19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#243 Egen, ez tűnik a legvalószínűbbnek! :)) -
#242 hááát vagy röhögnek a markukba: "heheheh, jól kiszúrunk a Tufával, nem rakunk be neki Corrado-t. gihihih" -
#241 Elvileg ha VW AG kocsijai benne lesznek Golf I-től akkor olyan mérföldköveket csak nem hagyhatnak ki a játékból mint pl.: a Sirocco vagy a Corrado. Szerintem csak lesz benne Cori nem kell sírni :). -
#240 Ej, pedig esküszöm a hozzászólásom végére oda akrtam írni, hogy: "Igen Tufa, még mindig nincs Corrado...:)" ...de aztán kiment a fejemből... :) -
#239 Ez szép kép
Viszont még mindig nincs corrado -
#238 Rinspeed Advantige R One:
-
#237 Messze, de van is még mit fejleszteni... -
#236 Amég messze van. -
#235 Vegyesek a hírek...
A kiadó részéről Tom állítása szerint június közepére várható az első demó (ezek szerint lesz több is...), a fejlesztők még nem szólaltak meg ezügyben...(legalábbis angolul...), de a SYNETIC fórumon tobzódó német ajkú közösség állítása szerint meg nem lesz demó a megjelenés előtt...(azaz szeptember-október jelen állás szerint...ha nem fog késni - szerintem fog...)
Szal... -
#234 Klasz képek, de még mindig nincs corrado :(
Demo nem tudni véletlenül hogy mikor jön? -
-
#232 Megint pár új képecske...s egy újabb autó a játékban:
-
#231 A topikjában válaszolok... -
#230 Tisztasor! Kinek a pap kinek a papné :). Nekem még Astra GSI kellene nagyon a játékba :)). -
#229 végülis szinte ugyanaz a kettő, csak a calibra hosszabb.
DE NEKEM CORRADO KELL :)) -
#228 Miért nem jó neked inkább a Calibra?
Az már van is a wr1-hez és van olyan kocsi mint a Corrado :). -
#227 Hogyan lehet átkonvertálni az nfs-es kocsikat úgy hogy jó legyen a wr1-be? -
#226 (Egyszerű, nagyon jól vezethető, kényelmes és ha akarom, brutális :) ) -
#225 Akik addonokat készítenek, azok is csak olyan autókat csinálnak jórészt, amik nekik tetszenek tudod...felvethetném az ötletet nekik, de kötve hiszem, hogy megcsinálnák, ha amúgy nem terveznék...
(mé' vagy amúgy beleesve abba a Corrado-ba...:DDD) -
#224 neked gondolom van ilyesféle ismeretséged, akik készítenek ilyen jármüveket, nincs kedved megkérdezni hogy nem-e csinálna valaki egyet? :)
Elkezdtem keresni a corrados addont, de eddig nem találtam. -
#223 Hát az nincs...de az az érzésem, hogy nem is lesz... :)
De ha találsz Corrado rajongói addont bármelyik NFS játékhoz, akkor te magad is át tudod konvertálni, hogy berakható legyen akár ebbe, akár a WR1-be! -
#222 és corrado még mindig sehol :( -
#221 -
#220 A legújab - ezúttal a rallye móduszra fókuszáló - képek a készülő játékból:
-
#219 Tuti, hogy nem ez a madár beszélt rá téged bármilyen motorra is lol...(ha akarod összehozhatok neked egy találkozót vele, azt majd meglátod...)
Hmm a bal tetkó? Asszem talán 25e volt, de már vagy 5 éve, hogy azt felújíttattam.
De mostmár az ilyeneket tényleg privátba' má'!!! -
#218 épp letöltök és mire megnyilna a pm ablak, elaludnék... :)
Amugy a srác nekem valahonnan nagyon ismerős, szinte esküdni mernék hogy ő volt az aki rábeszélt egy motorra két évvel ezelött. multkor már láttam de most villant fel :) Most ujra megnézve a 3. képen az az ember is ismerős aki a kapaszkodóra könyökölve néz vissza fele, DE NEM TOM HONNAN :S
ui.: hány pénz egy olyan tetkó mint ami neked van a bal kezeden? -
#217 nem hinném, hacsaknem ügyesen eltitkolta... (de az ilyet miért nem inkább privátban?) -
#216 soha nem is foglalkozott motorokal? (mondjuk tavalyelötti nyáron) -
#215 kizárt -
#214 hykao a képeid között az utolsó elötti képen, a bal oldali srác nem a babó motoros boltban dolgozik? -
#213 Tudtommal nincs Corrado addon, hogy lesz-e, azt meg ki tudja...
Golf, Jetta van, Santana terv szinten...egyelőre... -
#212 A Skoda, Audi, Bugatti, Lamborghini is VW konszern, na jó a Merci nem az :). -
#211 Nem, csak mercik voltak -
#210 ha lesz egy Corrado, akkor már nem is igazán érdekel hogy mi lesz még benne :)
Az első verzióhoz van/volt cori? -
#209 -
#208 Lesznek, de üldözni nem fognak jelen állás szerint. Csupán a forgalom részesei lesznek, ugyanúgy, mint az Xbox-os verzióból való in-game videóban a mentőautó. -
#207 jol latom hogy a jobboldali kepen ott 1 rendor kocsi? lesznek hekusok is ? -
#206 Ezekszerint nem. Én csak örülök neki, hogy nem csupán VW-k lesznek a játékban, de neked sem kell izgulnod, mert nemiscsak mercik lesznek.
Mellesleg majdnem mindegy, hogy milyen autókat raknak be alapból a készítők a játékba, lévén, hogy a rajongók által készített autók egyből berakhatóak lesznek. Ezek száma már most is 170 körül van, és sokuk minősége túllő az eddig valaha is játékban látott modelleken! (ugye volt már szó Krom Porsche-jéről...)
Úgyhogy olyan autókat választasz majd magadnak a játékba, amilyet csak akarsz!!!
Egyébként a fejlesztők nyitottak a profibb amatőr modellezők felé, és úgy tűnik, hogy együtt fognak működni velük. Pl. a minap elkészült az első "külsős" modell a játékba, egy tuning IV-es Golf (hogy örűjjé neki...:DDD)
Martin Leps eldő "hivatalos"-an is támogatott autója a WR2-ben:
-
#205 mert nem igazán szimpatikus az a dolog hogy ismét merciket látok, egy játék folytatásában, amiben alapból csak mercik voltak. Az Mercedes Benz World Racingnak nevezték, amikor készítették, csak mercis képek voltak. Mostmeg több Mercedeses vagy egyéb márka képviselőjét látom egy olyan játékban, amit VW-s játékként indítottak. Minimum 20 féle VW van, ezek (majdnem)mindegyike rendelkezik kissebb-nagyobb motorral, miért nem ezeket rakják be, és miért nem ezekről közlik a képeket? Nem lerágott csont a mercis rész? -
#204 Ha minden igaz, nyárra ígérik az első demót. (mert többet is terveznek kiadni a megjelenésig)
Addig is, ha valaki Düsseldorfban járna, TDK-s Tom és csapata szívesen lát bárkit, aki ki akarná próbálni a fejlesztés alatt álló játékot! :) (én már tervezek egy kis kiruccanást pár haverral...:D)