13397
  • gregtom6
    :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én csináltam,de az biztos,h izzítja a hangulatot,főleg aki beveszi:)Azért egy próbát megér,hány ember kérdezi meg,h mi van?:) De nem fűzök hozzá sok reményt,mert siettem,és csak gyorsan kaptam össze painttel.
  • Hellsing47
    egy (fake) képet :-o
  • Evogordon
    Mit?
  • gregtom6

Mit találtam,gyerekek!!!!!!!!
  • Zóanagyvarázsló
    "We also couldn't find an option to switch between DX10 and DX9 modes, the game just seems to default to what's in your system, unlike Lost Planet."

Itt van a review.

Mindenesetre én nem szeretném, hogy "igazam" legyen, mert a választási lehetőségek híve vagyok. Mivel egy ideje már a aranyba ment a játék, nem hiszem, hogy korábbi, újságírói verzióval játszottak volna, de ki tudja?
  • Bence94
    majd kiderül lehet hogy aztán én tévedtem akkor ezer bocs.
  • Zóanagyvarázsló
    Érdekes, mert egy beszámolóban kifejezetten arról volt szó, hogy nem választhatunk, mint a Lost Planet-ben.
  • bertino
    akkor viszont értelmetlenül tetted fel a kérdésed, ne haragudj... de mind1
  • kirol
    Köszi, van olyan VGA-m, Vistat meg akkor majd felrakom.

bertino: Ki hitte volna! Gondoltam, hogy ha nincs dx10-re írva, akkor nem, de nem tudtam, hogy arra van e, vagy csak dx9-re. Érted?
  • Bence94
    itt egy kép
  • Bence94
    nem a beállításokban lehet bepipálni.
  • Zóanagyvarázsló
    Igen van DX10-es módja a játéknak. Ha Vistád van és DX10-es kártyád, elvileg automatikusan a DX10-es verziót telepíti, nincs választási lehetőség.
  • Bence94
    helo én válaszolok neked igen.
  • bertino
    lol, lehet-e... az igen, az szép

szted dx8at lehet futtatni dx9el ? :D

ha nem abban írják a programot, nyilván nem tudja az utobbi ficsőreit
  • kirol
    Nem hinném hogy az itteni legutóbbi 500 hsz-nél hülyébb kérdés lenne, már megbocsáss!
  • zoli80
    még hetes,de 7.5-ös már,source endzsinnel.
  • SNAKE01
    jó fasz kérdés,amúgy nem :-c
  • kirol
    Ezt a játékot Dx10-el is lehet majd futtatni ugye?
  • Tinman #1449
  • Shep
    Jól elvagytok :)
  • dante3
  • Seth
    Szevasz

OK

Hello
  • SD456
    Hy all!

Ki fogja megvenni amúgy? Én megveszem.

Bye all!
  • Shep
    Azért hagy jöjjön csak a demo, legalább láthatjuk milyen szarul megy. :)
  • Djemba
    5 nap és jön teljes akkor most már DEMO ne is jöjjön ha eddig nem jött
  • Tinman #1442
    CM HTX2-vel illik is...
  • dante3
    Aha, csak azért kérdeztem, mert írtad, hogy 29 fokos! Nálam 35 fokos 3ghz-en!
  • robotnyk
    érdekes, hogy a steam felismeri az országot (ott a HU a link végén), mégis 21dike a megjelenés napja, viszont ha a HUt átírjátok UKre például, akkor átváltozik 24dikére. (és drágább lesz 5$ egyben)
  • Tinman #1439
    Istencsászár: Ez most nagyon mellément
    LCD tv-t feltornásztam az asztalra Oblivion miatt, term. Bioshock idejére is marad... de nice try, értékeltem.
  • Tinman #1438
    Igen, alapon járatom a procit, mert eddig még a STALKER, Oblivion is maxon elment méghozzá röccenés nélkül, persze ehhez a VGA sem árt ;-)
  • Tinman #1437
    U.e. nálam is... Steam egy nagy nulla.
  • Kandurex
    :D
  • Hellsing47
    :DD
  • Newfronter
    LOL
  • warass
    Hagyjátok sztem a Steamet a vérbe, annál gyökerebb banda nincs. Én anno +vettem a HL2-őt, és csak 1 nap múlva aktiválhattam...Aztán kitoltam, de peresze azért vettem +, mert hozzá adták CSS-t, erre fél évre rá ellophatták az accountomat, erre fényképztem, mailoztam, ahogy ez esetben szokás, hát baxtak rá. Azóta tört szerón kell nyomnom, mert újra nem veném + a CS-t 7500-ért, pláne, h rá van irva a dobozra: ha már esetleg használják a serialt hát sorry... Mind1 mjdnem uennyiért én a dobozost venném, méginkább kicsit többért Big Daddyvel
  • drop
    na már állmos vagyok entert nyomjatok ha hibát ir ki bejöna kép
  • drop
    ez mikor vlesz nálam
    nforce formrol
  • Pretorian
    Jahh..egyébként előtöltésnél ez még röhejesebb, mint a dobozos bolti verzió esetében.
  • Zóanagyvarázsló
    Sorry, lemaradt:

Megjegyzem, a digitális korszakban lassan már le lehetne szokni az ilyen jellegű régiónkénti terjesztési különbségekről (a régiókód is hasonlóan "zseniális" találmány). Pláne, ha nem akarnak önként a warez mögött járni mindig egy lépéssel. Én mondjuk ráérek, tőlem akár csúszhatna is, de ezt azért nem kívánom :)
  • Pretorian
    A faszomat ebbe a mászterkárdba...
    Mé' kérdez ennyi baromságot a Steam?
    A nevemet meg hogy írhatnám be pontosan úgy, ahogyan a kártyán van, amikor ékezetet nem enged ez a more?