19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Zealot #3570 Wááá elindult. Nem vettem észre hogy van configuration is :)
Az irányítás billentyűzettel elég gagyi. Remélem kormánnyal jobb lesz, azt még nem volt időm kipróbálni. -
#3569 Nos, egy krekknek én is örülnék, annak ellenére, hogy eredeti játékom van, mert utálom ezt az ellenőrzésesdit indításkor, meghogy a meghajtó minduntalan felpörög...de sajna egyelőre nem tudok róla, hogy lenne starforce-mentes indítófájl.
Amúgy a FAQ már kissé elavult, alkalmasabb a DT4-et használni gondolom...starforce-os játékok elindításával kapcsolatban érdemesebb inkább a Starforce v. DT4 topikokban vizsgálódni, semmint az aktuális elindítani kívánt játék topikjában. -
Zealot #3568 a ModName-hez d3d8.dll -t ír. Valami a grafikus kártyával, directx-szel lenne? -
Zealot #3567 Naés? Másnak is sikerült az ITWINS-eset elindítani nem? -
#3566 Nem eredeti játékot próbálsz elindítani... :) -
Zealot #3565 Amit én akarok kérdezni, az viszont tényleg nincs benne a faq-ban. Az ellenőrzés még végigmegy előjön egy fekete képernyő és hibaüzenettel elszáll. Mi lehet a gond?
(gép: ASUS A8N-E, Athlon 64 3200+ 1gb ram, 6600GT) -
#3564 olvass! ...európai módon: fölülről lefelé, s balról jobbra... -
Zealot #3563 FAQ -
#3562 Sziasztok! Nekem megvan a World Racing 2, csak elindítani nem tudom. Nincs hozzá Crack? Előre is köszi a segítséget! -
#3561 Hmm nekem még nem volt időm megnézni őket. A BMW-nek van belsőnézete? -
baggu #3560 Huuu a Bmw nagyon keményen megy ,Audit most nézem -
#3559 Audi A4/S4 - Pack -
#3558 Chevrolet Impala Civil -
#3557 BMW's secret M2 by Albedo -
#3556 katt banner -
kaszacska #3555 Udv!
Van olyan oldal, ahol ossze vannak gyujtve a plusz verdak? -
#3554 AmEx :)) -
#3553 Olvasd el a szöveget ami fent írva van és megtalálod a választ! -
#3552 felesleges.Mész két kört driftelgetsz egy kicsit,és abból a pontból simán meg tudsz venni két autót! -
Tockos #3551 Nem tudna nekem valaki kuldeni valamilyen save-t vagy unlockert ami feloldja a pályákat vagy az autókat,hogy meglegyen az osszes -
#3550 tudod mit? hiszek neked. -
#3549 Akár...ezektől függetlenül van szélárnyék... -
#3548 karrierben, arcade plusszal??? -
#3547 Persze, hogy mindjárt a nyakadban vannak, mivel a szélárnyék is szerepet játszik... -
baggu #3546 Türelem kell hozzá... -
Tockos #3545 Hát ez nem is igaz,már legalább 50-szer próbálom a karrier módban az elején a kis angol vagy mi a neve és nem tudom megcsinálni.Az elején már ilyen nehéz akkor mi lesz tovább?Az IA elég rossz az ellenfeleknek mindjárt a nyakamba vannak.Nincs valami megoldás? -
#3544 nagy itt a pangás.. -
#3543 egy corrado vr6/g60 -
#3542 akkor RTFM ;) -
#3541 Dehogynem... -
#3540 readme.txt nem irja? -
5as #3539 Valaki segitene nekem, hogy Router esetén mien portot kell nyitni a gamenak, hogy tuggyak szervert inditani? -
#3538 én egy targoncaflottát szeretnék, meg markolókat. -
#3537 semmi más nem kell, csak elindítani a multiplayert... -
#3536 uj seat ibiza... még semmi alá nem készült jó modell :( -
#3535 Toyota hilux... Már szedtem valahonnan egy free modellt is, meg kiegészítettem de a starforce miatt bajos a játék, ezért nem is próbálkozok a moddolásval.. Mostmár megint SL moddolok.. :D -
#3534 Csájó mindenkinek!!! Ha multiplayerezni akarok akko mi kell hozzá? Gamespy-os cucc? Regisztrálni kell? Azt nem találtam sehol a gamespy.com-on! Elég béna vagyok ebben, de bocsi! -
#3533 Swift 2 jwrc -
#3532 Nem. Normál! ...és a villogó ki-be kapcsolható! :)
@Videe: lehet. van Request topik a BORG-on...az már más kérdés, hogy mennyire érdekli a moddereket...
@baggu: Calibra van a WR1-hez, rakd be magadnak a WR2-be, ha annyirá áhítod! :) -
#3531 Citroen Xsara