World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Photoshop-tuning -> felbontásnöveléssel és kijelzõkészítéssel. Kár, hogy a légbeömlõk nem annyira kidolgozottak. A többit teljesen ki lehet cserélni teljesen minõségi textúrákra. Jó hogy nyitva hagyta XDriveR a modelt mert így lehettt simán belsõ nézetet csinálni neki ami errõl az egyrõl lemaradt a karácsonyi csomagból 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni az egész játékot beírtam a googlébe de csak regisztrálós oldalakat telált:S torrent is jó!a segítségeteket elõre is köszi
tinka
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Az EDITCAR nevû program való az autók menettulajdonságainak beállításához. De a Volga és a Trabant is le van zárva (jelszóval védett) ha jól emlékszem. Bár ezek szériakocsik valószínûleg nem tudnak többet az életben sem.
Talán egyszer nekilátok a KITT-nek is, de egyelõre van más meló is.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
- pursuitezéshez csináltam hogy nyugodtabban elhagyhassuk az aszfaltot 😊 Egséz jól bírja a borulást Csucsu: így nem járunk úgy mint Nevadában a ferrarikkal ^_^
Keress meg priviben!
innivalóban sem szûkölködõ
Boldog Új Esztendõt!!! 

Kampai!!! ^_^

am ha jó lessza replay akkor youtubera teszek fel pár videót mert a chargerrel egész jól belerázódtam a driftbe 😄
Valaki eltudná nekem mondani hogyan tudok wr2-de új mapokat bele rakni?
itt az msn-em: [email protected]
kössz !
viszont most kaptam a hírt hogy a haverom is megrendeli majd megnézzük!
amúgy WR2 Managerbõl a version 0.3g (22 Jun 2008)-at használom
Ja és 1 kis érdekesség
van 1 RPM tuning nevû játékom (eredeti)
ha feltelepítem és CD-vel akarok játszani akkor ahogy belépek a versenybe kb. 8-10 másodperc múlva lefagy (a windows is) ha kiveszem a CD-t akkor tökéletesen fut! na most a haveromnak CD nélkül nem indul el de ott meg CD-vel fut simán! LOL nem? (válasz nem muszály)
itt 1 videó a hibáról! (ezt nem én tettem fel, ezek szerint más gépen is rossz)
nekem nem villan ilyet a képernyõ csak a jobb felsõ sarokban felvillan az a kamera 1 pár tizedre és azon kívül tök ugyanaz!
de legalább már értem miért nem tudom patchelni XD
a tanácsot kössz, de mivel én eleve rendszergazdaként csinálok mindent nem jött be, ja és más gépen is kipróbáltam de ott se volt jó!
lenne még 1 kérdésem!
miért van az hogy a replayt nem játsza le csak villan 1et a képernyõ?
a játék különben eredeti! gondoltam megpróbálom patchelni de mindig az írja ki hogy: 1628: Failed to complete installation
ezt is próbáltam több gépen kb. 5 különbözõ patchel
elõre is kössz!
ja és nagyon zsír a Skoda pack <#vigyor3>#vigyor3>
Jajaja! Szerintem is inkább le kéne szedned a komplett játékot,mert az ilyen buhera dolgokkal szerintem nem sokra mész. Én szívesen segítenék itt a fórumba abban hogy honnan szedd le meg hogy milyet de tudod van itt egy ilyen kacsintós csávó aki ha unatkozik, akkor azzal tölti a szabad idejét hogy törli vagy törölteti azokat a hozzászólásokat amelyeknek csak egy kis warez jellege is van.
Úgyhogy majd privát üzenetben értesítelek.
Újratelepítettem a gépem, rámásoltam a wr2-t összes régi addonnal stb...be szeretném állítani kormányra, de amikor rányomok a del-re akkor megfagy a játék..nem engedi hogy beállítsam az irányítást😞Valaki segítsen légyszi😞
lehet demo-t modolni?