19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#283 én csak ezt az egy amcsi kocsit találtam, de ha tucc többet akko ide linket pliz! -
#282 Nincs az egyedül, van jópár addon az NFS5-höz is...de ne OFF-oljunk itt kérem szépen! :) -
#281 LOL, ezt pont ma találtam! szegány Camaro egyedül a sok porse között! -
#280 Hmmm az Iroc-Z-ről le is maradtam. Pedig kedvenc játékom volt az nfs5 ez meg az egyik kedvenc kocsim :), van belső nézete is?? Nem tudod mit kellene csinálni, hogy fusson xp alatt?? Tudsz hozzá valami patchet?
ChevyG:Isten őrizzen, hogy rád fogjam, hogy lehúztad a játékokat, nem is tudom neked mi a nicked a HC-n, egy biztos az a deathunter gyerek érdekes dolgokat szokott mondani autósjáték témában anno NFS5-ről és MBWR-ről :).
Mindenesetre maradjunk abba, hogy az NFS5 igen-igen jó szimuláció volt a maga korában, nembeszélve az MBRW-ről. Szerintem nem attól lesz jó szimuláció egy játék hogy iszonyú nehéz úton tartani a kocsit, most a sokak által emlegetett Rally trophi-ra (vagy mi is a pontos neve) gondolok :). -
#279 én eddig csak egy szimulátort láttam, pedig már joideje jáccok pc-n -
#278 nekem elég lesz asszem... :) -
#277 énsem, csak mondtam, hogy nekem ennyio nem elég. :)
de mint írtam: "hát legalább ennyi lesz benne az ok" -
#276 mé'? nemszimulátor játékban én még nem találkoztam sokkal jobbal...
(nekem a karosszéria sérülés tetszik leginkább, ahogy a fényezés lekarcolódik pl.) -
#275 ezt nevezik enyhén szólva sima scriptelt sérülésmodellnek.
hát legalább ennyi lesz benne az ok, de annyira ezt nem mutattam volna be :) -
#274 No itt egy újabb 2 perces videócska TDK-s Tom jóvoltából, melyben egy Irmscher 7-es segítségével szemléltetik (mesterséges hibagenerálással) a WR2 szekcionált sérülésfizikáját!
(ja, és Tom kiemelte, hogy ez a videó még a pár hónappal korábbi állapotát tükrözi a játék motorjának, azóta már fejlesztettek rajta)
KATT IDE -
#273 pedig van bele ilyen is:) -
#272 Gyerekek megfeledkeztek pár fontos TÉNYről, mint például:
1. Ez még nem a teljes lista, hisz a játék még fejlesztés alatt áll...csak szerencsére a fejlesztők és a kiadó közlékenyebb a szokásosnál!!!
2. A World Racing 1 összes autója kompatibilis és berakható lesz ebbe a 2. részbe, illetve nyilvánvalóan fog készülni nem egy addon kifejezetten a WR2-höz is, ezek már a megjelenés után nemsokkal várhatóak, hisz a fejlesztők nagyon nyitottak, és segítőkészek - olyannyira, hogy pár profibb addon gyárossal már most is együttműködnek a WR2 autólistájának bővítése érdekében!!!
(az eredeti WR autók száma sem kevés mint ismeretes...de az addonok száma már most is 200 felett van...és szinte minden héten jön ki pár új addon autó...akit bővebben érdekelnek az addonok, nézzen be a WR1 topikjába, folyamatosan nyomom be az új addonokat oda...ez magyarán azt jelenti, hogy a WR2 megjelenése pillanatában jó 400 autót nyúzhatunk a játékban...amik között pl. olyan profi modellezésű autók is vannak, mint Krom 70000 poligonos Porsche 996-osa...)
@DJ Bee18: le vagy maradva! Tessék sűrűbben látogatni a topikot! :)) Már nemegyszer leírtam, hogy az alapkoncepció változott (szerintem mindenképp a játék előnyére...) és NEM CSAK VW AUTÓK LESZNEK!!! (de persze ez nyilvánvaló a jelenleg közreadott autólistából...) -
#271 Az autók listája megdöbbentő az előző részéhez képest. Persze abból is csak a klassz régi autók maradtak ki, amikre számítottam. Az nagyon furcsa, hogy egy modell csak egy motorral szerepel, ez máshogy volt az előzőben nem? Érdekes, az a tendencia, hogy csak a szuper, meg a sport kerül bele. Szerintem a WR rajongótábora szívesen látná az egyszerű, utcai kocsikat, amik más játékban nincsenek. A ritka sportkocsik is jók, de én várok még szívesen, ha hajlandóak több és más kocsikat is belerakni. Például ott a németek nagy kedvence az Opel Manta, a bogár, GTI (benne lesz), az összes klassz BMW, de maradjunk a teljes Mercedes listánál, vagy legalább a Wolfsburgi remekműveknél... -
#270 Concept R az egy sportkocsi, Sőt, tudtomal az r32eseket is concept R-nek hívják. -
#269 VW:
Concept-t, R
Nardo
Wiesmann:
Roadster
GT
Race-GT
Westfield:
Megabusa
XTR 4
Eleven
YES!:
Roadster
Clubsport
Rinspeed:
Bedouin
Advantige R one
E-Go Rocket
Mono Ego
Roadster R + SC-R
Noble:
M400
M12 GTO 3-R
M12 GT-C
Ezek mik?? -
#268 Az alfák mi a fenét keresnek a játékban amúgy? -
#267 Phaeton, Passat?? Audi A3, A4, A6, A8?? Ahhoz képest, hogy VW konszern a játék, csupa ilyen szupersport és szuperritka gépek vannak a listán. Pedig egy 1,2 es Polot, vagy egy 1,4 -es golfot úgy meghajtanék :DDDD -
#266 az NFS5-el nincs semmi bajom (csak kicsit 1hangu, hogy porsche) -
#265 Őszintén szólva kicsit csalódtam a kocsi listába. VW lista is kicsit ledöbbentett, remélem bővülni fog még a sor. Nem sok hétköznapi kocsi lesz benne az bizti. Aminek örülök az a 190-es Merci, ez hiányzott az elsőből is (nekem) nagyon, bár ez sem utcai verzió :). Szerencsére lesz benne egy Opel származék is :). -
#264 Ha olyan lesz a Wr2 amilyennek várjuk mi itt mindannyian, akkor Ti a HCgamernél nagyon lefogjátok húzni, úgy mint az első részt vagy mint az NFS5-öt... :) -
#263 végülis... :) -
#262 a szándék a fontos -
#261 Példás az igyekezeted, de az itt található képek mindegyikét már régesrég belinkeltem... :)))
Az "ütős kis videót" pedig a #244-es hozzászólásban! :))) -
#260 és itt a shotkukker! -
#259 [URL=ftp://ftp.hcgamer.hu/pub3/WR2_720X576_WMV.wmv.zip]" Ütős kis videóval mutatja be nekünk a Synetic csapata a német autóipar remekműveit, melyek a World Racing 2 főszereplői lesznek. A Skodától a Mercédeszig minden benne lesz a játékban és mindet ki is próbálhatjuk különböző versenyek különböző terepein. Majdnem négy perces tömény élvezet vár rátok, ha letöltitek a cuccost a jobb oldalról." - HCGamer[/URL] -
#258 Az Alfa az jó jel, de így belsőnézet nélkül kitörölhetik a seggeüket vele a fejlesztők:) -
#257 nem rég nőttem bele :)
Nem lennék szomorú ha beraknák, de addig marad az élőben használás :) -
#256 De rohadt jók! -
#255 Ne sírj! ...majd kinövöd ezt a Corrado dolgot... :))) -
#254 -
#253 Jelenlegi állás szerint a következő járművek lesznek (illetve már vannak...) a játékban: (a lista még bővülni fog sztem a megjelenésig...)
Volkswagen:
Golf I GTI
Golf V 2.0
Golf V GTI
Golf IV R32
Golf V R32
Touraeg V10 TDI
Race-Touareg
New Beetle RSI
Nardo
Concept T
Concept R
Jetta FOX 2005
Skoda:
Octavia RS
Fabia RS
Octavia RS
Wiesmann:
Roadster
GT
Race-GT
Westfield:
Megabusa
XTR 4
Eleven
YES!:
Roadster
Clubsport
Rinspeed:
Bedouin
Advantige R one
E-Go Rocket
Mono Ego
Roadster R + SC-R
Noble:
M400
M12 GTO 3-R
M12 GT-C
Pagani:
Zonda
Zonda Roadster
PGO:
180 Cevennes
Mercedes-Benz:
DTM 2005
SL 55 AMG
SLK AMG 2004
M-Klasse AMG 2005
CLS AMG
DTM 2004 Rennversion
Tourensportwagen 300 SL (W198 1954)
Rennsportwagen 300 SLS (W198 1957)
Formel-1-Rennwagen W196 Stromlinie (W196R Sieger Le Mans 1954)
300 SLR (W196S Sieger Mille Miglia 1955)
300 SE Rallyefahrzeug (W111 1963 Heckflosse)
230 SL Rallyefahrzeug (W113 Pagode 1963)
280 E Rallyefahrzeug (W123 1977)
450 SLC 5.0 Rallyefahrzeug (W107 1979)
Gruppe-C-Rennsportwagen C 291 (1991)
AMG Mercedes-Rennsport-Tourenwagen 190 E 2.5-16 Evolution II (W201 1990-93)
AMG Mercedes C-Klasse rennsport-Tourenwagen (W202 1998)
CLK-LM Rennsport-Tourenwagen (1998)
CLK-DTM Rennsport-Tourenwagen (2001)
CLK GTR
Irmscher:
Irmscher 7
Caterham:
Roadsport
Supersport
AC Cobra:
MKIII 427 (7.0l, V8, 400PS)
Alfa Romeo:
33.2 Daytone / 33.2 Stradale
33TT12C
GTV
Nuvola
156
156 Racing
147 GTA
147 GTA Cup
GT
8C Competizione
New GTV/Spider
Lotus:
Exige Mk 2
Morgan:
Morgan Aero 8 GTN
Morgan Aero 8
Morgan Plus 8
Morgan 4/4
Sportwagen Manufaktur:
Apollo -
#252 Olvass kicsit vissza légyszi...már egy párszor ki lett vesézve a téma... -
#251 #246 -
#250 Ezt most nem értem, hogy végül miért nem lesz belső nézet. Nemrég még azt olvastam itt, hogy lesz. Why? -
#249 nah csekkoltam a videjót. szép,de feltünt már 1 korábbi screenshoton is hogy kerekek nem koszolodnak. jelezni kéne nekik nehogy így maradjon. -
#248 Majdnem... :) Amit láttál, az egy PGO Cevennes volt...bár való igaz, hogy kiköpött 356-os... :))) -
#247 Megnéztem én is a videót. Nem rossz, nekem tetszik. Létezhet hogy egy 356-os Porschét láttam benne? Vagy az csak egy hasonló más kocsi volt? Nekem nagyon bejön az, hogy van civil forgalom a játékban. Legalább freeride mód sem lesz uncsi :). Mondjuk belső nézet nélkül a civil forgalom nem fog semmit se érni (nekem), belső nézetből frankó kerülgetni őket. :) -
#246 Hát az eddigiek alapján szerintem nem fogják...az egyetlen negatívum számomra a gyári belsőnézet hiánya (de remélhetőleg ez sem lesz zavaró, ha meghagyják a kiskaput a moddereknek...), egyéb tekintetben csak jobb lesz, mint az első rész volt...s ne feledjük, hogy még közel sincs kész! A SYNETIC fórumon Andreas fel is hívja a figyelmet, hogy mindenki úgy nézze a videót, hogy tudják jól: van még mit fejleszteni...
Ennek ellenére sztem ígéretes lesz a játék, már csak a nyitott addon lehetőség miatt is. -
#245 meglestem az új múvit. jónak néz ki, remélem nem kúrják el. kicsit parálok e miatt. de ha legalább olyan lesz, mint az előző csak + sztrítes autókkal, akkor már nem lehet rossz. -
#244 Egy újabb - majd 4 perces - videócska