19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Zealot
    Wááá elindult. Nem vettem észre hogy van configuration is :)
    Az irányítás billentyűzettel elég gagyi. Remélem kormánnyal jobb lesz, azt még nem volt időm kipróbálni.
  • hykao #3569
    Nos, egy krekknek én is örülnék, annak ellenére, hogy eredeti játékom van, mert utálom ezt az ellenőrzésesdit indításkor, meghogy a meghajtó minduntalan felpörög...de sajna egyelőre nem tudok róla, hogy lenne starforce-mentes indítófájl.

Amúgy a FAQ már kissé elavult, alkalmasabb a DT4-et használni gondolom...starforce-os játékok elindításával kapcsolatban érdemesebb inkább a Starforce v. DT4 topikokban vizsgálódni, semmint az aktuális elindítani kívánt játék topikjában.
  • Zealot
    a ModName-hez d3d8.dll -t ír. Valami a grafikus kártyával, directx-szel lenne?
  • Zealot
    Naés? Másnak is sikerült az ITWINS-eset elindítani nem?
  • hykao #3566
    Nem eredeti játékot próbálsz elindítani... :)
  • Zealot
    Amit én akarok kérdezni, az viszont tényleg nincs benne a faq-ban. Az ellenőrzés még végigmegy előjön egy fekete képernyő és hibaüzenettel elszáll. Mi lehet a gond?

(gép: ASUS A8N-E, Athlon 64 3200+ 1gb ram, 6600GT)
  • hykao #3564
    olvass! ...európai módon: fölülről lefelé, s balról jobbra...
  • Zealot
    FAQ
  • zoliii
    Sziasztok! Nekem megvan a World Racing 2, csak elindítani nem tudom. Nincs hozzá Crack? Előre is köszi a segítséget!
  • hykao #3561
    Hmm nekem még nem volt időm megnézni őket. A BMW-nek van belsőnézete?
  • baggu
    Huuu a Bmw nagyon keményen megy ,Audit most nézem
  • hykao #3559
    Audi A4/S4 - Pack
  • hykao #3558
    Chevrolet Impala Civil
  • hykao #3557
    BMW's secret M2 by Albedo
  • Zetorg
    katt banner
  • kaszacska
    Udv!

Van olyan oldal, ahol ossze vannak gyujtve a plusz verdak?
  • Zetorg
    AmEx :))
  • Istencsászár
    Olvasd el a szöveget ami fent írva van és megtalálod a választ!
  • kemszi2
    felesleges.Mész két kört driftelgetsz egy kicsit,és abból a pontból simán meg tudsz venni két autót!
  • Tockos
    Nem tudna nekem valaki kuldeni valamilyen save-t vagy unlockert ami feloldja a pályákat vagy az autókat,hogy meglegyen az osszes
  • SötétBarom
    tudod mit? hiszek neked.
  • hykao #3549
    Akár...ezektől függetlenül van szélárnyék...
  • SötétBarom
    karrierben, arcade plusszal???
  • hykao #3547
    Persze, hogy mindjárt a nyakadban vannak, mivel a szélárnyék is szerepet játszik...
  • baggu
    Türelem kell hozzá...
  • Tockos
    Hát ez nem is igaz,már legalább 50-szer próbálom a karrier módban az elején a kis angol vagy mi a neve és nem tudom megcsinálni.Az elején már ilyen nehéz akkor mi lesz tovább?Az IA elég rossz az ellenfeleknek mindjárt a nyakamba vannak.Nincs valami megoldás?
  • SötétBarom
    nagy itt a pangás..
  • kemszi2
    egy corrado vr6/g60
  • arty
    akkor RTFM ;)
  • hykao #3541
    Dehogynem...
  • arty
    readme.txt nem irja?
  • 5as
    Valaki segitene nekem, hogy Router esetén mien portot kell nyitni a gamenak, hogy tuggyak szervert inditani?
  • 12346
    én egy targoncaflottát szeretnék, meg markolókat.
  • hykao #3537
    semmi más nem kell, csak elindítani a multiplayert...
  • arty
    uj seat ibiza... még semmi alá nem készült jó modell :(
  • SZilaJMaGGoT
    Toyota hilux... Már szedtem valahonnan egy free modellt is, meg kiegészítettem de a starforce miatt bajos a játék, ezért nem is próbálkozok a moddolásval.. Mostmár megint SL moddolok.. :D
  • Videe
    Csájó mindenkinek!!! Ha multiplayerezni akarok akko mi kell hozzá? Gamespy-os cucc? Regisztrálni kell? Azt nem találtam sehol a gamespy.com-on! Elég béna vagyok ebben, de bocsi!
  • chicco
    Swift 2 jwrc
  • hykao #3532
    Nem. Normál! ...és a villogó ki-be kapcsolható! :)

@Videe: lehet. van Request topik a BORG-on...az már más kérdés, hogy mennyire érdekli a moddereket...

@baggu: Calibra van a WR1-hez, rakd be magadnak a WR2-be, ha annyirá áhítod! :)
  • [HUN]FaTaL
    Citroen Xsara