19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#603 DEMÓ -
#602 Gondolom, ha írták, akkor igaz... Majd meglátjuk, ha kijött a játék... -
#601 a listán szerepel a Skoda Octavia RS is. Ez igaz lehet? És ha igen melyik? A régebbi, vagy az új modell, amelyik még meg sem jelent?? -
#600 ja megvan, de júliusi óta nem módosult?? -
#599 egyébként az egész játék kocsilistáját belinkelnéd mégegyszer? :) nincs kedvem visszkeresni :) -
#598 VW -
#597 Hát ha az előzetes ígéretekhez tartják magukat, akkor olasz pálya, és csak VW autók egyelőre... -
#596 hykao, és melyik pálya, milyen kocsi lesz a demoban? -
#595 rumblepad 2-vel is egész fasza -
#594 Aggodalomra semmi ok, ezzel is el lehet majd boldogulni billel. -
#593 Azt mondták, hogy csak egyjátékos demó lesz... -
#592 ez nem nfsu:) alap hogy kormi -
Norbu #591 Remélem az irányítása, olyan lesz mint a WR 1-é, mert azt lehetett kormány nélkül is játszani. -
#590 bárcsak lenne multi a demoban :) -
#589 'World Racing 2' (PS2/Xbox/PC) Demo Coming Thursday -
#588 Elméletileg holnapután ugye.. -
SomAdam #587 Én már nagyon várom a játékot -
Norbu #586 Ahogy elnézem ezt a topikot, nem vmi nagy itt a nyüzsi :) Pedig szerintem elég igéretes játéknak tűnik, és lassan itt a megjelenés!(A DEMO-t már alig bírom kivárni :) ) -
#585 -
#584 Némi megerősítés TDK-s Tom-tól (GOOGLE TRANSLATOR németről-angol tolmácsolásában...)
...de a lényeg:
"Demo in 3 days available under:http://www.zoon.com" -
#583 Úgy legyen!!! :) Csak egy bajom van: mindenkitől olvastam már ezt a dátumot...csak maguktól a fejlesztőktől nem...ők csak annyit mondanak, hogy jelenleg épp dolgoznak rajta...
(Ha maradt volna az eredeti terv, hogy csak a HHR pálya lenne a demóban, valszeg már kijött volna...de hát a HHR-rel már találkoztunk az első részben is...jobb lesz ez az olasz pályával kibővített demó...) -
K.András #582 BHMS mai hir, 21-22-én lesz demo... -
#581 Itt most nem az a lényeg!!! A srác aki postolta a képet, még csak két napja kapta kézhez a játék bétaváltozatát...
A lényeg: a WR1 addonjai egészen kis változtatásokkal működni fognak a WR2-ben, belsőnézettel együtt!!! <- EZ MÁR BIZTOS!!! (...és valszeg néhányan készíteni fognak az eredeti WR2 autókhoz is belsőt...esetleg Martin Leps...:D) -
#580 elég sok helyről hiányzik a textúra :/, de legalább van :) -
#579 -
#578 Csak, hogy ne legyenek kétségeink: BELSŐNÉZET - WR2 :)
(A kamera szöge valszeg állítható lesz...) -
#577 Hmm?? Ja igen, javítva... :))) -
#576 3 és fél giga maximum.......... -
#575 Egy kis infó a játék terjedelméről: három és fél giga körül van... (szóval valszeg dévédén jön...) -
#574 Jönni fog mostmár hamarosan... -
#573 rohadt jó, néhol látszódik az index is :DDD
csak jöjjön az a demo -
#572 Jópár képsorozat: KATT IDE
(a sorozatokhoz katt a kisképekre...) -
#571 A WR1 Trans Am addonja a WR2 olasz pályáján... -
#570 El fog rajta menni... -
Norbu #569 Hát egyenlőre ez: Barton 2,6GHZ, 2*256 de lassan megjön a 2*512, 9800 SE (128bit). Talán ennyi. -
#568 Inkább mondd, hogy milyen géped van, s megmondom, hogy kb., hogy fut majd rajta. (bár a demóval úgyis ki tudod majd próbálni...) -
Norbu #567 Gépigényről tud vki vmit?Én is remélem hogy kiadják köv héten a demot, már naon régóta várom ezt a gammát. -
#566 Úgy hírlik: jövő héten, talán 19-én vagy 22-én...de persze biztos csak akkor lesz, ha már a gépünkön figyel majd... -
#565 akkor demo?? -
#564 Reméljük a legjobbakat...bár ha még a napokban is hegesztgetnek a játékon, akkor nehéz elképzelni, hogy tényleg Szeptember utolsó napjaiban leemelhető lesz a boltok polcairól...na mindegy, majd meglátjuk, addig is jöhetnének már a demók! :)