19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • B@dsector
    köszönöm
  • hykao #562
  • B@dsector
    mikorra várható a megjelenés, lehet tudni?
  • hykao #560
    Köszi szépen! :)

Tehát akkor magyarán szólva a WR1 addon autói kis változtatásokkal, DE működnek a WR2-ben, ahogy ígérték. (Krom már valószínűleg dolgozik a WR2-höz használható CarEdit progin...elméletileg nem kell majd sokat változtatni az eredeti WR1-hez készített, folyamatosan fejlesztett CarEdit-en)
    A hangok inkompatibilitását én csak pozitívumként könyvelem el, lévén, hogy a WR1 motorhangjai elég gázosak voltak...viszont az addon autók jórésze úgyis az eredetiek valamelyikét használta, így a WR2-ben sem lesz vészes, ha majd valamelyik eredetit használják az addon autók eleinte - amíg nem lesznek kifejezetten a WR2-höz készített addonok...
    Jó hír az is, hogy a MŰSZERFALNÉZETET megoldották végül, és nincs 30-ra korlátozva a multiban az addon autók száma.

Hmm, csupa jó hír...már csak a játéknak kéne megjelennie... :)
  • b-type
    thx:)
  • Hunnenkoenig
    Ja, mivel közöm nincs ehhez, csak keresre jöttem ide, ezert nem tudom miröl van szo. Meglehetösen szo szerint forditottam, szoval nektek kell tudni, mit jelent :-)))
  • Hunnenkoenig
    Itt annak a Jakkay-nak a forditasa a nemet forumrol:

Elöször is ez egy egyertelmü jel arra, hogy ez az auto NINCS benne a jatekban es ez egy NEM engedelyezett adomany Leps úrtól, aki ezeket az autokat INGYEN a sajat szorakozasara modellezi.

Tehat aprosagoktol eltekintve...

KEPEK

müködnek a WR1-Cars.

A Sound-rendszer mar nem kompatibilis, mivel a WR2-Sound a motor, a kipufogo, a beszivo es a teherzajokbol(?) all össze.

Van meg nehany apro javitas az adatokban, amiket meg kell valtoztatnotok. A krom mar benne van az editorban, amennyire tudom.
    Azon kivül az Edit.car-okat at kell masolni es a könyvtarat atnevezni. Pillanatnyilag a müszerfallal foglalkozunk azutan a kompatibilitast biztositjuk.
    Majd az automatikus 30 MP korlatozas eltavolitasat kell tesztelnünk.

A jarmüvek optikai karosodast is szenvednek, de csak hasonloan, mint a WR1-ben.

Edit: Az autok szama az MP-ben mindegy es a müszerfalak is müködnek. Lassan vege van....

MASODIK HOZZASZOLASA:

Nem, a regi hangok nem müködnek. Összesen 180 különbözö hang van a "Motorok" mappaban. Valami passzentosat majd csak talaltok.
  • hykao #556
    Ha jól bogarásztam ki a német szöveget: az addon autók belsőnézete már működik (Jaykay képes hozzászólásának utolsó sora alapján...), bár jó lenne ha egy németül jobban értő megerősítené ezt.
  • Alexease
    Pedig mentem volna extra YES-t nyomni:))
  • hykao #554
    Valaki, aki jól tud németül, megnézhetné, hogy pontosan mit is írt Jaykay...hogy most mi van ezzel a kokpit üggyel...
  • djcom
    hm?
  • Opelfan
    Picsába pedig már regiztem is , és most látom, hogy le van zárva... illetve nem tudtam beírni
  • hykao #551
    Ehh, úgy látom lezárták a topikot... :(
  • hykao #550
    Na kérem szépen a SYNETIC fórumán lehet hemzsegni WR1~WR2 ügyben, s válaszolgatni a nyolc feltett kérdésre!!! Külön kiemelném az ötödik pontot, amire mindenképpen hatalmas YES-t nyomasson mindenki, akinek szívügye a belsőnézet!!!
    Ahogy Jaykay - az egyik fejlesztő - reagálásából látom: úgy tűnik megoldották a belsőnézet kompatibilitást...legalábbis remélem jól értelmeztem a német szöveget...
    (továbbá Jaykay benyomott még két képet Martin Leps WR1-hez készített M5-öséből, ami épp a WR2 olasz pályáján virít, ha jól látom!!!)

KATT IDE
  • hykao #549
    ja, meg a felni sem...sőt ez a rész sérthetetlennek tűnik! :) sehol egy karcolás rajtuk, még az amúgy már ripityára tört autókon sem... :)
  • Nem3sis At Work
    nekem meg mindig ugy tunik hogy a gumik nem koszolodnak.
  • hykao #547
    ITT van pár új kép talán...
  • hykao #546
    Remélem vihar előtti csend... :)
    Amúgy van egy rakat általam még nem látott videó, de nem linkeltem be ide őket, mert egyrészt Xbox-osok, másrészt semmitmondóak sajna...(ilyen gyökér konzolos oldalakon vannak...)
  • DJ Bee18
    na mi ez a pangás?? :DD hykao! képek, demó, egyéb frissítés???
  • DJ Bee18
    Ez az!!! A golfon látszott a hátsó lámpa, külön féklámpa, index is :DDD Egy másikon pedig a tolató lámpa is
    Még egy hónap....................
  • BBDesign
    Ha nem a jogászok, akkor az állatvédők fogják megtámadni a játékot! :-)

Egyébként nagyon szuperül néz ki, szerintem nagyon jó lesz majd.
  • hykao #542
    repülő barika... :)
  • hykao #541
    A lipcsei GC-n leadott videó (125 mega)
  • hykao #540
    Hát ha csak egy párat visszaolvastál volna, akkor tudnád, hogy szeptember végére ígérik...előtte pedig szept. közepére a demót...amiből legalább kétféle verzió lesz...(először egy csak VW autókat tartalmazó, utána pár napra pedig más autókat is tartalmazó demó várható...)...és a HHR mellett az olasz pálya (ami a legkedveltebb jelenleg) is helyet kap végül a demóban...
  • filamester
    van valami friss hír a játékról?
    Megjelenés dátuma esetleg?
  • hykao #538
    Alapból. Benne van a listában is.
  • DJ Bee18
    Mondjuk én úgy nem mernék véleményt nyílvánítani, hogy ki se próbálok egy játékot. De jelen esetben szerencséd van, mert tényleg nagyon gány munka (hangsúlyozom szimulátoros körökben!)
  • DJ Bee18
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! CLS!! KIRÁLY!!
    És alapból benne lesz majd a játékban??
  • hykao #535
    SOTW 40 ...Martin Leps kitett magáért! :)
  • hykao #534
    További adalék:

"The decision to use the Italy Scenarion I took last week Thursday or so based on the feedback that HHR does not really brings your knickers in a twist...

Ususally I am only answering questions to not get the image promoting my game but giving information. I try to be as neutral as possible and let other people speak positive about World Racing 2 if they like WR2.

We will do several demos... one with VW 2 weeks before release and other manufacturers will get a demo a few days later. All n all probably 15 to 20 cars will be presented in all demos together.

The Games Convention in Leipzig is a big convention and about 120.000 people will come to this show.

We are presenting WR2 in Hall 5 Booth C41 at the Playlogic Stand.

Greetz
    Tom

Greetz
    Tom"
  • [HUN]FaTaL
    a játékra gondoltam leginkább:)
  • hykao #532
    Hát a demó tuti nem... :))) ...de a játék sem valószínű.
  • [HUN]FaTaL
    remélem nem sf3as lesz
  • hykao #530
    Még egy kis adalék: a demóban csak néhány autó lesz, a szerintük igazán "komoly" verdák kimaradnak a demóból...
  • hykao #529
    Nos új hírek még így estére:

"Hallo Community

Wir haben uns eure Wünsche zu Herzen genommen...Auch wenn das für Syetic echte extra Arbeit bedeutet und wir nicht wissen welcher Server solche Datenmengen bewältigen kann

Hiermit gebe ich offiziell bekannt was JayKay und ich bezüglich der Demo vereinbart haben

Es wird das Italien Szenarion werden mit allem Drum und Dran ohne Netcode als Einzelspieler Demo mit Gegenverkehr.

Der Wunsch nach was anderem als HHR wird also erfüllt.

Grüsse
    Tom"

Azaz amennyire az én hiányos némettudásommal kivettem a lényeget:
    A demó mégsem csak a Hockenheim pályát fogja tartalmazni (mert sokan zúgolódtak emiatt...), hanem az olasz pályát is! (civil forgalommal).
    Egyjátékos demó lesz, multi nélkül...
  • jakewyler
    bocs.NA
  • hykao #527
    Igen. A béta verzió a fejlesztőknek, a kiadónak, meg a béta tesztereknek...
    Ha csak az utolsó hozzászólást elolvastad volna, nem kérdeztél volna ilyen baromságot...
  • jakewyler
    vkinek meg van már pc-n?
  • hykao #525
    Amúgy demó ügyben (bár sztem már írtam):

"The demo will be a knock off from the final version...and available mid Sept THIS YEAR ...the final game will be available at the end of Sept... also : THIS YEAR

Greetz
    Tom"
  • hykao #524
    Ne temesd még a belsőnézetet sztem, valószínűleg lesz megoldás ezügyben, ha nem is közvetlenül a játék megjelenésekor...de a WR is csak később forrott ki, amikor kijöttek a peccsek, és elérhető lett a multi...
    Sajna ez van: kis fejlesztő cég - kis kiadó = szűkebbre szabott lehetőségek...
    Ennek ellenére példás a kapcsolattartás a játékos közösséggel...

Kormány és FFB ügyben nem tudom miért nem veszed a fáradtságot, és írsz pár sort a SYNETIC fórumba angolul vagy németül. Biztosra veheted, hogy valamelyik fejlesztő válaszolni fog, ahogy tették Walaki esetében is!