World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor

- kész az EVO editcarja végre. A héten elkezdem az engedélyeztetését is: remélem sikerül egy hivatalos verziót összehozni belõle. Matricák és lámpák vannak még hátra na meg egy dübörgõs hang kikeverése 😊

Jaja köszi a segítséget 😊

Sly9119
sziasztok ! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet ezt a játékot-kocsit, egérrel irányítani valahogy valamilyen program segítségével?Mint a GTA:SA ban, vagy a LiveForSpeed ben?

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Mûködnek az autók opela?

12346
no ja. de azé kiegészítettem, hogy teljes legyen a kép^^

VAzz...olvass vissza pf...
Norbee az elõbb linkelte be...

borgéknak mi a webcime???😄
Rezs
"Csecsemõnek minden vicc új." Jelen esetben aki még nem játszott a játékkal, nem töltött hozzá autókat, lehet h talál magaának valami érdekességet.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

12346
borgéknál inkább a fórumot érdemes lesni, letöltések közé rég nem került be semmi.

Rezs
Valamint innen,
Esetleg még innen is.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Autókat innen lehet letölteni:

Games.reveur.de

Nos,a berakott autóknak van hangjuk.Kell lennie egy Motoren2 nevû mappának az autódnak. Az abban lévõ hangfájlokat másold be a Program Files-ben lévõ World racing 2 Motoren " nevû mappájába. Ennyi.

zoliii
sziasztok!

Láttam egy-két képet, hogy van Ford Mondeo is ehhez a játékhoz.
Honnan lehet letölteni a kocsit, mert a google-ban csak képet találtam róla?

Hello lenne még 2 kérdésem h nálatok van hangja a berakott autóknak nálam csak a váltó hang van 😞 amúgy 10-11pont 😊 és full save-t honnan tudnék leszedni ? 😊 Köszi

Helló!
Csinálj egy Addons mappát.Ezután ebbe a mappába egy Autos mappát tedd ide az autódat. Tölsd le a Wr2 Managert és tedd a be a World racing 2 mappájába. IndÍsd el és ha jól csináltad akkor ott lesz a betett autók száma lent. IndÍsd el a játékot azt kész. Ha nem jó,passz!

Sziasztok elég kezdõ vagyok így tõletek kérdem h hogy lehet betenni autókat mert nálam nincsen olyan addons mappa. Köszi a választ 😊

zoliii
a buszt hol lehet leszedni?

SASboy
lehet

nice legs. what time to open?

a neten lehet játszani ???most kezdtem vele játszani és nem sokat tudok a játékról
sziasztok
hogyan lehet letölteni az arab driftes módot??
12346
süti😊

Szildramor

- újra F&F és NFS undorgrund hangulat és újra japcsi kocsi és még mindig nem untam rá. Lassan kész egy teljes sorozat ezekbõl a lehet hogy csak általam szépnek látott járgányokból. Megnéztem néhány japcsi filmet hasonló kategóriában és nem vette el a kedvem egyáltalán ettõl az egésztõl, inkább meghozta újra. Az EVO editcarja szinte kész és untam befejezni a sok szinezgetést meg lámpa, index ilyenek helyette megcsináltam ezt. Szép a formája de bitang aránytalanok a 3D-s modellek NFS-ben. Játék közben is láttam anno de most hogy így modellezõ progiban látszik csak szörnyülködök rajta.Még szerencse hogy tele van a YouTube videókkal így volt honnan venni kerék és kasztni és alváz méretarányokat, de azért még biztosan nem az igazi mert NFS-ben szerintem alapból aránytalanok mind. És még néhány videó a kisregény mellé: reménykedve abban hogy ráunnak végre a modoláshoz értõk és linkelnek már végre valami údonságot 😊 Elõször ezt Toyota Supra 380 kmh aztán még ezt Smokey Nagata - Top Secret 400Km/h V12 Supra és remélve hogy már mindenki nagyon bosszús és tettrekész lett legyen még ezis 😄 Toyota Supra MKIV vs Porsche 996 vs VW Golf Na remélem nem hagyjátok annyiban <#vigyor3>

Szildramor

hát belsõ nézetbõl nem tudok ilyeneket driftelni. Remélem lassan kséz lesz az is 😄 Gambareee Norbee!!!

Rezs

Szildramor
Rezs? Nincs valami rozzantabb bige erre a szerepre?? 😄

Szildramor
- az ellenõrökrõl mindig a BELGA szám jut eszembe 😄 de ez valahogy jobb anyagból van mint a karszalagosok: nem? XD

Szildramor

>>> ez a busz többi része. Norbee fejlesztés MAN busz - lassan üzemkész 😊

Szildramor

<#felkialtas>A JÁRMÛ UTASOKAT NEM SZÁLLÍT!!! õ ugyanis ellenõr 😄 ( hogy pirulna el szégyenében XD )

csaó altea nem hiszem és leonból is a csak a cupra van !!!!!!!!!!!!
zoliii
Ilyen kocsik nincsenek a World Racing 2 játékhoz: Seat Altea, Seat Leon Monster, Ford Mondeo (sport változat)?

Szildramor
nem a fenekére 😄 azt már a subaruban ki tudtam egyenlíteni 120-50 es csúszásaránnyal. Most az volt a cél hogy amikor keresztben csúsztatom kanyarban belsõ nézetben: ne kenõdjön fel a segge a szalagkorlátra és bezsebelhessem a zsét 😄 itt inkább a motorerõ és a gumicsúszási együttható arányát finomítom - ott elég volt kerékcsúszás beállítása is. Jut eszembe a MAN busznak nagyon jót csináltál. Rátettem pár tonna sulyt és még mindig stabil és driftelhetõ is 😊 szal driftelés utáni stabil érkezésre gyúrok most nem sínautó lesz azt én sem szeretem 😊

Imrusss! - az egészkocsit csinálom: az EditCar pont a kocsi szíve. Ezt már kész kocsikban sajna nem lehet módosítani mert lezárják. EVO IX lassan kész 4 féle tuninglámpával legalább de ha találok még jót azt is megkapja. Remélem megnyugtató választ adtam 😊

Imrusssss
Sziasztok!!!
De inkább ne a matricát csináld meg hanem úgy az egész autót a mtricával együtt csináld meg!!!!
csak egy kérés volt

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Rezs
Sorry!
válasz arra

Rezs
Remélem azért a fenekére gondoltál...
Nem szeretjük az alulkormányzott autókat.

Szildramor
megpróbálom megcsinálni ezt a matricát és persze hozzá a kocsit is. Sikerült megfejtenem a textúrázásos problémát szerencsére. Az editcar majdnem kész: egy billentyûzettel i jól driftelhetõ kocsi volt a cél ami gyors is de stabilan ki is tolja az orrát kanyarban. Természetesen 100% szimuláción és belsõ nézetben tesztelem hogy tényleg pontos és vezethetõ legyen. Matrica ilyen lesz ha sikerül megvalósítanom de sajna ez sincs engedélyeztetve így letölthetõsége nem lesz nyílvános. Remélem mûködni fogy a link is 😊

Szildramor

-neked meg ez a válaszom erre. DE beszélgethetünk még: van mit mondanom 😄 ( DeepEx-javított arányok és új textúrák )

Szildramor

azért ezt cáfolnám... az új opelek is szépek, sõt még jók is.. 😊

12346
"minT a Koenigsegg CCGT"

Szildramor

Opel Vectra V6 Turbo: a uccsó opel ami még szép is volt 😊

Szildramor
egyszerûen csak nemteccik - most mit magyarázzam. Ez a kedvenc kocsim németek közül XdriveR munkája ez is mind a Koenigsegg CCGT amit Szabika felemlegetett 😄 Összességében szép kocsi és várom a premiert <#taps>

Mindkillers
Ja,bocsánat.Természetesen ez nem egy material,annál komolyabb a modell,de köszi a felajánlást.Fogadjunk le akartad adni a szinesfém telepen a vasat belõle.<#vigyor>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
de elég lenne visszavenni az élnkségét is a színnek. Subaru Imprezaban is azt csináltam: van benne vas csak nem olyan színû mint a kasztni és így nem adódik hozzá a formához. Nehogy sértésnek vedd má csak rajzos fejjel gondolkodok mert az vagyok 😊

Szildramor
nem a kérdésre válaszoltál. Senki nme mondta hogy hagyd ki a vasat. Ha nemtetszik: eltüntetem oszt ennyi. 😊

Koenigsegg CCGT-t a népnek :p
(GTR-Evoluton-ba van..)

Mindkillers
Mivel ez pálya verda,kell bele. RS4 utcaiban már van,ezért ez más lesz <#zavart1>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Jó kis Verda 😄 csövet ki lehet láthatatlanírani vagy egy material?

Szildramor
ez lemaradt 😊

Szildramor
Ha már Norbee csinál bálnamercit keresztapunak gondoltam ne maradjon a kisfõnök se kocsi nélkül 😄 lesz cabrio is mert ha ünnepnapokon ugye mikor szélcsend van és nem annyira golyózáporos az idõjárás: legyen mivel körbefurikázni a "városukat". Olaszoktól japánig minden keresztapu tudja hogy a merci az biza sokkal "nyomatékosabb" jelzés hogy Don Maffiozo vagy éppe Jakuza vigyázat XD sok videó van de ezt linkelem Mercedes 560 SEC - AMG meg egy japcsi verziót is hogy lássátok nem a levegõbe beszéltem Jakuza Sama
Ez nem a széles verzió de ez sem keskenyebb mindössze pár centivel. Keresztapák harcra fel 😄

Zolinak a válasz meg >>> EZT töltsd le és telepítsd fel majd benne találsz használati útmutatót: elõbb a patch majd a kiegészítõ és utána a pályatelepítéshez benne van egy WR2man feliratos izé, de ez csak pályatelepítéshez kell. Kocsiberakáshoz elég a patch, traffichoz a bonus és pályához kell majd a WR2manager. Ha lesz kérdés majd privben bárkinek: biztosan segítenek 😊 Sok sikert!!!

Mindkillers
A Smart és a többi verda egyenlõre PAUSE... Most a GT versenyautók felé terelõdött a figyelmem.Próbaképpen egy Audi RS4 GT készülget,de van még néhány érdekes szekér készülõben.Íme néhány kép a még készülõ Audiról: