarázsló #1463 "We also couldn't find an option to switch between DX10 and DX9 modes, the game just seems to default to what's in your system, unlike Lost Planet."
Itt van a review.
Mindenesetre én nem szeretném, hogy "igazam" legyen, mert a választási lehetőségek híve vagyok. Mivel egy ideje már a aranyba ment a játék, nem hiszem, hogy korábbi, újságírói verzióval játszottak volna, de ki tudja? -
majd kiderül lehet hogy aztán én tévedtem akkor ezer bocs. -
Zóanagyvarázsló #1461 Érdekes, mert egy beszámolóban kifejezetten arról volt szó, hogy nem választhatunk, mint a Lost Planet-ben.
-
akkor viszont értelmetlenül tetted fel a kérdésed, ne haragudj... de mind1 -
Köszi, van olyan VGA-m, Vistat meg akkor majd felrakom.
bertino: Ki hitte volna! Gondoltam, hogy ha nincs dx10-re írva, akkor nem, de nem tudtam, hogy arra van e, vagy csak dx9-re. Érted? -
itt egy kép -
nem a beállításokban lehet bepipálni. -
Zóanagyvarázsló #1456 Igen van DX10-es módja a játéknak. Ha Vistád van és DX10-es kártyád, elvileg automatikusan a DX10-es verziót telepíti, nincs választási lehetőség. -
helo én válaszolok neked igen. -
lol, lehet-e... az igen, az szép
szted dx8at lehet futtatni dx9el ? :D
ha nem abban írják a programot, nyilván nem tudja az utobbi ficsőreit -
Nem hinném hogy az itteni legutóbbi 500 hsz-nél hülyébb kérdés lenne, már megbocsáss! -
még hetes,de 7.5-ös már,source endzsinnel. -
jó fasz kérdés,amúgy nem :-c -
Ezt a játékot Dx10-el is lehet majd futtatni ugye? -

-
Jól elvagytok :) -
-
Szevasz
OK
Hello -
Hy all!
Ki fogja megvenni amúgy? Én megveszem.
Bye all! -
Azért hagy jöjjön csak a demo, legalább láthatjuk milyen szarul megy. :) -
Djemba #1443 5 nap és jön teljes akkor most már DEMO ne is jöjjön ha eddig nem jött -
CM HTX2-vel illik is... -
Aha, csak azért kérdeztem, mert írtad, hogy 29 fokos! Nálam 35 fokos 3ghz-en! -
érdekes, hogy a steam felismeri az országot (ott a HU a link végén), mégis 21dike a megjelenés napja, viszont ha a HUt átírjátok UKre például, akkor átváltozik 24dikére. (és drágább lesz 5$ egyben) -
Istencsászár: Ez most nagyon mellément 
LCD tv-t feltornásztam az asztalra Oblivion miatt, term. Bioshock idejére is marad... de nice try, értékeltem. -
Igen, alapon járatom a procit, mert eddig még a STALKER, Oblivion is maxon elment méghozzá röccenés nélkül, persze ehhez a VGA sem árt ;-) -
U.e. nálam is... Steam egy nagy nulla. -
:D -
Hellsing47 #1435 :DD -
Newfronter #1434 LOL
-
Hagyjátok sztem a Steamet a vérbe, annál gyökerebb banda nincs. Én anno +vettem a HL2-őt, és csak 1 nap múlva aktiválhattam...Aztán kitoltam, de peresze azért vettem +, mert hozzá adták CSS-t, erre fél évre rá ellophatták az accountomat, erre fényképztem, mailoztam, ahogy ez esetben szokás, hát baxtak rá. Azóta tört szerón kell nyomnom, mert újra nem veném + a CS-t 7500-ért, pláne, h rá van irva a dobozra: ha már esetleg használják a serialt hát sorry... 

Mind1 mjdnem uennyiért én a dobozost venném, méginkább kicsit többért Big Daddyvel
-
na már állmos vagyok entert nyomjatok ha hibát ir ki bejöna kép
-
ez mikor vlesz nálam
nforce formrol -
Jahh..egyébként előtöltésnél ez még röhejesebb, mint a dobozos bolti verzió esetében. -
Zóanagyvarázsló #1429 Sorry, lemaradt:
Megjegyzem, a digitális korszakban lassan már le lehetne szokni az ilyen jellegű régiónkénti terjesztési különbségekről (a régiókód is hasonlóan "zseniális" találmány). Pláne, ha nem akarnak önként a warez mögött járni mindig egy lépéssel. Én mondjuk ráérek, tőlem akár csúszhatna is, de ezt azért nem kívánom :) -
A faszomat ebbe a mászterkárdba...
Mé' kérdez ennyi baromságot a Steam?
A nevemet meg hogy írhatnám be pontosan úgy, ahogyan a kártyán van, amikor ékezetet nem enged ez a more?