19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#1969 Installation IMPORTANT:
----------------------------------------------------
1) Make a backup copy of your "traffic" folder in the WR2 root directory. Or re-name the folder to "BAK_traffic" or anything else.
You may need the original traffic later. This file contains the previously released Part I of the Heavy Traffic, no separate download required.
2) Extract Snyder_WR2_FullTraffic.rar to your Desktop, open the new "Snyder_WR2_FullTraffic" folder and copy the folder named "World Racing 2".
3) Paste this folder into your game installation parent folder, usually C:\program files\Playlogic\ or C:\Programme\Playlogic\
Do not paste it directly into the "World Racing 2" folder.
Thereafter make sure the new "Traffic" folder is located in your "World Racing 2" directory.
4) Before launching the game, doubleclick DOUBLECLICK_Snyder_Traffic.bat which is located in your "World Racing 2" folder to
enable some extra features.
6) Try the Trucks which you will find in your menu, I strongly recommend driving in cockpit view mode. They can even be used for a race.
7) Have fun.
ha erre gondolsz ezt elolvastam és eszerint is tettem mindent - ahogy azt írtam is. -
#1968 Az autómosó se kerülje el a figyelmedet! (amúgy minden pályán van több autójavító és autómosó is...) -
#1967 #1950-es pirosbetűs része... -
#1966 láttam az olaszpályán egy benzinkutat és egy javítóműhelyet, meg is javította a kocsimat, de ezexerint tankolni is kell?:D -
#1965 felraktam ezt az addont, azóta a menüig eljut, utána indítanám a következő mission-t, de a töltés végén kifagy. (winrar-ral tömörítettem, nem commander-rel, aszerint indítottam, ahogy a txt-ben meg volt adva, stb.) aztán lehet, hogy a rendszerem haldoklik már, mert csinál egyéb fura dolgokat is...lehet, hogy ebből win reinstall lesz :( -
#1964 jah-jah..:( -
#1963 A WR1-ben még volt jobbra-balra tekintés belsőnézetből... -
DIJJO #1962 Boccs! A snyder féle cuccosba megvan köszee -
#1961 egy valamit hiányolok a játékból, remélem egy patchben megoldják hogy lehessen OLDALRA nézni, pl. elsőbbség adás táblánál :))))) -
DIJJO #1960 Hykao! Néztem a brabust de nekem nincs ADDONS mappa! Hozzak létre ??? Most jo debil voltam -
#1959 Kamionos :) -
DIJJO #1958 öööööööö a kamionoknak mien a fizikájah? -
DIJJO #1957 Most nézem csak de nagyyooon NAGYOOOOON köszi -
#1956 forgalom addon, akkor csak forgalomban:) truckokkal lehet menni is -
#1955 A kamionokkal igen. -
theodor #1954 És ez csak a forgalomban van.Ezekkel a kocsikkal lehet menni??? -
#1953 Köszi a linket:) -
este tesztelem :) -
#1951 60+ autó?! Az szép! -
#1950 Megérkezett Snyder bácsi végleges FORGALOM+KAMION addonja: KATT IDE
TELEPÍTÉS ELŐTT OLVASSA VÉGIG TÜZETESEN MINDENKI A HASZÁLATI UTASÍTÁST!!! -
#1949 SRÁCOK ÉBRESZTŐ MULTIZNI KÉNE!!!!!! -
#1948 Azért mert 15 hozzászólással lejjebb van a válasz és nem olvastál vissza... -
#1947 Bízom benne, hogy azért valamicskét mégis... :) -
#1946 Mert csupán annyi van épp... :) -
#1945 tényleg semmit nemér :)))) -
#1944 ja és már felraktam a patchet -
#1943 Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni hogy miért csak 1-2 szervert látok ha elindítom az "MP Lounge 2.exe"-t ???
Nagyon Ász a game egyébként, gondoltam kipróbálom multiban is :D -
#1942 :D -
#1941 szerinted??? (MIELŐTT KÉRDEZNÉL...blablablablabazzblabla...) -
armandusy #1940 peccset honnan tudom letölteni??? -
#1939 Fejezd már be a szpemmelést bazz! 1x elég beírni!!! Ha valakit érdekel, majd megy...ha meg nem, akkor hiába is írnád be még 1000x... -
DIJJO #1938 hallo
senki nem akar multizni? háátakkor mind1 -
DIJJO #1937 nah valaki jöjjön már!!!! -
#1936 Rakd fel a peccset ha még nem tetted volna meg, majd nyomd végig még egyszer valamelyik könnyebb küldit...esetleg valamelyik olyat, amelyik nem aranyra sikerült, s előbb-utóbb tovább tudsz lépni majd a következőre... -
DIJJO #1935 jah amugy nem careerezek -
DIJJO #1934 nah
figy ottvan 1 oan hogy DIJJO aza neve a szervernek csatlakozz oksa?
-
DIJJO #1933 nah
pár perc és gooooooooo
mi volt a kérdésed rég jártam erre -
armandusy #1932 én akarok multizni hova connect de nem válaszoltataok a kérsdésemre -
DIJJO #1931 VALAKI NEM AKAR MULTIZNI?????
-
#1930 nincsmit ;)