19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#363 jelenleg milyen autód van? -
#362 Én úgy érzem ezek nem elérhetetlen álmok: E 50 AMG vagy ez E 55 AMG ez igaz drágább mint 4 milla de szerintem még mindíg nem valami drága. Akkor sok szerencsét a Megabusához :). -
#361 túl van ez lihegve, és unalmas is azt magyarázni hogy mit magyarázol...
neked nem tetszik azt kész, ha nem tetszik, nem vezetnéd, és nem vezetted, akkor nem kell boncolgatni hogy miért lehet nem jó.
Ha egyszer vezetnéd talán ráéreznél. Aztán lehet hogy mégsem, ki tudja.
Egy biztos, ezeknek az autóknak is van felvevő piaca, van rá igény, akiket nagyon nem érdekel az oldalról jövő motoros, és az egyéb lehetséges, vagy tényleges kellemetlenségek.
Szal ja. nem értettelek meg elsőre, most újraolvasva, figyelmesen, már teljesen nyilvánvaló hogy jó oldalról közelítettél, és ha tényleg lenne oldala, meg teteje, és ha nem lenne húzatos, lenne benne digitklima, akkor sokkal jobb autó lenne.
ehh mondom én neked, bolondok ezek. -
#360 Te magad mondtad hogy felverődhet egy kavics, vagy egy motoros az öledbe pottyanhat. Erre mondtam hogy nem városba találták ki...
Mint mondottam, elérhető kategória versenyezni vágyóknak. De ha neked az kell, álmodozz tovább az E55 AMG-ről. Én inkább veszek egy megabusát a mostani autóm mellé, és minden vágyam kiélem. Versenyezni akarok? Kimegyek pályára a megabusával, aszonyal szórakozni megyek? Bepattanok a coriba és elvisz ahova szeretném. ÉS még mindig ott vagyok a két autó olcsóbb volt mint a merciben csak a kárpitozás... -
#359 Akkor kedves b type free tisztázzuk a dolgokat: Ha lejjebb nézel, nem sok vitát találsz pedig sok vélemény elhangzott.:) De ez teljesen lényegtelen.
Speciel nem önmagammal vitatkozok, ha a 349-es üzenetet megnézed és figyelmesen elolvasod akkor talán rájössz, hogy a bukósisakot miért is említettem és, hogy miért is hoztam fel azt a hülye Renault-t és Smartot. Azaz most már teljesen kivesézve: NEM BŰNTET A RENDŐR HA NINCS BUKÓSISAK NÁLAD viszont anélkül marha rossz mivel bogár, kavics...nem ismétlem önmagam!
A másik az, hogy én nem ülök motorra, szeretem a motorokat de tisztes távolságból :), a Cabriót eleve hülyeség volt felhoznod mivel már írtam, hogy nekem nem jön be a Cabrio. Idézve: "Mondjuk én speciel érzékeny vagyok a huzatra ezért tuti az, hogy nem hogy ilyenem még Cabrióm se lesz sose :)". Szóval ez a 354-es üzenetemből volt, szerintem elolvashatnád mégegyszer, csak most figyelmesebben és győződj meg róla, hogy egy szóval nem írtam, hogy bármi köze van a digit klímának az élményautózáshoz, illetve az ilyen típusú élményautózáshoz ahogyan Te mondtad, mert valószínű mást jelent nekem az élményautózás mint neked. Inkább leírom újra, pontosan, hogy mire is gondoltam nehogy félre érts és belémköss megint: nekem inkább egy digit klímás sportkocsi mint egy ilyen huzatos lélekvesztő!
Egyébként értem, hogy hova és mire szánják az ilyen kocsikat, de ha le lehet vizsgáztatni akkor nyilván utcára is ki lehet vinni, viszont kedves Tufa sose mondtam, hogy hétköznapi céloknak, gyerek hurcipálásnak kell eleget tennie egy ilyen kávédarálónak. Praktikusnak kell lennie egy ilyen kocsinak?-> Nem! De nem is mondtam, hogy annak kell lennie! A praktikumot eleve nem én hoztam fel, hanem a jóember akivel vitatkozok illetve vitatkoztam :).
Ettől a pillanattól fogva nem érdekel tovább ez a téma :). Nekem nem tetszik és kész, szerintem nem kell ennél jobban elmagyaráznom, hogy miért nem :).
-
#358 Látom nem figyelsz. Ezeket VERSENYPÁLYÁRA építik/rakják össze, nem azért hogy a kétgyerekes családanya elvigye a gyerekeket vele iskolába. Egy ilyen autónak nem praktikusnak kell lennie, hanem sportosnak, versenyre alkalmasnak... Kötve hiszem hogy ilyen árban találnál ennél jobb adatokal rendelkező autót versenyzésre -
#357 Nah megnézném én azt a fórumot, ahol mindenki leírja a gondolatait, és nincs vita...:DD
de valszeg nem jött le, akkor mondom mit írtam:
önmagaddal vitatkozol:
"..Sisak szerintem nem kell rá, Renault Spieder-hez sem kell a Smart nyitott változatához sem, és ezeknek sincs se teteje se szélvédője. Akkor ott egy másik gond, hogy az ember képébe megy minden kosz, vagy ha az előtte haladó egy kavicsot feldob és fejbeveri akkor az is érdekes érzés lehet.."
- szal nem kell rá sisak, bár akkor telivernek a bogarak meg a kövek, szal kell rá sisak. -
Nekem tök mindegy neked mi tetszik, ahogy neked is hogy nekem, viszont ha érveket sorolsz a tetszésed helyessége mellett, akkor nem kell meglepődni ha nekiállok cáfolni a magam elgondolásával.
pl. oldalról a motoros,
(...akkor már pláne, motorra sose üljél, cabriót ne vezessél..stb.)
A roadster nem merül ki a super7 stilusú autókban, orrmotor+hátsóhajtás..stb rengeteg félefajta van, a super7-t csupán példaként említettem.
A digitklima jó dolog, de az ilyen tipusú örömautózáshoz semmi köze.
ahogy a kényelemnek meg az egyéb, a vezetés élményével nem szorosan összefüggő sallangoknak sem.
"..és nem mindenhol a munka a meghatározó.." mondatommal a szabadidő ritkaságára utaltam, ha van időd, akkor van időd pályára járni, vagy felkeresni olyen utakat ahol kiélvezheted az ilyen tipusú autókat...odáig akkár trailer-n is viheted, és közben élvezheted a digitklimát.
A tipofórum/topic egy más topic, mittomén mennyit kellett ott magyaráznod, ez hajlandóság kérdése szvsz, ..én is most jó sokat írtam, de lehet holnap nem lesz kedvem ennyit írni. :)
-
#356 Ez itt nem vita fórum, hanem mindenki leírja a saját gondolatait, megérzéseit egy adott témában no persze wr2-n belüli témában. Nem vitatkozok senkivel pláne nem magammal, csupán közöltem, hogy nekem nem tetszik az a kocsi ami a képen látható, nekem sokkal inkább a sportlimuzinok jönnek be és a luxus sportkocsik: E 55 Amg, M5, 911 stb. Akármennyi pénzem lenne nekem nem kellene ilyen mint pl a Super 7 vagy az Irmscher Sventy Seven, Westfield Megabusa stb mindegyik egykaptafára készül: nekem nem tetszenek :). Rég kellett megmagyaráznom így dolgokat egy Fiat Tipo-s fórumon :). Egyébként praktikum: az igazán praktikus kocsik a kombik :). Most igazából a munkát nem értem, hogy kerül ide, nem sokat beszéltem róla :). -
#355 önmagaddal vitatkozol :)
Leet hogy nem kötelező a sisak, de ha felpattannak kövek, és begyűjtöd a bogarakat búrára, akkor valszeg felveszel egyet....
Ezek az autók nagyon nagy élmény nyújtanak, csak sokan nem tudnak vele mit kezdeni , nem mindenkinek valók, de ha jól használod, telibe vigyorgós élményt kapsz a vezetésétől.
Nem mindenhol a praktikum az első, és nem mindenhol a munka a meghatározó, Angliában sokaknak van ilyen, vagy hasaonló pl. Lotus Super7, roadster alkatú járgányuk, amivel jókat szórakoznak.
Az megint más kérdés, hogy ott vhogy nem szakad bele az autó kereke egy 2méter mély kátyúba minden 500méteren. :((( -
#354 Igazából sose hozott lázba az ilyen kocsi, nincs oldala, szélvédője. Bár aki ilyet vesz annak nyilván van még a garázsban 2-3 normális kocsi. Ha passzióból autózik vele valaki a városban stb akkor elég ha egy motoros nekimegy oldalról megüti magát rendesen, nem sokat ér az a kis merevítés..., a motros meg az ölébe kerül :). Sisak szerintem nem kell rá, Renault Spieder-hez sem kell a Smart nyitott változatához sem, és ezeknek sincs se teteje se szélvédője. Akkor ott egy másik gond, hogy az ember képébe megy minden kosz, vagy ha az előtte haladó egy kavicsot feldob és fejbeveri akkor az is érdekes érzés lehet :). Mondjuk ha nem forgalomban használják akkor is ott a veszély, hogy egy nagyobb bogár nekicsattan az ember fejének, az is tud fájni rendesen :). Mondjuk én speciel érzékeny vagyok a huzatra ezért tuti az, hogy nem hogy ilyenem még Cabrióm se lesz sose :). Lehet ezért vagyok ilyen konzervatív az ilyen járgányokkal szemben :). Maradok a digit klímánál :). -
[Walaki]D`Lair #353 Mondjuk külföldre (pl. anglia, németország) ahol befizetsz a versenypályán és teleélvezed a gatyádat a vezetési élménytől...:)))) -
#352 a 645Ci 29 millió forint, a Westfield átszámolva 3-4 millió forint... -
#351 Ennek az utolsó két mondatnak semmi értelme nem volt, márpedig azért, mert nem a swift 1,3asa, hanem a hayabusa motorja van benne... -
#350 Aki szereti ezeket a járgányokat, annak persze szuperek, szóval bocs, de nekem nagyon nem jönnek be. Egyébként a Suzuki Swift 1.3-as motorja nagyon jó, a Suzuki motoros tapasztalatai miatt is. Ezekbe a négykerekű rácsokba meg kifejezetten illik szerintem. -
#349 És ez mi a fenére jó? Szerintem sokkal élvezetesebb egy klassz, kényelmes kocsival suhanni, mint ezekkel a hiper-gokartokkal. És aki ezt megveszi hol használja? Mert városban nem megy vele sehol többel 70-nél, az utakról meg ne is beszéljünk. És hova megy, mit visz el? Cajozni se jó mert bukósisak kell hozzá! Én maradok a BMW 645Ci-nél!!! -
[Walaki]D`Lair #348 de a legkomolyabb:
500kg, 300Le-s kompresszoros motorral...600Le/tonna...jobb mint a Ferrari Enzo...
Ja és olyat megy, hogy széjjelnyitja az ember pofáját a menetszél...:D:D:D:D -
[Walaki]D`Lair #347 Ezek gyártanak olyan utcára is vizsgáztatható autót amelyik gyorsabb pályán mint a Pagani Zonda...volt a top Gear-ben is...kegyetlen durva... -
#346 16ezer ausztrál dollárért nem is annyira vészes -
#345 Na igen, 180 paci, akárcsak a busa :)
Fura, biztos nem egy hosszú életű jármű lehet :D -
#344 Tessék: adatok a Westfield oldalán -
#343 Hány lóerős ez az 1.3-as Suzuki motor? GOndolom nem a Swift 1.3 GLX motorja hajtja :D. -
#342 Ha nem hiszed, járj utána! :) A kedvedért én is megtettem. Különböző adatokkal találkoztam: 3.2-től 3.5-ig. -
#341 nekem az a 3,4 érdekesnek tünik. A 180kilós HayaBusa van 2,8 alatt 100on, ugyanúgy 1.3as.
Magyaránszólva nem hiszem hogy akkora erőt tudnának kipréselni egy(talán abból az) 1,3asból hogy ilyen gyors legyen :) -
#340 Majdnem! :P
Ez egy Westfield MegaBusa! 1300-as Suzuki motorral!!! ...de mivel csak 440 Kg, így 3.4 alatt van 100-on, és 200 km/h fölötti sebességre is képes. 10.000-nél tilt. -
#339 Hát a SCAR-nál fényévekkel... :) Az Alfa szerelmesek is jobban fognak árni ezzel szerintem. -
#338 Szépek. -
[Walaki]D`Lair #337 NEEEE!!!! Caterham Super 7!!! HUÁ!!!!! -
#336 Na végre pár új kép:
...és egy kis infó: e hó 28-án (tehát most szombaton) a 3Sat-on délután 5-kor (itthoni idő szerint valszeg 6-kor) lesz valami műsor, amiben ha minden igaz, lesz szó a játékról is, remélem kis videóval nyakonöntve... :) -
#335 A topikjában válaszolok. -
#334 Hmm. Kedvet kaptam ujra az első részhez. Kiváncsi vagyok milyen lehet full graffon, mert amikor én jáccotam vele, még csak egy fx5600om volt(low detial :( )
Szóval, nem tudod esetleg merre fele keresem a játékot? -
#333 Hát ha megnézed a korábban belinkelt képeket, akkor biztosra veheted...na meg ha láttad az első részt...kötve hinném, hogy visszafelé fejlődne a játék... :))) -
#332 "Nem tom, olyan furcsa valahogy a videóban a környezet, mintha alacsony beállításokkal csinálták volna a videót"
Nekem is ez tünt fel leginkább. Remélem azért kicsit szebb lesz :P -
#331 Nem tom, olyan furcsa valahogy a videóban a környezet, mintha alacsony beállításokkal csinálták volna a videót. A játékból készített képeken azért látszik, hogy jó lesz. Nem is lehet más, hisz az első résznek is nagyon szép a grafikája, ennek a másodiknak meg még szebb...
Lehet, hogy nem PC-s videó ez, hanem Xbox-os vagy PS2-es, fene tudja. Mindenesetre nem a fejlesztők (SYNETIC) tették közzé, hanem Tom a kiadótól (TDK).
A fejlesztők által közreadott cuccok általában jobb minőségűek...legalábbis eddig így volt... -
#330 Az határozottan vicces volt amikor száguldoznak aszem két kocsi egymás mellet, jön velük szembe egy autó, belevágódik és csak igy simán elpattog onnan :)
Egyébként az autók szépek, de valahogy az utak olyan mű hatásúak, nem? -
#329 Ősz -
#328 mikor érkezik meg a játék? -
#327 Lehet, hogy csak a versenyeken résztvevő autók fognak törni...ha jól emlékszem az első részben sem törnek pl. a parkoló autók... :) ...de aztán még sokminden lehet, messze még a megjelenés...
Jobban idegesít, hogy annak ellenére, hogy 640x480-as a felbontása és majdnem 50 megás, valahogy olyan rossz minőségűnek tűnik a videó, meg kissé mintha túl sötét is lenne... :( -
#326 Fasza bár irta hogy törés az király lesz,de amikorneki megy a forgalomban lévő autonak azon egy karcolsá sem lesz. -
#325 E3 videó (majd 50 mega) -
#324 Tökéletesen egyetértek a W123-as Mercivel kapcsolatban.