World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
105
120
120 rat
135
120 turbo?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az új kitten gondolkoztam, de egyelõre nem fárasztottam magam amodelezésel.
kösz a dicséretet nekem is tetszik a skoda😊
<#wink>#wink>
* belsõ nézetbõl 118 pontot drifteltem. Ez sem neked szólt csak néhány sorral alább írtam hogy ilyet szeretnék kifejleszteni editcarban és sikerült. Igazi japcsi EVO lesz. Szép és driftelhetõ.
az ember a kisúját nyújtja 😄
Elég csúnya, de nem az a koppánykormány.
És akkor most ha már így leszóltál,akkor !!!NEM VESZEKEDÉSKÉPPEN!!! és tényleg csak laikus szemszögbõl,savazlak én is egy kicsit,csak hogy 1-1 legyen és remélem többé nem értjük félre egymást,és BÉKÉBEN fórumozunk tovább...
A képen látható modell neked fullextrás???
-Hol az óraegységen kívül a mûszerfal???
Vagy pont árnyékban van???
-A visszapillantó tükörbõl kitört az üveg,vagy csak lemaradt a textúra???
-Az ablaktörlõrõl lemaradt a textúra vagy csak "versenyfehér"???
-Az nem egy Lada sportkormány feljavítva???
<#email>#email><#worship>#worship><#banplz>#banplz>PEACE!!!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Ez rossz, mert kevés, de jó, mert tudom, hogy már 10 ember leszedte😊
Így is fél óra volt feltöltenem ide a rapidshare-re.(ez persze lehet a netem hibája is...)
- nem versenyzek veled Mindkiller. Az én modelljeim alapból minõségibbek és belsõnézetesek, mert 5-8 modellbõl választom ki a legszebbet így nem lenne fer. Te voltál az elsõ és maradsz is. Ez a játék nekem a minõségrõl szól de ha sikerül kiadni majd tehetünk egy összehasonlítást - én a Norbee féle vonalon indultam el: hiszen õ a mesterem. Egy apróság: szinte az összes modellednek beleér a kerék a kasztniba. Az EVO-n is látszik borgra fellinkelve. Mellesleg ez nem az a model és az RX8 meg szerintem nem állítható egymás mellé a tieddel mert nem a márkajelzés a lényeg hanem a 3D-s modell kidolgozottsága és az editcar. De ha neked ez megnyugtató: felõlem hasonlítgathatod ezt a Mistero féle fullextrás, belsõnézetes modelt - mondom: nélam a minõség az elsõ és leszarom a versenyt.
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O