19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • zroland
    Alex: Szerintem a videokártyával lesz ott a gond...gyöngécske neki az az alaplapi videokártya...ráadásul mint tudjuk az a ram-ból nyeli el amit elnyel! Próbálj meg belerakni egy videokártyát! :)
  • Szildramor
    az a légbeömlő mennyi idő? A másik nem lehet annyira bonyolult csak le kellene írnom hogy gomdolom. Nem az egész motorháztetőt kellene duplázni és kifordítani, hanem elé gondoltam egy ívet és akkor nem lehet belát ni a motortérbe. Szerintetek lehetséges az??
  • gerge93
    hamár az ívet lemodellezi és berakaja a kocsiba, akkor már a légbeömlőt is megcsinálhatná az már nem tart sokból főleg neki :D és akkor nem kéne kínlódnunk, de ha nem vállalja el akkor persze megcsinálom :D
  • Bamberger Alex
    A Demonál irt ki 3D Errort most töltöm a fullt és gondolom annál is ugyanezt fogja kiirni
  • Szildramor
    Gratula :D *háttérben taps, éljenzés*

A mitsu légbeömlőjét megtudod csinálni? Belső nézetet meg kell beszélnem Norbival mert ha lehet modellezni hozzá egy olyan ívelt - motorház ívét követő síkot akkor lenne igazán tökéletes :) editcart meg amivel elmaradtam holnapra megcsinálom. Este valamikor.
  • arty
    milyen hibát?
    milyen vga-d van?
  • Bamberger Alex
    Helló nekem 3 d hidát ir ki amikor leinditom nem tudjátok miért? Directx 9 van a gépemen,Windows xp,ddr2 1024 ram és alap videókártya, de fut rajta az F1 2009,Live for speed GTR2,Rfactor,GTA Sanandreas,NFS MW,Racer,STB Valaki tudna segiteni hogy mi lehet a daj?
  • gerge93
  • gerge93
    ja, de elöszőr ugye tudod mi volt, de másodszor egy álnévvel sikerült :D csak annyit segített h elmondta h hiányzott vmi és azért nem volt jó am ennyit segített benne :D ennyi :D
  • Szildramor
    Na ugye hogy segít azért csak rágni kell a fülét :D
  • [HUN]FaTaL
    Tetszik

Hajrá, sok-sok mapot a wr2be :D
  • gerge93
    el se hiszem végre sikerült egy alap térképet csinálni :D köszönet érte Kromnak :D ez most csak egy alap gyakorlós, de megpróbálok majd egy másikat is ami egy kicsit komolyabb és így tovább...
  • gerge93
    egyébként igazad van, de am még nincs opel astra f 5ajtós ferdehátú :( ami azért jó lenne :D meg azért van még egy- két modell ami nincs meg :D de lényegében igaz, h megvan szinte minden amit akarunk igaz némelyik kicsit csúnya, de legalább van :D egyébként én úgy vettem ki Clava szavaiból, h megvan már neki a trabi, de ehez meg annyit h már van wr2be is, de ha az nem tetszik akkor sa- ba is van trabi 2ajtós csak át kell tenni
    egyébként itt van a videó a konvertáláshoz sa- ból :D
  • Bamberger Alex
    Hello Directx 9 van a gépemen és Windows xp ddr2 1024 ram és alap videókártya, de fut rajta az F1 2009,Live for speed GTR2,Rfactor,GTA Sanandreas,NFS MW STB
  • Adaminho
    Jól megy az ördögnek
  • Mindkillers
    Bocsi,az egyik kép 2X van.
  • Mindkillers
    Csak úgy viccelődésképpen:

AZ ÖRDÖG LÁNGOLÓ FULLKRÓM EZERKETTESE:

• Szildramor
    Tuti szereznek neked trabant modelt. nem is tom volt-e olyan kocsi amihez nek találtutak aztán modelt :D
  • Clava
    végülsi am nem teljesen újat akarok hanem van Trabi 601-es és kombi azt akarnám valahogy simává átalakítni...
  • Clava
    értem hát télleg nem tünik egyszeürnek nem fog mennie 1ik hétről am ásikra ahogy látom :) de azért próbálkozom köszi szépen az infókat.
  • gerge93
    háát elég nagy fába ütöd a fejszéd, ha saját autót akarsz készíteni :D
    egyébként igen lehet azokkal a progikkal is 3dsmaxot ismerem, de ha nincs gyakorlatod akkor inkámb zmodot ajánlom :D
    de segítségként itt van, h hogyan kell 3ds max-al és zmodeler- ben 1.rész zmodeler- ben 2.rész
    sok sikert :D
  • [HUN]FaTaL
    Készítéshez 3dsmax vagy lightwave, zmod és a többi progi ami kell a converthez.
  • Clava
    hmm hát konvertálni nem nagyon inkább készíteni... de még sose csináltam ilyet, szal zmodba se nagyon van még semmim... de beszerzem őket.
  • gerge93
    hát alap progik: zmod2,1 deepex, mtkit, editcar
    a készítéséhez vagy konvertálásához, mert nem mind1
    ha el akarod kezdeni ajánlanám figyelmedbe Norbee féle sa-> wr2 convert videót az a legegyszerűbb(hwrmt honlapon asszem fent van)
    van valami gyakorlatod zmodba?
  • Clava
    sok minden kell egy autó készítéséhez? mármint mien progik? meg kell -e hozzá tudni valami programnyelvet vagy ilyesmi mennyire bonyolult ez ? nincs erreől valakinek valami leírása? még kezdő vok ilyen téren vagyis el akarnám kezdeni...
  • zroland
    Hali! Milyen videokártyád van? hányas direct x van a gépeden?windows?
  • Bamberger Alex
    Helló nekem 3 d hidát ir ki amikor leinditom nem tudjátok miért?
  • gerge93
    húú, köszi, de azt hittem, h könnyebb :D így egy kicsit még várat magára... de majd megpróbálkozok vele...
  • Rezs
    Le kell szedni zmodelerben az ajtólemezeket és kicsit kijjebb/belljebb mindegy arrébb kell tenni.
    Nagyon rázoomolva is elég csak egy mozdulatnyit arrébb tenni, csak az a cél, hogy ne ugyanott legyenek. A deepEx összeolvasztja a közös koordinátákkal rendelkező pontokat. Emiatt hülyülnek meg a normaljai. Azt hiszi, hogy lemez derékszögben folytatódik, és bár az életben ez így van, a számítógépes 3d-model csillogásánál sajnos bezavar.
    Ez azért van mert a 3d model pontokból ill, azok által meghatározott 3szögekből épül fel. A normalok pedig alaphelyzetben beállítják a felület fényárnyék-tulajdonságait. A zmodeler nagyon szemléletesen mutatja ezt; zöld vonalakkal. Namost ezek a vonalak meghatározzák, hogy egy pont honnan legyen fényes, és árnyékos, mégpedig úgy, hogy a pontba befutó egyenesek szögfelezői ezek a vonalkák. Ha tehát egy olyan pontunk van az ajtó sarkánál amiből az egyik egyenes a kocsi eleje felé mutat(az ajtó lapja) a másik viszont be az utastrér felé, akkor a szögfelezőnk értelemszerűen nem úgy fog állni, mint az ajtólemez többi pontján.
  • gerge93
    erre senki se tudja a választ? -> " hogy kell megcsinálni, hogy ne legyen ez a baja: a kocsi ajtaja zmodban még jó, DE deepex olyan szarra megcsinálja, mintha még emlékeztek a nexiánál az ajtókat bedomborítja a széleinél" rakok fel róla képet, ha nem tudjátok miről van szó csak segítsetek, mert így egy kicsit csúnya
  • gerge93
    pff.... eddig senki semilyet
  • BillyG
    Tudna valaki F1-es pályákat átrkni WR2-be ha lehet?
  • Szildramor
    Megtaláltam a hírt :)
  • [HUN]FaTaL
    Az első rész cuccait a korai hírekből még anno, meg a fejemből:D

A második rész pedig 1-2 hír volt, semmi konkrét és még az is lehet hogy kamu.
  • Szildramor
    Ezt hól olvastátok?
  • [HUN]FaTaL
    Eléggé ismétlődő a terep, Oahu van lemodellezve, persze itt-ott megváltoztatva az utakat, hogy megkerülhető legyen a sziget a szélén, illetve kivettek sok zsákutcát.

#12293: Megmarad a mostani terület is normál verdákkal + hozzáadják a földutakat is a SUVOK miatt.
  • zroland
    a 2 az teljesen más lesz! Lesz benne tereprally, hummer, lincoln, q7, és minden ami kellhet :)
  • Szildramor
    TDU pálya mondjuk már túl összetett. 1600 kilóméter az nem kevés. SZerintem összes wr2 pálya nincs annyi :D
    De ahogy elnézem szegényeknek ugyancsak atw-s szerójuk volt. Le van kapcsolva mint HWRMT :( csináltak egy teljes pályát is totál magyar. Nem tudjátok ki írt levelet a szeró visszakapcsolás miatt? Bence volt talán? Bence légyszi privben vagy msn-en dumáljunk már. Helyre kellene tentetni ezt is. Szegények lehet hogy nem tudnak erről a kis szerókapcsolgatáso izéről. Saját magyar pálya akit érdekel lap közepén képekkel megtekinthető itt >> Onossia map szemétség hogy lekapcsolják a szerókat csak úgy. Ráadásul ezt a pálya is csak jó visszajelzéseket kapott 1340 letöltő után.
  • [HUN]FaTaL
    TDUhoz nincs plusz pálya mivel egy darab sziget a játék amin 1600km (!) úthálózat van. :) És multiban olyan mint egy MMO, nincs is értelme másik pályának. A kettőről mégcsak ilyen kiszivárgott hírek vannak, állítólag +-ba jön hozzá még egy sziget.
  • Szildramor
    hát kicsit szorgalmasabbak: nálunk 37 pálya van ott meg 783 XD bár azt is a fanatikusak építették. TDU-huz van + pálya? kíváncsi leszek válaszra. Remélem van :D