19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#443 csak nem jön az a demo.
(szólj be a tdk-soknak hogy születésnapod alkalmából adjanak ki egy demót :D ) -
#442 Ehh, tényleg, már megint egy évvel öregebb lettem... :) Köszi! :) -
#441 Hepi pörszdéj hykao!!! -
#440 Ha belsőnézetre gondolsz, akkor hivatalosan nem, de a lehetőség meglesz az addonkészítőknek hozzá...(olvass vissza, ezerszer ki lett tárgyalva ez a téma is...) -
#439 műszerfal lesz? -
#438 Jöjjön már ki:D -
#437 Szépek. -
#436 SotW 35 -
#435 BORG újabb szösszenete - Az autók -
#434 Há' jah...mondjuk elég bőkezűen osztogatják a béta példányokat...
Akik eddig ellátogattak a TDK-ba, mindannyian bétateszterként tértek haza...kár, hogy tőlünk olyan baromi messze vannak... :( -
#433 akkor még van 3 és fél napuk hogy kidobjanak egy demót -
#432 Őszre...egy demót meg - Hockenheimring - júniusra...bár igaz, hogy nem a fejlesztők, hanem a TDK embere ígérte a demót...a fejlesztők bőszen hallgattak e témában... :))) -
#431 az viszont már jó :)
Még erre az évre mondták a megjelenést, ugye? -
#430 Sztem elég tetszetős ez az új törésmodell, és BORG azt írta, az elhagyott, leesett, letört darabok ott maradnak a pályán, szal a következő körre is ott lesznek, nem tűnnek el... :) -
#429 -Drágám, egy kicsit meghúztam a fényezést
-
#428 BORG ezúttal a törésmodellt elemezgeti, képekkel illusztrálva -
#427 Hát az már most biztos, hogy az én kedvencem nem az a Golf lesz... :) -
#426 Csak ezt találtam ami még nem annyira sérült és normálisan van fotózva, de itt is ottvan még a túlzás.
Mondjuk valószinüleg ez nem fog visszatartani attól hogy ne jáccal vele -
#425 Na de lehet - sőt nagyon valószínű - hogy ezen a képen már a futómű is ki van purcanva szvsz...nézd meg a többi képet, amelyeken még jobb állapotban van a golf... -
Azért remélem ezt még időben észreveszik és tesznek valamit ellene. Elég humorosan nézne ki ha a kasznin átjönne a felni :)) -
#423 Há' látod, a kerék le is fejte a sárvédőívet!!! :)))))))))))))))))))) -
#422 megint csak a tulzott tuningmánia ( itt ). Érdekesen fordulhat az első kerék ilyen magaságnál
Egyébként a törés, koszolódás, karcosodás elég korrektül megvan csinálva -
#421 Megannyi új kép -
#420 BORG és kislánya a TDK-nál - újabb beszámoló a WR2-ről. (folyt. köv.) -
#419 SotW - 34 -
#418 Hát nem tom, nekem semmi ilyen jellegű problémám nem volt... -
#417 Nagyon tetű egy oldal tényleg, én már regiztem régebben de az Istenért nem tudtam belépni akkor, ahogy most se, most egy mailt várok az oldalról hogy mi a fene a kódom mert az amit megadtam még anno valamiért nem működik?!?... Úgygondolom, hogy nem autómatikusan küldi a rendszer, hanem valami idétlen rendszergazda lehet ott, vagy csak rettenetes sz*r a szerver... -
#416 Én is remélem! -
#415 Na leszedtem a videót frankón jó lesz :D -
#414 Csak megérkezik már! :) -
#413 Nem szóltam egy szót sem hogy gond csak irtam.
Már regeltem csak aktiváló mailt nem küldtek még :( -
#412 Ez így van, de sajnos máshogyan nem megoldható...de miért olyan nagy probléma ez??? Egy perc az egész, sztem megéri, ahogy néztem a videót! -
#411 Regelni kell. -
#410 Hét képei - 33 -
#409 Egy újabb olasz pályás videó, ezúttal több kameraállásból. Kb. 5 perces, majdnem 90 mega: KATT IDE -
#408 Hát Tom júniusról regélt... :) -
#407 Reméljük még hamarabb a demoban :) -
#406 Minden kiderül, remélhetőleg ősszel! :) -
#405 Elvileg lesz benne forgalom. Én is azt várom már nagyon, hogy free-ben autózzak és kerülgethessem a civileket :). Azt azért remélem, hogy nem annyi lesz az intelligenciája a civileknek mint az NFS3-ban :)). -
#404 Azért gondoltam, hogy ilyen lesz mert igen magasnak néz ki a padka, ahol ilyen van általában ott láthatatlan fal is szokott lenni. De inkább ne legyen igazam :)