19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#403 ősz -
Rolesz #402 Mikor jön ki? -
#401 Na mostmár a Hét Képeit már csak így linkkel nyomatom be, mert az IMAGESHACK ugye kibabrált velünk: KATT IDE
(én a magam részéről már alig várom, hogy az olasz pálya útjait róhassam...azt hiszem az olasz lesz a kedvenc pályám a játékban...) -
#400 Persze jogos, hogy nem lehet mindent megoldani, és akkor már jobb ez. Gondolom hatalmas gépigénye lenne. Egyébként nagyon klassz tájakat lehet a képeken látni, és az egész játék nagyon jónak ígérkezik, főleg, ha forgalom is lesz benne. -
#399 Nem azért, de ez is elég idétlen nem? -
#398 Úgy érted, hogy szerinted amolyan láthatatlan fal lesz a az út szélénél? Nem hinném, hisz az első részben sem volt ilyen NFS szerű láthatatlan fal, hanem bizonyos kisebb tereptárgyakon egyszerűen át lehetett menni, mintha ott sem lettek volna... -
#397 Nekem nagyon bejön ez a kis szűk utca, lefogadom, hogy nem lehet felmenni oda a székekhez :(. -
#396 Pár új kép:
-
#395 Jó kérdés... Én mondjuk a magam részéről jobban kedvelem a hétköznapibb modelleket...de lesz olyanokból is jócskán a játékban... :) -
#394 aha..hát még életembe nem hallottam róla..4.2-es V8-as, rossz nem lehet. :)
-
#393 akkor már hol tart az autólista? :) -
#392 Inkább a videókat kukkoljátok, ne a békákat! :))) -
#391 Katt a képre, s megtudod...
-
#390 Kattints a "békékra" és beadja nagyban... -
#389 vagy alap 1.6-osod van? -
#388 na akkor te is végre azok közé tartozol, aki mondjuk nem bmw-t, vagy audit vesz annyi pénzért, -
Mi a szarért bannolták az SG-s belinkelést?? Egyik képet se adja be! -
#386 most hirtelen nem vágom ez most milyen gép?...a hátsó lámpa ismerős.. -
#385 nem rossz békák...
-
#384 az újabb "hét képei":
-
#383 olasz pálya Irmscher7 videó
ugyanennek a visszajátszás videója -
#382 Új képek, s további videó(k) is várható(k)... -
#381 kis videó az olasz pályáról -
[Walaki]D`Lair #380 Nagyon helyes! Le a dízellel...:))) -
#379 Na de, hogy a játékról is legyen szó: WR2 béta beszámoló 119 új képpel... :) -
#378 Hát nem tudom, a Yarisomba befért a 2méteres haverom minden további nélkül... :) Nem sebességmániáról beszélek, csupán a magyarországi (út)viszonyokról... :) Én azért szeretem, a kényelmes nagy autókat, amikben azért van kraft, ha kell...fölöslegesen, céltalanul nem szoktam nyomulni, de ha sietek, szeretem, ha meg tudok lendülni...azt viszont nem szetretem, ha egy átvezetett nap után ketyegve alszom el, s még álmomban is a dízelmotor ketyegése kísért... :) -
#377 azért azt is vedd hozzá hogy nem mindenki fér bele egy kisautóba, alacsony fogyasztást figyelembe véve, azonkivül meg nem biztos hogy megéri a 350esnél nagyobb motoros mercit venni itthonra. Sztem ugyanugy elmegy mint mondjuk a (tippelek) 4literes (ha már 20al kalkulálsz, van ott valami:D) audid. Aki meg sebbeség mániás, az nem feltétlenül egy A8ast választ alanynak :) -
#376 Ok, akkor hemzsegjünk kicsit másról is... :)))
Nekem sem jönnek be ezek a Megabusa szerű témák...sztem ezek nem itthonra valók... :) Télen szar, nyáron szar... :))) Ezenkívül ezekere az itthoni utakra én már minél kényelmesebb rugózásra és minél kevésbé peres gumikra vágyom...egyszerűen kínszenvedés egy peres, kemény futómúves autóval közlekedni...vagy hetente futómű buzera vagy pedig kevesebbel mész, mint egy trabanttal...bármelyik elég szar alternatíva... :)))
Én már, ha benzines autóm van, nem is foglalkozom vele, hogy mennyit fogyaszt (20-szal számolok, azt jóvan... :D)...ha valaki nagy, erős autót akar, akkor ne foglalkozzon a fogyasztással...röhögőgörcsöt kapok a 350-es dízel meg legázosított bálnamerciktől... :))) Az A8-ra nekem 64e volt a kötelező tavaly...Casco és kötelező sajnos elég sokba vannak egy komolyabb verdánál, mert túl sok a biztosítási csalás...BMW, Audi, Merci, ezek nagy mumusok a biztosítóknál, és a bankoknál...pedig oktalanul szerintem, mert egyrészt ezeket lopkodják legkevésbé (kivéve Audi :D), illetve ezek tartják leginkább az árukat...érdekes az is, hogy míg egy új autót személyivel el lehet hozni, egy használt BMW-t vagy Mercit, majdnem teljesíthetetlen feltételekhez kötnek...ez nevetséges, hisz a használt BMW vagy Merci sokkal inkább tartja az árát, mint az új... :) -
#375 hát én az a kategória vagyok aki túlvállalta magát, éppen ezért mondom.
Egyébként gondom nem volt vele, egy nagyon jó autó.
-
#374 azért egy pt cruiser sem egy filléres mulatság, ha jól sejtem :)
Nem gáz a szervízelése itthon? -
#373 Casco kell rá. Lehetőleg lopáskárral.
Nekem egy PT Cruiser van, és szintén garázs, nem is egy tolvajkedvelt autó.
de simán kitessékelnek az autódból, tom mindenki irtó kemény, de ha ilyen autót veszel, erre simán fel kell készülni, és nem fegyverrel, az m@rhaság, hanem biztostással, hidd el, az hogy meg tudsz venni használtan egy autót, ami nincs arányban azzal amit meg tudsz fizetni, visszaüt.
Nem tréfa az, hogy ilyen autót az vegyen aki el is bírja.
Szal visszatérve az örömautókra, amilyen ez a kis méregzsák is volt itt lejjebb a képen, ezekkel még el lehet bírni, ha fontos a hobby, és áldozól rá.
ár/értékarányban rendbe leszel. :) -
#372 Mi a fenének a Casco, általában a markukat tartják aztán nem szeretik kifizetni a kárt. Nekünk egyik kocsinkon sincs, igaz garázsos kocsik, nem férnek hozzá gazemberek éjszaka. Az okozott kárt kifizeti a biztosító a saját kárt meg Te állod és kész. Hát igen a fogyasztása az ott van nagyon :). Szerintem nem olyan sok pénz az az évi 100 rugó. Na nyilván nem ennyi lenne ha az én nevemen lenne bonusz nélkül pesten :D. De szerintem évente 200 ezer se olyan iszonyat összeg igaz nem is kevés. Persze ez sem egy praktikus kocsi meg kell hagyni. :) -
#371 nagyon lefelé kerekítettem mindent!
ez az amikor szőrén megvan az autó, és nem mész vele úgy ahogy szeretnéd, hanem csak csajozni használod. -
#370 hát az E50-es Merci éves kötelezője 100-200ezerig mozog.
A casco felül van az 1milla éves díjjon.
Lakótelepi autónak nem túl ideális, ha nyugodtan akarsz aludni.
Minden szervizalkalommal az átlagbért fogod otthagyni.
A fogyasztása havi szinten 50-60rugó.
-
#369 Igen, szereti a család a Kiát. Mellesleg tényleg benzintemetők ezek a Mercik, de valószínű előbb ölném bele a pénzt mint egy Megabusába :). Biztosítása annyi lehet mint a Sorentonak, súlyadó se sokban különbözik, nah mondjuk a 19 literes városi fogyasztás és egyéb költségek biztosan húzósak lehetnek :).
Hykao:Szerintem nem sok mindent lehet beszélni a wr2-ről, ha nincs új kép vagy video. Amikor beteszel pár új képet akkor megvitatjuk, hogy milyen jól néznek ki a kocsik, aztán síri csend van amíg nem teszel be új képeket :), szerintem nem árt a fórum hírnevének ha autóstémák mennek amikor nincs aktuális infó a wr2-ről :). -
#368 Az igaz, de szerintem az autósokat érdeklik ezek a témák, speciel engem egyáltalán nem zavar, sőt szórakoztat, mert érdekel mások véleménye. Ez olyan mint egy beszélgetés: az egyik téma hozza a másikat. Ráadásul a gaméról mi semmit nem tudunk többet, mint amit itt olvasunk ráadásul tapasztalataink sincsenek, mint az egyessel kapcsolatban. -
#367 Gyerekek ezeket a témákat célszerűbb lenne az AUTÓMÁNIA topikban tárgyalgatni, inkább a játékról eshetne kicsit több szó... :)
(Tom a TDK-tól júniusra ígért valamiféle Hockenheimring-es demót, bár a fejlesztők ezt sehol nem erősítették meg...) -
#366 Jó így 4 milla, dehát ezek benzintemetők, meg a rengeteg fenntartási költség, meg adók. Úgyhogy szerintem hosszú távon nagyon nem éri meg, -
#365 A Kia közel áll a családhoz, vagy mi? :))), csak kíváncsi vagyok -
#364 Nekem még nincs kocsim mivel még egyetemista vagyok és szüleim nem tesznek a seggem alá autót. Egyébként egy Picanto-t és egy Sorento-t vezetek amelyek a családtagjaimé.