19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #723
    A fizika ugyanaz, mint a mercis részben, ezen nem változtattak a készítők, kivéve a sérülésmodellt...azonban a KARRIER módra nem érvényesek a szimulátorosabb beállítások...mint ahogy a menüből is kiderül, hisz a SZIM-ÁRKÁD csúszkát a FREERIDE alatt lehet állítani...de persze már kismilliószor leírtam ezt... :)

Ja, és a demó a végleges változatból van.
  • fireball
    demo már kijött..
    most töltöm...
  • WiZZaRD
    valahogy a mercis reszben jobb volt a fizika, meg az iranyitas is:(. Remelem a veglegesben azert meg lesz az a beigert szimulacio kozelibb resz. Az elso ilyen szempontbol elvezetes volt nagyon, szepen be lehetett hangolni. Viszont nagyon tetszik a motorhazteto nezet:). Most eloszor tudtam hasznalni ezt a nezetet jatekban anelkul, hogy zavaro lenne:)
  • hykao #720
    Változott valamelyest a grafika, de természetesen előnyére! :)
  • Zetorg
    jajj...most nagyon ideges lettem, rá is basztam a bill-re :\

tegnap simán megcsináltam az első versenyt erre, most meg úgy előznek, mint a picsa, pedig megyek mint egy állat :S
  • hiba
    Miez a nagy grafix "ugy"?
    sztem mar az elozo WRnek is tok jo gfxe volt, vagy enzen annyit modositottak?
  • hykao #717
    Persze. Pénzért mindent... :) Az autókiválasztó résznél tudod változtatni a fényezést, a matricázást, és a felniket: ÍME
    (Insert gomb lenyomására...de írja alul is)

Mondjuk matricázást nemigen veszek...csak a Touaregre vettem egy versenymatricázást, azt a Red Bull-osat.
  • Zetorg
    külön lehet cserélni minden autón? :o

jaja, nitró az kell az elején :)
  • hykao #715
    Ja, amúgy mint kiderült sok embernél az SF okoz gondokat a demóval...állítólag nem szereti a ZoneAlarm-ot...
  • hykao #714
    E hónap utolsó napjaiban...de, hogy lesz-e tört verzió, illetve, hogy itthon kapható lesz-e, az kétséges...
  • hykao #713
    Ki. A Golf I-hez megvettem a klasszikust, A másik kettőre meg azt az SLR szerű krómfelnit.

Ja, amúgy a Golf V-ről ledurrantottam mindkét hátsókereket...csak kis kitartás kellett hozzá, meg a kis nitro fröcssök is sokat segítettek... :)
  • DJ Bee18
    Az SF3-at gondolom nem fogják tudni feltörni?
  • SomAdam
    van már pontos dátum mikor jön ki a teljes?
  • Zetorg
    ok :)
    kipróbáltad a felniket?
  • hykao #709
    Gondoltam, hogy tudod... :)
  • hykao #708
    Na de az első meghajtott kerék sokkal jobban kopik, mint a hátsó nem forgó...
  • Zetorg
    tudom :)
  • hykao #706
    Mert azok meg összkerekesek. :)
  • Opelfan
    mert kézifékkel mentem jódarabig és nem sérült a gumi... :)
  • Duddits
  • Zetorg
    ja, mert elsőkerék meghajtás a Golf I.
    a másik két autóról meg csak a hátsó kerekeket tudtam ledurrantani.
  • hykao #702
    Mert elsőkerék meghajtású???!!! :)
  • Opelfan
    Sajnos csak az első kerék durran ki
  • hykao #700
    Még egy új addon felni: KATT IDE
  • hykao #699
    Úgy tűnik nem.
  • Zetorg
    le lehet durrantani a gumit :)

sehogy sem lehet megoldani, hogy elmentsem az állást a demóban? :\
  • hykao #697
    Az első addon a WR2-höz...jobban mondva annak demójához: KATT IDE

...és mégegy belsőnézet a WR2-ben: Alfa Zagato
  • Opelfan
    Köszi az infót! Nekem tecccik :). Nyilván meg kellene szerválni ha azt mondod, hogy jó is.
  • Istencsászár
    na uccsó off:
    képek + videjó
  • Opelfan
    NEm tartozok azon hülye társaságokhoz akik csak a csilli villi játékokat próbálják ki egyedül, szoktam játszani ma is a NetQRallyval :). Egyszerűen kiváncsi vagyok milyen kocsik vannak benne.:)
  • Opelfan
    Mondassz egy vérbeli utcai autószimulátort (ami nem körpályás vagy nem rally) akkor megszerzem :).
  • Istencsászár
    ne képek alapján itélj meg egy gémet mostszólok nem csilli villi shéderhalmaz de szép.. fizika és vezetési élmény no1.
  • Opelfan
    Biztosan igazad van, csak a Colin 2 után herótom lett a Rallyktól :). De keresek képeket és ha tetszik akkor megszerzem, különben elsőrorban az utcai autószimulátorokra gondoltam az előbb.
  • hykao #690
    Hát szerintem a "vérbeli szimuláció" nem a WR1- és WR2-nél kezdődik...(valószínűleg még nem játszottál "vérbeli szimulátorral")...de nekem ez nem is baj, mert nincs kormányom...nekem bőven elég annyi szimuláció, amit a WR1 és WR2 nyújtanak (ez utóbbi FREERIDE és MULTI módban)...a Karrier módot viszont élvezetesnek találom - árkádossága ellenére is...ha a teljes játékban sok érdekes küldetés lesz, akkor elleszek vele...bár a 100% SZIM lehetőségű játékmódok jobban izgatnak...
    NFS-es számomra meghalt a PU-val, szóval köszi, de kihagyom...elég nekem autós játékból egyszerre egy...
  • Istencsászár
    próbáld ki a Richard Burns Rally -t garantálom maradandó rallys élményben lesz részed
  • Opelfan
    Szóval, kipróbáltam, ahogy mondtad free módban 100% szimmel. Nem vagyok elájulva tőle így se. Kézifékkel egy pillanat alatt fordultam 180°-ot.:) Nem az tényleg jobb mint a Golf I-es verseny de a wr1-hez képest mélyen van a gém! Ha már itt tartunk, szerintem a wr1 egy vérbeli szimuláció, ennél jobbal nem találkoztam még, láttam már rally-s játékot (nem tudom már mi volt a neve (Rally Trhopi vagy mi de nem tudom már nem emlékszem)) ami állítólag rettenetesen jó szim. de az meg már szerintem túlzás volt.
    A búzatáblák egyenesen szörnyűek... tántorog benne a kocsi és volt rá pálda, hogy csak a véletlenen múlt, hogy nem borultam fel amikor belehajtottam.:)

Azt is mondtad, hogy nem lehetne megcsinálni szimulációban a sok érdekes küldetést, elismerem. Az V-ös Golfal amikor mentem tisztára úgy éreztem mintha az NFS Undergroundal játszanék sőt, most nem túlzok! abban is van legalább ennyi szimuláció és most már nyugottan állíthatom van ilyen élvezetes is (az Underground 2-ről beszélek).
    Szerintem kipróbálhatnád és lehet, hogy találnál egy új WR-t :).
  • hykao #687
    Szerencsére közel vannak a sógorok...és elég sok ismerősöm járkál ki...
  • [HUN]FaTaL
    mivel nem lehet kapni ezekután gondolom izgat az SF védelem is mivel játszani nem fogsz tudni vele csak ha külföldről rendeled az meg ugye elég körülményes dolog:)
  • hykao #685
    "kecsöp KIKAPCSOLHATÓ" - az miaz?
    "AMi még nem tetzsik, az a mögöttünk jövőket mutató nyil, nemtom ez kikapcsolható e vajon" - IGEN: Chaser Position: OFF a megoldás

Na engem is zavar egy dolog: a futam közbeni bevágott videó visszajátszások...de szerencsére ez is kikapcsolható...

Amúgy az SF védelem nem izgat, az viszont már annál inkább, hogy kétséges, egyáltalán megjelenik-e itthon! Ugyanis a WR sem jelent meg! Itthon a mai napig sem lehet kapni...
  • hykao #684
    Az mind szép és jó, de mi van ha kijön eléd egy jármű??? Illetve előfordul, hogy pont előttünk hibázik az AI, és elénk pördül, stb...