19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1364 Ha elolvasod a forumot sztem rájösz nekem is siekrült azóta megy minden sfes szar sztem 5perc alatt meglehet tanulni és kurva egyszerű csak jó progi kell:D
Amugy a játék most se teccik csak a kocsik!! -
DIJJO #1363 Hello! Most hangulatrontó leszek.
nekemis serial hibát ir ki valaki helppppp
Köcce -
#1362 havertól -
#1361 Hol vetted? -
#1360 logitech wingman formula gp, a sárga.
3k huf -
#1359 mien kormányod van?menniy huf volt?
-
#1358 na vettem egy kormányt, szal kéne játszani online :P
ha valaki akar játszani, szóljon! -
#1357 -
#1356 pont nem,megkűzdöttem a kis gecijével,de én nyertem,mégiscsak 1órámba került,és nem 10rongyomba:P:)
nah elindult.. -
#1355 Vagy ő téged! -
#1354 nekem a warez verzió ban,és minnyá elindítom...beszopatom az sf védelmet,mint a geci..:P:) -
#1353 Mi köze a készítőknek a StarForce-hoz??? A kiadó szokta intézni az ilyen bulit ember!
Amúgy meg ha a gyári játék nem indul, s nem tudod megoldani, az az esetek 90%-ában a te hibád...
DE dobjuk már ezt a témát itt. -
kackackukac #1352 Bocs de sztem ha kiadok 10000 ft egy játékra és az a starforce miatt nem indul el akkor had ne dícsérgesem a készítőt!!
-
#1351 nah lenn van a gé,nekiállok föltenni:) -
#1350 És mér a StarForce-t kell szidni?! Meg a készítőit? Én elöszőr is téged piszkálnálak, hogy de f@sz vagy, hogy nem tudod elindítani, meg ilyesmi... A StarForce-t is csak emberek készítették, hol jó, hol rossz szándékkal. De nekik is meg kell élni valamiből. -
#1349 Válaszoltam: menj a StarForce-os kérdéseddel a StarForce topikba, ott nyilván több eséllyel kapsz szakértőbb választ.. -
#1348 NINCS! -
#1347 Ez nem NFS. -
Rolesz #1346 Mert h*lye kérdés mindig le van irva mit kell csinálni hogy menjen.. -
kackackukac #1345 Bocsi de nekem volt egy kérdésem de valahogy nem nagyon kapok rá választ!!! #1339 -
#1344 TUNING VAN ? -
#1343 Gyerekek az ilyeneket végre ne itt beszéljétek ki, vannak erre megfelelőbb topikok, ahol nagyobb segítséget kaphattok!!! -
#1342 [email protected] vegyél föl!!!!!!!!! -
kackackukac #1341 Arra van megoldás!! Átlehet Írni egy progival az xp serialjat és úgy menni fog!! Van MSN-ed???? Mert szivesen átküldöm a progit! -
#1340 Egggyet értek veled,én se tudom ezt a starforcet,én meg föl se tom tenni a xp sp2-est meert nincs erdeti serialom! -
kackackukac #1339 Sziasztok!! tudom nem fogtok örülni hogy századszorrra kérdezem meg de van NORMÁLIS törés ehez a játékhoz!! Mert elelegem van ebböl a kuva starforce-bol!! Van eredeti játékom starforcos(Toca Race Drive2) és még az is csedzik működni! Valaki irja má le hogyan lehet kibaszni evvel a STARFORC-al!!
-
#1338 Hát egy ideje már moderátor vagyok a játékosok fórumrészlegében... :)
Ha csináltok FAQ-t, berakom a bannerba, s utána lehet ritkítani a sorokat! :) -
#1337 hykao nem akarsz kérni admin jogot a topikra?
jolenne ha a cset és az sf3 nem ronditaná el a topik 90%-át ... én egy FAQ sf3 részét bevállalom, h részben megoldjuk a kérdéseket ... a többiek meg mennek az sf3.3 topikba majd. ez lenne a terv :))
129hszt elolvastam és 4 szólt a játékról ... grat.... -
#1336 hát kb 2hetes..:)
de warezra csak 2napja került ki...(magyar emberke törte föl!!!) -
#1335 Ez mikori játék, hogy máris ennyi addon van hozzá? -
#1334 biztos,hogy a kézikönyv hátúljáról olvastad le? -
eagle161 #1333 HELP!
Hy! Én beütöm a cd-keyt és azt írja ki, hogy rossz a cdkey, pedig jó!!! Plz, segítsetek mert már naon akarok játszani!!! :-( -
#1332 én nem láttam lagot
holnap kéne tesztelni többen, nem tudom, hogy mit bír a netem...csak 128Kb feltöltés :( -
#1331 És fasza nincs lag stb? -
#1330 na Malterral teszteltük a multit, be tudtam állítani a routert.
holnap is csinálok szervert, akit érdekel vegyen föl msn-re.zetorg(kukac)freemail(pont)hu -
#1329 csak 2en voltunk és 1xre probáltunk csatlakozni de nekem azt irta ki hogy multi bla bla failed -
#1328 tudnál segíteni abban, hogy a router beállításoknál a private ip-hez mit kell írni?
192.168.0.???
hogy tudom kideríteni az utolsó számot? -
#1327 Ha épp versenyben vannak akkor nem lehet, ha megtelt a létszám - nem lehet...van egy pár eshetőség... -
#1326 persze neked, de akkor én nem tudok cstlakozni.
abba a lolo szobába be tudtam menni, játszottam is pár kört erejéig.
megpróbálom beállítani a routert és akkor tesztelhetjük megint. -
#1325 valami nem ok,nem tud rád csatlakozni,de ha én creálok akkor megy:S