19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#323 A 123-as Merci képe fogott meg a legjobban idáig. Beletehették volna az első részbe is szerintem... -
#322 ...hogy a játékról is legyen valami:
-
#321 99% hogy igy müxik! -
#320 Köszönöm az infót! -
#319 DEMO? -
#318 simán telepicsd fel és töröld ki a "gimme.dll"-t és müxik!
A Hot Rod nekem teccik! (nézd a galériám)
de én ténleg ugy emléxem hogy volt bene pl hatchback (toyota, nissan v mittomén) -
[Walaki]D`Lair #317 Egy file-t kell kitörölni és akkor megy XP alatt is, nézz be a topicjába, tuti megmondják...:) -
#316 Mihez képest nagy fos? Szerintem nagyon jó kis játék, szoktam vele játszogatni még mindíg. Lehet nem nagy valami a grafika de szerintem ettől még lehet szeretni, részletesebben lehet benne tuningolni mint bármelyik NFS-ben (motortuning). Máskülönben szerintem az NFS innen koppintotta a kocsik újságba való bekerülését.
ChevyG: Nem akarok egyből ellenkezni veled de nekem csak amcsi kocsik jutnak az eszembe. Persze lehet, hogy valamelyikre nem emlékszem... Melyik nem volt amerikai?
Az upgrade tényleg szar az NFS-ekben. De az Underground 2-ben nem nevezném szarnak az optikai tuningot, valamivel részletesebb a műszaki tuning is benne mint az NFS PU-ban bár ott se volt rossz. Igaz még mindíg inkább a PU-t választom mert sokkal valóságosabb mint az U2. Nem tudsz hozzá vmilyen patch-et amivel el tudna indulni xp alatt?? -
#315 azt már végig nyomtam
1. nem csak amcsik
2. ha valamibe szar az upgrade az az nfs (kivéve PU) -
[Walaki]D`Lair #314 Street Rod 1-2...:) -
[Walaki]D`Lair #313 Az egy ritka nagy fos....:DDDD -
#312 Hot Rod: American Street Drag. Ebben csak amerikai kocsik vannak és underground szerű fejlesztéseket lehet csinálni a kocsikon, persze nem olyan kifinomult szinten azért mint az undergrounban. De ne OFFoljunk kérem mert Hykao barátunk mérges lesz véletlen -
#311 nem tud valaki ojan gémet, amiben csak klasszikus amerikai autok vannak? -
#310 ...és még mindig ALFA... :)
33.2 Daytona 1968
33 TT 12C
...ha már itt tartunk, felidézném, hogy milyen ALFA-k is várhatóak a játékba majd:
Alfa Romeo:
33.2 Daytona / 33.2 Stradale
33TT12C
GTV
Nuvola
156
156 Racing
147 GTA
147 GTA Cup
GT
8C Competizione
New GTV/Spider -
[Walaki]D`Lair #309 Jóóó...ok elismerem, hogy 100% szim-re állítva azért fel lehetett ismerni némileg egy igazi autó mozgását...
viszont a gumifüst a leggyönyörűbb amit valaha játékban láttam...:P -
#308 Ne hemzsegjél...annyi van benne, amennyi pont elég még egy szimulátorbubus számára is, de még nem túl sok egy nfs undergroundos koccolgatós számára sem...
Legalább el lehet boldogulni kormány nélkül is... -
#307 Jelen állás szerint őszre ígérik, egészen pontosan szeptemberre... -
[Walaki]D`Lair #306 mert? Abban sincs fizika... -
#305 -? az undergroundozni után
:D -
#304 akkor menj undergroundozni?:) mikor jön ki a wr2? 2005 Q4? -
#303 szerintem pedig igen..
legalabbis nekem nagyon bejott. -
[Walaki]D`Lair #302 Hát az 1-ben sincs eltalálva a fizika...:DDDD -
#301 ét tényleg mikor jön a game?
nagyon szépek a képek, és ha a fizika is el lesz talalva mint az 1ben akkor tényleg utni fog, az igényes jatekot keresoknek, mivel szerintem az NFS széria nem azoknak készult akik valahogy rajonganak az ilyen gammákért hanem azokak, akiknek kell egy kis valtozatosság a CS és az UT mellé. -
#300 ...és az első ALFA is megérkezett...
-
#299 NAZGUL képei: (amiket valszeg a TDK-nál tett 2. láétogatása során készített)
-
#298 Én is hallottam már róla :) -
#297 Van egy Paris-Dakar Rally. -
#296 pl a legváratlanabb helyzetekben átvonulhatnának a placcon a buckalakók, vagy 1-2 terítősfefejfedős megkergethetné őket ak-val, teveháton, vagy elállnák az utat a tevékkel stb stb
siker gáma. -
#295 Mé' nem csinálnak Dakaros gémeket? Há' gondolom azé', me' dög unalmas lenne... :) -
#294 Nagyon szépek a képek.
Kis off:
Ha ebben van ilyesmi rész ilyensivatagszerű,akkor miért nem csinálnak Dakaros gameket?? -
#293 A Rinspeed az kétéltű kocsikat is gyárt.. Az nem lesz? -
#292 Rinspeed Bedouin:
-
[Walaki]D`Lair #291 ehh -
#290 Éppen ideje volt... :P -
[Walaki]D`Lair #289 Na már betettem a kedvencek közé...:D -
#288 köszi, többet nem fordul elö -
#287 Ha OFF-olsz, az azt jelenti, hogy eltérsz a topic témájától. -
#286 Westfield & Wiesmann:
-
#285 hogy offolnék, ha azt se tudom mi az?! -
#284 Ja, az NFS4-hez van a sok egyébb...a PU-hoz én sem tudok többet...de tényleg ne OFF-oljunk... :)