World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- kész az EVO editcarja végre. A héten elkezdem az engedélyeztetését is: remélem sikerül egy hivatalos verziót összehozni belõle. Matricák és lámpák vannak még hátra na meg egy dübörgõs hang kikeverése 😊
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Norbee az elõbb linkelte be...
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Láttam egy-két képet, hogy van Ford Mondeo is ehhez a játékhoz.
Honnan lehet letölteni a kocsit, mert a google-ban csak képet találtam róla?
Csinálj egy Addons mappát.Ezután ebbe a mappába egy Autos mappát tedd ide az autódat. Tölsd le a Wr2 Managert és tedd a be a World racing 2 mappájába. IndÍsd el és ha jól csináltad akkor ott lesz a betett autók száma lent. IndÍsd el a játékot azt kész. Ha nem jó,passz!
hogyan lehet letölteni az arab driftes módot??
- újra F&F és NFS undorgrund hangulat és újra japcsi kocsi és még mindig nem untam rá. Lassan kész egy teljes sorozat ezekbõl a lehet hogy csak általam szépnek látott járgányokból. Megnéztem néhány japcsi filmet hasonló kategóriában és nem vette el a kedvem egyáltalán ettõl az egésztõl, inkább meghozta újra. Az EVO editcarja szinte kész és untam befejezni a sok szinezgetést meg lámpa, index ilyenek helyette megcsináltam ezt. Szép a formája de bitang aránytalanok a 3D-s modellek NFS-ben. Játék közben is láttam anno de most hogy így modellezõ progiban látszik csak szörnyülködök rajta.Még szerencse hogy tele van a YouTube videókkal így volt honnan venni kerék és kasztni és alváz méretarányokat, de azért még biztosan nem az igazi mert NFS-ben szerintem alapból aránytalanok mind. És még néhány videó a kisregény mellé: reménykedve abban hogy ráunnak végre a modoláshoz értõk és linkelnek már végre valami údonságot 😊 Elõször ezt Toyota Supra 380 kmh aztán még ezt Smokey Nagata - Top Secret 400Km/h V12 Supra és remélve hogy már mindenki nagyon bosszús és tettrekész lett legyen még ezis 😄 Toyota Supra MKIV vs Porsche 996 vs VW Golf Na remélem nem hagyjátok annyiban <#vigyor3>#vigyor3>
hát belsõ nézetbõl nem tudok ilyeneket driftelni. Remélem lassan kséz lesz az is 😄 Gambareee Norbee!!!

<#felkialtas>#felkialtas>A JÁRMÛ UTASOKAT NEM SZÁLLÍT!!! õ ugyanis ellenõr 😄 ( hogy pirulna el szégyenében XD )
Imrusss! - az egészkocsit csinálom: az EditCar pont a kocsi szíve. Ezt már kész kocsikban sajna nem lehet módosítani mert lezárják. EVO IX lassan kész 4 féle tuninglámpával legalább de ha találok még jót azt is megkapja. Remélem megnyugtató választ adtam 😊
De inkább ne a matricát csináld meg hanem úgy az egész autót a mtricával együtt csináld meg!!!!
csak egy kérés volt
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
válasz arra
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Nem szeretjük az alulkormányzott autókat.

-neked meg ez a válaszom erre. DE beszélgethetünk még: van mit mondanom 😄 ( DeepEx-javított arányok és új textúrák )
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
(GTR-Evoluton-ba van..)
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Ez nem a széles verzió de ez sem keskenyebb mindössze pár centivel. Keresztapák harcra fel 😄
Zolinak a válasz meg >>> EZT töltsd le és telepítsd fel majd benne találsz használati útmutatót: elõbb a patch majd a kiegészítõ és utána a pályatelepítéshez benne van egy WR2man feliratos izé, de ez csak pályatelepítéshez kell. Kocsiberakáshoz elég a patch, traffichoz a bonus és pályához kell majd a WR2manager. Ha lesz kérdés majd privben bárkinek: biztosan segítenek 😊 Sok sikert!!!