19580
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
[Walaki]D`Lair #314 Street Rod 1-2...:) -
[Walaki]D`Lair #313 Az egy ritka nagy fos....:DDDD -
Hot Rod: American Street Drag. Ebben csak amerikai kocsik vannak és underground szerű fejlesztéseket lehet csinálni a kocsikon, persze nem olyan kifinomult szinten azért mint az undergrounban. De ne OFFoljunk kérem mert Hykao barátunk mérges lesz véletlen
-
nem tud valaki ojan gémet, amiben csak klasszikus amerikai autok vannak? -
...és még mindig ALFA... :)
33.2 Daytona 1968
33 TT 12C
...ha már itt tartunk, felidézném, hogy milyen ALFA-k is várhatóak a játékba majd:
Alfa Romeo:
33.2 Daytona / 33.2 Stradale
33TT12C
GTV
Nuvola
156
156 Racing
147 GTA
147 GTA Cup
GT
8C Competizione
New GTV/Spider -
[Walaki]D`Lair #309 Jóóó...ok elismerem, hogy 100% szim-re állítva azért fel lehetett ismerni némileg egy igazi autó mozgását...
viszont a gumifüst a leggyönyörűbb amit valaha játékban láttam...:P -
Ne hemzsegjél...annyi van benne, amennyi pont elég még egy szimulátorbubus számára is, de még nem túl sok egy nfs undergroundos koccolgatós számára sem...
Legalább el lehet boldogulni kormány nélkül is... -
Jelen állás szerint őszre ígérik, egészen pontosan szeptemberre... -
[Walaki]D`Lair #306 mert? Abban sincs fizika... -
-? az undergroundozni után
:D -
akkor menj undergroundozni?:) mikor jön ki a wr2? 2005 Q4? -
szerintem pedig igen..
legalabbis nekem nagyon bejott. -
[Walaki]D`Lair #302 Hát az 1-ben sincs eltalálva a fizika...:DDDD -
ét tényleg mikor jön a game?
nagyon szépek a képek, és ha a fizika is el lesz talalva mint az 1ben akkor tényleg utni fog, az igényes jatekot keresoknek, mivel szerintem az NFS széria nem azoknak készult akik valahogy rajonganak az ilyen gammákért hanem azokak, akiknek kell egy kis valtozatosság a CS és az UT mellé. -
...és az első ALFA is megérkezett...
-
NAZGUL képei: (amiket valszeg a TDK-nál tett 2. láétogatása során készített)
-
Én is hallottam már róla :) -
Van egy Paris-Dakar Rally. -
pl a legváratlanabb helyzetekben átvonulhatnának a placcon a buckalakók, vagy 1-2 terítősfefejfedős megkergethetné őket ak-val, teveháton, vagy elállnák az utat a tevékkel stb stb 
siker gáma. -
Mé' nem csinálnak Dakaros gémeket? Há' gondolom azé', me' dög unalmas lenne... :) -
Nagyon szépek a képek.
Kis off:
Ha ebben van ilyesmi rész ilyensivatagszerű,akkor miért nem csinálnak Dakaros gameket?? -
A Rinspeed az kétéltű kocsikat is gyárt.. Az nem lesz?
-
Rinspeed Bedouin:
-
[Walaki]D`Lair #291 ehh -
Éppen ideje volt... :P -
[Walaki]D`Lair #289 Na már betettem a kedvencek közé...:D -
köszi, többet nem fordul elö
-
Ha OFF-olsz, az azt jelenti, hogy eltérsz a topic témájától. -
Westfield & Wiesmann:
-
hogy offolnék, ha azt se tudom mi az?!
-
Ja, az NFS4-hez van a sok egyébb...a PU-hoz én sem tudok többet...de tényleg ne OFF-oljunk... :) -
én csak ezt az egy amcsi kocsit találtam, de ha tucc többet akko ide linket pliz! -
Nincs az egyedül, van jópár addon az NFS5-höz is...de ne OFF-oljunk itt kérem szépen! :) -
LOL, ezt pont ma találtam! szegány Camaro egyedül a sok porse között!
-
Hmmm az Iroc-Z-ről le is maradtam. Pedig kedvenc játékom volt az nfs5 ez meg az egyik kedvenc kocsim :), van belső nézete is?? Nem tudod mit kellene csinálni, hogy fusson xp alatt?? Tudsz hozzá valami patchet?
ChevyG:Isten őrizzen, hogy rád fogjam, hogy lehúztad a játékokat, nem is tudom neked mi a nicked a HC-n, egy biztos az a deathunter gyerek érdekes dolgokat szokott mondani autósjáték témában anno NFS5-ről és MBWR-ről :).
Mindenesetre maradjunk abba, hogy az NFS5 igen-igen jó szimuláció volt a maga korában, nembeszélve az MBRW-ről. Szerintem nem attól lesz jó szimuláció egy játék hogy iszonyú nehéz úton tartani a kocsit, most a sokak által emlegetett Rally trophi-ra (vagy mi is a pontos neve) gondolok :). -
én eddig csak egy szimulátort láttam, pedig már joideje jáccok pc-n -
nekem elég lesz asszem... :) -
énsem, csak mondtam, hogy nekem ennyio nem elég. :)
de mint írtam: "hát legalább ennyi lesz benne az ok" -
mé'? nemszimulátor játékban én még nem találkoztam sokkal jobbal...
(nekem a karosszéria sérülés tetszik leginkább, ahogy a fényezés lekarcolódik pl.) -
ezt nevezik enyhén szólva sima scriptelt sérülésmodellnek.
hát legalább ennyi lesz benne az ok, de annyira ezt nem mutattam volna be :)