19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#12169 nem, mér lenne, kell akkor elküldöm :D -
ficko14 #12168 fel lesz töltve valamilyen letöltőoldalra?? -
Bence00111 #12167 a középső ülést át tudnád küldeni priviben vagy msn-en? nincs abban a Suzukiban ülés:D -
#12166 ja és egy lemaradt sry
-
#12165 ezek vannak külön választhatsz a 3.- nak a minősége kicsit romlott, mert csak gyorsan vágtam
egyébként bármelyik kocsiból kitudjátok venni az ülést főleg ha csak kettő versenyülés kell :D
-
#12164 Egy sparco versenyülés nincs valakinek raktáron?? Kellene a Suzuki palliba egy 5 pontos mert nincs benne még semmi. Beszéltük Bencével de most jutott csak eszembe, sry :) (ne legyen nagyon részletes kidolgozású. Egyszer olyan jó minőségű féktárcsát küldött nekem Gerge hogy belassult a gépem mikor megnyitotta kicsi öreg gépem XD)
-
#12163 De a ferrárik és az olasz pack javítás fennlesz a héten ha megigértem ^_^ -
#12162 Tudom mi a módszer z modelerrel. Olvastam Norbi írását HWRMT-n de nincs idő arra is most. Suli, meló, szakdoli, rajzolás meg sorolhatnám... kicsit szétszort vagyok na -
#12161 zmodba kell megcsinálni h látszodjon mindkét fele :D nem olyan egyszerű h mtkittel kiszinezed :D már megcsináltam volna. zmodba kb 10-15 perc lehet h rendbelegyen hozva asszem más baja nincs csak az a kettő amit leirtam -
#12160 Sajnos textúrázni nemtok :( De megteszek mindent hogy szebb legyen -
#12159 hááát :)) a légbeömlő meg ha akarsz belsőnézetet akkor a motorháztetőalatt van rés de tudod a szokásos az már kisujjból megy :D így hirtelen asszem ennyi -
#12158 Oks, fél kilenc körül felmegyek msn-re. Reméljük nem sok plusz munka van vele :) -
#12157 meg persze, lenne mit javítani rajta ez kétségtelen, de én csak kikapcsolódásként csináltam ezt a kocsit úgy voltam vele, h átkonvertálom és kész még belsőt se terveztem neki, de átadhatom ha neked kell illetve fontos, mert én nemhiszem h javítgatom vagy maximum lassacskán -
#12156 Egész éjjel fenleszek: írnom kell. A légbeömlőnél néztem hogy csak egyik oldala textúrázott? mintha áttetsző lenne. Azt meg lehet csinálni kétoldalasra? -
#12155 van, amint feltudok mászni msnre átküldhetem, de az inkámb 8után lesz :D -
#12154 Jó lenne egy kocsi is hozzá. De meg tudom csinálni nélküle is természetesen. Van légbeömlő motorházon? -
Carmester #12153 Naakkor a versenyváltozatot is meg kéne csinálni -
#12152 ja ezeket találtam én is... :D -
Carmester #12151 http://www.freewebs.com/pescadorsltda/mitsubishi.htm -
Carmester #12150 Itt van egy csomó L200:
http://www.freewebs.com/pescadorsltda/mitsubishi.htm -
Carmester #12149 Ez a L200 SAVANNA dényleg nagyon király! -
#12148 editcar mikorra lesz? autó nélkül is megy a szerkesztése vagy átkéne h küldjem? -
#12147 @Gibor - Éljen éljen :D
@Gerge: ez a terepjáró tényleg ütős. Jó szerzemény :)
-
#12146 de van uj l200as is :D
-
Gibor #12145 Lehet mégse kell új weboldalt létrehozni... küldtem az extra.hu nak levelet és ha minden igaz kapok új FTP jelszót. -
#12144 réginek az ilyesmi változata -
Carmester #12143 Ez az új vagy a régi? -
#12142 Mitsubishi L200_beta képek:
Ugyanazok a képek, mint WIP-en :D -
#12141 jó, ti tudjátok. lényeg hogy aktívak vagytok. -
Gibor #12140 Leszedek mindent amit tudok.... -
#12139 senki nem csinál rajta kívül suzukit illetve igaz én, de az régi meg norbee de arról még képet nem láttunk :D nemhiszem, h versenyre utalt volna bence inkámb csak megkért h ne csináljam xD -
#12138 Meglesz. Majd csinálok pár variációt aztán a szimpatikusat fejlesztjük tovább ha úgy jó -
#12137 mitsubishi l200- hoz csinálhatnál jó editcart úgyis szereted az ilyen munkát :D -
#12136 persze ez csak ötlet volt. Amennyiben titkoskodás és belső verseny kezdene kialakulni azt én semmiképp nem támogatom. van elég modell és nyitott minden infó házon belül. Sajnálnám ha a Norbee által elkezdett baráti légkör kicsinálmilyenszuzukit kérdéseken akadna fenn. Két ugyanolyan kocsit csinálni nemlehet csak a hülye tomwin képzeli azt ha minden modeljét lezárja akkor övé az egyetlen. Minden kocsiját át tudom alakítani semmi perc alatt hogy rá se ismer XD -
#12135 ha nekiálltok kocsinak: légyszi csináljatok wip-et hwrmt-re. Egyrészt nagyon megköszönöm, másrészt lassan ti is törzstagok vagytok meg jó tudni ki min dolgozik mostanában. 800x600-as képet ha nincs kedvetek méretre vágni azt én vállalom ha van valami kiinduló alap. Mégegyszer köszönöm :) -
#12134 csak nézegettem, h mi a felhozatal és gondoltam a 307es átteszem, de a 307est nézd meg h megnyitja-e ne általánosságba, mert a többsége nekem is jó -
#12133 w.i.p. -
#12132 De mért szedted le a VIP-ek közül? :D így honnan tudjuk mit csinálsz XD -
Bence00111 #12131 rádjött az rbr láz? :) De ne csináld meg a suzukit:) Nekem a Zmod 2 behozza a kocsikat -
#12130 És a Saját file-ok megmaradnának? Azokat lelehet menteni egyszerre, sok szenvedést mellőzve és visszatölteni újra egyben?