19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • gerge93
    azt mondjátok meg, h miért irja ki zmod több rbr-es autónál is, h "kevés a memória"
    h orvosolhatnám?
    ram csaknem kevés 2x2gb ráadásul dual, zmodot néztem 2.09ben meg 2.11be is mind2 ua irja ki.
    szerintem vmi nem jó a kocsinál és nem nálam, de azért hátha mégis :D ja a peugeot 307esnél meg az uj fiat puntonál írta ki, asszem xD ha vkinek megnyitja az elküldhetné z3dbe főként a 307est
  • Gibor
    Nem veszne el semmi... minden megmaradna csak a fróum mega tagoknak újra kellene regisztrálnia... am nemtudok új jelszót igényelni mret csak akkor adják meg ha a könyvtárszerkezetet letudom írva meg a regisztrációkori IP címem és internet szolgáltatóm napra pontos dátumokkal...
  • Szildramor
    Értettem amit írtál és egyet is értettem vele. Nem vagyok a fejlődés ellen, de sajnálnám hogy az alapítás óta fellinkelt és elhangzott minden csak úgy elvesszen. Ha egyszer már vissza kapcsolták 3 hét után és megmenekült minden rajta: érdemes lenne megérdeklődni mégicsak ezt a jelszó emlékeztetést vagy akár új jelszó kétését. És köszönet az oldalért meg wr2-ben legnépesebb és legaktívabb csapatért is. Reméljük lesz még bővülés aktív tagokban.
  • Gibor
    Ezt le is írtam hogy a napi 3000es látogatók látnák nagy betűkkel több nyelven is hogy elköltöztünk új cím: xxx
  • Csucsu2030
    Küldtem e-mailt. Abba minden benne van. Sok sikert!
  • Bence00111
    Nekem nem segített a tutorial azért mert nekem olyan szerencsém volt hogy Norbi segített nekem mindenben és ezért nagyon hálás vagyok neki meg neked is, mert te is sokat segítesz ( meg jófejek vagytok mindketten) . Mégegyszer köszönöm
  • Szildramor
    Norbee: szeretnék javaslatot tenni HWRMT teljesjógú tag bővítésre ha lehetséges. Már így is a mi csapatunk a legnagyobb WR2-ben de sokan bizonyították elhivatottságukat elmult hónapokban. Majd beszélni kéne msn-en az ügyről és amennyiben a meghívottak is szeretnék: csatlakozhatnak. Én is meghívás alapján lettem tag és jónak látom ma módszert mert aki bizonyítja elhivatottságát az csatlakozzon első sorban hiszen nem a tagdíj mérete számít hanem ki mit tesz le az asztalra :)
  • gerge93
    egész szép regényt írtál :D majd még kigondolom mi legyen a sorsa...
  • Szildramor
    - Gibor: És a rendszer gazda nem tudné megnyitni neked?? elvileg nem lehet nagy gond nekik. Úgy lenne jó elköltözni, hogy vinni mindent. Kár lenne bezárni már csak azért is mert Norbee is bizonyíthatja: németországtól japánig ezt a címet ismerték meg és rendszeresen visszajárnak. A feltett cuccaimat amennyiben torrent japók is töltik így nem csak fantáziálok a dologról hanem az a Norbi által multkor rögzített majd 3000-res látogató\nap GR reklám után tényleg ezt bizonyítja. De persze jó lenne még egy oldal. Azzal teljesen egyetértek :D
    -Gerge: tényleg jó lenne egy tutorial erről a lezárt modell megnyitásról. Egyrészt szerintem ha te csinálod a tutorialt: sokkal többen lesznek neked hálásak mint az a néhány ember akinek átküldöd a nyitott modelt másrászt meg nem kéne a tudásodat a sírba vinned. Ha netalán aranyba öntetnélek élve ugye akkor kiveszne a modelnyitás tudománya a világból és az senkinek sem jó neked sem mert a neved nem maradna fen :D másrészt meg te is látod hogy a HWRMT és a mi létünk is a Norbee tutorialjainak köszönhető és én is adok át pont ezért minden újítást és minden találmányt egyből mert a japános fejlődés pont erről szól. Nem szabad monopolizálni és lezárni semmit mert annak csak a közösség látja majd a kárát szerintem. Egy tutorial szerintem sokkal híresebbé teszi az illetőt mint egy elkészített tökéletes model hét lakat alá zárva rajta minden csavarral. Köszönet a rangidős HWRMNT-seknek minden megosztott infóért és remélem a következő nemzedék is hasonlóan japánosan vélekedik majd a versenyről. És köszi azt a megnyitott Ferrarit: tényleg hálás vagyok érte és ha lesz időm szakdoli és diplomamunka után meg is csinálom nyitott editcarral és mox-al mert a verseny amennyiben van számomra nyitott marad és a minőségről fog sztólni wr2-ben is meg máshol is :) Hola!!
  • Ádám9106
    Itt a címem : [email protected]
  • Ádám9106
    Hello CSUCSU NEKEM IS ELTUDNÁD KÜLDENI A CRACK-ET ( vagy a linkjét köszi :) )
  • Gibor
    Nemtudom mennyire szeretnétek.... de el kellene költöztetni másik névre az oldalt... mivel sík hülye vok és elfelejtettem minden jelszót és sehogy sem tudom megszerezni... és mivel nincs FTP jelszóm ezért nem tudom javítani az oldalt... Pedig látom sokan vannak nézik is elég jól stb.... megtom oldani hogy elköltöztetem és a mostani weboldalom meg kilesz írva mindenhova ott meg felépítem újra... Csak azért lenne előnyös mert pl aki nagy képet tesz be az egyből szétveri az oldalt és csúnya lesz... a másik a mostanit addig nem zárnánk be míg nem készül el 100% osan a másik. Csak a másikra újra bekellene regisztrálni mivel nemtudok az előzőröl csak a letöléseket lementeni.
  • gerge93
    azt nem mondhatom meg :D max annyit tehetek érted, h átküldöd amit akarsz és megcsinálom neked :DD
  • Bence00111
    nem nem. Csak utánad :)
  • Szildramor
    Csak utánatok XDD
  • Bence00111
    Te kiérdemled XD XD Mikorra kéred az aranybafoglalásod? :D
  • Szildramor
    Most mé? Aki kiérdemli örök tiszteletet az aranyba foglaltatik vala XD
  • Bence00111
    Morbid :)
  • Szildramor
    Ignist szedjétek ki. Aranyba foglalom a neveteket XD sőt titeket is: aranyba öntelek. Élve XDD
  • Bence00111
    hogy a francba töröd fel?? Mond már meg lécci. :)
  • Szildramor
    :D tiszta GTA - feltöröd és már viszed is XD
  • gerge93
    megoldjuk :D 18wos meg gta is sikerült már xD
  • Szildramor
    Ok - felmegyek egy fél órára aztán vissza a gépeléshez. Sokat kell még csinálnom, 15ödike a határidő :Q
  • gerge93
    szerintem is jobb a sima utcai, de ebből már könnyebb csinálni, mint a semmiből vagy max blueprintből :D
  • Bence00111
    az én suzukim már megy :) ha feljössz msn re mutatok róla képeket
  • Szildramor
    Remélem sikerül valamelyiket megcsinálnotok. Ha kell rallis editcar csinálok neki.
  • Bence00111
    ejnye ejnye. Feltörni egy autót? :) Az már mesterség :)
  • aerolive
    tényleg jók, de jó lenne ha széria kivitel is készülne belőle ... az sokkal jobb :]
  • gerge93
    de mióta.... meg azt ő modellezte asszem azt mondta... de most néztem sajna levan zárva de lehet h fel lehet törni
  • Bence00111
    ezt már Norbee csinálja. asszem :)
  • Szildramor
    Nebassz!!! :O ez kurvaszép. Micsoda minőség hinnye. Hajrá hajrá !!!
  • gerge93
    pontosan :D (van egypár jó autó rbrben is :D)
    ignis:
  • Adaminho
    Richard Burns Rally :D:D
  • Bence00111
    az nem baj ha megvan :D
    De nekem van ezen kívül még 2 Swiftem is. ugyanez a modell, csak nem rally hanam low-poly és high-poly. :D
  • gerge93
    ja ez megvan :D
    elmondom van ignis is :D
    ha érdekel elmondom melyik gameből van :D
  • Bence00111
    A kocsi az enyém :D Rally :D
  • gerge93
    tegyél fel róla képet vagy a linket mégjobb lenne plz :D
  • Bence00111
    Az MtKit is behozza :) :D
  • Bence00111
    találtam egy ingyenes 2007 es Swiftet!
  • Szildramor
    Oks :) hangot nem teszek mellé mert nemtom kié de magtaláljátok tuti :D szakdolit kell írnom, de az ilyen kis jelentéktelen dolgok nem akadályozhatnak meg a wr2 ápolásában XD Barkaszokkal álmodtam ^_^