19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • csum666
    Ha elolvasod a forumot sztem rájösz nekem is siekrült azóta megy minden sfes szar sztem 5perc alatt meglehet tanulni és kurva egyszerű csak jó progi kell:D

Amugy a játék most se teccik csak a kocsik!!
  • DIJJO #1363
    Hello! Most hangulatrontó leszek.
    nekemis serial hibát ir ki valaki helppppp
    Köcce
  • Zetorg
    havertól
  • R0sc0
    Hol vetted?
  • Zetorg
    logitech wingman formula gp, a sárga.
    3k huf
  • fireball
    mien kormányod van?menniy huf volt?
  • Zetorg
    na vettem egy kormányt, szal kéne játszani online :P
    ha valaki akar játszani, szóljon!
  • Duddits
  • fireball
    pont nem,megkűzdöttem a kis gecijével,de én nyertem,mégiscsak 1órámba került,és nem 10rongyomba:P:)
    nah elindult..
  • Duddits
    Vagy ő téged!
  • fireball
    nekem a warez verzió ban,és minnyá elindítom...beszopatom az sf védelmet,mint a geci..:P:)
  • hykao #1353
    Mi köze a készítőknek a StarForce-hoz??? A kiadó szokta intézni az ilyen bulit ember!
    Amúgy meg ha a gyári játék nem indul, s nem tudod megoldani, az az esetek 90%-ában a te hibád...

DE dobjuk már ezt a témát itt.
  • kackackukac
    Bocs de sztem ha kiadok 10000 ft egy játékra és az a starforce miatt nem indul el akkor had ne dícsérgesem a készítőt!!
  • fireball
    nah lenn van a gé,nekiállok föltenni:)
  • Duddits
    És mér a StarForce-t kell szidni?! Meg a készítőit? Én elöszőr is téged piszkálnálak, hogy de f@sz vagy, hogy nem tudod elindítani, meg ilyesmi... A StarForce-t is csak emberek készítették, hol jó, hol rossz szándékkal. De nekik is meg kell élni valamiből.
  • hykao #1349
    Válaszoltam: menj a StarForce-os kérdéseddel a StarForce topikba, ott nyilván több eséllyel kapsz szakértőbb választ..
  • hykao #1348
    NINCS!
  • Duddits
    Ez nem NFS.
  • Rolesz
    Mert h*lye kérdés mindig le van irva mit kell csinálni hogy menjen..
  • kackackukac
    Bocsi de nekem volt egy kérdésem de valahogy nem nagyon kapok rá választ!!! #1339
  • littleNorbi
    TUNING VAN ?
  • hykao #1343
    Gyerekek az ilyeneket végre ne itt beszéljétek ki, vannak erre megfelelőbb topikok, ahol nagyobb segítséget kaphattok!!!
  • jakewyler
    [email protected] vegyél föl!!!!!!!!!
  • kackackukac
    Arra van megoldás!! Átlehet Írni egy progival az xp serialjat és úgy menni fog!! Van MSN-ed???? Mert szivesen átküldöm a progit!
  • jakewyler
    Egggyet értek veled,én se tudom ezt a starforcet,én meg föl se tom tenni a xp sp2-est meert nincs erdeti serialom!
  • kackackukac
    Sziasztok!! tudom nem fogtok örülni hogy századszorrra kérdezem meg de van NORMÁLIS törés ehez a játékhoz!! Mert elelegem van ebböl a kuva starforce-bol!! Van eredeti játékom starforcos(Toca Race Drive2) és még az is csedzik működni! Valaki irja má le hogyan lehet kibaszni evvel a STARFORC-al!!
  • hykao #1338
    Hát egy ideje már moderátor vagyok a játékosok fórumrészlegében... :)
    Ha csináltok FAQ-t, berakom a bannerba, s utána lehet ritkítani a sorokat! :)
  • arty
    hykao nem akarsz kérni admin jogot a topikra?

jolenne ha a cset és az sf3 nem ronditaná el a topik 90%-át ... én egy FAQ sf3 részét bevállalom, h részben megoldjuk a kérdéseket ... a többiek meg mennek az sf3.3 topikba majd. ez lenne a terv :))

129hszt elolvastam és 4 szólt a játékról ... grat....
  • fireball
    hát kb 2hetes..:)
    de warezra csak 2napja került ki...(magyar emberke törte föl!!!)
  • SASboy
    Ez mikori játék, hogy máris ennyi addon van hozzá?
  • mohus
    biztos,hogy a kézikönyv hátúljáról olvastad le?
  • eagle161
    HELP!
    Hy! Én beütöm a cd-keyt és azt írja ki, hogy rossz a cdkey, pedig jó!!! Plz, segítsetek mert már naon akarok játszani!!! :-(
  • Zetorg
    én nem láttam lagot
    holnap kéne tesztelni többen, nem tudom, hogy mit bír a netem...csak 128Kb feltöltés :(
  • grebber
    És fasza nincs lag stb?
  • Zetorg
    na Malterral teszteltük a multit, be tudtam állítani a routert.
    holnap is csinálok szervert, akit érdekel vegyen föl msn-re.zetorg(kukac)freemail(pont)hu
  • malter
    csak 2en voltunk és 1xre probáltunk csatlakozni de nekem azt irta ki hogy multi bla bla failed
  • Zetorg
    tudnál segíteni abban, hogy a router beállításoknál a private ip-hez mit kell írni?
    192.168.0.???
    hogy tudom kideríteni az utolsó számot?
  • hykao #1327
    Ha épp versenyben vannak akkor nem lehet, ha megtelt a létszám - nem lehet...van egy pár eshetőség...
  • Zetorg
    persze neked, de akkor én nem tudok cstlakozni.
    abba a lolo szobába be tudtam menni, játszottam is pár kört erejéig.

megpróbálom beállítani a routert és akkor tesztelhetjük megint.
  • malter
    valami nem ok,nem tud rád csatlakozni,de ha én creálok akkor megy:S