19585
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao
    TDK-s Tom nyilatkozott a demóról és a megjelenésről:

"The demo will be a knock off from the final version...and available mid Sept THIS YEAR ...the final game will be available at the end of Sept... also : THIS YEAR

Greetz
    Tom"
  • Duddits
    Jah!
  • Istencsászár
    "ami egy arcade verseny játék lesz" :))))))))))))) ennyire azér nemarcade ez a gém
  • Duddits
    World Racing 2 krémek

captainm - 2005.07.24. 08:40 - 5 hozzászólás

Szépen indul ez a reggel, ugyanis a Synetic kiadott kilenc új képet a World Racing 2-ből, ami egy arcade verseny játék lesz. A programban rengeteg autó és pálya kap majd helyet, ráadásul az online csatákról sem kell majd lemondanunk. A grafika sokkal szebb lesz, mint az előző részé, de még ezen is lenne mit dolgozni néhány ponton.
    Galéria
  • Opelfan
    Nem rossz a törésmodell! Nekem is okés! Csak annyit mondok, hogy akinek nem tetszik az hogy van belsőnézet az ne használja, egyébként az underground szerű szarságokért az ilyen emberek felelnek akik így ítélnek meg jó játékokat, mint amilyen a WR2 is lesz.
  • hykao
    Nekem is! :)
  • [HUN]FaTaL
    nekem nagyon tetszik a törésmodell:)
  • hykao
    SotW 38 - Not my day...
  • Duddits
    Reméljük!
  • hykao
    Sajnos nagyon sok kritika érte a WR-t, pont a - számunkra - jó dolgok miatt!
    A konzolosok ki voltak akadva, hogy "irányíthatatlan" (mert nem ilyen közel szimulátorokhoz szoktak...), meg, hogy "lassú" (mert hétköznapi, nem szupergyors modellek voltak jórészt), és, hogy csak "nagysokára", nem egyből lesznek elérhetőek a "jobb" (erősebb, gyorsabb) autók...
    Belsőnézetet pedig egyenesen feleslegesnek ítélték...

Szóval a potenciális vásárlóközönség másra vágyott...sajnos...(de azért nem kell csüggedni, így is jobban odafigyelnek a mi igényeinkre is, mint pl. a nagy cégek nagy játékai...így megmarad a jó modolhatóság, bepakolhatóak lesznek a WR eredeti és addon verdái, a teszterek szerint full 100% szim módban egy kicsivel még szimulátorosabb lesz a játék, mint az első rész, stb...)
  • Alexease
    Az elozobol nekem is az utcai autok tetszettek:) Remelem majd lesz lehetoseg atpakolni az egyesbol az autokat - belsonezettel egyutt:)) - a kettesbe, az frissebb engine es az uj palyak ala;)
  • DJ Bee18
    Akkor átlagos kocsik nem is lesznek?? Pl.:
    1,2 Polo,
    Passat 1,9 TDI, 1,6
    Golf V 1,4 1,6 1,9TDI 2,0TDI
    Beetle 1,4
    A140, A200 CDI???,
    Pedig a World Racing 1-et ezért szerettem meg, hogy nem csupa überritka, (noname) szupersportautóval volt tele
  • Opelfan
    Akkor most lesz Corrado? Elég idétlen lista különben, csomó kocsit nem is ismerek, az az egy éltet a gémmel kapcsolatban, hogy bele lehet tenni majd az addon kocsikat. Legalábbis csak bizakodok.
  • hykao
    Hátha csinálnak majd a modderek... :)
  • Tufa
  • hykao
    Tom a TDK-tól ma közzétette az állítólagos végleges autólistát, valamint megemlítette, hogy ebben már az egyazon modellek különböző típusvariáció másképp néznek majd ki. (tehát nem úgy mint az első részben, hogy az E220D ugyanúgy néz ki kivülről, mint pl. az E55AMG)

Hersteller Fahrzeugtyp

AC Cobra MKIII 427 (7.0 l, V8, 400 PS)

Caterham Roadsport
    Caterham Supersport

Irmscher 7 Irmscher 7

Mercedes Benz SL 55 AMG
    Mercedes Benz SLK AMG 2004
    Mercedes Benz M-Klasse AMG 2005
    Mercedes Benz CLS AMG
    Mercedes Benz DTM 2004 Rennversion

Classic-Center

Mercedes Benz Tourensportwagen 300 SL (W198 1954)
    Mercedes Benz Rennsportwagen 300 SLS (W198 1957)
    Mercedes Benz Formel-1-Rennwagen W196 Stromlinie (W196R Sieger Le Mans 1954)
    Mercedes Benz 300 SLR (W196S Sieger Mille Miglia 1955)
    Mercedes Benz 300 SE Rallyefahrzeug (W111 1963 Heckflosse)
    Mercedes Benz 230 SL Rallyefahrzeug (W113 Pagode 1963)
    Mercedes Benz 280 E Rallyefahrzeug (W123 1977)
    Mercedes Benz 450 SLC 5.0 Rallyefahrzeug (W107 1979)
    Mercedes Benz Gruppe-C-Rennsportwagen C 291 (1991)
    Mercedes Benz AMG Mercedes-Rennsport-Tourenwagen 190 E 2.5-16 Evolution II (W201 1990-93)
    Mercedes Benz AMG Mercedes C-Klasse Rennsport-Tourenwagen (W202 1998)
    Mercedes Benz CLK-LM Rennsport-Tourenwagen (1998)
    Mercedes Benz CLK-DTM Rennsport-Tourenwagen (2001)
    Mercedes Benz CLK GTR

Noble M400
    Noble M12 GTO 3-R

Pagani Zonda
    Pagani Zonda Roadstar

PGO 180 Cevennes
    PGO Cevennes

Rinspeed Bedouin
    Rinspeed Advantige R one
    Rinspeed E-Go Rocket
    Rinspeed Mono Ego
    Rinspeed Roadster R + SC-R

Skoda Fabia WRC Rally
    Skoda Fabia RS
    Skoda Octavia RS

VW Corrado
    VW Golf I GTI
    VW Golf V GTI
    VW Golf IV R32
    VW Top Secret
    VW Touareg V10 TDI
    VW Race-Touareg
    VW New Beetle RSI
    VW Nardo
    VW Concept T
    VW Concept R

Westfield Megabusa
    Westfield XTR 4
    Westfield Eleven

Wiesmann Roadster
    Wiesmann GT
    Wiesmann Renn-GT

YES! Roadster
    YES! Clubsport
    YES! Cup R

Alfa Romeo 33.2 Daytona / 33.2 Stradale
    Alfa Romeo 33TT12C
    Alfa Romeo GTV
    Alfa Romeo Nuvola
    Alfa Romeo 156
    Alfa Romeo 156 Racing
    Alfa Romeo 147 GTA
    Alfa Romeo 147 GTA Cup
    Alfa Romeo GT
    Alfa Romeo 8C Competizione
    Alfa Romeo New GTV/Spider

Lotus Exige Mk 2

Morgan Morgan Aero 8 GTN
    Morgan Morgan Aero 8
    Morgan Morgan Plus 8
    Morgan Morgan 4/4

Sportwagen Manufaktur Apollo ( Schnellster Sportwagen der Welt )

Brabus R230 ( SL 6.3 biturbo )
    Brabus C219 ( CLS 6.1 S )
    Brabus R171 ( SLK 4.0 )
  • hykao
    SotW 37
  • Opelfan
    Köszi!
  • Alexease
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1110280510
  • Opelfan
    Bocsi, hogy így belekérdezek kettőtök csevejébe :) de milyen az az Alfás játék? Mi a címe?
  • hykao
    Hát itt ilyen biztos nem lesz, mert már az első rész is a hatalmas szabad terekről volt híres...
  • Tufa
    Amikor megvettem gondoltam hogy a dakarra való tenkitettel majd jókat szambázok a sivatagban ideoda repkedve a domboknak köszönhetően, DE NEM :( Egy normál autóversenyzős, zárt pályás stílus lett (3-4-5 méter széles zárt utak)
  • hykao
    Ott, hogy volt?
  • Tufa

Sivatag!! Remélem nem úgy lesz megcsinálva mint a Paris dakar rallyban volt
  • hykao
    SotW 36 - A müezin hívogató szavai... :)
  • hykao
    Hát ha az Alfás játéknál megfelelt a motorháztető nézet...
  • Alexease
    A toressel semmi bajom, a belsonezet hianya az ami szamomra problema...
  • hykao
    A törés az miért baj? Mármint, hogy még részletesebb lesz a törésmodell?
    Amúgy meg olvass vissza kicsikét (főleg a belinkelt BORG féle jelentéseket), nézd meg a videókat, kpeket, stb., s egyből tisztább lesz a kép...ne csak azt a rohadt repülést szajkózzad! :)))
    (mellesleg az eddig megkérdezett bétateszterek véleménye szerint, - ha lehet - kicsit még szimulátorosabb lett 100% szim beállítások mellett a játék - az előző részhez képest)
  • Alexease
    De majd a demot azert kiprobalom;))))
  • Alexease
    Sajnos engem azota nem nagyon izgat a masodik resz (pedig az elso nagyon tetszett!), amiota bejelentettek, hogy nem lesz belsonezet:( raadasul, az egyik riportban, pedzegettek az arkad fele valo eros elhajlast is, amit ala is tamasztottak jo fajta tobb szaz meteres ugratasokkal, toresekkel is;) Ami nem baj, ez sem rossz, csak engem nem erdekel;)))
    De lehet hogy logikus volt a lepes, mert az esetleges felmeresek alapjan azt az eredmenyt kaptak, hogy ez a jatekos reteg foglalkozott a legtobbet a jatekkal, es igy megprobalnak minnel jobban abba az iranyba nyitni.
  • Tufa
    elméletileg még júniusra mondták hogy lesz.
  • Alexease
    Miert, megigertek?! :)
  • Tufa
    Hát, nem akaródzik jönni ez a demo
  • hykao
    Az még nem az állólámpás, az még a töklámpás merci! (sztem W113)
  • Opelfan
    Nekem nagyon bejön a Golf a képek alapján, olyan mint itt Magyarországon a tuningőrült csóró gyerekek kocsiai :) -csak legyen vmit tuningolni és kész :)-, a félig leszakadt sárvédőív tényleg nem az igazi :). Egyébként most láttam csak, hogy lesz benne Fabia RS ez az egyik kedvencem mert nagyon szeretem a diesel kocsikat :). Eddig azt hittem hogy csak rally verzió lesz belőle, valamint nagyon király az állólámpás Merci is (W115(ha jól gondolom ez már a 115-ös) 300SE), nem hittem volna, hogy síma széria modell is lesz belőle mert mindenütt csak a rally verzióit láttam :).
  • hykao
    Hehe, jó lenne :)
  • Tufa
    csak nem jön az a demo.
    (szólj be a tdk-soknak hogy születésnapod alkalmából adjanak ki egy demót :D )
  • hykao
    Ehh, tényleg, már megint egy évvel öregebb lettem... :) Köszi! :)
  • Tufa
    Hepi pörszdéj hykao!!!
  • hykao
    Ha belsőnézetre gondolsz, akkor hivatalosan nem, de a lehetőség meglesz az addonkészítőknek hozzá...(olvass vissza, ezerszer ki lett tárgyalva ez a téma is...)