World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
lenne kedved kocsit tesztelni?

jaja ...
Szildramor
persze hogy nem. Nekem is szar napom volt aztán gondolom jól egymásra találtunk 😄

köszi naruto am bocsi a multkoriért csak kibaszott ideges volt a kresz vizsgám miatt :s még egyszer bocs (remélem nincs harag)
Szildramor
Nürburgringes pálya még nincs kész. Most csinálják a közlekedést hozzá. Az NFS4 pályákat is kiadhatnák már végre 😊

Mindkillers
Nice Drift!<#worship> A munkáddal és a módszerrel kapcsolatban pedig csak így tovább!!!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

csaó !4 a nürburgringes map-ot honnan lehet leszeddni?? lécci segitsetek !!! elõre is köszi
Szildramor
Ez a Sanadreaszos videó kurvajó 😄 még a piros fény is úgy villog ahogy kell. És a kamion is ki van dolgozva. Ügyesek nagyon 😊

oks norbee remélem hasoloan jó lesz mint a skoda pack
Rezs
jövõre

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Bakker pedig reméltem, h még nem foglalt az a menü-hely.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Norbee Grat a skodátkhoz nagyon jók lettek !!! A Dacia mikor lesz kész?
arty
köszönöm!!!

és végre nem kell regelni a letöltéshez 😊

Forza.

letöltés(GTASAhoz)

GTA:SA hoz van :p

ChuckyHUN
megvannak,mindenhol néztem, kivéve a lotus espiritek között, és tádámm,, ottvolt😄d

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rezs
Ezek. Ha leszedted meg is találod õket a játékban...

zoliii
most már jöhetne a skodák után normálisan kinézõ trabant, wartburg, yugo, barkas, polski fiat 125p nagy polski, fiat 500 régi/új 😄 Nekem az új Suzuki Swift Sport tetszik feketében, azt nem csinálja meg valaki? Please!!!

ChuckyHUN
Ugye most ezek a skodák:
105
120
120 rat
135
120 turbo?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Rezs
a vissza a jövõbe kocsinak semmi köze nincs a GMC-hez (De Lorean DMC 12)
Az új kitten gondolkoztam, de egyelõre nem fárasztottam magam amodelezésel.
kösz a dicséretet nekem is tetszik a skoda😊

zoliii
Az új Ford Mustang-os KITT-et nem csináljátok meg, és a Vissza a Jövõbe GMC kocsit? A Skoda 120 Turbo király lett, igaziban is kéne
<#wink>

Szildramor
és nem azért írtam hogy Rezs hogy vele védekezzek. Minden elkészült modelt vele ellenõriztetek le és még 2-3 emberrel tesztelni szoktam. Norbee a minõségfelügyelõm. Ajánlom figyelmedbe a módszert 😛

Szildramor

* belsõ nézetbõl 118 pontot drifteltem. Ez sem neked szólt csak néhány sorral alább írtam hogy ilyet szeretnék kifejleszteni editcarban és sikerült. Igazi japcsi EVO lesz. Szép és driftelhetõ.

Szildramor
A képen látható modell nincs kész <#eljen> így fölöslegesen gépeltél. Te maradsz az elsõ: ez volt a mondandóm lényege.

igazság lenne benne...de akkor már motorválasztékot is neki 😄 igaz az csak némi editcar meló...Jó a skoda pack!tetszik! Jól mennek a kocsik...😛 kössz!

12346
fabia van gyárilag is. elég sztem egy interior bele, nem?<#vigyor3>

Rezs
Most legyen elég ennyi... majd lesz fabia is.
az ember a kisúját nyújtja 😄

Fabia mikor lesz? <#vigyor3> Tolnám már azzal is, és ha jól emlékszem volt rá utalás hogy 1* azis lesz <#crazya><#worship>

kemszi2
<#hehe>
12346
<#eljen>

Rezs
Kikérem magamnak az nem lada kormány! XD
Elég csúnya, de nem az a koppánykormány.

Mindkillers
Óhhh nyugalom,nem azért írtam amire gondolsz.Annakidején amikor azok a ratyik készültek örültem hogy egyáltalán tudok készíteni valamit valamibõl,és akkor még rajtam kívül más nagyon nem is csinált autókat,szinte csak a sötétben tapogatózás volt...Nem úgy mint most hogy lehet válogatni,melyik a szebb modell.Nem vettem/veszem versenyzésnek,csak azért volt fura mert ezek már 1000 éve voltak és már unalmasak.Az elsõség nem számít a minõséghez képest természetesen,de inkább olyan autókat készíts és oszd meg másokkal is (szerintem) amelyek még nincsenek az addonok sorában.

És akkor most ha már így leszóltál,akkor !!!NEM VESZEKEDÉSKÉPPEN!!! és tényleg csak laikus szemszögbõl,savazlak én is egy kicsit,csak hogy 1-1 legyen és remélem többé nem értjük félre egymást,és BÉKÉBEN fórumozunk tovább...

A képen látható modell neked fullextrás???

-Hol az óraegységen kívül a mûszerfal???

Vagy pont árnyékban van???

-A visszapillantó tükörbõl kitört az üveg,vagy csak lemaradt a textúra???

-Az ablaktörlõrõl lemaradt a textúra vagy csak "versenyfehér"???

-Az nem egy Lada sportkormány feljavítva???

<#email><#worship><#banplz>PEACE!!!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

kemszi2
elérhetõ a pack a hwrmt-rõl mostmár
kemszi2
küldjed nyugodtan😊
bár a ladás szövegben nincsen bántó szándék😄
Rezs
ha átküldöm és felteszed a tárhelyedre ideiglenesen, míg megoldódik a hwrmt probléma, megbocsátom a ladás szöveged😊

kemszi2
bárhol sok ingyen tárhely van,én az uw.hu-t használom
12346
hát asszem grat a skodákhoz😊 kecyjók lettek. hullik is ezer felé... ezt köszi szépen, nagyon jó lett😊

Rezs
Most olvastam Rapidshare-en, h 10x lehet csak letölteni.
Ez rossz, mert kevés, de jó, mert tudom, hogy már 10 ember leszedte😊

Rezs
Valaki mondjon egy rendes tárhelyet, ahova feltegyem, mert én nem értek ehhez. Felteszem oda, és javítom a linket hwrmt-n.
Így is fél óra volt feltöltenem ide a rapidshare-re.(ez persze lehet a netem hibája is...)

ChuckyHUN
ÉN meg játékon belül nem találom-.-''

Nemjóóó😞 rapidshare...😞 túl sokan töltitek😄 Van belülnézet?😄

Nem tudom letölteni a Skodákat!!!!!<#conf><#conf><#sir><#sir><#sir>

Rezs
Nem ez... egy kezdetlegesebb model, csak továbbfejlesztettem.

12346
ez tényleg mafiába volt addon? hol, merre?

Szildramor
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>Köfííí Norbi bácsi!!! 😊

Szildramor

- nem versenyzek veled Mindkiller. Az én modelljeim alapból minõségibbek és belsõnézetesek, mert 5-8 modellbõl választom ki a legszebbet így nem lenne fer. Te voltál az elsõ és maradsz is. Ez a játék nekem a minõségrõl szól de ha sikerül kiadni majd tehetünk egy összehasonlítást - én a Norbee féle vonalon indultam el: hiszen õ a mesterem. Egy apróság: szinte az összes modellednek beleér a kerék a kasztniba. Az EVO-n is látszik borgra fellinkelve. Mellesleg ez nem az a model és az RX8 meg szerintem nem állítható egymás mellé a tieddel mert nem a márkajelzés a lényeg hanem a 3D-s modell kidolgozottsága és az editcar. De ha neked ez megnyugtató: felõlem hasonlítgathatod ezt a Mistero féle fullextrás, belsõnézetes modelt - mondom: nélam a minõség az elsõ és leszarom a versenyt.

Rezs
Kész a Skoda Pack!

Letöltés linkelve HWRMT-n

Sly9119
Kár érte 😞 mind1, igy is a legjobb játék ami a gépemen megy 😉

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Mindkillers

arty
alapból biztosan nem

bill, gamepad, joy, kormány megy csak

Forza.