19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#523 A serules model javitasat elismerem, biztos jo lesz. De en igazan vezetni szeretnem az autot es nem torni:)))
Nekem van egy eros gyanum, hogy szamomra kmarad a WR2. De ilyenkor eleg nehez barmit is mondani, meg kell varni a demot! Az a biztos. Legalabbis, ha lesz demo a megjelenes elott:) Mert ilyenkor, komoly 15-30%-al nagyobb bevetelt lehet elerni a kozvetlen megjelenes utan, ha a demot csak a vegleges utan jelentetik meg:) Az ilyen - ugy nez ki - arkadositott masodik resznel es altalaban jo huzas szokott lenni.:)
De epersze, biztosat tenyleg csak a megjelenes utan lehet majd tudni! Ha lesz olyan vezetheto mint a WR1, kijavitjak a kormany es FFB kezelest, es ha lesz annyival jobb a szimulacio, verseny hangulat hogy megerje motorhaztetorol vezetni akkor meg jo is lehet. Max kihagyom a 1-200 meteres ugratasokat:)) -
#522 Eegen, olvastam én is a dolgokat...meglátjuk mi sül ki belőle...
A magam részéről csak örülni fogok, ha szinesítik a dolgot...és mondom a bétateszterek, illetve a fejlesztők - akiknél eddig konkrétan rákérdeztem, hogy a WR1-hez képest mi a helyzet a fizikával full SIM módban - mind azt mondták: nem lesz kevésbé SIM-es, mint a WR1-ben, sőt a realisztikusabb törésmodell, és a sérülési zónák bevezetésével valamivel még realisztikusabb lesz.
Korábban már belinkeltem két videót, az egyikben a sérülési zónák "működését" szimulálták, a másikban jól látszik, hogy miután a vezető frontálisan nekiment egy viadukt pillérének, az autó onnantól nem ment sehová, s sűrű füst gomolygott a motorháztető alól! A WR1-ben még 70-80%-os sérülési szint esetén is tovább lehetett vánszorogni. -
#521 Engem meg mindig ez remit el:)
"While World Racing focussed on the simulation aspect, World Racing 2 will put the fun of driving at centre stage and offer optimised arcade racing characteristics, rich and varied range of mission modes, lively scenarios, enhanced tuning options and a great variety of cars." -
#520 Sok új kép BORG-tól. -
#519 Azt mondom, hogy a wr1-es az sokkal jobb mint a neonos, reálisabb. Mondjuk ha be van kapcsolva a forgalom akkor lehet az a legjobb ha ki van kapcsolva az útlezárás :). Azzal, hogy nem láttad egyik Undergroundot se azzal nem sokat vesztettél, én azért végigvittem a második részt mert találtam egy letölthető Corsa-t :). Különben engem se érdekelt/érdekel :). -
#518 Abban nem tudom milyen, mert bele se néztem se az első, se a második részébe...
Viszont ebben szerencsére - a fejlesztők legalábbis úgy nyilatkoztak - választható lesz: ez a neon szerű, a WR1-ben megszokott, és teljesen ki is kapcsolhatjuk. -
#517 A terelőnyilak tényleg bénák, mint az Underground... -
#516 biztos hogy nekem akartad írni? tudom hogy az a porsche:p -
#515 Hát nem t'om, én annyira nem izgulok erre a forgalomra...szerencsére kikapcsolható lesz...azokkal a szörnyű neon szerű terelőnyilakkal egyetemben... -
#514 az nfs5 a porsche unleashed -
#513 Az nfs5-öt annyiból többre becsülöm a MBWR-nél hogy ott van forgalom. Valószínű majd át fogja venni az nfs5 helyét (nálam) a wr2 ha lehet majd belsőnézetből menni :). -
#512 hát ha eléri az nfs5 szintjét akkor nagyon rulz lesz :) csak jönne már ki. apropó nem akar valaki csinálni egy bannert?:) -
#511 Miért raksz föl ide ilyeneket??? Mert egyre nehezebb kivárni a megjelenést Végre egy játék, ami a régi etalonjaimra emlékeztet (NFS4 és 5), vagy remélem túlszárnyalja őket. -
#510 köszi. -
#509 Viszont a TASARINAN-on fent van, most szedtem le: KATT IDE
(valószínűleg regisztrálni kell az oldalra a videóhoz)
Meg is néztem. Jól emlékeztem: a forgalom autóinak sofőrjei indexelnek kanyarodás előtt, ha szembe megyünk vagy egyéb érdekességet művelünk, akkor dudálnak és refiznek is. Ezenkívül előfordulnak szirénázó rendőr- és mentőautók is a kis videóban, ami még nem a végleges játékkal készült, és mivel az Xboxos verzióból van, a HUD is kicsit más, mint a PC-s verzióé. (a szokásos módon többet takar a képből, mint a PC-s HUD...) -
#508 A #199-es hozzászólásban van a link, de úgy tűnik már nem él...legalábbis nekem nem akar bejöbbi... -
#507 nem tudnál egy linket ehhez a moviehoz? -
#506 Az egyik korábbi Xbox-os ingame videóban (sztem ide is belinkeltem) - melyben a forgalmat demonstrálták -, mintha lett volna dudálgatás, meg indexelés is. (de mérget azért nem vennék rá...) -
#505 jaja nekem is tetszene! Főleg ha a civilek is figyelembe vennék :). -
#504 index az tényleg jó lenne a játékban meg jó kis kresztáblák funból:) -
#503 Elképzelhető, hogy probléma lenne (valakinek) a szép civilforgalom kialakítása, valószínűleg olyan szempontokat is figyelembe vettek a készítők, hogy mi van akkor ha nem túl erős vkinek a gépe. Annak a gépét valszeg megfogná a játék mint pl a GTA addon kocsik esetében is. -
#502 Közös kívánságunk talán azért lehet(ne) jogos, mert már annyi játék készült, hogy igazán eljuthattak arra a szintre, hogy elkészítsenek egy ilyen szuper autós programot. Ráadásul nem kapkodják el, ami nem is baj.
Ami azt illeti már az MBWR is egyedülálló volt, így méltó folytatása lehetne végre egy ilyen a XXI. században. Dehát valamit kell tartogatni a következő részre is, úgyhogy örüljünk ennek a klassznak látszó új gémnek, és a még nem sűrűn tapasztalt látványos törésmodellnek, és az újdonságnak számító forgalomnak.
Úgy látom, hogy a forgalomban résztvevő autók sablonos és elrajzolt járgányok. Pedig az nagyon jó lenne, ha kidolgoznák őket is!!!
Meg az is jó lenne, ha lenne index, fénykürt és kürt is! -
#501 Hát...nem teljesülhet minden álom... :) -
#500 Kivancsi leszek a scriptelt forgalomra:)
AI: szetrebbenunk, lehuzodunk, ott sem vagyunk
Player: csucsforgalom, dugo, cikazas, savvaltas;))
Azert tenyleg jo lenne mar egy autos jatek, valoban korrekt forgalommal, es ha nem is egy HC szimulator, de legalabb belsonezettel, korrekt iranyitassal, kormanykezelessel, FFB-vel stb. -
#499 Rendőrautók lesznek (azt hiszem mentőautók is), de nem fognak üldözni minket, csak a forgalom részei lesznek. Legalábbis így nyilatkoztak a fejlesztők, amikor rákérdeztünk egy korábbi rendőrautós kép kapcsán -
#498 a 3adik sor bal oldali képéről lévén szó:) -
#497 nem bal alsó csak alatta nem töltötte be a képeket az előbb vmiért -
#496 jól látom ugye hogy a bal alsó képen az egy rendőrautó? vajon üldözni is fognak minket?:D -
#495 BORG legújabb ismertetője: THE MISSIONS -
#494 A képekből - videókból kiderül, hogy lesz motorháztető nézet, de amint már írtam, remélhető, hogy előbb-utóbb lesznek belsőnézetek (a legjobb az lenne, ha a WR1 autók belsőnézete is használható lenne egyből) -
#493 Amúgy nem félek az "elárkádosítástól"...
A bétateszterek mindegyike úgy nyilatkozott eddig, hogy ha lehet, kicsit még szim-esebb lett a játék az első részhez képest, amennyiben 100%-ra toljuk a SZIM-ARCADE csúszkát.
Ehhez hozzájön a továbbfejlesztett törésmodell, és az élethűbb sérülésmodell.
(ahogy a korábbiakban ezekről már írtam többször is, videóval, képekkel illusztrálva...)
A fent említettek fényében nem tudom mitől féltek! Sok szim rajongó eleve nem szereti a belsőnézetet, mert a való élethez képest sokkal szűkösebb a "láthatóság", sokan a motorháztető és lökhárító nézeteket részesítik előnyben.
Méginkább érthetetlen a félelem, annak tükrében, hogy a fejlesztők meghagyják a kiskaput a belsőnézethez a modereknek, illetve az összes WR1 autó (eredetiek és addonok) berakható lesz a WR2-be, ami többszáz autót jelent!!! Noha vannak köztük felejtősek is, viszont igen szép és használható, reális modellek is, BELSŐNÉZETTEL!!! Aki veszi a fáradtságot, és bekukkant a WR topikjában, az nyomonkövetheti... -
#492 Mivel nem volt mas, jobb mint a kulsonezet;) De nem is tartott sokaig a dolog, csak amig uj volt es majdnem vegig toltam;))
Ha lesz itt is motorhazteto - NEM lokharito! - akkor el leszek vele, talan. De ahoz foleg az is kell, hogy ne NFS szinten kelljen autozni:)
De az a foproblema, hogy nekem a MBWR-be a legnagyobb elmenyt es a hangulatot - a sok kiprobalhato, korrekt Mercin kivul - a nagyon jo (viszonylag:D) belsonezetek adtak. Anelkul, nem tudom milyen lesz... -
#491 Motorháztető nézet miért nem jó neked, ha a SCAR esetében megfelelt? :) -
#490 Majd meglatjuk;) Azert nem mindegy, hogy csak odebb kell tolni a kamerat (RBR, FO) vagy esetleg nullarol modellezni kell egy teljes belsonezetet;) A modellezes nem megy:) -
#489 csinálj hozzá belsőnézetet majd:) rbr-hez is javítottál a kameranézeten és itt a készítők azt ígérték hogy lehetőség adott lesz a belsőnézetek elkészítéséhez:) -
#488 En is igy vagyok:( Meg a bejelentes idejen az arkadositas, a belsonezet hianya, a repuloket megszegyenito ugrasok nekem is elvettek a kedvem:)
Ezert megvarom a demot, es ha tenyleg arkad lett, akkor annyi, sajnalom. (Bar szerintem amugy is annyi, mert ha meg javitotak is rajta valamit, hatulrol keptelen vagyok tologatni:D) -
#487 jaja, nfs fílingtől én is tartok:/ azért nem is érdeklődöm már túlzottan a game iránt, inkább majd meglesem a végeredményt. -
#486 ug2nél azért csak jobb lesz:) fabia rulz:) -
#485 pár kép
egy kis preview, németül tudóknak
(amúgy ez a hidas ugratás nem hinném, hogy része lesz a konkrét versenyeknek - legalábbis szimulátor módban - hisz egy ilyen leérkezés után tuti lenullázódik a kocsi...) -
#484 Tudod miért várom? Mert lesz benne civil forgalom, és (remélhetőleg) bele lehet tenni az első rész kocsiait. Remélem csinál majd valaki belső nézetet a Fabiának. Egyre jobban félek az arcade jellegtől meg attól, hogy annyi ideig lesz érdekes (nekem) mint az Underground 2.