19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Kit--Kat
    meg a texturázott törés is nagyon nagyot dob a beleélésen
  • arty
    az első rész nálam lepipálta a legtöbb NFS részt :) - nagyon vártam ezt!

a starforce-on kivül nagyon tetszik!! mindenben fejlődött, a grafika egyedülálló PCs autos árkádos játéknak, részletes modellek, texturák, egész jó AI (volt h állt stoptáblánál, keresztbe elszáguldott egy terror mikrobusz 100al :D ) , az ellenfél AI agressziv, de hibázik is!!! jól skálázható, kecsöp KIKAPCSOLHATÓ !!!!! Ez tetszik! A hang közepes, a kocsi viselkedése 100% szim esetén megfelel a wr1nek, de a sérülés sokkal jobb, jobban "hat" a kocsira :) És remekül néz ki! Koszolodik, karcolodik, törik.

Talán a civil verdákro a lepattanáson még van mit tweakelni, néha tul elszállunk tőle :( AMi még nem tetzsik, az a mögöttünk jövőket mutató nyil, nemtom ez kikapcsolható e vajon :(

A hangulat 100/100. MEntem 10 percet az olasz pályán, nagyon kellemes az uthálozat, látványos a táj, és végre van közlekedés :D Imááádom :)

Remélem a game nem 13ezren nyit, akkor még akár megvételre is esélyes majd egy olcsóbb szekcióban :) Ha lesznek jo multi módok, akkor kötelező vétel. Pl ilyen franko tájon, civilekkel milyen lenne egy CTF vagy egyéb insane mód .... ahhhhhhhhhhhhhhh.....

Amitől egyedül félek, az h az sf3 hatására kevesebb lesz a mod....
  • Istencsászár
    törés viszont pozitivum királyul nézki ahogy lifegnek a cuccosok a kocsirol :D
  • Alexease
    Koszi!
    Jo szokasom, hogy nem szeretem osszetorni az autot, igy azzal talan nem lesz gond:))
  • hykao #679
    Ja majd elfeledtem: vigyázni kell, mert ha megsérül az autó eleje, akkor előfordulhat, hogy a motorháztető fel-fel lifeg, bele a látótérbe motorháztetőnézetnél... :)
  • hykao #678
    Van motorháztető nézet. (ezen kívül lökhárító nézet és kétféle hátulnézet)
  • Alexease
    Szerintem, ha csak ranezel a grafikara a jatekmenetre tisztan latszik hogy ezt a nagykozonsegnek szantak, nem kell varni semmi extra fizikat! Ez inkabb egy jo autos jatek, amivel el lehet szorakozni. Bar meg ezt a demot nem probaltam, de az elso resszel azert el lehetett lenni. Itt nekem a belso nezet hibadzik (nincs) es a karier mod (arkad), de majd kiderul megeri-e foglalkozni majd a MOD-olt belsokkel.

Tenyleg, a demoban van legalabb motorhazteto?! Mert ha nincs akkor megsporolom az idot es nem teszem fel, mert nekem a hatulrol tologatas nagyon nem bejovos:))
  • Kit--Kat
    szerintem határozottan jobb a törés modellje, sőt a kis koccanásoknál nagyon is tetszetős
  • hykao #675
    Már lentebb írtam a hangokról is. Szerintem a WR1-hez képest mindenképpen jobbak. Mind a motorhang, mind a környezet hangjai tekintetében. DE!!! Az összes hang + a zenék is szabványos formátumúak, így mindenki tetszése (és tudása) szerint lecserélheti őket, ha akarja. Tehát a báránybégetéstől kezdve a templom harangján át a motorhangokig minden módosítható. (a demóban is...)

A teljes játékban lesz MyMusic mappa, csakúgy, mint az első részben volt. Ide be lehet rakni majd annyi- és olyan zenét amilyet csak akarunk...
  • hykao #674
    Ne billegj már annyit... :))) Inkább próbáld ki végre tényleg 100% szim módban, s úgy alkoss véleményt! :)
  • Kit--Kat
    Na én is kipróbálom
  • Istencsászár
    egyenesbe nembilleg de amint emelkedő vagy lejtö jön igy fel le fel le már 1be is idegesitett hogy nincs "simára" megirva.. azzal semmi gond ha egyenletlen de ez nemabból adódik
  • hykao #671
    ...viszont a vita hevében bekerült a topik a 10 legnépszerűbb téma közé... :)
  • hykao #670
    Az tény, hogy nem egy vérbeli szimulátor, még 100% szim-nél sem, de nem is erről volt szó...csupán arról, hogy a WR1-hez KÉPEST...és ne érts félre, elfogadom, ha valakinek nem tetszik ez a játék...csak azt nem, ha úgy nyilvánítanak véleményt (vagy vonnak le messzemenő következtetéseket...), hogy épp csak belekukkantottak...

Billegést nem tudom mire érted?! Én ilyet ott vettem észre, ahol egyenetlen az aszfalt.
  • Istencsászár
    ezvan én ilyen láma vagyok akkoris arcade simek tudod holkezdődnek? pl: f1c,rbr,gtr,rfactor... ebből sose lesz sim.. nomeg legjobban idegesitő az aszfaltos résznél hogy lejtőkön, emelkedőkön bileg a kocsi irtózatosan idegesitő azért ezt kijavithattákvolna.. tuareggel is szikálara ugymegy fel mint az állat:D csak az előregombot kell nyomni élvezet 0 ( pedig egy kicsit komolyabb lettvolna akkor még tecceni is ) buzatáblákorl márnemis beszélve:)
    De nyitott vagyok mindenre ha lesz frankó belső nézet( ami alap lenne egy állitólag "simulátor" játéknál ) meg egybek és kellően nehézlesz irányitani egy brutkó sok-sok lóerős sportkocsinak akkormég lehet visszatérek rá
    ( nemkell lehordani ez az én saját véleményem )
  • DonManó
    hangok milyenek?
  • hykao #667
    Ahogy a sátáni #666-ban is írtam: egyrészt igen, valóban a konzolosokra is gondoltak, muszáj volt nekik, ugyanis a WR1-el kapcsolatban ilyen kritikák voltak konzolos (tehét potenciális vásárló) részről: szar az irányítás (mert nem árkádos...), belsőnézet - minek...stb...

Szóval ahogy már korábban is írtam sokszor: ezzel a 2. résszel igazából mindenki megtalálhatja a számítását - az is, akinek túl "száraz", uncsi (és egyben túl szimes...) volt az első rész, s az is, aki a valósághű fizikát részesíti inkább előnyben...

Ha kijön a játék, lesznek belsőnézetes addonok, többjátékos mód, stb. akkor lesz igazán teljes a kép, akkor igazán mindenki megtalálhatja a számítását a játékkal...
    Persze azoknak biztosan nem fog tetszeni a játék, akik nem képesek 1 percnél többet eltölteni a menü beállításaival, és akik türelmetlenek eljutni, megnézni, hogy miről is van szó...csak gyorsan mennek egy kört az első Golf I-es pályán, nyugtázzák, hogy az EGÉSZ (holott csak egy pályát néztek, s fogalmuk sincs milyen is lehet 100% szimmel nyomulni...) ÁRKÁDOS...a terelőnyilak NFSU-sak stb...
  • hykao #666
    Végül is nem nagy baromság, majd meglátod te is, ha végignyomtad a dolgokat, hogy miért:

A karrier módban számtalan érdekes küldetés lesz, amit egyszerűen lehetetlen lenne teljesíteni 100% SZIM módban!!! Így a játékélmény és a játszhatóság érdekében visszavettek a realitásból. Példának okáért mindjárt itt az a Checkpointos Touareges, amivel épp bíbelődsz! ...de az még semmi, az ha megismerted a pályát, már megoldható bőven időn belül...lesznek azonban ennél jóval nehezebb feladatok is!!!

Aki megunta, végigvitte vagy egyszerűen nem mutat túl nagy érdeklődést az ilyen játékmód iránt, annak ott vannak a FREERIDE választható versenyei + MULTIPLAYER. Ezekben már mindenki kedvére állítgathat, és bizton állíthatom: 100% SZIM és minden segítség kikapcsolása mellett REÁLISABB, mint a WR1, ugyanis a fizika nekem ugyanolyannak vagy még egy kicsit reálisabbnak tűnt + mostmár vigyázni kell, nehogy szétpörgessük a motort vagy elbaltázzuk a váltót stb...
    FREERIDE szekcióban is választható lesz sokféle verseny, nem csak sétakocsikázás, hanem vérre menő is...így akik SZIMESEK azoknak sem muszáj magányosan róni a poros utakat.... :)

Mit kell tenni a demóban 100% SZIM eléréséhez? Csak végig kell tolni az első KARRIER küldetést azzal a nyamvadt Golf I GTI-vel...ezután már BELÉPHETÜNK a FREERIDE szekcióba, s miután mindent beállítottunk (csúszka 100% SZIMre, ASR ki, nyilak ki, fék asszisztens ki, plusz árkád ki, stb...) máris mindenki megtapasztalhatja a különbséget az árkád fizikához képest...
  • Opelfan
    Nyílván azért mert akinek valamilyen console-ja van az megveszi a játékot boltban mert nem tud olyan könnyedén koppintani játékot mint a pc tulaj. :) Szerintem ezért is inkább nekik kedveznek :)
  • Opelfan
    Ahhoz képest sokat kotlottak rajta...
  • Istencsászár
    hátigen ezt énsem értem még mindig dehát consolosoké a világ:)
  • Opelfan
    Értem, azért ez elég nagy baromság ha belegondolsz, az egyik részét köteles vagy Arcadban menni ha tetszik ha nem a másik meg választható. Mindenesetre nem jutottam még túl a Touareges részen se az is elég nagy marhaság, hogy olyan pici az idő rá.
  • Alexease
    Na mi van, ki jott a demo?! :) Olvassunk vissza, minden kiderul:)))
  • Istencsászár
    hl2 teljesen más az a cracker teamoknak nemvolt kihivás...
  • Opelfan
    Nem kell izgulni szerintem idővel úgy is feltörik, ha jónak ítélik meg :). Half-Life 2-t is törték egy ideig és meg is lett :).
  • hykao #658
    FREERIDE szekcióban kiválaszott versenyen mentél 100% szim módban és minden kikapcsolva??? (A FREERIDE-hoz csak akkor férünk hozzá, ha lesz pénzünk - azaz legalább az első Golf I-es karrier módú versenyt teljesíteni kell.)
    A karrier módban a Golf I-es verseny, majd a Touareges checkpoint-os és offroad, illetve a Golf V-ös autópályás mind-mind karrier módú versenyek - tehát ezekre nem érvényes a SIM-ARCADE csúszka.

Nekem FREERIDE versenyen 100% SIM és minden segítség kikapcsolva beállítások mellett kicsit sem tűnt kevésbé reálisnak a fizika, mint a WR1-ben. FREERIDE-ban ugyanazon a pályán és ugyanazzal a Golf I-el, mint az árkád mód első versenyében, úgy kisodródtam mint a fene azokban a kanyarokban amelyeket simán venni lehetett fékezés nélkül a Karrier mód első versenyén...
  • [HUN]FaTaL
    le sem szedem a demót úgysem lesz törés hozzá, kár érte:(
  • Opelfan
    Ha szeretted az első részt és ha ezt majd kipróbálod akkor rájössz, hogy ez mennyivel lejjebb csúszott.
  • Opelfan
    Kicsit érdekes műkszik a mosó :DDD
  • abonyitomz
    huh , elég szép képek!

( csak fáj a szivem hogy nemtok játszani vele)
  • Opelfan
    A normális törést szerintem bemutatja az ahogy a Touareggel lehet menni és közbe amortizálódik. Mellesleg 100% sim-en nyomtam és az a gyanúm, hogy nem vezetett még autót az aki azt mondja, hogy még valósághűbb mint az elsőrész. Legalábbis se az I-es Golfnál se a Touaregnél (Touaregnél érezni lehet azért valami sim-et) nem tapasztaltam, hogy jobb lenne pl az A Mercivel és ML-lel összehasonlítva, inkább lényegesen gyengébb ez a rész szimuláció szempontból. A némelyik civil autó pedig olyan mintha az NFS1-ből tévedt volna ide. Mind emellett nem csalódtam a játékban (egyedül a civilek kinézete volt a csalódás no meg a búza mezőn menetelő traktor amin át lehet hajtani és nem forognak a kerekei :)) mert erre számítottam alapból, hogy nem az első rész rajongói a célközönség, hanem az NFS Underground rajongók. Ami nagyon tetszett: index és a fénykürt ennyi... :).
  • hykao #652
    Autómosás előtt...
    ...után
    (...illetve ha tolatva megyünk át a mosón...:D)

(amúgy jól látom, hogy szélárnyékban jobban gyorsulunk, azonban a kilóméterórán a sárga csík ha végigér, akkor felforr a hűtővíz???)

A szerviz logójából ítélve a teljesben lehet, hogy lesz majd olyan küldetés, ahol tankolni is kell???!!!
  • hykao #651
    Majd meglátjuk.
  • grebber
    Khm hát akkor ahogy nézem itt sem lesz egy jó darabig téma a warez verzió :D
  • Istencsászár
    [17:48:00 du.] StarForce 3.6.10.03 detected -> C:\Program Files\Playlogic\World Racing 2 Demo\protect.dll
    [17:48:04 du.] StarForce detected -> C:\Program Files\Playlogic\World Racing 2 Demo\WR2_PC.exe
    [17:48:05 du.] --- File(s) Scan Finished [3.29s] ---
  • Mustang2005
  • hykao #647
    Fölösleges: ott a demó mappájában a "protection" file...ráállva megmutatja, hogy: 3.6.10.3

Azért én fájdítom a szívem a demóval... :)))
    Aki már megcsinálta az autópályás küldetést, mondja már: ad még utána új pályát a demóban? Hihetetlen, hogy nem tudok első lenni ott...
  • grebber
    Megtenné nekem valaki azt hogy INNEN leszed egy védelem detektáló progit és megnézi hanyas :D SF3 van rajta?Ez mindösze max 2 perc.
    Mert ha 3.5 vagy 3.6 akkor le sem szedem a demót csak fájditanám a szivem hsz törés akkor nagyon nagyon későn :(
  • hykao #645
    Majd kiderül...azért van nem egy játék amiből van warez verzió, s mégis Starforce védelemmel jött ki...
  • djcom
    Igenm.Már a demoban is benne van.
    Kéri restartot install után a "szép kis"SF ablak:(