World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
az a baj hogy nem tudják mennyit dolgozol egy modellel így nem is értékelik. Ha tudná zroland mennyit dolgoztál a T120-as Lada motorjával és megmodellezésével meg wr2-es rongyolódós törésmodeljével: biztosan nem irogatna ilyeneket. Olyan mint a pálya szélérõl bekiabálni világbajnokságon hogy:- a jobb sarókba rúgd te ...... Nem szabad fogyaszóvá válni. Aki tud minimum 30-at dekázni az ért meg igazán egy Maradona cselsorozatot félpályáról 1 a 7 ellen.

Rezs
A gyári kispolski innen van, csak volt vele némi modelezni, meg texturázni való.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
😄

12346
:c

Szildramor
(ja és rajztanári végzettségem van: így ha a karaktered embert ábrázol akkor szívesen adok szakszerû bírálatot )

Szildramor
Na gyerekek: azt mondom ne hasonlítgassuk magunkat egy EA games minõségû és kidolgozottságú modelhez. Junkik: be lehet linkelni a cuccot amit csináltál. Biztosan lesz egy pár ember aki megcsodálná.

SZilaJMaGGoT
6-7 hónap egy modellhez?? Te beteg vagy... 😄 Én a harmadik mid-poly karakteremet egy délután alatt raktam össze... igaz, hogy az nem autó, de az is modellezés, és autókat sem nehéz lemodellezni csak én fölöslegesnek tartom, azért nemfejeztem be soha egyik autó modellemet se, mert már mindet megcsinálta valaki amit én akartam... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Szildramor
zroland: ez a játék a szorgalmas emberek játéka. Egy editcar elkészítese több napot is igénybe vehet ha komolyan csinálja az ember. A színezés és textúrák beillesztése is fél- egy nap ha mindent összehangolok hogy realisztikus legyen vagyis festõi és színharmonizációs feladat nem mûszaki inkább mûvészi. A model elkészításe ha nem értesz hozzá tegyük fel neked kb 6-7 hónap ha szorgalmas vagy és minden nap csinálod. A hang megszerkesztéséhez nem árt anyagot gyûjteni a textúrázáshoz digitális fényképezõgép, a hangfelvételhez minõségi diktafon, a textúrákhoz egy valódi autóba szerelt álványos gép kell a fényviszonyok miatt. Aztán nem mindegy hogy a modell egy darabban van-e (mint azon az oldalon amit mutattál) hanem fel van osztva. Ha egyben van akkor külön meg kell tanulnod materialokat csinálni ami megint csak idõ. Ha a modelled nagy: nem fér bele WR2-be így vagy kidobtál 90-180 $-nyi pénzt vagy egy sokadik programmal optimalizálnod kell. Ha autót akarsz gyártani nem lesz elég 10 program hanem legalább 15 kell + a hangkeverõprogik, digifénynygép álvánnyal, egy eredeti kocsi úgy hogy beszálhass és rengeteg de rengeteg idõ. TomWin készen veszi a modelleket és a textúrákat és az egészet. Ha valakire felnézek az Õ Audi A3 Sportback by >>Ast<< aki 10 hónap alatt csinálta meg ezt a jó kis Audit. 10 hónap és értett hozzá. TomWin jófej és jó editcarokat csinál és sokat tett a játékért de amit õ csinál azt rutinból teszi: egy nap alatt egy kocsit össze lehet hozni9 ha van valaki aki 10 hónapig elõkészített a kezed alá mindent. Akik tudnak modellezni azok nnál nem ezt látod a kocsik elött Borgon- Audi A3 hanem ezt Audi A3. A különbség nem kicsi. Egy nap alatt össze tok hozni egy convertet simán akár kettõt is. Nem véletlenül van lassan 900 kocsim raktáron.... De TomWin munkáját elismerem még ha veszi is az alapanyagokat: jó munkásember és fanatikus és szorgalmas így tiszteletem az övé <#worship>

lehet h láma vok, de Tomwin tud magyarul?😄 Beszélnék vele....😛

Tervrajz...vazz 😄 Még mindíg nem tudok autót csinálni....😄 Nem mutattad meg se Te, sem Norbee sesenki 😄

Szildramor
Itt egy két ajánlat Mitsubishi fanoknak. 89 $ és ha nincs abszolut belseje akkor 40 $ de van még Suzuki SX4 180 $-ért és L200 ugyanennyiért de ingyen letölthetõ a tervrajza szal hajrá fiúk Mitsubishi L200 Free Blueprints

találtam is zmodeler-hez 😄 Nem bíííírtam ki.... Kíváncsi vagyok, kinek sikerül elõször ilyen gépet átalkotni a mi lovunkra😄

Akinek van kedve vele szórakozni, annak adok tippet!
Szval: Rákattintasz az általam elõbb belinkelt lapra...rákattintasz a modeling ikonra a járgányok alatt, és ott elméletileg találsz tutorialokat
Nem próbáltam, de fogom 😄 Remélem valakinek sikerül összehozni...

Nos gyerekek, fejlett már valaki annyira, hogy EZEKBÕL csináljok wr2-es gépet ?😄
Rengeteg modell van...Én hiába próbáltam nem akar menni :S

Dobjunk össze pénzt, és vegyünk meg egy pár kocsit 😄

Szildramor
100-150 dollár egy modell.

mi van?😮
Szildramor
100 dollár köül mozognak. Akinek kell az biztosan áldoz rá 😊

és hol találhatom meg õket???????
már kérdeztem TomWinn-t , de azt mondta, hogy várólista 😄

Szildramor
Na megjött Norbee is: lassan kezdhetjük 😊

váh.... na re: Skoda Derby

Szildramor
hö-hö-höööö XDDDD

Bhocccssss ez cshúnya lett... az egészséges lusták kedvéért: Skoda derby

http://www.youtube.com/watch?v=l026_8syUjA Valami ilyesmit kéne alkotunk 😄 Menni fog ??? 😄

Szildramor
még két hely van 😊 és készítsetek Skoda packot is mert roncsderbi lesz 😄

8 körül Derbizünk multiban gyerekek....! Jelszót priviben írok annak, aki elkéri szépen 😄

Szildramor
írjatok TomWinnek: hátha megveszi a modelt 😄

l200-as tényleg jó lenne terepezni 😉

Van valakinek Mitsubishi L200-zasa vagy tud csinálni?
van bizony..nemis egy! 😛

sziasztok vannak uj autók???
Szildramor
oks: akkor az is lesz

Rx-et Én nem...Én nexiáztam😄

milyen kocsik azok?
Szildramor
Maradjon inkább a hajnali meg a holnapi idõpont. Két kocsi lesz. Roland te már próbáltad az RX-et? valakinek már átküldtem csak nem tom kinek

Szildramor
bocs de nem értem haza csak fél kilencre. éjjel tizeneggyig és hajnali négyktõl hatig leszek aztán este hattól újra 😊

Na? Énis ezt kérdezem😄😄😄

na?
Szildramor
vagy ma este 7:30 után vagy holnap este kb 6-kor. Rohangásznom kell még rajzcuccok miatt.

😄 Tetsztelni ""KELL"" Nem kötelezõ 😛 De mint már írta, ma d.u.

MIKOR KÜLDÖD EL A KOCSIKAT AMIKET TETSZTELNI KELL?
Szildramor
oks 😄 addig kász lesz 😊

pf...Hát nemtom...😞 Igazából mivel érettségire készülök, tanulok ezerrel...szerintem kb. 6-tól 8-9-ig fenntleszek 😄

Szildramor
Hû bazz : elaludtam és most keltem fel. Holnap estére összeszedem magam és talán multizni is marad energiám.
*Persze Roland - majd összekészítem estére. Hányig leszel fönn?

Énis szeretek tesztelni 😄 Majd ha felmászol msn-re, nekemis küldhetsz 😄

Rezs
Ma este 9kor össznépi multi?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

oks !! kiváncsi vagyok
Szildramor
Holnapra összekészítem a tesztalanyokat. Majd privben megírom részleteket.

alap... milyen verdát?😄